Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Αμερική προειδοποιεί την Ρωσία "Εξωγήινοι μπροστά στο δρόμο μας , θα είναι εδώ το 2012"

Έκθεση του Κρεμλίνου αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Πούτιν και του αντιπροέδρου της Αμερικής κ. Biden την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την αμερικανική έκκληση για βοήθεια από την Ρωσία για την εγκαθίδρυση ενός σχεδίου για την πυραυλική άμυνας της γης με την ονομασία “Earth Wide” για την προστασία του πλανήτη μας από εξωγήινη «εισβολή» που αναμένεται ως τα τέλη του 2012 όπως το βλέπουν και οι δορυφόροι NASA.
Τα σύμφωνα με την έκθεση της 21ης Απριλίου που με τίτλο “Awakening” Moon Shocks Scientists As Massive Asteroids Near Earth” που στο το ποιο ενδιαφέρον που είναι να σημειωθεί, είναι η έκθεση που δίνει ελεύθερα πλέον η NSA με έγγραφα της, τα περισσότερα άκρως απόρρητα, με τίτλο «κλειδί για τα εξωγήινα μηνύματα» όπου το 21 ως σύμβολο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από αυτούς τους εξωγήινους ως επικοινωνία. Και δεν είναι ένα άλλα δύο τα πλοία – άστροπλοια.
Έχει αποκωδικοποιηθεί η γλώσσα από την NSA από την εποχή της συντριβής UFO στο New Mexico της εποχής Roswell, που τα αρχεία αυτά τα έχει – είχε η CIA. Υπάρχει αριστερά της σελίδας φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής.
Πιθανό σενάριο θα μπορούσε να είναι ή να συμβεί όπως αυτό που έγινε γνωστό στις 4 Απριλιου 1561 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας όπου εκατοντάδες UFO στον ουρανό εκείνης της ημέρας εμφανιστήκαν , το μαρτυρούν κείμενα εποχής εκείνης που έλεγε: «Αυτό που είχε χαρακτηριστεί ως ένας πόλεμος στον ουρανό, με ένα ευρύ φάσμα της τέχνης που κυμαίνονται από σφαίρες στο δόρυ-όπως φιάλες στις διασταυρώσεις και" πιάτα " . Ο ουρανός ήταν προφανώς γεμάτος από μηχανές, διαφωνώντας στη μάχη, για καλά πάνω από μια ώρα. Η μάχη ήταν τέτοια που ο νικητής θεωρήθηκε επίσης. Σφαιροειδούς ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν που απορρέουν από «κυλινδρικά» μητρικά σκάφη. Μετά το πέρας της μάχης, φαίνεται ένα θαυμάσιο, μαύρο, δόρυ - όπως το Super-πλοίο κάποιο είδος ήρθε από τη σκηνή . Ένα αρχαίο

ξυλόγλυπτο [2η φωτογραφία αριστερά] δημιουργήθηκε από τον Hans Glaser να τεκμηριώνουν το γεγονός. "
Πριν λίγο καιρό Στη Βρετανία ο βασιλικός αστρονόμος λόρδος κ. Μάρτιν ρις
και ο βασιλικός αστρονόμος της Σκωτίας θέλουν Μπράουν έδωσαν κοινή δήλωση για την προειδοποίηση ότι ο πολιτισμός του ανθρώπου έχει πιθανότητες 50% να επιβιώσει έως το 2100 χωρίς να υποστεί τεχνητή καταστροφή.
Η έκθεση αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος κ. Biden δήλωσε στον κ. Πούτιν ότι η Αμερική έχει αναστείλει τον εξοπλισμό των δις δολαρίων προς την διαστημική υπηρεσία και προσανατολίζεται για την κατασκευή μαζικά πλέον στόλου. Τηλεκατευθυνόμενου που θα φέρουν λέιζερ για να περιπολούν σε εξωτερικούς χώρους της Γης.
Σημαντικό και αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην εποχή του προέδρου Ronald Reagan (1911-2004) η εφημερίδα Washington Post Στις 30 Δεκεμβρίου 1983 έδωσε πρωτοσέλιδο τίτλο τον εξής : «μυστήριο ουρανίου σώμα ανακαλύφθηκε πιθανόν τόσο μεγάλο όσο ο Δίας.»




ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ

Νεοέλληνα ξύπνα.Δεν φταίς εσύ.Έτσι σε έχουν κατηντήσει.Δεν το βλέπεις?Μέσα σου ζει ολόκληρη η ελληνική φυλή.Άσε την να ξυπνήσει.Δείξε από ποιους κατάγεσαι.Θέλουν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες πέθαναν.ΌΧΙ.Δεν θα τους περάσει.Ο Έλλην δεν πέθανε,αλλά κοιμάται.Σας λένε ότι είμαστε ελέυθεροι.Ποια ελευθερία?Το να κοιμάσαι όλη την μέρα και να ξοδέυεις ώρες για ροφήματα,το να διαβάζουν οι νεαρές Ελληνίδες ξενόφερτα,κατάπτυστα περιοδικά για τη μόδα,είναι αυτό ελευθερία?Θέλουν να τα διαβάζεις για να κοιμάσαι.Καταλαβέ το!Δεν είναι αυτό ο πολιτισμός σου.Το γένος των Ελλήνων είναι ηρωικό.Δεν απάδει με νεοφιλελεύθερες και βάρβαρες συνήθειες.Έλληνα σε εσένα μιλάω.Δεν είσαι αυτό που θέλουν να είσαι.Θέλουν να μας καταντήσουν άβουλα όντα που μόνη μας συνήθεια να είναι ποιο μοδάτο περιοδικό θα διαβάσουμε και σε ποιο κέντρο θα τα σπάσουμε το βράδυ.Ε όχι.Δώσε ένα τέλος.Δεν είναι αυτός ο σκοπός της υπάρξεως μας.Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος τους.Έτσι πρέπει να είμαστε και οι σημερινοί Έλληνες,με το σπαθί στο χέρι,έτοιμοι να δώσουμε τον Ελλάνιο αγώνα μας.Η οργή των προγόνων μας θα μας δυναμώσει για να αγωνιστούμε.Δεν χωράει έλεος σε εμάς.Εξόντωση των εχθρών μας τώρα.Αυτό έιναι το κύριο σημείο του εμπόλεμου Ελληνισμού.Στο χέρι μας είναι να δείξουμε στους υπανθρώπους ότι είμαστε άξιοι απόγονοι εκείων των ηρώων,των Ελλήνων.

Η Ελληνική Αλφάβητος δεν είναι τυχαία

Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως.

Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα (αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα έκτο γράμμα: Στίγμα ή Δίγαμμα) ακούγονται και γράφονται ως εξής:

ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ - ΓΑΜΑ - ΔΕΛΤΑ - ΕΨΙΛΟΝ - ΣΤΙΓΜΑ - ΖΗΤΑ - ΗΤΑ - ΘΗΤΑ -ΙΩΤΑ - ΚΑΠΠΑ - ΛΑΜΒΔΑ - ΜΙ - ΝΙ - ΞΙ - ΟΜΙΚΡΟΝ - ΠΙ - ΡΟ - ΣΙΓΜΑ - ΤΑΥ - ΥΨΙΛΟΝ - ΦΙ - ΧΙ - ΨΙ - ΩΜΕΓΑ

Αποκωδικοποιώντας την γνωστή αυτή διάταξη, που έγινε σύμφωνα με τις αρχές της Ερμητικής φιλοσοφίας, έχουμε τα ακόλουθα:

ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ, ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ, ΔΑ, ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΥ (Ε)Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ.


Εν συνεχεία, αφού προσθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που παραλείπονται, έχουμε την ανάδυση μιας θαυμάσιας κοσμογονικής προσευχής - επίκλησης προς την πηγή του φωτός.


ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!
ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ.
ΣΤΗ ΙΓΜΑ ΖΗ, ΤΑ Η, ΤΑ ΘΗ, ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ
(ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞΗ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ)
ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ,
ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ).

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ:

Αλ=Ο νοητός ήλιος
Φα-ος=Το φως
Βη=προστακτική του ρήματος βαίνω (βαδίζω, έρχομαι)
Τα=Δοτική άρθρου δωρικού τύπου τη, εις την
Γα=Γη (δωρικός τύπος)
ΑμαSadεπιρρ.) συγχρόνως
Έλ= ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος
Έψ=ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος.
Ιλών=Ιλύς (ουσιαστικό), λάσπη, πηλός
Στή=προστακτική ρήματος ίστημι.
Ίγμα=καταστάλαγμα, απόσταγμα.
Ζή=προστακτική ρήματος ζω.
Η=υποτακτική ρήματος ειμί, είμαι
Θη=προστακτική ρήματος θέτω.
Ιώτα=τα ίωγα, τα Εγώ.
Παλάν=Ρήμα πάλλω (δονούμαι, περιστρέφομαι) επίθετο
παλλάς-πάλλουσι,περιστρεφόμενη (πρβλ: Παλλας Αθηνά).
Δά=άλλος τύπος της Γα, Γης (πρβλ: Δαμήτηρ, Δημήτηρ, Δήμητρα=Μητέρα γη).
Νύξ=νύκτα.
Ο=το οποί! ο, που
Φυ(οι)=ευκτική ρήματος φύω (φυτρώνω, αναπτύσσομαι).
Κ.Ο.Κ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...(

ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (μία ξηρά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ (να σβήση, να χαθεί) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

Αυτοχθονία Ελλήνων-Ισοκράτης (436-338 π.Χ.),

Ο Ισοκράτης (436-338 π.Χ.), σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, λέει: «Διότι κατοικούμε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουμε άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουμε έρημο ούτε να εγκατασταθούμε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδαμε το πρώτο φως, εξακολουθούμε συνεχώς να κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες και μόνον εμείς απ? όλους τούς άλλους έχομε το δικαίωμα να προσφωνούμε την πόλη μας με τις ίδιες λέξεις, δια των οποίων προσαγορεύομε τούς πλέον γνωστούς συγγενείς». ( Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25 )

Σε αρχαία ελληνική: «....Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ουδ? έρημον καταλαβόντες ούδ? εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλ?ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστ? εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει?.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ

Κρυμμένος από τα μάτια όλων παραμένει και ο εξαφανισμένος καθηγητής Δημήτριος Λιαντίνης. Πρόσφατα ειπώθηκε από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, ότι κάποιος συγγενής του Λιαντίνη βρήκε, λένε, το πτώμα του σε μια συγκεκριμένη σπηλιά στον Τᨴυγετο, την οποία αρνήθηκε να αποκαλύψει (ούτε αναφέρθηκε το όνομα αυτού του μάρτυρα), γιατί -;όπως είπε- ακολουθούσε τις αυστηρές οδηγίες που του έδωσε ο Λιαντίνης να μιλήσει μόνο έπειτα από την πάροδο δύο χρόνων. Το περίεργο είναι ότι δεν έγινε καμία αστυνομική έρευνα ή ανάκριση για όλα αυτά. Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω τον εαυρό του σε μια σπηλιά στον Ταϋγετο. Τώρα είναι αλλού ...; η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη). Βρίσκεται εις το χείλος του θανάτου, βρίσκεται στο μέσο ενός άξονα εκεί (μετά από την μελέτη που αυτός είχε κάνει), είναι ένας άξονας των δύο κόσμων, που υπάρχει στον Ταΰγετο. (το μέρος στο οποίο είχε πάει είναι το ιερό όρος της Ταϋγέτης, που είναι μία από τις 7 κόρες του Άτλαντα). Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα τα τοπωνύμια της επιφάνειας αναφέρονται στον άλλο κόσμο, όταν π.χ. λέμε «οι Δελφοί», οι αληθινοί Δελφοί δεν είναι εδώ, είναι αλλού, αυτοί που ξέρουμε είναι ένα είδωλό τους, ή πχ η Αθήνα, ή η κάμινος όπως τη λέγανε στην αρχαιότητα, δεν είναι αυτή η αληθινή Αθήνα, εκείνη βρίσκεται εντός του άλλου κόσμου, και αξονικό σημείο επαφής των δύο πόλεων είναι ο βράχος της ΑκροΠόλεως.

