Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Μελέτες

Οι πρώτες επίσημες ιατρικές μελέτες των ιδιοτήτων του κ. Γιώργου Πασχαλίδη έλαβαν χώρα στο ιατρείο του Δρ Peter Mandel στο Μπρούχσαλ της Γερμανίας τον Νοέμβριο του 2004.
Ο ίδιος είχε πληροφορηθεί για τις ιδιαίτερες δυνάμεις του και τον προσκάλεσε να τον επισκεφτεί, αφού, εν τω μεταξύ, είχε λάβει βοήθεια, εξ αποστάσεως, με άμεσο αποτέλεσμα στο πρόβλημα παραλυσίας που αντιμετώπιζε στο πόδι από πενταετίας.
Ο συγκεκριμένος γιατρός, ο Δρ Peter Mandel, έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός διότι ανέπτυξε τη λεγόμενη Διάγνωση Ενεργειακών Τερματικών Σημείων (ETD), μέθοδο που παράλληλα και συμπληρωματικά με τις κλασικές ιατρικές εξετάσεις δίνει πληροφορίες υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας. Το ETD συμφωνεί κατά 75-87,5% με τα κλινικά ευρήματα.
Στη συνεχεια ακολούθησαν μετρήσεις και στην Ελλάδα (Αύγουστος του 2007) από τον Χρήστο Κωλέττα με τη συσκευή Κίρλιαν «ETD acron 2000» κατά την Κίρλιαν-EEA (Energy Emission Analysis) και η Τμηματομετρική Ανάλυση (Segmental Analysis) με μέτρηση αγωγιμότητας απο τον γιατρό-Νευρολόγο Δημήτρη Ζάγκλη όπως επίσης και καταγραφή της παρέμβασης του Γιώργου Πασχαλίδη με χρήση υπέρυθρης κάμερας λήψης Guide IRIM3 (infrared camera).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πανεπιστήμια τον μετρήσανε και τον ξαναμετρήσανε. Τι μίσος είναι αυτό πια σε οτιδήποτε πάει να "κουνήσει" λίγο το καθεστώς που έχουμε στο κεφάλι μας... Αμαν πια. Και μάθε κανα Ελληνικό πριν αποφασίσεις να γράψεις ξανά..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ που δινεις δικιο σε αυτην η αυτον που δεν κσερει καν ελλενικα τι να σου πω εχεις τρομερη αισθηση των πραγματων μαθε λοιπον δυο πραγματα ισως ετσι καταλαβεις κατι παραπανω ο ανθρωπος αυτος αποτελει επιστημονικη επανασταση απο την αποψη οτι θα προκαλεσει ριζικες αλλαγες σε πολλα επιστημονικα πεδια και ως εκ τουτου θα επιρεασει τη φιλοσοφια και τη κοινονια στο συνολο τους, εχει παρει βραβειο λογοτεχνιας και εχει προταθει για ενναλακτικο βραβειο νομπελ κλινικες ερευνες επιβεβαιονουν τμηματα της θεωριας του οσο γιατον η αυτην που δεν ξερει καν τα ελληνικα δεν ξερω τι περιμενε ισως να του πει τα νουμερα του τζοκερ αλλα βαιβαια ο ανθρωπος δεν ειναι ουτε αγγλος ουτε γαλλος ουτε γερμανοσ ουτε αμερικανος για να τον προσκινατε σαν θεο και να εχει απολυτο δικιο για οτι και να πει ειναι απλα ελληνας και φυσικα πρεπει να ειναι απλα απατεωνας τι να πω και μονο ετσι να το δεις θα επρεπε να ντραπεις αν ολα αυτα λοιπον τα ελεγε ενας πατριοτης του ποιο πανω ατομου σε πληροφωρω οτι δεν θα εκανε ποτε ενα τετοιο σχολιο και αν θεσ να το καταλαβεις οκ αν οχι προβλημα σου ............

Ανώνυμος είπε...

τυχερος οποιος τον γνωρισει!!ναναι ετοιμος ομως,γιατι στον ανθρωπο αυτο δεν θα βρεις τιποτα συνηθησμενο!ειναι μοναδικος και αναγνωρισμενος πλεον απο ξενους και ελληνες επιστημονες.Δεν χρειαζεται κανενος στενομυαλου την αναγνωριση,την εχει απο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπων που εχει βοηθησει!ψαξτε το!τα βιβλια του η παρακαταθηκη του,αν εισαι φτωχος στα δινει και δωρεαν...ανοιχτε το μυαλο σας μια σταλια...

πεπα είπε...

