Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!






















Τα περίεργα αντικείμενα που εμφανίζονται δίπλα στον Ήλιο
 πάνε και έρχονται.. Αυτή την φορά ο διαστημικός δορυφόρος
 Stereo Behind EUVI 195 φωτογράφισε  ένα άγνωστο
 αντικείμενο σχήματος V.  Αν αναλογιστούμε το μέγεθος
 του συγκριτικά με την αναλογία του πλανήτη μας, μιλάμε 
για αντικείμενο με ασύλληπτες διαστάσεις. 
Για να καταλάβετε το μέγεθος του UFO
ετοιμάσαμε μια φωτογραφία όπου μπορείτε να συγκρίνετε
 τις διαστάσεις του Ήλιου της Γης και του αντικειμένου. 
 Ο πλανήτης μας είναι εκείνη η μικρή λευκή κουκκίδα 
κάτω από την λέξη EARTH.. Οι διαστάσεις του είναι 
ασύλληπτες!










Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας.  
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε:
http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images
Behind EUVI 195
Ημερομηνία: 20110716

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Γιατί οι Σιωνιστές χτυπούν πάντα την 11η. Ο συμβολισμός του 11 για τα καθοριστικά χτυπήματα του Διεθνούς Σιωνισμού.


ΗΠΑ 11/9/2001   
Γιὰ νὰ καταλάβουμε αὐτὰ ποὺ κρύβονται πίσω ἀπὸ τὰ χτυπήματα τοῦ διεθνοῦς σιωνισμοῦ, πρέπει πρῶτα να αποκωδικοποιήσουμε τὰ σύμβολα καὶ νὰ καταρτίσουμε τὴν σημειολογία ποὺ συνοδεύει αὐτὰ τὰ χτυπήματα. Οἱ σιωνιστὲς εἶναι πρῶτα ἀπ'ὅλα ἀποκρυφιστὲς. Αὐτό σημαίνει ὅτι κάθε ἐνέργειά τους συνοδεύεται ἀπὸ ἕνα σύμβολο, ἰδιαίτερα οἱ σημαντικὲς ἐνέργειες καὶ βέβαια τὰ χτυπήματα ποὺ λαμβάνουν χώρα ἀκόμη καὶ ἐντὸς ἔδρας (11/9), ὅλα ἔχουν τὴν σφραγίδα ἕνὸς συμβόλου ποὺ θεωροῦν οἱ σιωνιστὲς σημαντικὸ.

 Οἱ σιωνιστὲς ὡς ἀποκρυφιστὲς, δίνουν μεγάλη σημασία στὴν ἀριθμολογία. Ὄχι βέβαια μὲ τὴν Πυθαγόρειο ἀντίληψη τῆς ἀριθμολογίας ως πρακτικῆς στατιστικῆς, ἀλλὰ μὲ τὸν ἀποκρυφιστικὸ χιτώνα τῆς ἀριθμοσοφίας. Καὶ στὴν δική τους ἀριθμοσοφία, ὁ ἀριθμὸς 2 εἶναι ὁ ἀριθμός του ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος) ὅπως ὀνομάζουν τὸν ἄρχοντά τους, τὸν...
 διάβολο.

Ὁ ἀριθμὸς 2 εἶναι ἀριθμὸς ποὺ ἐκφράζει τὸν διάβολο, διότι ἐκεῖνος πιστεύει ὅτι εἶναι ἴσος μὲ τὸν Θεό καὶ ὅτι ἀποτελεῖ τὸ ἀντίπαλο δέος, ἀπέναντι στὴν ὕπαρξη του Θεοῦ. Το 11 λοιπόν εἶναι ὁ ἀριθμός ποὺ ἔχει ἄθροισμα 2, και ταυτόχρονα σχηματοποιεῖ τὴν "ἰσότιμη συνύπαρξη" (ὅπως θέλουν νὰ πιστεύουν οἱ σιωνιστὲς) τοῦ διαβόλου μὲ τὸν Θεό.

ΙΑΠΩΝΙΑ 11/3/2011
Προτιμοῦν μάλλιστα νὰ τὸν γράφουν μὲ τὴν μορφὴ ΙΙ διότι καὶ λατινικὰ εἶναι απ΄ευθείας τὸ 2 ἀλλὰ κυρὶως διότι ἔτσι άποδίδεται σχηματικὰ καλύτερα τὸ "ἰσότιμον"!!! Στὰ μεγάλα λοιπὸν χτυπήματα που σχεδιάζουν, ἐπιλέγουν νὰ σφραγίσουν τὴν ἡμερομηνία μὲ τὸ 11 ποὺ εἶναι ὁ ἀριθμὸς τοῦ κυρίου τους, τὸν ὁποῖο πρόθυμα ὑπηρετοῦν καὶ τοῦ ὁποίου τὰ σχέδια πραγματοποιοῦν ὡς πειθήνια ἐκτελεστικὰ ὄργανα...

