Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ανάπηρη πολιτική


Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να δίνεται ο 13ος και 14ος μισθός εθελοντικά, αν δηλαδή γουστάρει ο εργοδότης. Είναι ένα μέτρο που αδικεί κατάφωρα τους εργοδότες.

Η εθελοντική μισθοδοσία είναι ολέθριο λάθος και δεν βοηθάει στην ανταγωνιστικότητα. Το σωστό είναι οι εργαζόμενοι να πληρώνουν τους εργοδότες.

Τι είναι διαρθρωτικές αλλαγές; Είναι οι απολύσεις, το ξεπούλημα, η κατάργηση των μισθών και των συντάξεων. Είναι ένα βήμα προς τα εμπρός… κάπου ένα βήμα εμπρός από τα σπήλαια.

Πίνακα του Πικάσο έκλεψαν από την εθνική πινακοθήκη. Μέγα λάθος. Τον Παπαδήμο και τους 300 της βουλής έπρεπε να κλέψουν. Σίγουρα θα είχαν μεγαλύτερο κέρδος.

Θα τους δίναμε τα διπλά από ότι είναι να κερδίσουν από τον πίνακα αν έκλεβαν από την βουλή τους σωτήρες μας και τους κρατούσαν.

Ο Γιακουμάτος πρότεινε να αξιοποιηθεί (δηλαδή να την χαρίσουμε) η Ακρόπολη σε ιδιώτες για να την εκμεταλλευτούν.

Την βουλή πρέπει να αξιοποιήσουμε. Να έρχονται οι ξένοι να βλέπουν το σπάνιο είδος: πολίτικους βολεψάκιας και πλήρως αδιαφορούντες για τους πολίτες. Τρέφονται με σκάνδαλα, ξεπούλημα....
της χώρας, και χωνεύουν με βουλευτική ασυλία και άλλα προδοτικά προϊόντα.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα τα βάζουμε στον κουμπαρά του Πετσάλνικου για την σωτηρία της χώρας.

Ελεύθερες οικονομικές ζώνες θέλουν οι εργοδότες. Τι σημαίνει αυτό; Ελευθερία για τους εργοδότες, οικονομικές (δηλαδή φθηνές) ζώνες για τους εργαζόμενους για να μην τους πέφτουν οι φόρμες εργασίας από την πείνα.

Όταν εμείς δεν βγάζουμε το ζωνάρι για να τους αρχίσουμε στις γρήγορες αυτοί μας βάζουν οικονομικές ζώνες.

Όπου θα έχει και ταμπέλα απ΄ έξω. Προσοχή: περιοχή ύψιστου κινδύνου με εργαζόμενους.

Ο ορίτζιναλ κѠλοτούμπας Καρατζαφέρης είπε ότι θα παρατήσει τις καρέκλες που έχει το κόμμα του στην κυβέρνηση αν δεν είναι όλοι μαζί σαν μια γροθιά.

Η οποία γροθιά θα έρθει με δύναμη στο πρόσωπο των εργαζόμενων και των συνταξιούχων.

Η παραπάνω δήλωση ισχύει για τα επόμενα πέντε λεπτά.

Καλά πάει, λένε, το PSI. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι τράπεζες θα κερδίσουν και η Ελλάδα θα χάσει. Αλλά τι πειράζει; Μάθαμε πια να είμαστε χαμένοι.

Και φυσικά τα νέα ομόλογα, όπως και τα δάνεια που πήραμε και θα πάρομε θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο. Με την απόλυτη στήριξη των τριών, δηλαδή και του Σαμαρά.

Ο οποίος από την αντιμνημονιακή ρητορική (λέμε τώρα, τρομάρα του) θα συμφωνήσει στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην παραχώρηση κάθε δημόσιου εσόδου στους δανειστές μας και στις τράπεζες που κουρεύονται.

Μα θα μου πεις, αυτό θα συμβεί αν δεν μπορέσουμε να τους δώσουμε πίσω τα δανεικά. Αδιανόητο ε;

Υπάρχει έστω ένας πολίτης σε τούτη τη χώρα, ή σε όλον τον πλανήτη που να πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της; Μπα…

Ο Κουτρουμάνης είχε περάσει με νόμο ποσοστό αναπηρίας σε διάφορες κατηγορίες που όλως τυχαίως ταιριάζουν με τους κυβερνώντες.

Έτσι αναγνώριζε αναπηρία σε ηδονοβλεψίες (διάφοροι βουλευτές που βλέπουν να πηδιέται ο λαός αλλά δεν μιλούν), σε σαδιστές (διάφοροι υπουργοί που μας πηδούν και μας δέρνουν με μέτρα), παιδοβιαστές (το παιδόφιλοι δεν μου αρέσει) σαν τους πολιτικούς που έχουν βιάσει τα παιδιά μας και το μέλλον τους, τζογαδόροι (που παίζουν με τις τύχες των πολιτών αυτής της χώρας)….

Θα πίστευε ο υπουργός ότι θα την γλιτώσουν αν επικαλεστούν αυτές τις «αναπηρίες» όσοι συμμετέχουν στο έγκλημα που ομαδικά κάνουν οι επικαλούμενοι σωτήρες της χώρας.

Γιατί η κυβέρνηση περνάει με επείγοντες και κατεπείγοντες διαδικασίες τα νέα μέτρα που θα μας πάρει; Για να θεωρηθεί στιγμιαίο το έγκλημα;

Και εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε τις εκλογές για να τους τιμωρήσουμε. Ναι, θα τους κάνουμε τα μούτρα κρέας.

Άσε που μέχρι τις εκλογές ή θα μας έχουν εξαφανίσει ή θα έχουμε ξεχάσει…

Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους.


Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.