Ο κ. Πασχαλιδης ποτε δεν ασχοληθηκε με ατομα που εκφραζονται σε αυτο το επιπεδο. Ο καθενας χαρακτιριζεται με αυτα που λεει και πραττει και εσυ κυριε-κυριε ανωνυμε που βριζεις χαρακτηρηζεσαι και αυτοπροσδιοριζεσαι τι να πω αλλο.Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗς ΓΙΩΡΓΟΣ εχει ονομα τηλεφωνο και διευθυνσει. Εαν βαλεις την σκεψη σου λιγει καλωσυνη και αγαπη θα δεις τελειως διαφορετικα τον κοσμο και ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου. Εγω κοντα στον κ. Πασχαλιδη εμαθα να αγαπω τον εαυτο μου και κατ επεκταση να ειμαι ανεκτικη και να βλεπω τον κοσμο με ανεκτικοτητα και αγαπη. Δεν ειναι γενικολογα αυτα που λεω, διοτι γνωριζουμε οτι οποιον εχεις δασκαλο αυτα τα γραμματα θα μαθεις. Αυτο κανει ο κ. Πασχαλιδης με την αγαπη του, μας μεταφερει ψυχικη ηρεμια και αφου μας πει τον τυπο που ανοικει ο καθενας μας (κατι που εινα καθαρα δικη του ανακαλυψη διορασης) μας ενημερωνει τις αδυναμιες του καθε τυπου και ειναι πλεον στο χερι μας και στην αντιληψη του καθενος να τον αποδεχθει ή οχι δεν χρειαζετε να βριζουμε.

Ανώνυμος είπε...

καθεστε σε ενα μπλοκ και κατηγορειτε καποιον που ουτε απο τον χωρο δν περασατε να ριξετε μια ματια...ακομα κ αν δν πιστευεται!ειστε αξιοι της μοιρα κ πολυ δυστυχισμενοι για να γραφετε στα μπλοκ κατηγορωντας τον...μονο καλο κανει !αλλοστε ο κυριος γιωργος δν ειναι για ολους!αφηστε τον υσηχο λοιπον κ καντε τη δουλεια σας!μιχαελα

Ανώνυμος είπε...

ενα θα πω....μπηκα στον χωρο κ περιμενα να βγει...μεσα στο χωρο υπαρχει μια απιστευτη ενεργεια!μια ενεργεια που σου δημιουργει απιστευτη γαληνη κ ηρεμια!δν ειμαι φαντασιοπλικτη ουτε προσπαθω να πιστεψω σε κατι ανωτερο!ειναι πολυ ανωτερος ομως απο εμας σε ψυχικα χαρισματα!μιχαελα(να σημειωσω οτι ειμαι 22 κ δν εχω κανενα προβλημα υγειας)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΣΑ ΚΑΙΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΝΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙΠΡΙΝΠΑΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙΚΑΙ ΤΟ CD ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΟΓΛΟΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΠΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Η ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΙΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΑΣΗΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΩΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είπε...

αγιοσ πασχαλιδησ παιρνει την δυστυχια του ανθρωπου τον πονο φερνη την γαληνη θα λαμψη η ελλαδα μασ αφου εδω γεννηθηκε τον ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε συναντηθει με τον κυριο Γ.Πασχαληδη
οτι λεει βλεπει η κανει ειναι απολυτα σωστα και αληθεινα. Μαλιστα τα λεει πολυ ωραια.
Η διαταραχη που μετρα εχει να κανει με το κατα ποσο ενας ανθρωπος ειναι σε ισορροποια
στις Σκεψεις τα λογια και τις δρασεις του.
Αυτος που κυριως σκεπτεται, που κυριως μιλαει και που κυριως κανει δρασεις.
Σε τι κατασταση ειναι ο ΝΟΥΣ του.
Εντοπιστε σε ποια κατηγορια ειστε και ενιχυστε τις αλλες δυο.ετσι δημιουργειτε το ανοιχο μυαλο.
Ποτε κανενας Σωκρατης Πλατωνας Πυθαγορας Αριστοτελης κ.λ.π.
δεν πηγαν να σπουδασουν, η ειχαν πτυχιο απο καποια σχολη.
Οταν ο Ανθρωπος καταφερει και τεθει στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ.
Ενωνετε με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ και ετσι
ΑΠΟΚΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ και περισοτερο ΑΥΤΟΥΣ που κανουν προσπαθεια να Βελτιωθουν.

Ανώνυμος είπε...

.....(Αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιεί ανάμεσα σε άλλα πράγματα και την μέθοδο της ανθυποβολής (placebo effect) για την οποία αν ξέρατε ορισμένα στοιχειώδη, δεν θα παρασυρόσασταν.).......... Οταν μπορέσουν οι επιστήμονες να εξηγήσουν και να τεκμηριώσουν την μέθοδο που αναφέρετε, να βρούν δηλαδή την πραγματική αιτία για την οποία συμβαίνει και όχι απλά να παρατηρούν οτι συμβαίνει, τότε θα καταλάβετε για ποια πράγματα μιλάει ο κ. Πασχαλίδης.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τότε όλα τα βραβεία που έχει πάρει είναι μούφα. Και μάλλον έχει εξαπατήσει και την επιστημονική κοινότητα που έχει αναγνωρίσει τις μελέτες του και έχει βραβεύσει και τον ίδιο. Και μάλλον όταν τον καλούν στα παγκόσμια συνέδρια και εκεί βλάκες είναι. Είναι πολύ πολύ εύκολο να κρίνεις χωρίς να έχεις γνωρίζεις, χωρίς να έχεις ψάξει. Απλά κατά-κρίνεις επειδή δεν χωράει όλο αυτό στα τετραγωνάκια του μυαλού σου. Δεν θυμώνω απλά λυπάμαι και σας συμπονώ. Έχετε αρκετό δρόμο να διανύσετε ακόμα. Ελπίζω να το αποφασίσετε για το δικό σας καλό.