Ο Λιαντίνης εντόπισε κάποιον άξονα ανάμεσα στους δύο κόσμους, (η περίπτωση Λιανίνη είναι μια υπόθεση που όποιος την ψάξει βαθιά θα βρεθεί προ μεγάλων εκπλήξεων). Το ιερό όρος Τάλετον (το όρος Ταϋγέτη), βρίσκεται σε μία ρυμοτομία και διαρρύθμιση που για να τη μετρήσει κάποιος, ορθο-γραφικά, αριθμο-σοφικά, μαθη-ματικά, χαρτο-γραφικά, πρέπει να πάει στον ιερό του Αμύκλέου Απόλλωνος, στις Αμύκλες, και να οριοθετηθεί σε σχέση με την πυραμίδα του Ταύγετου. Ακριβώς στις 4.04 το πρωί, κάθε μέρα, αντανακλούνται οι πέντε πυραμίδες, της Αιγύπτου στο δέλτα του Τᨴυγετου, στο ναό Μίθρα του άρματος του ήλιου, που βρίσκεται στην κορυφή του Ταϋγέτου και σήμερα λέγεται Άη Λιας, είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο το οποίο μπορεί να το δει ο καθένας αν βρεθεί εκεί εκείνη την ώρα, μόνο που δεν πάει κανένας εκεί(το φαινόμενο μας θυμίζει ίσως τους λεγόμενους «Δροσουλίτες»).
Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται μια αλλοχρονική θέση των δύο αξόνων του Νοήμονος Συμπαντικού Οργανισμού (για τον οποίο θα μιλήσουμε εκτενώς σε άλλο άρθρο). Εμείς εδώ στην Γη νοούμεθα ως μικροοργανισμοί σε νοήμονα και ζώσα υλική κατάσταση, αλλά με πνευματική υπόσταση που αντικατοπτρίζει το μεγαοργανισμό που κυβερνά το Σύμπαν, και αυτή η σχέση καθρεπτίζεται στα πιο ιδιόμορφα από τα μέρη που μας περιβάλλουν. Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει κυρίως ως προς ένα μέρος το οποίο είναι ορεινό, σχεδόν ποτέ δεν είναι πεδινό, κι όλο το επίκεντρο των μελετών αυτών, βρίσκεται σε σημείο ορεινά, στα οποία, προστρέχουν ειδικοί για να κάνουν τις μελέτες τους, ιδιωτικώς, αλλά στα ίδια ορεινά μέρη έχουμε και τους αρχαίους ναούς ή τα σημερινά μοναστήρια αλλά και τις βάσεις και τα ραντάρ, γιατί εκεί εκπέμπεται μια δύναμη από το Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό, το πράνα (ή το πάρνα) και στα ορεινά είναι το αξονικό επίπεδο καθόδου του, μπορεί να εντοπιστεί η ροή του. Είναι πολύ βαρύ αυτό το θέμα, εκεί μπορεί να προκληθεί η καταλυτική ρήξη της κατάρας της ανθρώπινης Ειμαρμένης και φυλακής της ζωής, βασικά είναι ένας αποδέκτης του ανθρώπινου πόνου και της ιδιοτέλειας της εδώ καταστάσεως, που τη μετασχηματίζει σε μια ψυχική κατάσταση ενός είδους «αγιοσύνης» για όποιον συνδεθεί με τη ροή της, για αυτό και πηγαίνουν τα τάγματα να απομονωθούν σε τέτοια μέρη, για αυτό και σφραγίζουν ιερατικά ή στρατιωτικά την πρόσβαση σε αυτά. Σε αυτό το θέμα ο κ Λιαντίνης είχε ανακαλύψει πάρα πολλά, και ήξερε ότι σε συγκεκριμένα περάσματα μπορούσε να δραπετεύσει από τον κόσμο του θανάτου προς τον Κόσμο των Αθανάτων. Έχω κάνει μια επίσκεψη στο μέρος από το οποίο νομίζω πως είχε «φύγει» ο κ Λιαντίνης, είναι ένα ειδικό σπήλειο, από το οποίο μπορεί να μελετήσει κανείς το ζήτημα των οπτασιακών πυραμίδων. Ναι, αντικατοπτρίζονται τέσσερις ή πέντε πυραμίδες στις 4.04 μετά τα μεσάνυκτα, από την Αίγυπτο στο ιερόν Τάλετον. Το «αλώνι» το οποίο αναφέρει ο κ λιαντίνης στο βιβλίο του Γκέμμα, υπάρχει εκεί, στο οποίο αν κοιμηθεί κάποιος ένα βράδυ μόνος του, θα δει την «Επιούσια», δηλαδή στην αιθερική ουσία του λεγομένου «Κάρμα» καθώς περνά από το ιερό γεωγραφικό αυτό σημείο, θα δει την εικόνα του μηχανισμού που ρυθμίζει της ψυχοστασία των ανθρώπων του κόσμους μας. Σε αυτό το σημείο γίνεται η αποϋλοποίηση, στο «Αλώνι», (όπως και σε άλλα τέτοια μέρη) εκεί που εμφανίζονται οι Νεράιδες. Η αποϋλοποίηση όμως γίνεται με την «Παρουσία», την κατάσταση κατά την οποία είμαστε συνειδητά ενεργοποιημένοι και συνδεδεμένοι με το μέρος, κι αυτό το πετυχαίνουμε ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδρομές και έπειτα με την πολύωρη παραμονή εκεί και ακολουθεί η αρχή της διαδικασίας της μετουσίωσης. Αλλά με την έναρξη αυτής της διαδικασίας, κάποιος πρέπει να εισέλθει εντός των στοών για να μπορέσει να προχωρήσει σε άλλο χρόνο και χώρο. Τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν δεν στον Άθω (στο όρος του Άθω, σε ειδικά σημεία που γίνονται σημεία και τέρατα, σημεία στα οποία εξαφανίζονται καλόγεροι, εκεί εμφανίζονται οι θρυλικοί «Εννέα Αόρατοι» κτλ, στον όλυμπο και στους Δελφούς υπάρχουν σημεία αποϋλοποίησης και αλλοχρονικής καταστάσεως, και αλλού ...;