Το 70 μ.Χ., με την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο, το Σανχεντρίν μεταφέρθηκε στη Γιάμνια, και ο ραβίνος Ιωχανάν έπεισε όλους τους Εβραίους πως αυτό ήταν μια θρησκευτική και διοικητική εξουσία αντιπροσωπευτική όλους του έθνους. Έτσι οι Φαρισαίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τη διοίκηση του Εβραϊκού λαού. Αργότερα το Συνέδριο μεταφέρθηκε κατά σειράν στην Τιβεριάδα, τη Βαβυλώνα, την Κωνσταντινούπολη (1680) και τη Θεσσαλονίκη (1880). Μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες, μεταφέρεται κατά σειρά στη Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α. και τέλος στο Ισραήλ (1970).
Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού - και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό - , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.
Με τη Γαλλική Επανάσταση και το μασονικό της σύνθημα "ελευθερία, ισότης, αδελφότης", το οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα "Πρωτόκολλά" τους διακωμωδούν, ανέτρεψαν την παραδοσιακή αριστοκρατία, ώστε η εξουσία να περιέλθει στα χέρια των "κυρίων του χρήματος", δηλαδή των ίδιων.
Στη Ρωσία, αφού πρώτα πέτυχαν πλήρη διάβρωση της αυλής δια του Ρασπούτιν, του θεοσοφιστή ψευτοκαλόγερου που έλεγχε την τσαρίνα, άρπαξαν την εξουσία μέσω των μελών του κομμουνιστικού κόμματος, που φαντάζονταν πως... επαναστατούσαν για το καλό του λαού. Ο Σιωνισμός υποστήριξε τα περισσότερα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, φροντίζοντας μετά να βάλει στο χέρι τους δήθεν "απελευθερωμένους" λαούς με προκατασκευασμένα κόμματα και πολιτικούς, μυστικές υπηρεσίες, δάνεια, μασονικές στοές και άλλες ραδιουργίες. Ως βασικοί υπηρέτες των σχεδίων του Σιωνισμού φέρονται η Αγγλία - έδρα της μασονικής στοάς Mother Lodge - και κατόπιν η Αμερική, που είναι και βασική υποστηρίκτρια του κράτους του Ισραήλ. Ο Σιωνισμός υποκινεί δια των πρακτόρων του αναρχικές και φασιστικές ομάδες, ώστε ο κοσμάκης να τρομοκρατείται και να ζητά περισσότερο κράτος, περισσότερη καταστολή. Ακόμα προωθεί και στρατιωτικά καθεστώτα. Όμως ο κοινοβουλευτισμός - άσχετος με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων, την επαναστατική εθνοσυνέλευση του '21 και τις δημοκρατικές συνοδικές διαδικασίες της Εκκλησίας - κατορθώνει να επιβάλλει τους πιο εξωφρενικούς νόμους (Shengen), να καταπνίγει τις αντιδράσεις και να εξαπατά με πιο μεγάλη επιτυχία από μια δικτατορία, ενώ ο κόσμος ικανοποιείται με την ψευδαίσθηση των ελεύθερων εκλογών και δεν επαναστατεί.
Ο Σιωνισμός δρα δια της παραπλάνησης. Έτσι, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χάλυβα δημιούργησε την Ε.Ο.Κ. και κατόπιν την Ενωμένη Ευρώπη, που κανείς δεν διευκρινίζει προς τα που οδεύει. Τέλος, τραγική είναι η παραπλάνηση ακόμα και του εβραϊκού λαού από το Σιωνισμό: οι ίδιοι οι ηγέτες του Σιωνισμού (Τέοντορ Χερτζλ κ.ά) οργάνωσαν με τον Τσάρο και το Χίτλερ τις διώξεις των ομοεθνών τους, ώστε να τους κάνουν θιασώτες της επιστροφής στην Παλαιστίνη και να απαιτήσουν δικό τους κράτος λόγω των διώξεων αυτών, που ποτέ δεν είχαν ως θύματα τους πλούσιους Σιωνιστές... (όπως καταγγέλλουν πολλοί Εβραίοι, βλ. ). Σύμφωνα με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" τέτοιου είδους θυσίες "για το καλό του συνόλου" είναι ψιλά γράμματα, ενώ ένας θυσιασμένος Εβραίος αξίζει όσο εκατόμβες Χριστιανών μπροστά "στα μάτια του Θεού...".
Ο Σιωνισμός δεν είναι αφελής ώστε να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Αιώνες τώρα εργάζεται μέσω πρακτόρων, που και αυτοί φορούν προσωπείο, κρύβοντας τα σχέδιά τους από τους υφισταμένους τους. Ο ινδοβουδιστικός μανδύας χρησιμοποιείται, γιατί η μοιρολατρία των θρησκειών αυτών (Κάρμα κ.τ.λ.) δημιουργεί τους τέλειους σκλάβους, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ινδίας. Ο Ινδοβουδισμός μοιάζει εντυπωσιακά με τις "εσωτερικές", δηλ. μαγικές παραδόσεις της Ευρώπης και την Εβραϊκή Καμπάλα, όχι επειδή πρόκειται περί της αλήθειας, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά επειδή κοινός διδάσκαλος όλων αυτών είναι ο Εωσφόρος. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι οι ινδουιστικές και πάσης φύσεως νεοεποχίτικες οργανώσεις, που διεκπεραιώνουν την αποβλάκωση των "Γκόϊμ" (μετ. "κτήνη", όλοι οι λαοί πλην των Εβραίων, κατά το Ταλμούδ) για λογαριασμό του Σιωνισμού, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για θρησκευτικό πόλεμο και εκδίδουν βιβλία όπου περιγράφεται η διακυβέρνηση του κόσμου με βάση τις κάστες του Ινδουισμού (Χάρε Κρίσνα) και ολοκληρωτικά μοντέλα φασιστικού τύπου (Νέα Ακρόπολη κ.ά.).
Υποστηρίζεται ότι ο Σιωνισμός έχει εισδύσει στην Παπική Εκκλησία και ελέγχει πλέον εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Μαφία, και μέσω αυτών και μυστικών υπηρεσιών, το εμπόριο ναρκωτικών, την τρομοκρατία κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.
...Όμως δεν έχει νόημα να δείχνεις τον υποκινητή, εάν δεν φροντίζεις η ζωή σου να μην είναι μια κατάφαση σε αυτή την κατάσταση. Οι Χριστιανοί ας βιώνουμε την ειρήνη του Χριστού και την αδιάλειπτη προσευχή, ας δίνουμε στους συνανθρώπους μας την αγάπη, που τόσο λείπει σήμερα. Ας γνωρίζουμε ποια είναι η Ορθόδοξη Πίστη, ώστε να μην πέφτουμε στις πλάνες της "Νέας Εποχής", και να διαφωτίζουμε όσους έχουν τυχόν πέσει, και ας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης πάνω σε τέτοια θέματα.
Ας μην υποκύπτουμε στον καταναλωτισμό, τη σαρκολατρία, την αποχαύνωση της τηλεθέασης, την αδιαφορία της καθημερινότητας. Ας είμαστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Τότε μόνο θα είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι σε τέτοια σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια.

Στη Νεολαία μας: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

Γιατί ο φόβος σου είναι το όπλο τους....
Κωνσταντίνος Βλαχοδήμος
Μέσα στην συνεχιζόμενη εκστρατεία από τα ΜΜΕ, κυρίως τα τηλεοπτικά, τους `ειδικούς` και τους βαρύγδουπους επαγγελματίες πολιτικούς, για μια τάχα επικείμενη αδιευκρίνιστη εθνική καταστροφή όπου πολλά από τα αγαθά του υπερκαταλωτισμού θα εξαφανιστούν, η Ελληνική κοινωνία βιώνει αισθήματα θλίψης, οργής και απόγνωσης που οδηγούν σε κατάσταση συνεχούς φοβίας για το κάθε τι και κυρίως για ένα αύριο. Θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει ένα σατανικό σχέδιο να ευνουχίσει κάθε στοιχείο δυναμισμού και να ....



κρατήσει το έθνος σε λήθαργο και προθανάτιο κώμα.

Η βαριά άγκυρα που μας κρατάει σε αυτήν την κατάσταση είμαστε εμείς οι γονείς και οι παππούδες που αρνούμαστε πεισματικά μια ειλικρινή αυτοκριτική και να παραδεχτούμε έτσι τις βαριές ευθύνες για το που φτάσαμε και πώς μορφώσαμε τα παιδιά μας. Αλλά ταυτόχρονα είμαστε και το ποιο αξιόπιστο τεκμήριο ελπίδας για αυτά τα παιδιά αφού ξέρουν ότι σαν νέοι επιζήσαμε επίσης πολύ δύσκολες καταστάσεις ανέχειας και δώσαμε πολλά παραδείγματα δημιουργίας γιατί κρατήσαμε την κοινωνική μας συνοχή.

Πρέπει να πούμε στους νέους γιατί πρέπει αλλά και μπορούν να διαπεράσουν αυτήν την αδιαφανή κουρτίνα του φόβου και να ζήσουν κάτω από το υπέροχο φώς της ευλογημένης πατρίδας μας σε ένα περιβάλλον που ζητάει τόσα λίγα για την υλική επιβίωση του ατόμου και προσφέρει τόσα πολλά για την πνευματική του δημιουργία. Πρέπει να τους βοηθήσουμε να ανακαλύψουν την αλώβητη στερεή βάση που θα χτίσουν την Ελλάδα του μέλλοντος ορθάνοιχτη στον παγκόσμιο γίγνεσθαι παραμερίζοντας τα εφήμερα ερείπια που εμείς αφήνουμε πίσω μετά από μιας γενιάς άφρονος διαβίωσης.

Τέτοιες βάσεις δεν είναι δύσκολο να δει κανείς. Είμαστε φύλακες μνημείων και ταυτότητας των πηγών της πολιτιστικής κληρονομιάς του σύγχρονου κόσμου. Κατοικούμε σε μια χώρα με ευλογημένο κλίμα που ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε να ζήσει έστω και για λίγο. Έχουμε δυναμικό παράγωγης των ποιο ζηλευτών προϊόντων που η μητέρα γη μπορεί να δώσει. Ζούμε κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα που είναι μέρος της ίδιας μας της ύπαρξης. Αλλά δεν είναι μόνον αυτά τα μοναδικά. Την χώρα σήμερα πρέπει να την δούμε πέρα από την ομίχλη της καταστροφολογίας. Η Ελλάδα έχει οικονομικές υποδομές μιας αναπτυγμένης χώρας. Το τεχνολογικό επίπεδο του ανθρωπινού δυναμικού της είναι υψηλό. Το επικοινωνιακό της δυναμικό σύγχρονο. Έχει σημαντικούς πόρους πρώτων υλών. Και τόσα αλλά. Αυτές είναι βάσεις μοναδικές για μια μικρή χώρα και είναι αυτές που ανήκουν στην κοινωνία και δεν πρέπει να σφετεριστεί κανείς. Είναι οι βάσεις που θα χτισθεί η Ελλάδα του μέλλοντος. Αυτές είναι και ο λόγος που οι νέοι μας δεν πρέπει να φοβούνται.

Αν οι νέοι μας πολεμήσουν τον φόβο με αυτήν επίγνωση και τα μέσα τότε η ελπίδα θα ανατείλει λαμπερή. Τα πράγματα για αυτούς θα φανούν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Η χρηματοοικονομική, η πολιτική και η κοινωνική κρίση θα γίνουν διάφανες. Θα δουν ότι δεν μπορούν να παραμείνουν αμέτοχοι παρατηρητές, πως πρέπει να δράσουν σε όλα τα επίπεδα δουλεύοντας σκληρά και δημιουργικά με τις βάσεις που τους προσφέρει τόσο άπλετα η πατρίδα για το δικό τους και το συμφέρον της κοινωνίας. Θα καταλάβουν γιατί η δική τους συνεισφορά, όσο και μικρή, είναι το απόλυτα απαραίτητο πετραδάκι για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και της πατρίδας. Γιατί ότι και να τους επιφέρει η προσπάθειά τους πρέπει να το μοιραστούν δίκαια με τους συμπολίτες του. Και γιατί αυτή η μοιρασιά για να είναι ρεαλιστική πρέπει να αρχίσει από τους γύρω τους, την οικογένεια τους, τους φίλους τους, τη ενορία τους, την γειτονιά τους η το χωριό τους. Και ότι όσο το κράτος βρίσκεται εν διαλύσει πρέπει αυτοί να βρουν τον τρόπο να γίνει σίγουρα αυτό.