Ανώνυμος είπε...

Το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό -η λογική- δημιουργεί αυταπάτες σε αρκετούς σ' αυτό το φόρουμ -- πράγμα αναμενόμενο άλλωστε. Γράφουν αμφισβητώντας πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, τη στιγμή που το ίδιο τους το σώμα οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ούτε τι είναι ούτε πώς λειτουργεί. Λοιπόν, ας αφήσουμε τις εξυπνοβλακείες στην άκρη... δεν ωφελεί σε τίποτα όλη αυτή η τρέλα που έχουν αμολήσει κι ας αρχίσουν να ερευνούν ποιες είναι οι αντιλήψεις που προσπαθούν να περάσουν - οι αντιλήψεις που είναι αντανάκλαση των βιωμάτων τους και του τρόπου αντιμετώπισης του μυστηριώδους φαινομένου της ζωής που τους οδηγούν στο να αποκλείουν αυτά που με τα μάτια τους δεν βλέπουν και τα οποία η φαντασία τους δεν τους επιτρέπει να οραμαστιστούν σαν ενδεχόμενο... Φ ζωή μας είναι φτωχή γιατί εμείς την έχουμε φτωχίνει, εμείς δεν βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι, γιατί όλοι, προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλο, για το εαν ο Πασχαλίδης κάνει κάτι σωστο, ή είναι απατεώνας.
πείραξε κανένας από εμάς ?
έκανε κάτι κακό σε εμάς ?
γιατί δεν υπερασπίζεστε το δικαίωμα καθενός, να πιστεύει και να πράττει ότι θέλει.
όποιος θέλει πηγαίνει και τον ακούει. Δεν ειναι υποχρεωτικό ούτε να πας, ούτε να ασπαστείς τις απόψεις του. Ούτε σε επιβάλει να αγοράσεις κανένα βιβλίο. Και σιγά τα αυγά. 20 € να δώσεις για να διευρήνεις την σκέψη σου και την αυτογνωσία σου, δεν είναι τίποτα. ξοδεύουμε σε ένα σωρο άλλες βλακείες άχρηστες. αυτή είναι η ελευθερία και η Δημοκρατία.
ΑΝ μπορεί να βοηθήσει ακόμα και έναν άνθρωπο, έστω και ψυχολογικά, δεχτείτε οτι κάνει καλό.
εμείς έχουμε βοηθήσει κανέναν ?
αναρωτηθείτε.
αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του, δεν ενοχλεί κανέναν μας.
Κανένα Κράτος και καμιά υπηρεσία, δεν ασχολείτε με την ψυχολογία μας και με την πορεία μας σε αυτή την ζωή. Αυτός ναι.

Ανώνυμος είπε...

Έχω άνω του μετρίου μόρφωση,για να μην πω πολύ άνω.Γνωρίζω φίλους επιστήμονες ιατρούς που τον παραδέχονται και ζητάνε συμβουλές από αυτόν.Ο Άνθρωπος έχει κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη από καταβολής κόσμου.Έχει αποκωδικοποιήσει τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και ότι αυτό συνεπάγεται.Έχει τελειοποιήσει την ανθρώπινη τυπολογία (φαινότυποι κλπ) και τον λόγο που το σώμα μας ασθενεί δίνοντας έτοιμες λύσεις στην πρόληψη και ακόμα την αυτοθεραπεία.Το άλλο κομμάτι του είναι το μεταφυσικό,το οποίο πίστεψα (εγώ ο άκρως καχύποπτος και πρακτικός) μετά από συγκεκριμένα γεγονότα.Όχι δεν είναι Θεός και δεν μπορεί με μία κίνηση να λύσει όλα τα προβλήματα.Μπορεί όμως σε κάποιο ποσοστό (άνω του 85%) αναλόγως της σοβαρότητας να τα καταφέρει.Π.χ. στην τεκνοποίηση φτάνει στο μέγιστο.Σημασία έχει ότι προσπαθεί να βοηθήσει τον άνθρωπο και μπάντα αφιλοκερδώς.Εξηγεί τα πάντα καθώς και τους μηχανισμούς που λειτουργεί το μεταφυσικό και δίνει πειστικές εξηγήσεις.Οι αδαής και πραγματικά αμόρφωτοι είναι αυτοί που δεν ψάχνουν.Αυτοί που καταδικάζουν και κρίνουν πριν δοκιμάσουν.

geo είπε...

Πρώτα απ όλα η ανωνυμία δείχνει έλλειψη θαρρους της προσωποποιημένης γνώμης και αυτό ειναι περισσότερο μεμπτό στην αρνητικη απ οτι στη θετική γνώμη .Γι αυτο οποιος θέλει να βρίζει εστω ,ανωνυμως να πάει στο γήπεδο να βρει τους όμοιούς του.
Πίστη στον εαυτό σας και αγάπη στους αλλους