Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

H Θρακική Ιστορία σύμφωνα με τους παραχαράκτες Τούρκους!

Ορισμένοι «τουρκικοί» κύκλοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απίστευτα γραφικοί, αν δεν ήταν επικίνδυνοι. Έτσι οι προσκείμενοι στο τουρκικό προξενείο μειονοτικοί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Θράκης δεν διστάζουν να εξευτελίζουν την ιστορία στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τις, ανύπαρκτες, μέχρι τον 14ο αιώνα μ.Χ. τουρκικές «ρίζες» στην περιοχή. το παιχνίδι αυτό εμπεριέχει κινδύνους – βλέπε Σκόπια – για την Ελλάδα, η ηγεσία της οποίας δεν ασχολείται με τοιαύτα φαιδρά. Απολαύστε λοιπόν τις ιστορικές γνώσεις των «Τούρκων»:«Η Δυτική Θράκη είναι μια περιοχή που κατοικείται από το 2000 π.Χ.


Ο αρχαιότερος λαός της περιοχής είναι ο αρχαίος λαός των Θρακών, που ανήκανε στην ινδοευρωπαϊκή φυλή. Η περιοχή από 700 π.Χ. κατοικήθηκε από τους Πέρσες, Έλληνες και Μακεδόνες. Μέχρι το 335 π.Χ. διοικήθηκε κάτω από την ηγεμονία του Θρακικού Βασιλείου. Στην συνέχεια η Δυτική Θράκη έζησε κάτω από τις ηγεμονίες της Ρωμαϊκής και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Το Οθωμανικό κράτος κατάκτησε την περιοχή το 1354 και την διοίκησε για 559 χρόνια. Αλλά το τουρκικό στοιχείο άρχισε να εμφανίζεται στην περιοχή από το 2000 π.Χ. όπου ερχόντουσαν στην περιοχή οι διάφορες τουρκικές φυλές από την κεντρική Ασία μεταξύ άλλων και οι Σκυθές Τούρκοι.
Οι Ούννοι το 4. αιώνα μ.Χ., οι Άβαροι, το 5. αιώνα μ.Χ., οι Πετσενέγκοι το 9. αιώνα μ.Χ. και οι Κουμάνοι το 11. αιώνα μ.Χ. εγκατασταθήκανε στην περιοχή. Αυτές οι τουρκικές φυλές ευνοήσανε σε αρκετό βαθμό την κατάκτηση των Βαλκανίων από τους Οθωμανούς. Στο θέμα των Βαλκανίων, η από τα σλαβικά προερχόμενη ονομασία των Πομάκων, «Pomaga ή Pomagadiç» που σημαίνει βοηθός, ήτανε η ονομασία που είχε δοθεί από τους Οθωμανούς στους Κουμάνους Τούρκους κατά την διάρκεια της κατάκτησης των Βαλκανίων. Οι Ούννοι στα μέσα του 4ου αιώνα που παρατήσανε τα πάτρια τους εδάφη με κατεύθυνση την δύση, κατακτήσανε την γη των Αλανών υποτάσσοντας τους Ανατολικούς Γότθους. Μετέπειτα διασχίζοντας τον Δούναβη φτάσανε μέχρι την Θράκη. Κατά την διάρκεια της ηγεσίας του Ούννου ηγέτη Ρούα, αναγκάσανε οι Ούννοι την Ανατολική Ρώμη να τους πληρώνει χαράτσι. Αυτός ο λαός κατά την διάρκεια της ηγεμονίας του Αττίλα μέσου τον πολέμων του Σινγκουδούνουν (Βελιγραδίου), Νις και Φιλιππούπολης, αποσπάσανε και ενώσανε στα εδάφη τους 70 Βυζαντινές πόλεις.
