Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΙΜΙΑ 1996 (Αυτά που δεν είπαν ποτέ στον κόσμο)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? ΑΡΑΝΤΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ

ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

  
sun_-_extreme_ultraviolet_imaging_telescopeΈχει καταντήσει βαρετό και αστείο, το να ψάχνουμε δήθεν για τη....συνταγή , το μίγμα, όπως το λένε, της οικονομικής πολιτικής που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση.
Το τι πρέπει να γίνει το είπαμε δεκάδες φορές και η Ν.Δ. έκανε το σφάλμα να το "ψιλοπεί" και αυτή και πήρε, λέει, κεφάλι με μία μονάδα στις δημοσκοπήσεις, μετά από ενάμισυ χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αμέσως όλα τα λαμόγια του εξωτερικού ξεσκεπάστηκαν και πιέζουν την ΝΔ να δηλώσει ότι συμφωνεί με όλα τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στην Ελλάδα, αφού δεν κατόρθωσε το ΔΝΤ να εφαρμόσει ακόμη στον τόπο μας, τίποτε από τα στάνταρντ σχέδιά του, εκτός από το να κάνει τις πωλήσεις ηρεμιστικών να εκτοξευθούν στα ύψη και τους Έλληνες όλους, να είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.
Η ΝΔ, λοιπόν, πλήρης ευθυνών για την απραγία της και πλήρης ευθυνών γιατί δεν ζητά εκλογές εδώ και τώρα, αναγκάστηκε με καθυστέρηση ενός έτους να πει ότι είναι καλοδεχούμενες οι εκλογές, αφού πρώτα ζήτησαν εκλογές οι...... βουλευτές του πατριωτικού κομματιού του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτονόητο, ότι το ΠΑΣΟΚ, θα ήτανε ανώμαλο το να πάρει πάνω από 15% στις επόμενες εκλογές με όλα αυτά που έχει κάνει και που δεν έχει κάνει και οι πολιτευτές του το καταλαβαίνουν γιατί δεν ζουν σε άλλο πλανήτη. Έτσι άρχισαν από μέσα οι φωνές και τα κραξίματα, αφού είναι προφανές, ότι
1. Παίρνουνε λάθος μέτρα έχοντας  καλό σκοπό.
ή
2. Παίρνουνε σωστά μέτρα έχοντας κακό σκοπό.
ή θέλουνε δηλαδή να σώσουν την κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά κάνουν άλλα αντί άλλων,
ή θέλουνε να διαλύσουν τα πάντα και παίρνουν μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση.
Κανένας δεν είναι άμοιρος; ευθυνών και αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά, ότι η μέθοδος του δικαιώματος ψήφου σε όλους, άρα και στους ηλιθίους, που εν αφθονία ζουν ανάμεσά μας, είναι καταστροφική.