ορεινά σπήλαια και βαθιές χαράδρες


Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα, κυρίως ορεινά σπήλαια και βαθιές χαράδρες, που αν κάποιος πάει και τραγουδήσει συγκεκριμένα τραγούδια, θα ακούσει τραγούδια να του αποκρίνονται με νεραϊδικές φωνές. (Ένα τέτοιο μέρος είναι και το Κορύκειο Άντρο στο βουνό πάνω από τους Δελφούς, και οι στίχοι όπου πρέπει να τραγουδηθούν βρίσκονται χαραγμένοι στο βράχο αριστερά μόλις μπεις στο σπήλαιο, στην αθέατη πλευρά της πέτρας. Η νεραϊδική απόκριση ακούγεται βαθιά μέσα από τις στοές).

Ποιος έκανε μια μελέτη να δει πως είναι η σκιά των ανθρώπων στους Δελφούς; Στο Δίον ή στην Δωδώνη; Ποιος έκανε μια μελέτη για να δει τις οπτασίες που εμφανίζονται απέναντι από την Δωδώνη στο όρος Τόμαρος; Τι συμβαίνει το βράδυ στη Δωδώνη, γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι τις νύχτες στη Δωδώνη; Γιατί κανείς δεν μπορεί να μπει τη νύχτα στο χώρο του μαντείου των Δελφών; ...;τη νύχτα δεν υπάρχουν άνθρωποι στους Δελφούς πέραν αυτόν που κοιμούνται στα σπίτια τους. Τι συμβαίνει όταν πηγαίνουμε σε διάφορα αλλόχρονα μέρη στα οποία βλέπουμε οπτασίες; Τι συμβαίνει στο χωριό Κομποτάδες της Οίτης έξω από το οποίο περνούν οι οπτασίες αυτές; Γιατί αυτό το συγκεκριμένο μικρό χωριό έχει -;επισήμως- τα μεγαλύτερα ποσοστά κρουσμάτων ψυχασθένειας στην Ελλάδα; (Ένας στους τρεις κατοίκους).τι συμβαίνει στο Γραμματικό; Εκεί υπάρχει ένα χάσμα βαθύ, που στο βράχο, κατά τη δύση του ηλίου, αν κάνεις χαιρετισμό, η σκιά σου εμφανίζεται σαν μαύρη λαμπάδα που τρεμοσβήνει έντονα, και τότε μπορείς να δεις θολά διαδρομές μέσα στη Γη που δεν ξέρεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν αν μπορούσες εσύ να τις διαβείς. Και τι συμβαίνει στην οδό Παπάφη στην θεσσαλονίκη; Κάτω από μια γέφυρα που υπάρχει εκεί, απλώνεται ένας ξεροπόταμος που είναι ολόκληρος καλυμμένος από πυκνά δέντρα, που μέσα του κρύβει ένα μεγάλο εγκατελειμένο εργοστάσιο, όπου εμφανίζονται και εξαφανίζονται παρουσίες, κι ακούγονται τραγουδιστές φωνές τις νύχτες
                                  ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