Μετά το θάνατο του Αττίλα, οι Ούννοι που απομείνανε στην Ευρώπη, αναμιχθήκανε με τους Αβάρους, τις γερμανικές και σλαβικές φυλές. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις περιοχές αυτές ήρθανε οι Κέλτες, οι Ιλλυριοί και οι Θράκες πολλή πριν τους Ούννους. Οι Αβάροι Τούρκοι που ακολουθήσανε την πορεία και την κατεύθυνση των Ούννων παίρνοντας μαζί και τους Σλάβους της Δυτικής Ρωσίας, της σημερινής Πολωνίας, των βαλτικών περιοχών του Δνείπερου, τους μεταφέρανε στα Βαλκάνια και συνεισφέρανε σε μεγάλο βαθμό στο σλαβισμό των Βαλκανίων. Μετέπειτα ήρθανε στην περιοχή οι Βούλγαροι και Ούγγροι που ανήκουνε σε τουρκικές φυλές. Οι Βούλγαροι το 11ο αιώνα δείξανε πολιτική ύπαρξη στις περιοχές της σημερινής Σερβίας, Βοσνίας, Μακεδονίας. Οι Ούγγροι το 896 μ.Χ. και μετά την αποχώρηση των Πετζενέγκων Τούρκων, εγκατασταθήκανε στις περιοχές του Δούναβη και με την συμμαχία με το Βυζάντιο πολεμήσανε εναντίων των άλλων τουρκικών φυλών.
Οι Πετζενέγκοι που προέρχονται από τις τουρκικές ορδές των Ογκούζ, με τους πολέμους που κάνανε εναντίων του Βυζαντίου, περάσανε αλλεπάλληλες φορές τον Δούναβη, και φτάσανε μέχρι την σημερινή Σερβία, Μακεδονία και στην Βοσνία. Τον 12. αιώνα όμως αρχίσανε να χάνουνε την προέλευση τους και αφομοιωθήκανε μέσα στους Ούγγρους. Την ίδια εποχή οι Κουμάνοι (Κιπτσάκοι) ιδρύσανε στην ανατολική Ευρώπη δικό τους κράτος. Οι Βούλγαροι Τούρκοι, μετά την ταύτιση τους με την Ορθόδοξη Εκκλησία του Βυζαντίου, χάσανε με την πάροδο του χρόνου την πραγματική τους ταυτότητα και αφομοιωθήκανε μέσα στους Σλάβους και το 10. αιώνα ξεχάσανε τελείως την πραγματική τους γλώσσα. Οι Ούγγροι, για να μην έχουνε το παρόμοιο τέλος των Βουλγάρων Τούρκων, διαλέξανε την Καθολική Εκκλησία και αναμιχθήκανε με τις άλλες τουρκικές φυλές των Κουμάνων και Κιπτσάκιδων. Μετά την διάλυση της Ομοσπονδίας μεταξύ των Κουμάνων και των Κιπτσάκιδων το 1091μ.Χ., οι Κουμάνοι στα Βαλκάνια, Ροδόπη και στην Θράκη πιστεύανε μέχρι την κατάκτηση των Βαλκανίων από τους Οθωμανούς Τούρκους, στον Σαμανισμό. Στις 20 Αυγούστου του 1389 μ.Χ. μετά τον πρώτο πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, δεχτήκανε από μόνοι τους το Ισλάμ σαν θρησκεία.
Θα περιοριστούμε να απαντήσουμε στους αξιότιμους παραχαράκτες τα εξής; Οι Σκύθες, ευτυχώς για αυτούς, δεν υπήρξαν ποτέ Τούρκοι. Όπως επίσης και οι Ούνοι, Άβαροι, Πετσενέγκοι και Κουμάνοι που ήταν όλοι τους μογγολικής καταγωγής, μεν, αλλά όχι Τούρκοι – δεν είστε ο μόνος μογγολικός λαός στον κόσμο κύριοι. Εξάλλου όλοι αυτοί οι εκλεκτοί σφαγείς, επέδραμαν μεν στη Θράκη, αλλά δεν εγκαταστάθηκαν ποτέ εκεί. Ίσως γιατί κάποιοι ανόητοι Βυζαντινοί έπραξαν αυτό που αδυνατούν οι σημερινοί ηγέτες μας.
Όσον αφορά τους Πετσενέγκους, ένας αυτοκράτορας, Ιωάννης Κομνηνός λεγόταν, τους εξόντωσε κυριολεκτικά σε μάχη στη σημερινή Βουλγαρία, το 1122. Οι έρημοι οι Πομάκοι, τέλος, δεν είχαν καμία σχέση με τους Κουμάνους ομοεθνείς σας. Ήταν και είναι γηγενείς Θρακιώτες που βίαια εξισλαμίσθηκαν από τον 14ο αιώνα μ.Χ. και μετά. Όσον αφορά το θρακικό βασίλειο που «διοικούσε» την περιοχή, αν δεν μας απατά η μνήμη μας είχε βασιλιά τον στρατηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου τον Λυσίμαχο. Μήπως ήταν κι αυτός τίποτα κρυφοτούρκος και δεν τον είχαμε καταλάβει; Έλεος πια.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