Το ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και εξίσου ικανοί να κρίνουν και εξίσου ώριμοι να αποφασίσουν για τους εκπροσώπους τους που θα ασκούν την διακυβέρνηση, είναι το παραμύθι της νέας τάξης, που πολύ ωραία πασαρίστηκε, αφού κάθε μαϊντανός, ή βίζιτα που προβάλεται από την τηλεόραση, ή που κληρονομεί πολιτική πελατεία από τον μπαμπά, ή που έχει την κατάλληλη κομματική προώθηση, μπορεί να πάρει άνετα την ψήφο του αγελαίου πλήθους, που το έπεισαν ότι είναι "ο κυρίαρχος λαός".
Εννοείται ότι αν δεν πείσει κάποιος ότι θα είναι αρκούντως δουλικός και υποταγμένος, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε ψηφοδέλτιο.
Αν μπει όμως, το πλήθος, η αγέλη, των υποταγμένων πολιτών, θα ρίξει "δαγκωτό" ψηφοδέλτιο και η βουλευτική έδρα εξασφαλίζεται.
Από την άλλη πλευρά, η αποχή από την εκλογική παρωδεία, σε τίποτε δεν ωφελεί, αφού ούτως ή άλλως η αποχή δίνει την δυνατότητα στους δήθεν κυβερνώντες και πάλι να κυβερνούν.
Βλέπετε λοιπόν, πόσο έξυπνα είναι στημένη η διακυβέρνηση του πλανήτη από την νέα τάξη, που εδώ και 250 χρόνια έστησε τη δουλίτσα και πήρε την εξουσία από την παλιά τάξη που διόριζε βασιλιάδες.
Όσον αφορά την παγκόσμια τράπεζα που είναι το όχημα οικονομικής υποδούλωσης ακόμη και των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων, της G8 δηλαδή, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται , που βρίσκει τα λεφτά και δανείζει και γιατί οι μεγάλες αυτές δυνάμεις δεν την έχουν καταστρέψει ακόμη, καταργώντας όλα τους τα χρέη.
Είναι και αυτό πολύ απλό. Τα αφεντικά των λεγόμενων μεγάλων, είναι τα αφεντικά της παγκόσμιας τράπεζας.
Ένα κέντρο εξουσίας, με μαριονέττες μέσα σε κάθε κράτος, μικρό ή μεγάλο.
Όσο για τον κυρίαρχο λαό, δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα σύνολο υπνωτισμένων δούλων, που κάνει ότι θέλουν τα παγκόσμια αφεντικά.
Υπάρχει όμως μία μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια.
Υπάρχει ο τρόμος των αφεντικών, μήπως και  ξυπνήσουν οι δούλοι.
Ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει το κοπάδι των άβουλων ανθρώπων, είναι να καταστραφεί, η μέθοδος του κατευνασμού και της ύπνωσής τους.
Όταν η τεχνολογία που χρησιμοποιείται πάψει να υπάρχει, τότε υπάρχει ελπίδα.
Όταν ούτε ένα ηλεκτρόνιο δεν θα κινείται μέσα στα καλώδια και η τεχνολογία του ηλεκτρισμού που εξασφαλλίζει τον καταναγκασμό και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, καταστραφεί για πάντα, τότε θα γίνει η αρχή.
Για να καταστραφεί η τεχνολογία υποταγής των ανθρώπων, χρειάζονται μόνο οκτώ λεπτά
ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