Αυτό σαν μια ευχή για τον Νέο Χρόνο σε όλους.



ΦΟΛΙΔΟΤOI-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΕΡΠΕΤΩΜΟΡΦΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ!!!! ΚΑΙ ΑΥΠΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ!!!!

Το θέμα των  Άυπνων ανήκει στους Παρατηρητές  οπού για όσους δεν το έχετε διαβάσει υπάρχει άρθρο για αυτούς οπού μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά. Σε αυτό το άρθρο υπάρχει ένα βίντεο ντοκουμέντο για όσους αρνούνται να πιστέψουν σε Παρατηρητές ή Άυπνους!!! Είναι ένα βίντεο το οποίο το πρώτο ανάρτησε συνεργάτης μας, δείχνει τον Πάπα τον σημερινό σε μια ομιλία του και μετέπειτα σε μια προσευχή, δίπλα του ακριβώς υπάρχει ένα κοριτσάκι μελαμψό το οποίο είναι μεταξύ 9 έως 11 χρόνων. Το κοριτσάκι αυτό κανένας δεν ήξερε πια είναι αλλά και ποιος το έβαλε αλλά και ποιος έδωσε την έγκριση να κάτσει δίπλα στον Πάπα (!!!!).


Όταν το δείτε το βίντεο αυτό θα εκπλαγείτε από το βλέμμα της μικρής αλλά και από τις γκριμάτσες που κάνει, μα το πιο απίστευτο που ούτε ο ίδιος ο Πάπας δεν μπόρεσε να εξηγήσει είναι η γλώσσα της που είναι απίστευτα μεγάλη και μοιάζει ακριβώς όπως των ερπετών!!!! Ο Πάπας δήλωσε ότι το κοριτσάκι αυτό δεν ξέρει ποιος το τοποθέτησε εκεί αλλά ούτε το ξανά είδε, δήλωσε επίσης ότι πολλά παιδία έχουν παραβρεθεί δίπλα του. Όσο για τα απίστευτα που δείχνει το βίντεο δήλωσε ότι είναι απλά ένα παιδάκι που βαριόταν εκείνη την ώρα και έκανε απλά γκριμάτσες για να του περάσει η ώρα (!!!) (;).
Γιατί κανένα από τα παιδάκια που έχουν παραβρεθεί σε όλους τους Πάπες αλλά και τον ίδιο δεν έχουν φερθεί με αυτό τον αλλόκοτο τρόπο; Το πρώτο βίντεο που ακολουθεί είναι το βίντεο για το οποίο σας αναφέρω, παίζει πρώτα στην κανονική του ροη, ύστερα σε πιο αργή κίνηση, και λίγο πιο μετά σε ακόμα πιο αργή κίνηση αλλά και κοντινό ζουμ για να μπορείτε να δείτε τις εκφράσεις της μικρής!!!!
Για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο από έναν Άυπνο!!  Έναν Άυπνο που κατέλαβε αυτό το κοριτσάκι μόνο και μόνο για να κάνει γνωστή την παρουσία του σε όλο τον κόσμο!!! Όχι μόνο την δικιά του γιατί εδώ και κάποια χρονιά υπάρχουν πολλά βίντεο με τέτοια περιστατικά. Είναι γνωστό σε πολύ κλειστούς κύκλους "ερευνητών" ότι οι Άυπνοι έχουν υποτάξει ή κυριεύσει τους Δρακονιανούς οπού τους έχουν κάνει υποχείρια τους και εκτελούν τις διαταγές τους χωρίς καμία αντίρρηση. Είναι γνωστό ότι οι Ιλλουμινάτοι κρύβονται πίσω από τους Άυπνους και μετέπειτα πίσω από τους Μασόνους!!! Οι ηγέτες όλων αυτών των μυστικών εταιριών έχουν καταλειφθεί από Άυπνους μόνο και μόνο ή για να φέρουν τα πάνω κάτω στον πλανήτη γη και να κάνουν τους Παρατηρητές να υποφέρουν βλέποντας την γη να αλλάζει δραματικά!!
Δείτε την Ευρώπη τα τελευταία δυο με τρία χρόνια και θα καταλάβετε…. Εδώ θα σας τονίσω κάτι πολύ πρόσφατο. Στις 11/11/2011 δημιουργήθηκε η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα με καινούργιο πρωθυπουργό!!! Το όνομα του είναι γνωστό σε όλους!!! Όχι μόνο αυτό αλλά ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής τράπεζας!!! Για εσάς ελπίζετε να τα πάει καλά και να φέρει κάπως καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα….. δυστυχώς οι Άυπνοι μέσω των Ιλλουμινάτοι θα του δώσουν τέτοιες εντολές που θελημένα ή άθελα του θα περαστούν τέτοιοι νόμοι που θα τους δούμε στην πορεία και θα εκπλαγούμε όλοι!!!! Μα μην νομίζετε ότι είμαστε οι μόνοι, στις 12/11/20011 ο πρωθυπουργός της Ιταλίας παρατήθηκε ( ή τον ανάγκασαν και στην θέση του μπήκε ένας άλλος κύριος με γνωστό όνομα ο οποίος ήταν μέχρι τότε επίτροπος της Ευρωπαϊκής ένωσης!!!!! Λέτε να είναι τυχαία όλα αυτά; Λέτε οι προφήτες η δικοί μας Άγιοι να είχαν κάποια δίκια σε πολλά από αυτά;………… θα δείξει. Εσείς που έχετε ασχοληθεί με την κρυφή αριθμολογία κάντε τις πράξεις σε αυτές τις δυο ημερομηνίες και θα καταλάβετε πολλά εσείς που δεν γνωρίζετε από αυτά λίγο υπομονή γιατί περιμένουμε και αλλά γεγονότα και θα σας τα δείξουμε όλα!!!!
Το μόνο που σας λέω είναι από εδώ και μπρος κοιτάτε τις εξελίξεις της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης και το τι έχει να γίνει στα επόμενα δυο με τρία χρόνια!!! Ελπίζω να βγω ένας άθλιος ψεύτης γιατί αν δεν βγω δυστυχώς έρχονται πολύ άσχημα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω επί του παρόντος!!
Δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο σε αυτό, τα παρακάτω βίντεο που ακλουθούν δείχνουν γνωστά πρόσωπα και μη οπού είναι Δρακονιανοί ίσως να τα έχετε δει ίσως και όχι, πρόσωπα όπως δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, δικαστικοί, πρωθυπουργοί, πλούσιοι και ότι κάθε εξής θέλετε. Σε κάποια βίντεο θα δείτε τα πρόσωπα κάποιων από αυτών να παραμορφώνονται μπροστά στην κάμερα, το πρόβλημα δεν είναι της κάμερας ή κάποιου τεχνικού προβλήματος ή tutorial effects, είναι πέρα για πέρα αληθινά. Οι παραμορφώσεις που γίνονται είναι από άτομα οπού έχουν καταλειφθεί από Άυπνους και όταν έρχονται ορισμένοι μπροστά σε κάμερες άθελα τους ή από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που διαθέτουν ως όντα διαστρεβλώνεται η εικόνα του προσώπου τους……… μπορείτε τα βίντεο όποιος θέλει να τα ελέγξει να δει ότι δεν είναι παραποιημένα και ότι πρόκειται για αυθεντικά ότι ώρα θέλει….. με αυτό θα ασχοληθούμε άλλη φορά το πώς και το γιατί!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, αυτό το κάτι δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει!!!

Ιδού ο χάρτης με τους "ορυκτούς θησαυρούς" της Βορείου Ελλάδος

Σημαντικός ορυκτό πλούτο κρύβει το υπέδαφος της Βορείου Ελλάδος, όπως είναι άλλωστε γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Με τον χρυσό του Παγγαίου Όρους έγιναν όλες οι εκστρατείες των Μακεδόνων και είχαν αφθονία σε μεταλλικά ισχυρά όπλα λόγω νικελίου, και των κραμάτων που δημιουργούσαν.
Τώρα με βάση χάρτη που κατέθεσε στην Βουλή ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάνης και τον οποίο δημοσιεύουμε, όλες οι περιοχές που έχουν σημειωθεί έχουν βεβαιωμένο ορυκτό πλούτο.