…. επειδή σχηματίστηκε για να διενεργήσει εκλογές και όχι για να κυβερνήσει ! 



Στις 4.11.2011 η βουλή έδωσε εντολή στη κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές. Στις 9.11.2011 η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παραιτήθηκαν για να προκαλέσουν εκλογές.  Στις 11.11.2011 σχηματίσθηκε η παρούσα κυβέρνηση για να τις διοργανώσει .  



Τι προβλέπει το Σύνταγμα : 



" Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαλλάσσει από τα καθήκοντά της την Κυβέρνηση, αν αυτή παραιτηθεί,  …   … Αν ο Πρωθυπουργός της παραιτούμενης Κυβέρνησης είναι αρχηγός ή εκπρόσωπος κόμματος που διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των βουλευτών, εφαρμόζεται αναλόγως η διάταξη του άρθρου 37 παράγραφος 3 εδάφιο γ' "  =   " … ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας …. επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής  για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή.



Σύνταγμα της Ελλάδας




Τα σχετικά προεδρικά διατάγματα ( παραίτηση κυβέρνησης και πρωθυπουργού, διορισμό καινούργιου πρωθυπουργού, Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών.)



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να σχηματιστεί μόνο εάν μετά από εκλογές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ή ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. 



Γαλλική «καταιγίδα» για Παπαδήμο και Goldman Sachs: Μια ιστορία με βαμπίρ

Αλυσιδωτά άρθρα στις γαλλικές ενημερωτικές ιστοσελίδες φωτίζουν την σχέση του Λουκά Παπαδήμου με την Goldman Sachs και αναφέρονται και σε άλλα δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, του Μάριο Μόντι και του Μάριο Ντράγκι.
«Τι κοινό έχουν οι Λουκάς Παπαδήμος, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι;». Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Και την απάντηση δίνει ο ίδιος αρθρογράφος: «Την Goldman Sachs», χαρακτηρίζοντας τους τρεις άνδρες ως "μέλη της ευρωπαϊκής κυβέρνησης Goldman Sachs".
lemonde_1_swsto
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιταλός, Μάριο Ντράγκι ήταν αντιπρόεδρος της Goldman Sachs στην Ευρώπη την περίοδο 2002-2005 και μάλιστα μια από τις αποστολές του ήταν να πουλήσει τα περίφημα "swaps" για να καλυφθεί μέρος του χρέους της Ελλάδας, πριν από την είσοδο στην ευρωζώνη.
Για τον Μάριο Μόντι αναφέρει ότι ήταν διεθνής σύμβουλος της τράπεζας από το 2005, ενώ τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, τον συνδέει με την τράπεζα αναφέροντας ότι ήταν επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002 και «συμμετείχε στην επιχείρηση των ψεύτικων λογαριασμών που έφτιαξε η Goldman Sachs», στην απόκρυψη δηλαδή του ελληνικού χρέους!
Η Ηumanite με τίτλο «Goldman Sachs και Ελλάδα: Μια ιστορία βαμπίρ» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Με τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο και τον νέο πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, η Goldman Sachs παίρνει την εξουσία.
hummanite_swsto
Και η ειρωνεία είναι ότι πρόκειται για την τράπεζα που αλλοίωσε τους ελληνικούς λογαριασμούς και επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη".
Ποιο είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τον επόμενο πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό;
Η απάντηση δίνεται από το Marc Roche, ανταποκριτή της Monde στο Λονδίνο και η απάντηση είναι «η Goldman Sachs», αναφέρει και το franceinfo.com.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ;

Το νερό,η ελίτ και οι πολιτικάντηδες 

Σας λέμε απο πριν οτι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω,φαντάζουν ακραία.Παρ'όλα αυτά πιστεύουμε οτι οι αναγνώστες μας θα τα "ζυγίσουν" με το μάτι του ερευνητή και όχι δογματικά.