Τὸ "ἀποκορύφωμα" ὑποτίθεται ὅτι θα εἶναι στὶς 11-11-11 ἤδη ἔφτιαξαν τὴν ἀνάλογη ταινία, γιὰ νὰ κάνουν τὴν ἀλήθεια τους παραμύθι κατὰ τὴν προσφιλὴ τακτικὴ τους...Ἐκεῖ διηγοῦνται ὅτι τὴν ἡμερομηνία αὐτὴ, θὰ ἀνοίξει ϋποτίθεται μιὰ πύλη (μήπως τῆς κολάσεως;) καὶ θὰ συμβοῦν συνταρακτικὰ γεγονότα ποὺ θὰ ἀλλάξουν τὴν ἰστορία...

ΚΥΠΡΟΣ 11/7/2011
Ἐμεῖς οὖτε τοὺς πιστεύουμε, οὖτε τοὺς φοβόμαστε! Καὶ μὲ σιγουριὰ μποροῦμε νὰ τοὺς ποῦμε: "Σχεδιάστε ὅσα σκοτεινὰ χτυπήματα θέλετε!!!

Στὸ τέλος θα νικηθεῖτε, ἀπ΄τὴ θέληση τῶν λαῶν νὰ ἀγωνιστοῦν γιὰ την ἐλευθερία, τὴν εὶρήνη καὶ πρὸ πάντων τὴν δικαιοσύνη, της ὁποίας ὁ Νοητὸς Ἥλιος θὰ τοὺς δώσει τη Νίκη"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η λειτουργία της καρδιάς

28/12/2010
Η λειτουργία της καρδιάς στους τρεις τύπους
Α Τύπος
Η δεξιά αρτηρία της καρδιάς παρουσιάζει μεγαλύτερη ταχύτητα. Εμφανίζεται πρόβλημα στη μικρή πίεση (διαστολική). Όσο δημιουργούμε πίεση στον εγκέφαλο,τόσο πιο ελλιπές είναι το ηλεκτρομαγνητικό σήμα που δίνεται από τον εγκέφαλο στην καρδιά. Σε κάποιο κενό, δημιουργείται σύγχυση και προκαλείται το «φτερούγισμα», που έχει σχέση και με το εγκεφαλικό στην κροταφική περιοχή.
Β Τύπος
Η κεντρική αρτηρία της καρδιάς παρουσιάζει μεγαλύτερη ταχύτητα. Εμφανίζεται πρόβλημα στη μεγάλη πίεση (συστολική). Η συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού σήματος που στέλνει ο εγκέφαλος στην καρδιά είναι πότε μικρότερη και πότε μεγαλύτερη, προκαλώντας κολπική μαρμαρυγή (έκτακτα).
Γ Τύπος
Από την πιο έντονη εκπομπή του ηλεκτρομαγνητικού σήματος ενοχλούνται και οι δύο αρτηρίες, με αποτέλεσμα πόνους στο στήθος και πρόβλημα αιμάτωσης στην αριστερή κοιλία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Μελέτες

Οι πρώτες επίσημες ιατρικές μελέτες των ιδιοτήτων του κ. Γιώργου Πασχαλίδη έλαβαν χώρα στο ιατρείο του Δρ Peter Mandel στο Μπρούχσαλ της Γερμανίας τον Νοέμβριο του 2004.
Ο ίδιος είχε πληροφορηθεί για τις ιδιαίτερες δυνάμεις του και τον προσκάλεσε να τον επισκεφτεί, αφού, εν τω μεταξύ, είχε λάβει βοήθεια, εξ αποστάσεως, με άμεσο αποτέλεσμα στο πρόβλημα παραλυσίας που αντιμετώπιζε στο πόδι από πενταετίας.
Ο συγκεκριμένος γιατρός, ο Δρ Peter Mandel, έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός διότι ανέπτυξε τη λεγόμενη Διάγνωση Ενεργειακών Τερματικών Σημείων (ETD), μέθοδο που παράλληλα και συμπληρωματικά με τις κλασικές ιατρικές εξετάσεις δίνει πληροφορίες υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας. Το ETD συμφωνεί κατά 75-87,5% με τα κλινικά ευρήματα.
Στη συνεχεια ακολούθησαν μετρήσεις και στην Ελλάδα (Αύγουστος του 2007) από τον Χρήστο Κωλέττα με τη συσκευή Κίρλιαν «ETD acron 2000» κατά την Κίρλιαν-EEA (Energy Emission Analysis) και η Τμηματομετρική Ανάλυση (Segmental Analysis) με μέτρηση αγωγιμότητας απο τον γιατρό-Νευρολόγο Δημήτρη Ζάγκλη όπως επίσης και καταγραφή της παρέμβασης του Γιώργου Πασχαλίδη με χρήση υπέρυθρης κάμερας λήψης Guide IRIM3 (infrared camera).