Αποθέματα νικελίου,ψευδαργύρου,μολύβδου,χαλκού,χρυσού και αργύρου στην Μακεδονία και στη Θράκη. Η αξία τους σημαντική, σημαντικότη για τις τοπικές οικονομίες, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να χαρακτηριστεί "κρίσιμη" η αξιοποίησή τους για την ελληνική οικονομία.


Βάσει των σημερινών τιμών των μετάλλων οι εντοπισμένες ποσότητες θα μπορούσαν να δώσουν περί τα 29 δισ. ευρώ. Αρκεί βέβαια να υπάρξει σωστή εκμετάλλευσή. Το ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά σε βάθος εικοσι χρόνων προσφέρει ευκαιρίες για να αλλάξουν επίπεδο ζωής οι τοπικες κοινωνίες. Ένα πολύ μικρό μέρος της αξίας αυτής αξιοποιείται σήμερα παραγωγικά. Τα δυναμικά αποθέματα που φιλοξενούνται στις υπάρχουσες μεταλλευτικές αλλά και σε νέες περιοχές κοιτασμολογικού ενδιαφέροντος είναι σε θέση να πολλαπλασιάσουν το προαναφερόμενο οικονομικό μέγεθος.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στη Βουλή ο κ.Μανιάτης , η Βόρεια Ελλάδα είναι από τις πλουσιότερες κοιτασματολογικά περιφέρειες της Ευρώπης και αποτελεί σταθερή μεταλλευτική πηγή για την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.


Πλούτο έχουμε, αλλά για να τον αξιοποιήσουμε επί εθνική ωφέλεια προϋπόθεση είναι να μην ενεχυριάσουμε στους δανειστές μέσω του αγγλικού δικαίου...

Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Από τον Φόβο του «Θανατηφόρου» Καρκίνου και τον Μύθο της Χημειο- «θεραπείας» στην Πραγματικότητα της Εναλλακτικής Αντιμετώπισης
«Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη»*
Μερικές δεκαετίες από τη δημοσίευση του περίφημου βιβλίου του Δρ. Χάμερ Καρκίνος, Ασθένεια της Ψυχής, και την επακόλουθη οργανωμένη καταδίωξή του, μέχρι τον τελικό εγκλεισμό του στις γαλλικές φυλακές και παρά το γεγονός ότι οι φωνές, που προέρχονται τόσο από τους ίδιους τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, όσο και από τον ιατρικό χώρο, κατά της πληθαίνουν, τα πράγματα στο τοπίο της «θεραπείας» του καρκίνου δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει…



Γράφει η Αριάδνη Γερούκη
Εκτός από την Εκκλησία και η Ιατρική κατασκευάζει τους δικούς της «αιρετικούς» και «αφορισμένους»: Ο Αυστριακός μαιευτήρας Semmelweiss εξοστρακίστηκε από το ιατρικό επάγγελμα, γιατί τόλμησε να ασκήσει κριτική σε αθέμιτες ιατρικές πρακτικές. Οι Wilbur και OrvilleWright εκδιώχτηκαν ως «τσαρλατάνοι» από το ScientificAmerican, τον Αμερικανικό Στρατό και τους συναδέλφους τους. Η ανακάλυψη, από τονWillhemRontgen των ακτινών Χ, περιγράφτηκε σαν «επιδέξια απάτη» από επιφανείς επιστήμονες. ΟJohnWoodall ανακάλυψε το 1636 (!) ότι η έλλειψη βιταμίνηςC ευθύνεται για την εμφάνιση σκορβούτου, αλλά το Βρετανικό Ναυτικό μόλις το 1795 συμπεριέλαβε χυμό λεμονιού στο διαιτολόγιο των ναυτικών. Τα βιβλία του επαναστάτη ψυχίατρου Βίλχελμ Ράιχ καίγονταν όχι μόνο από τους Ναζί στα 1930, αλλά και από την αμερικανική κυβέρνηση τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Πρόσφατα, ο Δρ.DeanOrnish, υπεύθυνος για την ανακάλυψη ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπείας για την καρδιοπάθεια, βασισμένης στη διατροφή, άσκηση και χαλάρωση, αποπέμφθηκε από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία…
Η ιατρική επιστήμη, που κατ’ ευφημισμό θέλει να είναι η έρευνα για νέες θεραπείες, καταδυναστεύεται από «αυθεντίες», μέλη επιστημονικών ιδρυμάτων οι οποίοι αντιτίθενται στην αληθινή πρόοδο, καταπιέζοντας κάθε πρωτότυπη ιδέα.
Γιατί εκτός από τα πρωτεία του λιγότερο ανεκτικού ιατρικού κλάδου, η σύγχρονη βιομηχανία του καρκίνου κατέχει και τα πρωτεία του λιγότερο επιτυχημένου κλάδου που υπήρξε ποτέ!
Η Επικερδής Βιομηχανία του Καρκίνου
Οι λόγοι είναι προφανείς: πρόκειται για διαπλοκή συμφερόντων, εξαιτίας του υπέρογκου τζίρου της διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας. Ενδιαφέρει να συνεχίσει η παραγωγή φαρμακολογικών «λύσεων», ανεξάρτητα από την πλατιά αμφισβητούμενη αποτελεσματικότητά τους.
Το τραγικό δε είναι, ότι ακόμη και αν, κατά τύχη, βρεθεί κάποτε πραγματικά αποτελεσματική θεραπεία, πολύ αμφιβάλλω αν θα το μάθουμε καν! Κάθε ανακάλυψη και δημοσίευση πιθανής θεραπείας, θα κινδύνευε να στείλει στην ανεργία πολλούς «ειδικούς»…
Δισεκατομμύρια επενδύονται στην έρευνα αλλά οι «λύσεις» του προβλήματος επίσημα μας διαφεύγουν συστηματικά. Αντίθετα, τις τελευταίες δεκαετίες, το ποσοστό θανάτων από την ασθένεια αυξάνει σταθερά. Η ψεύτικη λύση της χημειοθεραπείας δεν «δουλεύει» και ποτέ δεν «δούλεψε» για τους καρκίνους, που σκοτώνουν 9 στους 10 ασθενείς. Ακόμη και όσοι χαρακτηρίζονται «θεραπευμένοι» μετά από χημειοθεραπεία, πεθαίνουν αργότερα από άλλο καρκίνο που αναπτύσσουν αλλού. Το ιατρικό κατεστημένο έχει «κολλήσει» στην εφαρμογή ακτινοβολίας και τοξικών χημικών σκευασμάτων, παρά το γεγονός ότι είναι πλέον γενικά αντιληπτό ότι αυτές οι προσεγγίσεις «δεν πιάνουν». Όλο και περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν να πεθάνουν στο σπίτι, ήσυχα και με αξιοπρέπεια, παρά να διαλυθούν μέχρι θανάτου σ’ ένα νοσοκομείο, από την ταλαιπωρία και τον πόνο που επιφέρουν αυτές οι ψευτοθεραπείες…
Οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι γιατροί, οι φαρμακευτικές εταιρίες και αυτές που κατασκευάζουν τα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα. Η φαρμακοβιομηχανία δεν θα πλούτιζε με την εφαρμογή προγραμμάτων θεραπείας που θα περιελάμβαναν απλά «διαλογισμό και αλλαγή διατροφής»!
Το πιο τραγικό είναι πως η βιομηχανία του καρκίνου, που αρνείται επίμονα να διερευνήσει τις πολλά υποσχόμενες εναλλακτικές θεραπείες, προστατεύεται από τον νόμο. Στις περισσότερες χώρες είναι «παράνομο» να προσφέρεις μια ενδεχόμενη θεραπεία για τον καρκίνο. Οι γιατροί επιτρέπεται να συνταγογραφήσουν μόνον τη συμβατική χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία ή να στείλουν τους ασθενείς για εγχείριση. Οι αρχές διώκουν με ιδιαίτερη συνέπεια όποιον τολμά να προτείνει κάποια νέα, μη τοξική και πιθανά αποτελεσματική θεραπεία, ακόμη και αν ο ασθενής επιθυμεί να το δοκιμάσει…
Οι «Αφορισμένοι» της Ιατρικής
Οι γιατροί που τολμούν να δώσουν μια πνοή ελπίδας και νέες θεραπείες απειλούνται, εξοστρακίζονται, και διώκονται σαν κοινοί εγκληματίες… Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις κατασυκοφαντούνται ως «τσαρλατανισμοί» από την επίσημη ιατρική, με την ύποπτη υποστήριξη της μεγαλύτερης μερίδας του Τύπου και των ΜΜΕ.
Η λίστα των γιατρών που έχουν καταδιωχτεί για εφαρμογές «ανορθόδοξων» θεραπειών κατά του καρκίνου –οι οποίες, παρεμπιπτόντως, φαίνεται βάσιμα να λειτουργούν πολύ αποτελεσματικότερα από αυτές που έχει να προσφέρει το επίσημο αντικαρκινικό οπλοστάσιο– είναι τόσο μεγάλη, όσο σχεδόν η λίστα εκείνων των επιτήδειων ερευνητών της ιατρικής βιομηχανίας, που χρηματοδοτήθηκαν από οργανισμούς και κυβερνήσεις για την εκπόνηση (θαυματουργών και πολλά υποσχόμενων) ερευνών, οι οποίες, το ίδιο… θαυματουργά «ξεχάστηκαν», μετά την έγκριση των επιδιωκόμενων κονδυλίων.
Εξέχοντες επιστήμονες αναγκάστηκαν να εκπατριστούν και να ανοίξουν στο εξωτερικό κλινικές, γιατί ασκούσαν εναλλακτική ιατρική κατά του καρκίνου.


Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΕΡΟΥΚΗ (ariadni_g@hotmail.com) είναι Ιστορικός– Ανθρωπολόγος του Δικαίου, Δρ. Ιστορίας της Σορβόννης και διδάσκει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
*Τον τίτλο του άρθρου τον δανείστηκα από τον προκλητικό τίτλο του βιβλίου του εναλλακτικού θεραπευτή LotharHirneise, που πρόσφατα εκδόθηκε στα γερμανικά (Sensel: Kernen, 2002). Βλέπε και LynneMcTaggart,WhatDoctorsDon’tTellYou, εναλλακτικό περιοδικό και ομότιτλοbestseller βιβλίο στη Βρετανία

Γράφει η Αριάδνη Γερούκη
 http://zenithmag.wordpress.com


Τι κάνουν όμως οι ίδιοι οι άνθρωποι του κατεστημένου, αν τύχει να αρρωστήσουν οι ίδιοι, ή οι συγγενείς τους; Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση ενός Αμερικανού εισαγγελέα, που είχε συλλάβει τον εναλλακτικό γιατρόHarryHoxsey καμιά εκατοστή φορές μέσα σε δυο χρόνια, μέχρι που αρρώστησε ο αδερφός του. Τότε, ο εισαγγελέας άλλαξε απότομα στρατόπεδο και προσέτρεξε μετά δακρύων να αναζητήσει τις συμβουλές και τη φροντίδα του πρώην «απατεώνα»Hoxsey.
Η σοβαροφάνεια και η προσκόλληση σε δόγματα είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας. ΟHoxsey έχει καταφύγει στο Μεξικό, όπου ασκεί την ιατρική του μαζί με τον Δρ.MaxGerson, εξαιρετικό Γερμανό γιατρό που εκδιώχτηκε από τις ΗΠΑ επειδή επινόησε μια θεραπεία βασισμένη στον χυμό φρούτων και λαχανικών.
Στις ΗΠΑ ο Δρ.StanislawBurzynski χρησιμοποιεί μη τοξικά αντινεοπλασματικά σκευάσματα για τη θεραπεία εγκεφαλικών όγκων,NonHodgkins λεμφωμάτων και πολλών κοινών όγκων. Οι δικηγόροι του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), έχουν ξοδέψει εδώ και 15 χρόνια εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να χώσουν τονBurzynski στη φυλακή. Ωστόσο ο ίδιος οργανισμός ενέκρινε εξήντα οκτώ πειραματικά προγράμματα του ερευνητικού ινστιτούτου τουBurzynski…
Από τη Γερμανία γνωρίζουμε ήδη (βλέπε σχετικό άρθρο μου στο ΖΕΝΙΘ Νο 3) την υπόθεση του Δρ. Χάμερ, υποψήφιου για Νόμπελ Ιατρικής και δημιουργού της Νέας Ιατρικής, βασισμένης στην εκ βαθέων ανατροπή των κατεστημένων ιδεών γύρω από το καρκίνο, που στάλθηκε –με τις ευλογίες του γαλλικού Τύπου και των ΜΜΕ– στη φυλακή δυο φορές, μια το 1997, για ενάμισι χρόνο, και μια πρόσφατα, το 2004. Κρατείται ακόμη, για το απίθανο αδίκημα της «παρότρυνσης σε άσκηση ιατρικής αντίθετης από την ιατρική της σχολής»…
Στην Ιταλία, ο καθηγητής LuigiDiBella, χρησιμοποιεί μείγμα ορμονών και βιταμινών (χαρακτηριστικά, μια ασθενής που ακολουθεί την εναλλακτική του μέθοδο, λέει για την «επίσημη» χημειοθεραπεία ότι «είναισανναχρησιμοποιείς…υδραυλικάεργαλείαγιαναεπισκευάσειςκοσμήματα»!).Το ιταλικό κράτοςδίωξε ποινικά τον καθηγητήDiBella που τώρα είναι υπόδικος.
Ο Αυστραλός Δρ.SamChachoua έχει επινοήσει μια επαναστατική θεραπεία, που αποκαλεί «Θεραπεία Παρακινούμενης Ανάρρωσης» (InducedRemissionTherapy). ΟChachoua παρατήρησε προσεκτικά τα δεδομένα στις περιπτώσεις της «αυθόρμητης αυτοθεραπείας», όπου «καταδικασμένοι» ασθενείς «νεκρανασταίνονταν», και είδε ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι ασθενείς αυτοί είχαν προσβληθεί λίγο πριν τη θαυματουργή τους ανάρρωση, από κάποια μορφή σοβαρής λοίμωξης. Αυτό είχε διαπιστωθεί και μερικούς αιώνες πριν από έναν Γάλλο γιατρό, ο οποίος παρατήρησε ότι οι πόρνες με σύφιλη, δεν ανέπτυσσαν καρκίνο. Είχε μάλιστα καταφέρει να θεραπεύσει δεκατέσσερις από τους είκοσι καρκινοπαθείς που κούραρε, μεταδίδοντας τους τη σπειροχαίτη της σύφιλης! (Εφόσον ο καρκίνος σπανίζει στις περιοχές του πλανήτη που μαστίζονται από την ελονοσία, η καταπολέμησή της μπορεί ενδεχομένως να σημάνει την εκεί αύξηση του καρκίνου). Ωστόσο, μέχρι σήμερα, κανείς από τους κύκλους της συμβατικής ιατρικής δεν καταδέχθηκε να ελέγξει τη θεωρία του Δρ.Chachoua, παρόλο που ο ίδιος υπόσχεται αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον σοβαρό ιατρικό οργανισμό αναλάβει να ελέγξει και να δημοσιεύσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων του για τον καρκίνο και τοAIDS. Να σημειωθεί ότι σε δείγμα 22 εμβολίων του Δρ.Chachoua που ελέγχθηκαν, τα 20 αποδείχθηκε ότι εξουδετέρωσαν κατά 99% τον ιόHIV-1…
Ο Βρετανός Δρ. VernonColeman, είδε τις διαφημίσεις του βιβλίου του FoodforThought, να απαγορεύονται από την Βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Κανόνων (ASA,AdvertisingStandardAuthority), επειδή παρέχει απλές συμβουλές (αποδεδειγμένες κλινικά), για το είδος διατροφής που προστατεύει από την ανάπτυξη καρκίνου, δηλαδή λίστες τροφών που ευνοούν την ασθένεια και αντίστοιχα που προστατεύουν από καρκινογένεση. Η δικαιολογία είναι ότι ηASA θέλει να «προστατέψει το καταναλωτικό κοινό»… από τι ακριβώς;
Τα παραδείγματα μπορούν να συνεχιστούν επ’ άπειρον. Το λυπηρό είναι, ότι σε όλες τις περιπτώσεις βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα «μπλοκ» αντίστασης απέναντι στην ελεύθερη πληροφόρηση που θα μπορούσε να σώζει ζωές, που περιλαμβάνει εκτός από την ευημερούσα παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, και (σχεδόν) όλα τα επίσημα ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα, τα οποία αυτή χρηματοδοτεί, καθώς και τους χειραγωγημένους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, που αθέμιτα στηρίζουν το «άνωθεν» κατευθυνόμενο κυνήγι των εναλλακτικών γιατρών και των μεθόδων τους.
Η Αποτυχία της Συμβατικής Ιατρικής