Το πιο ακριβό προϊόν αυτή την εποχή δεν είναι ούτε το χρυσάφι ούτε το πετρέλαιο, είναι η κατάλληλη πληροφορία. Συγκρατήστε το αυτό. Πρίν απο δύο χρόνια περίπου η ΝΕΤ έδειξε ένα ντοκυμαντέρ και εξηγούσε για το πόσο πολύτιμο είναι το νερό και για την εξαγορά των πηγών και των εταιρειών υδρεύσεως στην Λατινική Αμερική.

Τεράστιες πολυεθνικές απο Ευρώπη και Αμερική εξαγοράζουν οτιδήποτε περιέχει πόσιμο νερό. Έδειξε φυλές Ινδιάνων που ενώ ζούσαν δίπλα στο ποτάμι και έπαιρναν για χιλιάδες χρόνια νερό απο το ποτάμι, έχασαν την δυνατότητα να πέρνουν νερό απο το ποτάμι και έπιναν απο λακούβες που σχηματίζονται απο τη βροχή, γιατί οι πολυεθνικές αγόρασαν το συγκεκριμένο ποτάμι. Χρειάζεται να πούμε τι εθνικότητας είναι αυτές οι πολυεθνικές;.......


Νομίζετε ότι αυτές οι εξαγορές γίνονται μόνο στην Λατινική Αμερική ή μόνο στην Ευρώπη; Δυστυχώς όχι. Πρίν απο λίγους μήνες ένας φίλος του πατριωτικού χώρου απο Θεσσαλονίκη γνωστός ενός επιχειρηματία απο τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά όχι Έλληνας(ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας και κρύβει την πραγματική καταγωγή του,καταλάβατε ποια είναι η καταγωγή του; διερωτιέστε ίσως γιατί δεν λέω ευθέως την καταγωγή του, όπως τόσες άλλες φορές σε προηγούμενα άρθρα, προσπαθούμε να δείξουμε το πόσο γελοίο είναι, κυβερνητικοί παράγοντες να γνωρίζουν τη πραγματική καταγωγή ανθρώπων που στρέφονται κατά της Ελλάδας και ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνες και κρύβουν την καταγωγή τους για να αποφύγουν τον αντισημιτισμό). 

Εν ολίγοις έγινε ο εξής διάλογος: Τον ρώτησε ο Έλληνας «με τι ασχολείσαι τώρα»; Απάντηση: « Έχει δοθεί εντολή να εξαγοράσουμε τα νερά της Ελλάδας και τρέχω εδώ στην Ήπειρο, Μακεδονία κτλ για την κατάλληλη ευκαιρία».

Δεν διευκρίνησε απο ποιούς έχει δοθεί εντολή, αλλά οι αναγνώστες μας γνωρίζουν. Συνδυάστε το με τις εξαγορές νερού στην Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Αφρική κτλ. Δυστηχώς όμως, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες δεν ασχολούνται με αυτά τα ασήμαντα πράγματα.

Ξέρετε γιατί; Κοιτάξτε τι είπε ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ στην Τριμερή Επιτροπή το 1991: «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το Time και άλλους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις τους για σύνεση εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. [...] Η δουλειά τώρα είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη και προετοιμασμένη να οδηγήσει προς μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μια ευφυούς ελίτ και των παγκόσμιων Τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη απο τον εθνικό αυτοπεριορισμό που τηρήθηκε τους περασμένους αιώνες... ».

