Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι... fabulous σωτήρες

Aποκλειστικό> Οι κατάκοποι που γύρισαν από το κρύο. Φοβόντουσαν να πιουν νερό για να μην έχει δείγμα DNA η KGB!


-Προσοχή παιδιά, δεν θα πιούμε νερό από τους Ρώσους, γιατί η KGB θα μας πάρει δείγμα DNA…

Αυτή τη σωτήρια συμβουλή του Ανδρέα Ψυχάρη, προσπάθησαν να ακολουθήσουν, στην αρχή πειθαρχημένα, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μόνο που στη τελική δεν τα κατάφεραν.
Οι Ρώσοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους δείγμα DNA και των τριών.

Οι Ρώσοι ήταν φιλόξενοι με τον Σαμαρά. Στο πρόσωπό του είδαν έναν παντελονάτο ηγέτη ο οποίος δεν κάνει κωλοτούμπες, ο οποίος κρατάει το λόγο του κι όταν λέει «οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου», το εννοεί. O Πούτιν τον υποδέχθηκε ως εξής>...

.Μαζί σου θα αναστήσουμε τον αγωγό Μπουργκάς –Αλεξανδρούπολη που έθαψε ο Παπανδρέου. Το βλέπω στα μάτια σου Αντώνη, εσένα δεν σε κρατάει κανείς επιχειρηματίας, καμιά μυστική υπηρεσία, από το παρελθόν. Είσαι ένα καθαρόαιμο άτι.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα κι εσύ πρωθυπουργός.

-Αγαπητέ Βλαντιμίρ, εάν δεν γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, θα γίνουν στις 11 Απριλίου, το πολύ στις 17 Μαίου, αν όχι σίγουρα αρχές Σεπτεμβρίου και τελεσίδικα το 2013!

-Μπράβο ρε Αντώνη. Μόλις μου έδωσες μια σαφή και αντρίκια απάντηση. Ου να μου χαθείς, ρε Αντώνη Κομανέτση. Έχω δει και δεν έχω δει κѠλτούμπες-οι Ρώσοι λατρεύουμε το μπαλέτο-αλλά εσύ είσαι ο απόλυτος κωλοτούμπας. Έχει δίκιο το Κουρδιστό Πορτοκάλι που σε αποκαλεί Αντώνη Κομανέτση…

Σάλος από την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα McDonald's

ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ «ΡΟΖ ΓΛΙΤΣΑ»...ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ!
Τι είναι η «ροζ γλίτσα»; Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald's για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις...
Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald's χρησιμοποιούσαν αυτή την ουσία που δεν είναι τίποτα άλλο από υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) όπως είπε.

Τα McDonald's απέσυραν τελικά την ουσία αυτή από τα προϊόντα τους αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε ολόκληρη τηλεοπτική εκστρατεία εκ μέρους του Όλιβερ. Ο Τοντ Μπέικον πάντως -διευθυντής του αρμόδιου τμήματος των McDonald's στις ΗΠΑ-, αρνήθηκε ότι η απόφαση της αλυσίδας εστιατορίων είχε σχέση με την εκστρατεία του Όλιβερ. «Η απόφαση να αφαιρέσουμε αυτό το προϊόν από το σύστημα των McDonald's δεν συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά με την απόφασή μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εναρμόνισης των παγκόσμιων προτύπων στα υλικά του ωμού βοδινού. Τα McDonald's εναρμονίζονται με τα κυβερνητικά προαπαιτούμενα και κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων» είπε.

Ο μικροβιολόγος του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας Τζέραλ Ζίρνσταϊν υποστηρίζει ότι η χρήση του υδροξείδιου του αμμωνίου πρέπει να απαγορευθεί: «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για βοδινό κιμά και το να επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε βοδινό κιμά είναι κάποια μορφή ψευδούς επισήμανσης».

Αυτό είναι το προκλητικό έγγραφο της Μέρκελ για τον κομισάριο

Δ υο ημέρες πριν τη σύνοδο κορυφής και λίγο πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους η Γερμανία επιδιώκει μια πλήρη ανατροπή των δεδομένων στη συζήτηση για τη νέα δανειακή σύμβαση προς την Ελλάδα ζητώντας ουσιαστικά να εκχωρηθεί στις Βρυξέλλες, άρα στην ίδια, ο έλεγχος της δημοσιονομικής της πολιτικής,

Οπως αποκάλυψαν οι Financial Times η κυβέρνηση της Ανγκελα Μέρκελ έστειλε σε όλα τα κράτη μέλη εμπιστευτικό έγγραφο με το οποίο ζητείται ο διορισμός επιτρόπου (κομισάριου) για την εκτέλεση του ελληνικού Προϋπολογισμού.

Η Γερμανία επικαλείται την ανάγκη «αυστηρής διοίκησης και συστήματος ελέγχου» κάτι που και η ίδια η εφημερίδα χαρακτηρίζει «πρωτοφανές».

«Ενώπιον της απογοητευτικής μέχρι σήμερα προσαρμογής της, η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί μια εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε...
ένα ευρωπαϊκό κλιμάκιο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο.

Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο η Ελλάδα θα μπορεί να ελέγχει μόνο τις λειτουργικές δαπάνες της κυβέρνησης, αφού πρώτα έχει εξυπηρετήσει το χρέος της. Εάν ένας τέτοιος νόμος περάσει, γράφει η πρόταση, τότε οι αγορές και οι άλλοι πιστωτές θα μπορούν να σιγουρευτούν ότι στο μέλλον δεν θα επαναληφθεί η χρεοκοπία.
Ακόμη, σημείωνεται ότι «εάν μία από τις δόσεις δεν εκταμιευθεί, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να απειλεί τους δανειστές της με χρεοκοπία, αλλά αντιθέτως θα είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί περαιτέρω περικοπές δαπανών ως τη μόνη δυνατή αντίδραση σε μία ενδεχόμενη μη εκταμίευση».

Η ελληνική πλευρά απορρίπτει κατηγορηματικά τόσο μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, όσο και με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από γερμανικής πλευράς πάντως, μετά τη διαρροή του εγγράφου έγινε προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις και χθες το βράδυ αναφερόταν ότι αυτή είναι μια γενικότερη πρόταση που δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα και ότι σε τελευταία ανάλυση είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί στο συμβούλιο κορυφής.

Από την πλευρά του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου διαρρεόταν χθες το βράδυ ότι στη σύνοδο κορυφής της 26ης Οκτωβρίου είχε γίνει σχετική συζήτηση και είχε συμφωνηθεί ότι δεν υπάρχει λόγος να τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα.

Πάντως, ευρωπαϊκή πηγή επιβεβαιώνοντας τη γερμανική απαταίτηση δήλωσε: «Υπάρχουν συνομιλίες και προτάσεις στους κόλπους της ευρωζώνης, εκ των οποίων μια της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελέγχου των προγραμμάτων και των μέτρων στην Ελλάδα. Ομάδα ξένων εμπειρογνωμόνων (στην Ελλάδα) θα μπορούσε να καθοδηγείται από ευρωπαϊκούς θεσμούς και να έχει επίσης ορισμένες εξουσίες για τη λήψη αποφάσεων».