Ποτέ, στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να βρει η κατεστημένη βιομηχανία και έρευνα τη λύση για τον καρκίνο. Γιατί η κατεστημένη ιατρική θεωρία διέπεται από μια οιονεί «στρατοκρατική» νοοτροπία. Βλέπει το ανθρώπινο σώμα σαν πεδίο μάχης και την ασθένεια σαν εχθρό που εισβάλλει. Νοοτροπία που υπήρχε στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι ασθένειες που ανησυχούσαν περισσότερο τους γιατρούς, προκαλούνταν από τις επίφοβες λοιμώξεις, όπως η φυματίωση, ο τυφοειδής πυρετός, η γρίπη, η πνευμονία, η χολέρα, η σύφιλη κλπ. Η ιατρική επιστήμη είχε, σε μεγάλο βαθμό καταφέρει να ελέγξει αυτές τις αρρώστιες, από τα τέλη του 19ου αιώνα, έχοντας, παρόλα αυτά πέσει σε δυο θεμελιώδη λάθη, που έκτοτε την ακολουθούν.
Το πρώτο λάθος ήταν το συμπέρασμα ότι η μείωση της θνησιμότητας από τις μολυσματικές ασθένειες υπήρξε το αποτέλεσμα των προσπαθειών των γιατρών. Η αλήθεια είναι ότι η μείωση ήταν περισσότερο αποτέλεσμα καλύτερης υδροδότησης, διατροφής και καλύτερης γενικά διαβίωσης μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ιστορία της ιατρικής, μπορεί να παρακολουθήσει τα αρχειακά εκείνα δεδομένα που δείχνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τις μολυσματικές ασθένειες, είχε κατέβει ήδη πολύ καιρό πριν να αρχίσει η χρήση αντιβιοτικών και εμβολίων…
Το δεύτερο θεμελιώδες λάθος ήταν η «στρατοκρατική» ιατρική αντίληψη, που προσδοκούσε την «ανακάλυψη» του μαγικού χαπιού, που σαν ένα είδος βιολογικού όπλου, θα διέλυε τον παθογόνο στρατό της ασθένειας, που είχε «επιτεθεί», στον οργανισμό του πάσχοντος. Η κατεστημένη ιατρική επιμένει και σήμερα να ακολουθεί το μοντέλο που φαίνεται ότι λειτούργησε έναν αιώνα πριν και να το εφαρμόσει στον πόλεμο κατά του καρκίνου. Τραγικό λάθος, καθότι οι σύγχρονες θανατηφόρες ασθένειες λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι παλιές μολυσματικές. Ο λόγος σήμερα ανάπτυξης καρδιακών νοσημάτων, είναι η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας ακατάλληλης τροφής και η έλλειψη άσκησης. Και η κύρια αιτία καρκίνου (εκτός περιπτώσεων έντονου ψυχικού σοκ απώλειας) είναι οι υπερβολικές ποσότητες ακατάλληλης –και οι ελάχιστες ποσότητες κατάλληλης– τροφής, ώστε το σώμα γεμίζει τοξικές, καρκινογόνες χημικές ουσίες.
Κι επειδή οι γιατροί δεν είναι αφελείς, για να μην κατανοούν αυτή την απλή αλήθεια, το μόνο που μένει να υποθέσουμε είναι ότι συνεχίζουν να παραβλέπουν το γεγονός ότι η χημειο-«θεραπεία» αποτυγχάνει συστηματικά να θεραπεύσει τον καρκίνο, επειδή «βολεύονται» με τα κονδύλια που αφειδώς παρέχονται από τις φαρμακοβιομηχανίες για να πειραματίζονται με ολοένα πιο τοξικά χημειο-«θεραπευτικά» παρασκευάσματα.
Η χημειο-«θεραπεία» αποτυγχάνει παταγωδώς και οι γιατροί έχουν φτάσει στο σημείο να δηλώνουν «ικανοποιημένοι» όταν τα ποσοστά επιβίωσης μετά από χημειοθεραπεία φτάσουν να είναι ίσα με τα ποσοστά βιωσιμότητας των ασθενών που… δεν έχουν υποστεί καθόλου παρόμοια αγωγή!
Τα βασικά προβλήματα σε σχέση με τη χημειο-«θεραπεία, είναι, πρώτον, ότι για να «σκοτώσει» τα καρκινικά κύτταρα (που είναι απλώς ανθρώπινα κύτταρα σε κατάσταση εκτός ελέγχου) το δηλητήριο είναι τόσο ισχυρό, ώστε αναπόφευκτα προκαλεί ζημιά και στα υγιή κύτταρα. Με χημειο-«θεραπεία» από το στόμα ή ενδοφλέβια, ολόκληρο το σώμα προσβάλλεται. Όταν σύντομα η χημειο-«θεραπεία» «αποτύχει» (στο 95% των περιπτώσεων), οι γιατροί συνήθως αυξάνουν τη δόση ή την τοξικότητα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι στην προσπάθεια να «σκοτωθούν» οι εχθροί (τα καρκινικά κύτταρα), σκοτώνεται παρεμπιπτόντως ο ίδιος ο ασθενής…
Δεύτερον, ακόμη και στην περίπτωση που η χημειο-«θεραπεία» ή η ακτινοθεραπεία «πετύχει», «σκοτώνοντας» κατά τα φαινόμενα, έναν καρκινικό όγκο, ο κίνδυνος επανεμφάνισης είναι μεγάλος. Εφόσον οι εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες που δημιούργησαν αρχικά τον καρκίνο δεν έχουν αλλάξει, η οποιαδήποτε «θεραπεία» (χημικά, ακτινοβολία, εγχείρηση), δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Αργά ή γρήγορα, οι ίδιες συνθήκες θα παράξουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την τρομερή «μετάσταση». Φταίει άραγε ο καρκίνος που επανεμφανίζεται ή απλά ο οργανισμός είναι τρωτός και επιρρεπής στην ανάπτυξη καρκίνου;
Με άλλα λόγια, όταν επανεμφανίζεται ένας καρκίνος, δεν σημαίνει η όποια συμβατική παρεμβατική «θεραπεία» απέτυχε να σκοτώσει όλα τα καρκινικά κύτταρα. Σημαίνει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σώμα.
Το Δυναμικό της Αυτοθεραπείας
Το αληθινό πρόβλημα δεν είναι ο αόρατος «εχθρός» που κυνηγάει η συμβατική θεραπεία, ούτε μια συμμορία κακών κυττάρων. Είναι το ίδιο το αποδυναμωμένο, «τοξινωμένο» σώμα.
Ο καρκίνος αναπτύσσεται όταν ο οργανισμός είναι αδύναμος και άρρωστος και είναι προφανές ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται, είναι να τον βομβαρδίσουμε επιβαρύνοντάς τον με επιπλέον τοξικά χημικά. Το να οδηγείς έναν καρκινοπαθή στη χημειο-«θεραπεία», είναι σαν να προτείνεις σαν λύση για τον πονοκέφαλο, να πάει να βαρέσει δυνατά το κεφάλι του στον τοίχο! Προς στιγμήν, εξαιτίας του πόνου από το χτύπημα, δεν θα νοιώθει πια τον πονοκέφαλο…
Είναι απλή σύμπτωση, το ότι οι πολυεθνικές που κατασκευάζουν τα τοξικά χημικά που δημιουργούν τον καρκίνο, είναι οι ίδιες που κατασκευάζουν και τα τοξικά χημικά που συνταγογραφούνται ως «θεραπείες» για τον καρκίνο;… Το σύστημα του πλουτοπαραγωγικού φαρμακευτικού μηχανισμού είναι αύταρκες και επανατροφοδοτούμενο.