Με σκοπιανό διοικητή στον Τύρναβο η Βαλκανική Ταξιαρχία

Από τον επόµενο µήνα και µε σκοπιανό διοικητή εγκαθίσταται στον Τύρναβο το στρατηγείο της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, γνωστότερης ως Βαλκανικής Ταξιαρχίας. Το στρατηγείο, που από το 2007 είχε έδρα στην Κωνσταντινούπολη µε αλβανό διοικητή, θα παραµείνει στον Τύρναβο µέχρι το 2015 στο πλαίσιο της εναλλαγής έδρας σε όλες τις χώρες-µέλη. Από την έως τώρα προετοιµασία οι Σκοπιανοί δεν έχουν προκαλέσει κάποιο θέµα µε σηµαίες, ονοµασίες και σύµβολα όπως παλιότερα, διαβεβαιώνει αρµόδια πηγή του ΓΕΕΘΑ. Το ίδιο τυπικοί ήταν και στη σύνοδο των ηγεσιών ΓΕΕΘΑ των βαλκανικών χωρών τις προάλλες στην Αχρίδα.) είναι η πραγµατοποίηση ετήσιων ασκήσεων και κυρίως η αποστολή του στρατηγείου της το 2006 στο Αφγανιστάν για 6 µήνες έπειτα από πίεση των ΗΠΑ. Τότε είχαν µεταβεί στην Καµπούλ 180 επιτελείς, εκ των οποίων οι 28 Ελληνες. Στη SEEBRIG πλήρη µέλη είναι οι χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ρουµανία και Τουρκία. Παρατηρητές είναι οι ΗΠΑ, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Η τελετή ανάληψης της διοίκησης θα γίνει στις 14 Ιουλίου στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Τυρνάβου που από το 1999 µέχρι το 2010 φιλοξενούσε το νατοϊκό στρατηγείο. Για τη στέγαση των επιτελών ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα συγκροτήµατα κατοικιών. Η αρχική σύνθεση του στρατηγείου προβλέπει περίπου 40 επιτελείς – οι 29 ξένοι. Οι στρατιωτικοί έχουν θετική αποδοχή από την τοπική κοινωνία λόγω και της οικονοµικής κρίσης, όπως λένε.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. Βασικοί κανόνες από την ίδρυση της Ταξιαρχίας το 1999 είναι η εναλλαγή στη διοίκηση όλων των χωρών-µελών, ο διοικητής να αναλαµβάνει από χώρα διαφορετική της φιλοξενούσας, ενώ επιτελάρχης (ο Νο 2 του στρατηγείου) να προέρχεται και τα 4 χρόνια από την φιλοξενούσα χώρα. Μετά τον ταξίαρχο της ΠΓΔΜ (20.11.2013) θα ακολουθήσει τούρκος διοικητής για αλλά δύο χρόνια. Την αναµενόµενη αυτή εξέλιξη αντιµετωπίζουν µε ψυχραιµία οι στρατιωτικοί. Ελληνας διοικητής είχε διατελέσει τη διετία 2001-2003 µε έδρα τη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ταξιαρχία, µε δύναµη 4.200 ανδρών, δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ ως σώµα και παρά τις ασκήσεις που έχει κάνει ουσιαστικά είναι στα χαρτιά. Η µέχρι τώρα µόνη ενεργή δράση της Ταξιαρχίας (που έχει τη διεθνή ονοµασία SEEBRIG
  Με σκοπιανό διοικητή στον Τύρναβο η Βαλκανική Ταξιαρχία
Οι στρατιωτικές µονάδες που διατίθενται στη SEEBRIG παραµένουν στις µόνιµες θέσεις στις χώρες τους και συγκεντρώνονται σε περιπτώσεις επιχειρησιακής εκπαίδευσης ή επιχειρήσεων. Η Ελλάδα, εφόσον ζητηθεί, προβλέπεται να διαθέσει ένα µηχανοκίνητο τάγµα Πεζικού, µία διµοιρία Μεταφορών, µία οµάδα Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίων, µια οµάδα για συνεργασία µε Αεροπορία και µία οµάδα Υποστήριξης. Οι επιχειρήσεις που µπορεί να µπορεί να αναλάβει η Ταξιαρχία – ή τµήµα της – είναι του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ ή της Ε.Ε. και αφορούν την υποστήριξη της ειρήνης.

Εξοργιστική «απαίτηση» Σκοπιανών στρατιωτών, να παρελάσουν στην χώρα μας, τραγουδώντας τον ύμνο τους και έχοντας στις στολές τους, την ένδειξη «Μακεδονία»!

Epirus-Ellas
Στην κυ
ριολεξία την τελευταία στιγμή, απετράπη «θερμό επεισόδιο», που σκοπίμως ετοίμαζαν Σκοπιανοί στρατιώτες, στην τελετή επισήμου εγκαταστάσεως στην Ελλάδα, του στρατηγείου της λεγόμενης «Βαλκανικής Ταξιαρχίας» (διοικητής της οποίας θα είναι τα πρώτα δύο έτη, ανώτατος Σκοπιανός αξιωματικός), που έγινε στον Τύρναβο.

Οι στρατιώτες των Σκοπίων, που είχαν φθάσει πριν μερικές ημέρες στη χώρα μας, εμφανίσθηκαν στην τελετή, με την ένδειξη «Μακεδονία» στη στολή τους (!) ενώ, σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, είχαν την «απαίτηση» και ζήτησαν, κατά την παρέλαση, να τραγουδήσουν και τον εθνικό τους ύμνο, όπου υπάρχουν φυσικά αναφορές στη «Μακεδονία»! Οι αντιδράσεις της...

 ελληνικής πλευράς ήταν άμεσες και οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν τα σήματα, ενώ δεν τους επετράπη επίσης, να τραγουδήσουν τον εθνικό τους ύμνο.