Αυτά συζητάνε στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Αλογοσκούφης και οι άλλοι πολιτικοί που προσκαλούνται στην Λέσχη κατά καιρούς. Για αυτά που συζητούνται στις λέσχες αυτές δεν ακούγεται απο τα ΜΜΕ τίποτα-τηρούν τις υποσχέσεις τους. Αν δε συζητούνται αυτά τα πράγματα ας βγούν να το διαψεύσουν και ας μας εξηγήσουν γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών σε αυτές τις Λέσχες είναι ισόβιοι και είναι σκληροί Σιωνιστές. Η κ.Μπακογιάννη, ο Παπαντωνίου κτλ, προσκαλούνται για όσο διάστημα είναι υπουργοί ή πρωθυπουργοί. Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να ντρέπονται να βρίσκονται σε τέτοιες συγκεντρώσεις.

Αν δεν είναι αυτό προδοσία κατά της ανθρωπότητας και κατά της κάθε πατρίδας τότε τι είναι προδοσία; Δεν είναι προδοσία κατά της Δημοκρατίας; Τι προτιμούν αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες; Μήπως προτιμούν ισόβιους προέδρους και ισόβιους βασιλείς; Είμαστε βέβαιοι ότι η ιστορία και η ανθρωπότητα δεν θα τους το επιτρέψει και το τίμημα τις προδοσίας θα είναι πολύ ακριβό.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν το τόπο. Συνεχώς ακούμε για θεσμικούς επενδυτές που επενδύουν στην Ελλάδα.Ποιοί κρύβονται πίσω απο τους θεσμικούς επενδυτές; Ποιοί είναι; Τι εθνικότητας; Πουλάμε βασικούς τομείς της οικονομίας για να μειώσουμε το εξωτερικό χρέος. Σε ποιούς όμως χρωστάμε; Ποιοί είναι οι δανειστές μας;

Σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα η κυβέρνηση κάνει τον κουφάλαλο. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Ακούστηκε στο δικαστήριο του Μονάχου στην υπόθεση Siemens: «Οι πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι στην Ελλάδα». Παίρνουν τη μίζα τους και προωθούν το ξεπούλημα της ΔΕΗ,του ΟΤΕ δήθεν για να τα εξυγειάνουν. Πρίν απο μερικούς μήνες ένας πολιτικός της αριστεράς τόλμησε και είπε: «Μα δεν είναι δυνατόν να πουλήσετε την Ολυμπιακή σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες».Οι οποίοι κρύβοταν πίσω απο Έλληνες θεσμικούς επενδυτές-καραγκιόζηδες, άφραγκοι που για μερικές χιλιάδες ευρώ γίνονται η βιτρίνα για Εβραίους επιχειρηματίες.

Ξέρετε ποια τακτική ακολουθούν για να εξαγοράσουν όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη Γή;

Πρώτη στρατηγική: Λαδώνεις τον διευθύνοντα σύμβουλο να πάρει τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να μειωθεί η χρηματηστηριακή αξία, όπως λάθος επενδύσεις ή κατάλληλο τεμαχισμό της επιχείρησης όπως επιχειρούν τώρα στην ΔΕΗ.

Δεύτερη στρατηγική: Άμεσως εκβιασμός. Ή πουλάς την επιχείρηση ή σε σκοτώνουμε όπως έκαναν στη Ρωσία την εποχή του Γιέλτσιν, είναι η τακτική των Ρωσοεβραίων επενδυτών-δε λέγονται όμως Ρωσοεβραίοι, για να κρύψουν τη καταγωγή τους οι δημοσιογράφοι τους λένε ολιγαρχικούς, βλέπετε αυτοί οι αδίστακτοι εκβιαστές φοβούνται τους ρατσιστές κατά τη γνώμη των θολοκουλτουριάρηδων. Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε σε πολλές περιπτώσεις και στην Ελλάδα αλλά δεν δόθηκε η ανάλογη δημοσιότητα-π.χ ο Βασιλόπουλος που σύμφωνα με τον στρατηγό Αϋφαντή πούλησε την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ, αφού τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν αν δεν πουλούσε.

Τρίτη στρατηγική είναι η συστηματική δολιοφθορά: Νομίζετε ότι είναι τυχαίες οι επιμολύνσεις στα νερά, στα γιαούρτια της ΦΑΓΕ και ένα σωρό άλλες βιομηχανίες; «Λαδώνεις» τον κατάλληλο υπάλληλο και έτσι η εταιρεία «πέφτει» και εξαγοράζεται εύκολα.