Υπάρχει όμως ευτυχώς και ο παράγοντας Χ: το απρόβλεπτο, τρομερό δυναμικό αυτοθεραπείας που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. Το σώμα είναι ικανό να φροντίσει μόνο του τον εαυτό του, κάτι που οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να ξεχάσουμε. Λίγοι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να πιστέψουν σε αυτό, παρακάμπτοντας ή άμεσα αμφισβητώντας τους «ειδικούς». Λίγοι αποφασίζουν να πάρουν στα χέρια τους την ευθύνη για τη ζωή και την υγεία τους, παρά να την αφήσουν στα χέρια κάποιων που βλέπουν τη ζωή και τα σώματά μας στο μικροσκόπιο.
O Καρκίνος δεν Είναι Πρόβλημα, Αλλά Μια Λύση.
Το σώμα μας διαθέτει δύναμη πέρα από ό, τι πιστεύουμε. Στις εννιά από τις δέκα περιπτώσεις προσβολής από ασθένεια, το σώμα αυτοθεραπεύεται, χωρίς να μας απασχολήσει εξωτερικά με ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα, χωρίς ουδεμία εξωτερική παρέμβαση. Η σωστή φροντίδα σώματος και ψυχικού κόσμου ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες προσβολής από καρδιά, καρκίνο ή άλλη «θανατηφόρα» ασθένεια.
Επιπλέον, μπορούμε πάντοτε να βοηθήσουμε τον οργανισμό να αναρρώσει, αξιοποιώντας τις εσωτερικές θεραπευτικές του δυνάμεις. Σημαντικό είναι να αλλάξουν οι εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες που είχαν εξασθενήσει τον οργανισμό (κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, κλπ). Από τη στιγμή που αλλάζουν οι ζημιογόνες συνθήκες, ο καρκίνος παύει να εξαπλώνεται και το σώμα αποκτά σταδιακά τη δύναμη να τον εξαφανίσει.
Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας κατά του καρκίνου: να μην προσπαθεί κανείς να τον «νικήσει» με εξωτερικά μέσα, αλλά να βοηθήσει το σώμα να ξεπεράσει τον καρκίνο από μέσα.
Υπάρχουν σήμερα πολυάριθμες επιλογές εναλλακτικών θεραπειών για τον καρκίνο, άλλες απλές και προσιτές οικονομικά, άλλες πολύπλοκες και πανάκριβες. Συχνά, έχουν θεαματικά αποτελέσματα όταν εφαρμοστούν με συνέπεια, ακόμη και στις πιο σοβαρές περιπτώσεις. Αλλά όλες έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να δυναμώσει και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Συνήθως περιλαμβάνουν δίαιτα πλούσια σε βιταμίνες, βιολογικά λαχανικά και φρούτα και αποφυγή κατανάλωσης χημικών τοξικών. Επίσης οι ασθενείς ενθαρρύνονται να μάθουν να χαλαρώνουν και να βρίσκουν εσωτερική γαλήνη, δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο: με προσευχή, βαθιά χαλάρωση, διαλογισμό, επαφή με τη Φύση, αγάπη και παρηγοριά από τους αγαπημένους τους… Σημασία έχει ότι αυτές οι ποιότητες, της υγιεινής διατροφής και της γαλήνιας συναισθηματικής ζωής, συνιστούν τις σταθερές της εναλλακτικής αντιμετώπισης του καρκίνου.
Σε τελική ανάλυση, ο καρκίνος εμφανίζεται όταν ο άνθρωπος έχει γίνει σωματικό και ψυχικό ράκος. Ακόμη και όταν –σε σπάνιες περιπτώσεις– κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό. Πολλοί άνθρωποι, εκτιθέμενοι σε έντονο στρες και σε τοξικό περιβάλλον για μεγάλο διάστημα, καταφέρνουν να απομονώσουν τα μηνύματα που στέλνει το σώμα τους πιστεύοντας ότι είναι «καλά». Μέχρι κάποια μέρα, να βρεθεί ένα καρκινικό σύμπτωμα. Το κακό είχε ήδη γίνει, το στρες και τα τοξικά χημικά είχαν συσσωρευτεί στον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα υπολειτουργούσε, εδώ και καιρό. Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι και τοAIDS αναπτύσσεται για παρόμοιους λόγους.
Ο καπνός και οι γεμάτες τοξίνες τροφές θεωρούνται από τις πιο καρκινογόνες ουσίες. Οι υπέρβαροι αναπτύσσουν συχνότερα καρκίνο, επειδή ακριβώς καταναλώνουν περισσότερες τροφές με περισσότερα λιπαρά γεμάτα τοξίνες. Άλλες πιθανές αιτίες καρκινογένεσης θεωρούνται η ακτινοβολία, ο μολυσμένος αέρας, το μολυσμένο νερό, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι «οικιακές τοξίνες», τα βιομηχανικά χημικά και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Αν δεν θέλετε να εμφανίσετε καρκίνο, ή θέλετε να απαλλαγείτε από αυτόν, τα πράγματα, από πλευράς εναλλακτικής αντιμετώπισης, είναι συγκεκριμένα: πρέπει να μειωθεί δραστικά η πρόσληψη τοξικών ουσιών και να τονωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα με φυσικές μεθόδους.
Φυσική διατροφή και άσκηση, με εξάσκηση στη δύναμη του νου. Η πίστη και μόνο του ασθενή ότι θα θεραπευτεί, βοηθά σημαντικά την αποθεραπεία. Ο πανικός και η απαισιοδοξία μπορούν αντίθετα να αποβούν μοιραίες.
Εκτός από τα πρωτεία του λιγότερο ανεκτικού ιατρικού κλάδου, η σύγχρονη βιομηχανία του καρκίνου κατέχει και τα πρωτεία του λιγότερο επιτυχημένου κλάδου που υπήρξε ποτέ!
Τις τελευταίες δεκαετίες, το ποσοστό θανάτων από την ασθένεια αυξάνει σταθερά. Η ψεύτικη λύση της χημειοθεραπείας δεν «δουλεύει» και ποτέ δεν «δούλεψε» για τους καρκίνους, που σκοτώνουν 9 στους 10 ασθενείς.
Η βιομηχανία του καρκίνου, που αρνείται επίμονα να διερευνήσει τις πολλά υποσχόμενες εναλλακτικές θεραπείες, προστατεύεται από τον νόμο. Στις περισσότερες χώρες είναι «παράνομο» να προσφέρεις μια ενδεχόμενη θεραπεία για τον καρκίνο.
Η χημειο-«θεραπεία» αποτυγχάνει παταγωδώς και οι γιατροί έχουν φτάσει στο σημείο να δηλώνουν «ικανοποιημένοι» όταν τα ποσοστά επιβίωσης μετά από χημειοθεραπεία φτάσουν να είναι ίσα με τα ποσοστά βιωσιμότητας των ασθενών που… δεν έχουν υποστεί καθόλου παρόμοια αγωγή!
Είναι απλή σύμπτωση, το ότι οι πολυεθνικές που κατασκευάζουν τα τοξικά χημικά που δημιουργούν τον καρκίνο, είναι οι ίδιες που κατασκευάζουν και τα τοξικά χημικά που συνταγογραφούνται ως «θεραπείες» για τον καρκίνο;…