Γιώργος Πασχαλίδης

Γεννήθηκα στο Αιγίνιο Πιερίας. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη. Μέχρι το 2002 η ζωή μου κυλούσε απλά, όπως όλων μας. Το 2002 όμως, όλα άλλαξαν.
Σκοπός μου έγινε η κατά το δυνατόν καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων και συνεργάζομαι πλέον με ιατρούς και ερευνητικά κέντρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αποκλειστικά με αυτόν τον σκοπό.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης δεν είναι ένας (ακόμα) δάσκαλος που διδάσκει μια (ακόμα) θεωρία.
Είναι απλά «αυτόπτης μάρτυρας» του επέκεινα, αγαπάει τον άνθρωπο και έχει επιλέξει να μας μεταφέρει τα όσα διορατικά έχει γνωρίσει και γνωρίζει συνέχεια.
Ο Γ. Πασχαλίδης χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά για τον άνθρωπο την διόραση του, διείδε, ότι το ανθρώπινο είδος αποτελείται από τρεις μόνο διακριτούς τύπους, οι οποίοι διαφοροποιούνται σκελετικά και βιολογικά. Η διαφορά στη σκελετική κατασκευή του κάθε τύπου εντοπίζεται στη λειτουργία του εγκεφάλου και στον αυχένα. Για το λόγο αυτό, η διαμόρφωση του χαρακτήρα και των συμπεριφορών του, όπως και οι ιδιαίτερες ευαισθησίες του σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, εξαρτώνται αποκλειστικά από τη σκελετική κατασκευή. Τους τύπους αυτούς τους ονομάζει: Α΄, Β΄ και Γ΄.
Θεμελιώδους σημασίας και η πληροφορία που μας παρέδωσε στο πρώτο του βιβλίο «Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής» για το «Κυρίαρχο Γονίδιο», το οποίο κληρονομείται μόνο από τον ένα από τους δύο γονείς και η αποκάλυψή του φωτίζει και εξηγεί με απλό και απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο, τα όσα οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες πασχίζουν να εξηγήσουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τον άνθρωπο, τις συμπεριφορές του, τις κοινωνίες του και τελικά για το ίδιο το φαινόμενο της ζωής.
Σημαντική παράμετρος της ανθρώπινης υγείας αποτελεί και η «Συνολική Ορμονική Διαταραχή», όρος που εισήγαγε ο Γ. Πασχαλίδης και αναφέρεται στην ύπαρξη ή όχι ισορροπίας στον οργανισμό, αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασία μεταξύ του ορμονικού και του νευρικού συστήματος.
Με την πληροφορία περί Κυρίαρχου Γονιδίου σε συνάρτηση με τη Συνολική Ορμονική Διαταραχή, διευκρινίζει πλήρως την φυλογενετική ταξινόμηση του είδους μας και διαφωτίζει για πρώτη φορά με επιστημονικά τεκμηριωμένα κριτήρια την εξελικτική βιολογία του ανθρώπου.
Αυτές οι πληροφορίες αποτελούν μοναδική καινοτομία για την ανθρώπινη ιστορία και προορίζονται με αναγεννητικό τρόπο να προσφέρουν τόσο στην Ιατρική επιστήμη, όσο και στις ανθρωπιστικές επιστήμες, πολύτιμη βοήθεια για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
· Θετικές επιστήμες
· Εφαρμοσμένες επιστήμες
· Κοινωνικές επιστήμες
· Ανθρωπιστικές επιστήμες
Ποιοί έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

Στο διαδίκτυο ο κατάλογος με τα χρέη όλων των χωρών της γης.

Ενδεικτικά:

-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.

-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.

-ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της.

Είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος

Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:





Ερώτηση 1.

Πώς γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2.

Πώς γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;

Ερώτηση 3.

Πώς γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56%

την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4.

Πώς γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό

όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;Ερώτηση 5.

Ερώτηση 5.

Πώς γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;

Ερώτηση 6.

Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο,

τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

Ερώτηση 7.

Πώς γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;

(Και σε ποιόν τα χρωστάει τελικά;;;;)

Ερώτηση 8.

Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;

Ερώτηση 9.

Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;

Ερώτηση 10.

Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;



Τελικά, μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα,

ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών

μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;