Νομίζετε τα προβλήματα που είχαν οι τσιμεντοβιομηχανίες και χαλυβουργίες της Ελλάδας ήταν τυχαία; Όχι αφότου εξαγοράστηκαν δεν ξανακούστηκε κανένα πρόβλημα,ούτε απεργίες κάνουν και οι συνδικαλιστές τους έβαλαν την ουρά στα σκέλια, προφανώς γιατί ήταν και αυτοί στο παιχνίδι της εξαγοράς.

Το ίδιο συμβαίνει με τα συνεχή ατυχήματα στην ναυτιλία τώρα. Όλα αυτά είναι τμήματα αυτής της στρατηγικής, για να εξαγοραστούν. Δυστηχώς τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας τα ίδια κέντρα τις προσανατόλισαν να ασχολούνται με το ανύπαρκτο πρόβλημα της τρομοκρατίας. Είναι αυτά τα ίδια κέντρα που πετούν κάπου κάπου μερικές ρουκέτες για να αναγκάζουν τις υπηρεσίες της Ελλάδας να ερευνούν σε λάθος χώρο. Ξέρουμε όμως ότι πολλοί Ελληνόψυχοι αυτών των υπηρεσιών το γνωρίζουν το κόλπο. Το πρόβλημα βρίσκεται στους πολιτικούς.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ερευνούν τα πράγματα αυτά και πρέπει κάθε μέρα να φροντίζουν να τα συζητούν στην οικογένεια τους και με τους φίλους τους για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πρίν να είναι αργά.


Γιατί θα γίνει πολύ πολύ σύντομα το «ελα να δείς» στην χώρας μας


(* Όταν κάθε πείραμα ξεφεύγει από τις «Συνθήκες εργαστηρίου» γίνονται ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις!)
«Η περίσσεια του λόγου φανερώνει έλλειψη πνεύματος...» Αυτό μου έμαθε, και να με συγχωρείτε που συχνά το ξεχνώ, ο κ. Χρήστος Πασαλάρης.
Δια ταύτα θα πω με λίγες κουβέντες γιατί θα χρεοκοπήσουμε και σύντομα-όπως και να το βαφτίσουμε αυτό:

·     Τα μόνα μαγαζιά που δουλεύουν είναι αυτά που αγοράζουν Χρυσό και ασήμι, σε εξευτελιστικές τιμές. ΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των μικροκαταθετών.


·     Ποια επένδυση έγινε στην Ελλάδα, ποια ιδιωτικοποίηση; Ποια βιομηχανία ξεκίνησε να λειτουργεί; ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ,ΚΑΜΜΙΑ. Άρα η ανάπτυξη δεν είναι ορατή στο εγγύς μέλλον.
·     Τα μαγαζιά, ακόμη και σουβλατζίδικα, κλείνουν. 

 Η ανεργία θα αυξηθεί, η πραγματική ανεργία. Σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ... ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!

Οι διωγμένοι χωρίς απόλυση δεν μετράνε, όπως και οι μακροχρόνια άνεργοι. 18% είπατε η ανεργία; Υπολογίστε ήδη κάτι κάτω από τα ¾ του διπλάσιου! Και του χρόνου θα έχουμε τις μισές δουλειές, τα μισά μαγαζιά, τα μισά των μισών Μ.Μ.Ε, τα μισά σούπερ μάρκετ, τις μισές βιοτεχνίες εν λειτουργεία!


·    Ο μόνος παράγοντας που έμεινε απείραχτος (Π.Λαμπρόπουλος,οικονομολόγος) στην εξίσωση της Κρίσης είναι τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών!


·    Δεν φορολογήθηκε κανείς για τις διαρροές κεφαλαίων στο εξωτερικό.
·     Το ΣΔΟΕ ΠΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ δεν συνέλαβε ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ «ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
·     Κανείς πολιτικός, βιομήχανος, υπάλληλος δεν βρίσκεται φυλακή για αποδοχή προιόντων εγκλήματος (μίζες κ.λ.π.)