И что же самых людей, действующего президента, если вам случится заболеть себя или своих родственников? Типичной является недавний случай с американским прокурором, который был задуман альтернативных giatroHarryHoxsey сто раз в два года, пока он не заболел брат его. Затем прокурор неожиданно переметнулся на другую сторону и побежал со слезами обратиться за советом и ухода за бывшим "изгоев» Hoxsey.Торжественностью и соблюдением догма является злейшим врагом человечества. OHoxsey сбежал в Мексику, где они практикуют медицину наряду с Dr.MaxGerson, отличный немецкий врач, который был выселен из США, поскольку они изобрели препарат на основе сока фруктов и овощей.В У. С. Dr. StanislawBurzynski использует нетоксичные противоопухолевых соединений для лечения опухолей головного мозга, NonHodgkins лимфом и много общих опухолей. Юристы U. S. пищевых продуктов и медикаментов (FDA), провел более 15 лет миллионы долларов, пытаясь засунуть tonBurzynski в тюрьме. Однако в том же органом, уполномоченным шестьдесят восемь пилотных проектов научно-исследовательского института touBurzynski ...Из Германии мы уже знаем (см. мою статью на пике № 3) Случай доктора Hammer, кандидат на Нобелевскую медицины и автор книги Новая Медицина, основанная на глубоком опрокидывание устоявшихся представлений о раке, отправленные с благословения французской прессе и средствах массовой информации, в тюрьме дважды, один раз в 1997 году за полтора раза и последнее в 2004 году. Нераспределенная даже вряд ли преступление "подстрекательство к иным образом выполнять медицины из медицинской школы" ...В Италии, профессор LuigiDiBella, используя смесь гормонов и витаминов (как правило, пациент, который следует за альтернативный метод, говорит, что "официальная", что химиотерапия Итальянский kratosdioxe kathigitiDiBella преступника, который в настоящее время на скамью подсудимых.Австралийские Dr.SamChachoua разработала революционное лечение, которое он называет «Лечение Вдохновленные Восстановление» (InducedRemissionTherapy). OChachoua наблюдается тщательно данных в случаях «спонтанное исцеление", где "обреченных" больных "реанимировать" и увидел, что во всех случаях, эти пациенты были инфицированы незадолго до чудотворное исцеление от тяжелой формы инфекции. Это было обнаружено и несколько столетий назад французский врач, который заметил, что проституток, больных сифилисом, не заболевают раком. Он даже сумел исцелить четырнадцать двадцать кураре больных раком, передавая их спирохеты сифилиса! (Если рак редко встречается в регионах мира, страдающих от малярии, борьбы могло бы означать, где увеличение матки). Тем не менее, на сегодняшний день ни один из циклов, условных медицина не katadechthike проверить свою теорию Dr.Chachoua, хотя он и обещает заплатить $ 100 тысяч любому серьезным медицинским органом, ответственным перед монитором и пропагандировать эффективность вакцины против рака и toAIDS. Обратите внимание, что выборка из 22 протестированных вакцин Dr.Chachoua, 20 доказал одолели на 99% в ioHIV-1 ...Британский доктор VernonColeman, увидел рекламу своей книге FoodforThought, запрещено британским стандартам в рекламе Authority (ASA, AdvertisingStandardAuthority), поскольку она обеспечивает простой совет (клинически доказано), пища, которая защищает от развития рака, то есть списки продуктов, которые способствуют заболевания и, соответственно, защищающие от канцерогенеза. Оправдание в том, что ИПСА хочет, чтобы "защитить потребителей ... от чего?Примеры можно продолжать до бесконечности. Печально то, что во всех случаях мы видим, что мы имеем дело с "блок" устойчивость к свободной информации, которая может спасти жизни людей, которая включает не только процветающей глобальной фармацевтической промышленности, и (почти) всех официальных медицинских и научных учреждений, которая финансировалась и манипулируют политиками и средствами массовой информации, которые поддерживают несправедливо «сверху», руководствоваться охоту на альтернативные практиков и их методов.Неспособность традиционной медициныНикогда, в вечно не найдете создана промышленности и научных исследованиях решение к раку. Потому что создана медицинской теории регулируется квази "милитаристского" мышления. Просмотр человеческое тело как поле боя и болезнь как враг, который вторгается в. Культуры, которая существовала в начале 20-го века, когда болезни больше беспокоятся врачи, вызванные страшной инфекции, такие как туберкулез, брюшной тиф, грипп, пневмония, холера, сифилис и т.д. медицинской профессии были в значительной степени в состоянии управлять этими болезнями, начиная с конца 19-го века, имея, тем не менее, можно разделить на две фундаментальные ошибки, так как следовать.Первая ошибка была сделать вывод, что снижение смертности от инфекционных болезней были результатом усилий врачей. Правда, снижение было более результат лучше воды, улучшения питания и общей жизни значительной части населения. Любой, кто хочет иметь дело с историей медицины, можно посмотреть архив этих данных показывают, что смертность от инфекционных заболеваний уже сошел задолго до начала применения антибиотиков и вакцин ...Вторая фундаментальная ошибка "милитаристский" медицинская концепция, которая надеялась "открыть" волшебной таблетки, которая является своего рода биологическим оружием, будет разрушать армию возбудитель болезни, который "напал" в тело больного. Действующий медицинский сохраняется и сегодня следовать модели, которая, кажется, действуют века назад, и применять его в войне против рака. Трагическая ошибка, потому что современные смертельных болезней, работают иначе, чем старые инфекционные. Нужно сегодня для развития болезней сердца, потребление избыточного количества неправильное питание и недостаток физической активности. И основной причиной рака (за исключением случаев тяжелых психологических потерь шок) не подходят, избыточное количество и минимальные суммы соответствующих пищевых поэтому тело заполняет токсичные, канцерогенные химические вещества.И потому, что врачи не наивны, чтобы не понять эту простую истину, единственное, что остается сказать, что они продолжают игнорировать тот факт, что химио-«терапия» обычно не в состоянии вылечить рак, потому что они "мириться" с средств щедро предоставляемые фармацевтическими компаниями, чтобы экспериментировать с более токсичного химио-«терапия» препаратов.Химио-«терапия» не жалко и врачи пришли сказать, «удовлетворен», когда выживаемость после химиотерапии может достигать равно процент жизнеспособности пациентов ... не было ни одного аналогичного действия!Основные проблемы с химио-"терапии, во-первых, что" убить "раковые клетки (которые являются лишь клетки человека в ситуации, из-под контроля) яд настолько силен, что неизбежно повреждены и здоровые клетки . При химио-«терапия» внутрь или внутривенно, все тело страдает. Когда вскоре химио-"терапии" "не удалось" (в 95% случаев), врачи обычно повышают дозу или токсичности. Конечным результатом является то, что в попытке "убить" врагов (опухолевые клетки) убит, между прочим, сам больной ...Во-вторых, даже если химио-«терапия» или радиотерапии "успеха", "убийство" по-видимому раковой опухоли, риск рецидива высока. Так как внешние и внутренние условия, которые создали оригинальные раком не изменились любое «лечение» (химикаты, радиация, хирургия), это не имеет смысла. Рано или поздно, те же условия приведет к такому же результату: ". Метастаз" удивительным Мы обвиняем рак рецидивирует или просто тело уязвимы и склонны к раку?Другими словами, когда рак повторяется, это означает, что любой обычный инвазивных "лечение" не удалось убить раковые клетки. Это значит, что ничего не изменилось в организме.Потенциал ЯРеальная проблема заключается не невидимый "враг", который охотится обычного лечения, или банда плохих клеток. Это очень ослаблены, "toxinomeno" тела.Рак развивается, когда организм слаб и болен и, очевидно, последнее, что требуется, так это бомба предъявив ему обвинение в дополнительных токсичных химических веществ. Чтобы управлять больного раком в химио-"терапия", как вы предлагаете в качестве решения для головной боли, перейдите на varesei громко головой о стену! В настоящее время из-за боли от удара, не будет чувствовать головную боль больше ...Является ли это совпадением, что транснациональные корпорации производят токсичные химические вещества, которые вызывают рак той же марки и токсичных химических веществ, как это предписано "лечит" от рака? ... Лекарственные система богатства самоподдерживающийся механизм и epanatrofodotoumeno.Но, к счастью, фактор X: непредсказуемый, удивительный потенциал исцеления доступны для человеческого организма. Тело в состоянии заботиться только о себе, то, что фармацевтические компании хотят забыть. Мало кто найти в себе мужество поверить в это, в обход или прямо оспаривать "экспертов". Мало решить, чтобы получить в свои руки ответственность за жизнь и здоровье, а не оставлять его в руках некоторых, кто видит жизнь и наши тела под микроскопом.О Рак не проблема, но решение.Наше тело имеет власть за то, что мы верим. В девяти из десяти случаев заражения, тела излечить себя, не заботясь нас внешне очень раздражает симптомов, без какого-либо вмешательства извне. Правильный уход за телом и эмоционального мира сводит к минимуму шансы страдает от сердца, рака или других "смертельных" болезней.Более того, мы всегда можем помочь организму исцелить, используя внутренние силы исцеления. Важно, чтобы изменение внутренних и внешних условий ослабили организацию (плохое питание, малоподвижный образ жизни и т.д.). После изменения вредных условиях, рак останавливает распространение и тело постепенно приобретает силы исчезают.Это ключ к успеху против рака: не пытайтесь быть "победить" внешними средствами, но, чтобы помочь организму преодолеть рак изнутри.Есть в настоящее время многие варианты альтернативных методов лечения рака, другие просто и доступно, другие сложные и дорогостоящие. Они часто имеют отличные результаты при применении последовательно, даже в самых тяжелых случаях. Но все они имеют две общие черты: они помогают иммунной системе в целях укрепления и детоксикации организма. Они обычно включают в себя диету, богатую витаминами, органическими овощами и потребления фруктов и избежать токсичных химических веществ. Кроме того, пациенты с удовлетворением узнали, чтобы расслабиться и обрести внутренний мир, независимо от того, как это делается: в молитве, глубокой релаксации, медитации, контакт с природой, любовь и комфорт от родных и близких ... Важно, чтобы эти качества здорового питания и безмятежной эмоциональной жизни, являются константами альтернативного метода лечения рака.В конечном счете, рак возникает, когда человек стал физической и психической развалиной. Даже тогда, когда, в редких случаях, человек не понимает этого. Много людей, подвергающихся сильным стрессом и токсичные среды в течение длительного времени, удалось выделить сообщения, отправленные телом, полагая, что это "хорошо". Пока в один день, найти рака симптом. Зло было сделано, стресс и токсичные химические вещества накопились в иммунной системе организма ypoleitourgouse долгое время. Некоторые врачи считают, что toAIDS разработана по аналогичным причинам.Дыма полно токсинов и продуктов питания являются одними из самых канцерогенных веществ. Люди с избыточным весом чаще заболевают раком, потому что они потребляют больше пищи с большим количеством жира полно токсинов. Другие возможные причины считаются канцерогенными излучение, загрязненный воздух, загрязненная вода, алкоголь, наркотики, "бытовые токсины", промышленные химические вещества и электромагнитных полей.Если вы не болеют раком, или вы хотите избавиться от него, вещи с точки зрения альтернативного лечения, включают в себя: резко сократить потребление токсических веществ и стимулируют иммунную систему, естественные методы.Природные диета и физические упражнения, упражнения сила ума. Вера и только пациенту, что будут излечены, значительно помогает процессу заживления. Паники и пессимизма, может вместо этого быть фатальным.Кроме примат медицинской профессии менее терпимы, современная индустрия рака и примат менее успешные отрасли когда-либо!В последние десятилетия уровень смертности от этого заболевания неуклонно растет. Ложное решение химиотерапии не «работают» и никогда не «работал» для рака, убив 9 из 10 пациентов.Промышленности рака, который упорно отказывается исследовать перспективные альтернативные методы лечения, охраняется законом. В большинстве стран является "незаконным" предложить возможные лекарство от рака.Химио-«терапия» не жалко и врачи пришли сказать, «удовлетворен», когда выживаемость после химиотерапии может достигать равно процент жизнеспособности пациентов ... не было ни одного аналогичного действия!Является ли это совпадением, что транснациональные корпорации производят токсичные химические вещества, которые вызывают рак той же марки и токсичных химических веществ, как это предписано "лечит" от рака? ...