Όπως αναφέρεται όμως, στα ίδια δημοσιεύματα, προφανώς οι Σκοπιανοί στρατιώτες, να «πήραν» θάρρος, λόγω της διοικήσεως της ταξιαρχίας, από δικό τους αξιωματικό, αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν και είναι πολύ πιεστικά…

 Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε το θέμα στη βουλή και ερωτά τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης: Πέραν της πρώτης αντιδράσεως από πλευράς μας, στις σκόπιμες και απαράδεκτες σκοπιανές προκλήσεις, που για πολλοστή φορά, αποδεικνύουν περιτράνως τον αχαλίνωτο και επικίνδυνο σωβινισμό τους και την κακοπιστία τους, ποια θα είναι η περαιτέρω στάση μας, όταν μέσα «στο ίδιο μας το σπίτι», από τις πρώτες κιόλας ημέρες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ενέργειες;

Τι πρόκειται να συμβεί, με αυτού του τύπου την σκοπιανή στάση και συμπεριφορά, τα δύο επόμενα χρόνια, που θα διοικεί την ταξιαρχία, Σκοπιανός αξιωματικός; Πώς τοποθετείται το υπουργείο, στο εξόχως σοβαρό αυτό ζήτημα και στις «ποικίλες» και ιδιαιτέρως «λεπτές» παραμέτρους του; Απασχολεί το υπουργείο, κατά επέκταση, τι πρόκειται να συμβεί, όταν τον Σκοπιανό αξιωματικό – διοικητή της ιδίας ταξιαρχίας, διαδεχθεί το 2013 ένας Τούρκος;

Πού ακριβώς και πώς, θα τους επιτρέπεται να κινούνται, όλοι αυτοί οι ξένοι στρατιώτες; Θα κυκλοφορούν και μέσα στη Θεσσαλονίκη;

ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΑ BLOG.....

Με το βλέμμα στις κινητοποιήσεις του φθινοπώρου ετοιμάζεται η κυβέρνηση… να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, λαμβάνοντας νέα μέτρα για τις συγκεντρώσεις και τις κάμερες στους δρόμους. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας χθες στην... 
επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας, είπε ότι «θα καταργηθεί το χουντικό διάταγμα που δήθεν ρύθμισε το ατομικό δικαίωμα των δημόσιων συγκεντρώσεων».

Ο Μ. Παπαϊωάννου ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπάρχει ήδη «ώριμο σχέδιο νόμου» με δύο άξονες:
**Τη διευκόλυνση της άσκησης του δικαιώματος του λαού να διαμαρτύρεται δημόσια.
**Την αποτροπή ελάχιστων μικροομάδων, ολίγων δεκάδων ατόμων, να νεκρώνουν τη ζωή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.
Ο υπουργός ανήγγειλε και αλλαγές στον τρόπο αξιοποίησης των καμερών, ανακοινώνοντας ότι ήδη λειτουργεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον Χρ. Γεραρή, επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, που πολύ σύντομα θα καταθέσει τις τελικές της προτάσεις.
Την ίδια στιγμή και ο παριστάμενος υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Παπουτσής γνωστοποίησε ότι θα τοποθετηθούν κάμερες σε περιπολικά και μοτοσικλέτες τόσο για την καταγραφή βανδαλισμών όσο και για τον έλεγχο κρουσμάτων αστυνομικής αυθαιρεσίας. Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο χρήσης νερού και πλαστικών σφαιριδίων στις διαδηλώσεις.
Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε όμως και στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα blogs που, όπως διαβεβαίωσε, «θα παύσουν να φιλοξενούν κουκουλοφόρους». Εξήγγειλε πως θα συγκροτήσει άμεσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Α. Ράντο, για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών Διαδικτύου και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση των απορρήτου των επικοινωνιών. Πληροφόρησε δε ότι η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.
Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε να υπάρξει διάλογος με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα ζητήματα αυτά, σπεύδοντας όμως να καταλογίσει ευθύνες σε εκπομπές που τροφοδοτούν τη βία, αλλά και να κάνει λόγο για λαϊκισμό προς «άγραν» τηλεθέασης και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.