αρχαίο Καταβάσιο του Άδη

Πρόσφατα πήγαμε την Σαλαμίνα στο άντρο του τρομάρα (που πήρε το όνομά του από ένα διαβόητο λήσταρχο της εποχής του Όθωνα που χρησιμοποιούσε αυτή τη σπηλιά για λιμέρι), όπου βρίσκεται αρχαίος ναός Εκάτης, αλλά σήμερα είναι η Μονή Αγίου Νικολάου, εκεί είναι ένα από τα λεγόμενα «μπουριά», όπως λένε οι ντόπιοι, που πηγαίνουν προς Στυμφαλο, περνούν μέσα από τη θάλασσα και καταλήγουν στη λίμνη. Οι μελέτες μου έδειξαν ότι πρέπει να υπάρχει και σύνδεση με το λεγόμενο σπήλαιο του Ευριπίδη, αλλά αυτό τώρα το έχουν ρημάξει, του προκάλεσαν τεχνητή κατολίσθηση, άγνωστο γιατί. Οι φωτογραφίες που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα από αυτό το μυστηριώδες σπήλαιο απεικονίζουν δαιδαλώδεις γαλάζιες στοές που δεν υπάρχουν πια, τις έκλεισαν και τις κατέστρεφαν. Όλη η Σαλαμίνα είναι μια κουλούρα, απεικονίζει ένα «κούλουρο όφη» - το φίδι που τρώει την ουρά του -; που συνδέεται με την Υποχθονία. Βασικά, είναι ένα αποκλεισμένο μέρος, ειδικά από την πλευρά του Αίαντα αυτό είναι φανερό, από τη μια είναι η ναυτική βάση και από την άλλη πλευρά είναι η νατοϊκή βάση. Πήγα εκεί, στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, και η ηγουμένη μου είπε πως είχε χάσει τα κλειδιά και δεν μπορούσε να μας βάλει στο Καταβάσιο (αρχαίο Καταβάσιο του Άδη). Το καταβάσιο βρίσκεται στην αυλή του μοναστηριού διπλοκλειδωμένο με σιδερένιες πόρτες. Οι μοναχές μου διηγήθηκαν ότι πριν από κάποια χρόνια είχαν ακούσει παράξενες φωνές από εκεί μέσα, στις δύο η ώρα τη νύχτα, ανοίξανε την πόρτα του καταβακίου και βγήκανε «κάτι μεγάλες γάτες με πύρινα μάτια και ουρές, οι οποίες μιλάγανε» και αυτές έντρομες κλείσανε πάλι την πόρτα και την κρατήσανε κλειδωμένη από τότε, κι από ότι φαίνεται έχουνε χάσει και τα κλειδιά.

Πιστεύω ότι υπάρχουν έργα του αίαντα που οδηγούν από τη σαλαμίνα στη στυμφαλία, μια υποθαλάσσια απόσταση ογδόντα χιλιομέτρων. Ο αίας ο τελαμώνιος, είναι ιστορικό και όχι μυθικό πρόσωπο, είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος αυτές τις διανοίξεις που έκανε, αναζητώντας την είσοδο για τον άλλο κόσμο. Η ίδια η λέξη σαλαμίνα, αναλύεται «Σάλα-Μίνα», η λέξη σάλα υποδεικνύει μια αίθουσα, ενώ η «μίνα» μας φέρνει στο νου τους μινίους, αυτόν τον αινιγματικό αρχαίο λαό που ασχολούνταν με υπόγεια έργα (όπως αυτά στην Κοπαϊδα), ενώ η λέξη φέρνει στο νου και τον Μίνωα. Στο πυθαγόρειο αριθμοσοφικό σύστημα, η λέξη σάλα έχει τον αριθμό 232, είναι ιερατική λέξη γι αυτό και ο αναγραμματισμός της μας δίνει Λάσα (την έδρα των μεγάλων μοναστηρίων του Θιβέτ), που ισούται επίσης με 232, αλλά 232 είναι και η λέξη Πράνα (η ενέργεια του σώματος και του αιθέρα) αλλά και η λέξη «Παρνα» (όπως στο Παρνασσός ή πρανασσός). Μιλώντας για το πυθαγόρειο, ανακάλυψα πως ένα μεγάλο μυστικό έχει αποκρυφτεί από την αρχαιότητα στο αριθμό 2368, αλλά θα μείνει για λίγο ακόμη κρυμμένο ...;