·   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: άμα δείτε έσοδα, σφυρίξτε όπως το κάνουν στα Αντιά, με την γλώσσα των σφυριγμάτων: «Κλέφτικα» σφυρίζουν όλοι οι άλλοι...
Ποια κοινωνική αλλαγή είχαμε εκτός από την πολιτικής και μόνο σημασίας αλλαγή πρωθυπουργού;
·  Δεν κτυπούν πια οι «τρομοκρατικές οργανώσεις» που είχαν σαφείς προτιμήσεις μέχρι τώρα σε συγκεκριμένα Μήντια και Επιχειρηματίες.

·   Η Αστυνομία σήμερα έκλεισε όλους τους κεντρικούς δρόμους δημιουργώντας ασφυξία στο πολύπαθό κέντρο γιατί περνούσε μια διαδηλωσούλα, κάπου στην Βερανζέρου (αυτό είναι σχέδιο πυροδότησης και όχι αποσυμπίεσης κ. επιτελικέ της ΕΛ.ΑΣ)
·   Η ΔΕΗ αύξησε τιμολόγια, ενέταξε στο τιμολόγιο της το περιβόητο «Χαράτσι» αλλά εξακολουθεί να ονομάζεται Δημοσία Επιχείρησις ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, δημιουργώντας συνθήκες ένδειας στα νοικοκυριά.


·    Κοινότητες όπως αυτές των Σενεγαλέζων, Νιγηριανών, Σομαλών, Μαροκινών, Αλγερινών και Αφγανών είναι πανταχού παρούσες στο κέντρο της Πρωτεύουσας και αυξάνονται ως παλαιστινιακές και κουρδικές ομάδες αιτούντων άσυλο(!) ενώ η πιο «ηθική» δραστηριότητα τους, σε αυτή την εποχή είναι το... παραεμπόριο.
(πληροφορίες για το τι χρησιμεύουν στον αριστερό Στρατή Τσίρκα, «Ακυβέρνητες Πολιτείες» , βλ. «Δεκανέας Πάρκερ». Παλιά Σαξωνική συνταγή...)


ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Οι «Αλχημιστές», παρεξηγημένοι από την Ιστορία, μίλησαν για την «κρίσιμη μάζα» που πυροδοτεί την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Πρόκειται για μικρό μέρος του κάθε συνόλου!


Υ.Γ. Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος.
(Αριστοτέλης)

ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ : Αλάριχος και καλόγεροι κατά των Ελλήνων

"Οι δε,καθοδηγούμενοι υπό πολυαρίθμων μοναχών, κατεπλημμύρησαν πάντα τα μεταξύ Θερμοπυλών και Αττικής, Λοκρίδα, Φωκίδα, Βοιωτίαν, λεηλατούντες και καταστρέφοντες χώρας και πόλεις, και τους μεν άνδρας ηβηδόν αποσφάττοντες, παίδας δε και γυναίκας αγεληδόν συνεπαγόμενοι. Η συμφορά υπήρξε τασαύτη ώστε ο πεντηκονταετίαν βραδύτερον ακμάσας Ζώσιμος βεβαιοί, ότι μέχρι των χρόνων αυτού εφαίνοντο έτι τα στίγματα αυτής"

Ο Αλάριχος Α', επίσης γνωστός και ως Αλάριχος ο Μέγας (γερμανικά: Alarik , λατινικά: Alaricus, περ. 370-410), υπήρξε βασιλιάς των Βησιγότθων (395-410) και ο πρώτος ηγέτης γερμανικού φύλου που κατέκτησε την Ρώμη. Ενώ αρχικά είχε σκοπό να εγκαταστήσει τον λαό του στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όμως τελικά κατέστρεψε την ίδια την Ρώμη, σηματοδοτώντας την πτώση της αυτοκρατορικής της δύναμης.



Ο Αλάριχος ήταν γιος ενός άρχοντα ομάδας Βησιγότθων και γεννήθηκε όταν η φυλή του ήταν εγκατεστημένη στην σημερινή Βουλγαρία. To 395 ανέλαβε ηγέτης των Βησιγότθων και ξεκίνησε σειρά λεηλασιών κατά της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στην Βαλκανική χερσόνησο, φτάνοντας νότια ως και την Πελοπόννησο. Εν συνεχεία στράφηκε κατά της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και κατέστρεψε την ίδια την Ρώμη. Τελικά πέθανε στην προσπάθειά του να οργανώσει στόλο για να κατακτήσει και τις απέναντι αφρικανικές ακτές.