Ο «Ομφαλός της Γης» είναι στο Κάτω Χάσμα των Δελφών

 ...;Είναι ένα Άδυτο βαθιά μέσα στη χαράδρα καλυμμένο από τα μάτια των περίεργων και μάλλον άγνωστο στους ειδικούς. Μπαίνεις μέσα στο αρχαίο σπήλαιο και βλέπεις ένα πηγάδι -; έναν «κάρκαρο» στη μέση του σπηλαίου. Υπάρχουν σκάλες που κατεβαίνουν εκεί κάτω, τις οποίες έχουν κατασκευάσει οι Ναζί κατά τις δραστηριότητες στη χώρα μας της «Επιχείρησης -; Υπερβόρεια». Κατακόρυφη σκάλα που κάνει τρεις στροφές, γύρω στα εξήντα σκαλοπάτια. Από κει μέσα περνάει ο «Μέλας Ποταμός», (το «αίμα» του Ομφαλού που εκπέμπει τη «Μελα-γχολία»), ένας από τους μεγάλους ποταμούς της Υποχθόνιας, που λέγεται έτσι επειδή το νερό φαίνεται σαν μαύρο εξαιτίας των μαύρων πετρωμάτων, αν και είναι νερό με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες. Η σκάλα βγάζει στο ποτάμι και σε λαβυρινθώδεις πέτρινες στοές. Εκεί υπάρχει άμπωτη και πλημμυρίδα του νερού, σε τακτά χρονικά διαστήματα που μπορούν σχετικά εύκολα να υπολογιστούν με προσεκτική παρατήρηση. Για παράδειγμα, το νερό φτάνει μέχρι τα 20 σκαλοπάτια, καλύπτοντας τα υπόλοιπα και φυσικά πλημμυρίζοντας τις στοές. Εκεί για πρώτη φορά είχα παρατηρήσει εκατοντάδες ποντίκια μαζεμένα να περιμένουν για κάτι. Κατάλαβα ότι περίμεναν την άμπωτη για να επιστρέψουν στις στοές, κι έτσι σιγά - σιγά παρατήρησα ότι το νερό αποτραβιόταν κάποια στιγμή και το πέρασμα ελευθερώνονταν. Μόλις άνοιξε το πέρασμα φάνηκε ένα παράξενο πράσινο φως, αγνώστου ποοελεύσεως αλλά φυσικό, που φώτιζε τις στοές. Πρόκειται μάλλον για ένα είδος πετρώματος, ένας φωσφορούχος πρασινόλιθος που λέγεται «Διορίτης Λίθος». Εκεί κάτω ακούγονται θροϊσματα και ήχοι που μοιάζουν με αναστεναγμούς. Το φαινόμενο της άμπωτης και της πλημμυρίδας, κατά τη γνώμη μου σχετίζεται με την «εγκυμονούσα Λητώ η οποία τίκτει τα ύδατα». Σύμφωνα με τον μύθο, ο Απόλλων σκοτώνει των Πύθωνα στον Ομφαλό, ο οποίος «πνίγει τις Νύμφες» (προκαλώντας προβλήματα στις επικοινωνίες), πιστεύω ότι η πλημμυρίδα του Μέλανα Ποταμού «Πνίγει τις Νύμφες» οι οποίες είναι οι στοές του ομφαλού της Γης. Εκεί κατά το παρελθόν πρέπει να ήταν πρόσβαση των Δρακόντων, κάποιων ανθρωποειδών ερπετόμορφων οντοτήτων οι οποίοι επικοινωνούσαν με κάποια ιερατικά τάγματα της επιφάνειας ...;