Χάρτης της επιδρομής του Αλαρίχου στην Ελλάδα το 395. (Πηγή: Περιοδικό Ιστορικά θέματα, τεύχος 44, σελίδα 56)

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,

Βιβλίον όγδοον,σελ.274,εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑ.

[...Είναι γνωστόν ότι ο Ζώσιμος δεν επαινεί συνήθως ειμή τους εθνικούς,τους δε χριστιανούς εν γένει πικρώς στηλιτεύει,ώστε ευλόγως εκ της αφηγήσεως αυτού δυνάμεθα να συμπεράνωμεν,ότι ο μεν γέρων Μουσώνιος και δύο αυτού υιοί είχον μείνει πιστοί εις το αρχαίον θρήσκευμα,ο δε τρίτος υιός,ο Αντίοχος,είχεν ασπασθή το νέον δόγμα.Πλην τούτου ο Ευνάπιος ιστορεί,ότι οι μοναχοί διηυκόλυναν πολύ την επιδρομήν του Αλαρίχου,βεβαιών επί λέξεως ότι "τοιαύτας αυτώ τας πύλας απέδειξε της Ελλάδος,η των τα φαιά ιμάτια εχόντων ακωλύτως προσπαρεισελθούσα ασέβεια." Εκ τούτων πιθανόν υπελήφθη ότι ο Ρουφίνος,περί την εκτέλεσιν των προδοτικών αυτού βουλευμάτων,ωφελήθη προ πάντων από την κατά της ειδωλολατρείας αντιπάθειαν των χριστιανών,οίτινες,ευάριθμοι όντες εις την ενταύθα Ελλάδα και μέχρι των χρόνων τούτων βλέποντες τους εθνικούς ακωλύτως εκπληρούντας τα της λατρείας αυτών,ήσαν διατεθειμένοι να συμμαχήσωσι μετά των Γότθων ίνα καταφέρωσιν επί τέλους καιρίαν κατά των αντιπάλων πληγήν.Ήσαν δε οι Γότθοι αρειανοί μεν αλλ' ουδέν ήττον χριστιανοί και επιτήδειοι να συντελέσωσιν εις τον θρίαμβον των συμμάχων αυτών,ιδίως δια της των ιερών καταστροφής....]

Και στην επόμενη σελίδα,275.

[...Όπωσδήποτε ο Αλάριχος,αναχωρήσας εκ Θράκης,προήλασε κατ' αρχάς εις την Μακεδονίαν και έπειτα εις την Θεσσαλίαν "πάντα καταστρεφόμενος τα εν μέσω." Περί τας αρχάς δε του 396 γενόμενος πλησίον των Θερμοπυλών,ανήγγειλε λάθρα την άφιξιν αυτού προς τε τον Αντίοχον,τον ανθύπατον,και προς τον Γερόντιον,τον προιστάμενον της εν Θερμοπύλαις φυλακής.Και εν τω άμα ο Γερόντιος,αναχωρήσας μετά των φυλάκων,αφήκεν ελευθέραν και ακώλυτον εις τους βαρβάρους την εις την Ελλάδα είσοδον.Οι δε,καθοδηγούμενοι υπό πολυαρίθμων μοναχών,κατεπλημμύρησαν πάντα τα μεταξύ Θερμοπυλών και Αττικής,Λοκρίδα,Φωκίδα,Βοιωτίαν,λεηλατούντες και καταστρέφοντες χώρας και πόλεις,και τους μεν άνδρας ηβηδόν αποσφάττοντες,παίδας δε και γυναίκας αγεληδόν συνεπαγόμενοι.Η συμφορά υπήρξε τασαύτη ώστε ο πεντηκονταετίαν βραδύτερον ακμάσας Ζώσιμος βεβαιοί,ότι μέχρι των χρόνων αυτού εφαίνοντο έτι τα στίγματα αυτής.].