Κατάφεραν να μας κάνουν την "μπανανία" της Ευρώπης

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αυτό είναι γνωστό. Όμως, και ο κόσμος δεν έχει πλέον βραχεία μνήμη.
Έστω κι αν παραβλέψουμε τα ψέματα της προεκλογικής περιόδου, τότε που ο Γ. Παπανδρέου ανακάλυπτε ότι «υπάρχουν λεφτά» και μοίραζε κοινωνικά επιδόματα, οι επόμενοι μήνες δεν μπορούν να ξεχαστούν.
Μάρτιος του 2010 και η Ελλάδα άρχισε να μαθαίνει νέους όρους. Τι είναι ΔΝΤ, τι είναι βοήθεια από το εξωτερικό και τελικά τι είναι Μνημόνιο. Τότε η κυβέρνηση εμφάνιζε ως μοναδική λύση μια θεραπεία – σοκ με θυσίες από τον ελληνικό λαό που όμως θα έβαζαν την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά. Όλοι περίμεναν κάτι πρόσκαιρο, ένα Μνημόνιο ας πούμε για 2-3 χρόνια.
Υπογράφτηκε αυτό το Μνημόνιο, ο κόσμος έκανε υπομονή, νόμιζε ότι νοικοκυρεύονται τα οικονομικά της χώρας, ότι μπαίνει μια τάξη στο χάος.
Ο κ. Παπανδρέου, μας μιλούσε από το Καστελόριζο για την Ιθάκη που θα βρούμε σύντομα και υποσχόταν ότι δε θα χρειαστούν άλλα μέτρα πέραν του Μνημονίου.
Μαζί με τον πιο αποτυχημένο υπουργό των τελευταίων 50 ετών, Γ. Παπακωνσταντίνου και την αμέριστη βοήθεια της τρόικας πήραν ανάλγητα μέτρα αλλά ορκίζονταν ότι η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Ακούγαμε το 2010 ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2011 το πολύ το 2012.
Ακούγαμε ότι η Ελλάδα ανέκτησε την αξιοπιστία της διεθνώς και ότι καταφέραμε τους ξένους να δουν ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό.
Μας έλεγαν ότι με την οικονομική συνταγή τους θα μειωθούν τα ελλείμματα, θα μειωθεί το χρέος και θα καταστεί βιώσιμο, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, η Ελλάδα θα γυρίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Τι έγινε όλους αυτούς τους μήνες;
Η Ελλάδα έχασε παντελώς της αξιοπιστίας της διεθνώς. Σε κάθε αξιολόγηση της τρόικας τρώγαμε σφαλιάρες για τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν. Η καταρράκωση της εικόνας της χώρας είναι εμφανής από τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Η οικονομική πολιτική σημείωσε παταγώδη αποτυχία. Πέραν της μείωσης του ελλείμματος κατά 5% (αν το δεχθούμε κι αυτό) η οποία επιτεύχθηκε μέσω της μείωσης μισθών και συντάξεων κι όχι λόγω του περιορισμού της απίστευτης κρατικής σπατάλης, δεν έχουν να επιδείξουν καμιά επιτυχία.
Η φορολογική πολιτική απέτυχε αφού από τη μια έπαιρναν από τις τσέπες των αδυνάτων κι από την άλλη άφηναν ασύδοτη τη φοροδιαφυγή. Αλλά και με τους υπερβολικούς φόρους στραγγάλισαν ακόμη και τους υγιείς επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τα έσοδα.
Φυσικά ούτε λόγος για βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αφού αυτό διογκώθηκε, την ίδια στιγμή που αντί για πλεονάσματα συνεχίζουμε να παράγουμε ελλείμματα που συνεχώς αυξάνονται.
Το έλλειμμα του προϋπολογισμού επιμένει κοντά στο 10%, εκτός στόχων αναθεωρημένων και μη. Ο δανεισμός με τα πρώτα 110 δις αύξησε το χρέος καθιστώντας το μη βιώσιμο. Μάλιστα, βρήκαν και ένα τέχνασμα να μας που γιατί δανειζόμαστε. Είπαν ότι το κάνουμε για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Τελικά οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αυτές που πληρώνουν τις δόσεις των δανείων.
Και φτάσαμε στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, της γενικής στάσης πληρωμών. Χωρίς αξιοπιστία, χωρίς κόκκινες γραμμές, χωρίς δυνατότητα διαπραγμάτευσης συρθήκαμε σε νέο δανεισμό που θα εκτινάξει το χρέος στα ύψη.
Δεχθήκαμε απόφαση για ανταλλαγή ομολόγων στα πρότυπα των ομολόγων Μπρέιντι της Αμερικής. Δεχθήκαμε κούρεμα ομολόγων, ουσιαστικά δηλαδή αποδοχή αδυναμίας να πληρώσουμε.
Δεχθήκαμε να βαφτίζουν το δεδομένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «σχέδιο Μάρσαλ». Αποδεχθήκαμε να βάλουμε εγγυήσεις τα εμπράγματα δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία ουσιαστικά.
Αποδεχθήκαμε ένα Μεσοπρόθεσμο που δεν θα έστεκε ούτε στη χειρότερη μπανανία της Αφρικής.
Κι όλα αυτά η ίδια κυβέρνηση τα βαφτίζει εθνική επιτυχία που θα βγάλει τη χώρα στις αγορές… από το 2014, θα μειώσει το χρέος (με νέο δάνειο δεν καταλαβαίνουμε πως θα το κάνει αυτό), θα περισώσει τις τράπεζες, θα περισώσεις μισθούς και συντάξεις. Αυτά που έλεγαν το 2010 θα ξανασερβίρουν πασπαλισμένα με ολίγη από ανάπτυξη.
Και έχουν μούτρα να βγαίνουν στον κόσμο να λένε ότι πρόκειται για σχέδιο σωτηρίας χωρίς να εξηγούν ότι είναι ξεκάθαρη χρεοκοπία που ευνοεί μόνο τους ισχυρούς δανειστές μας.
Οι συνέπειες της ολέθριας, αποτυχημένης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ θα φανούν πολύ σύντομα, αλλά αυτοί δε θα είναι εδώ. Θα έχουν φάει γιαούρτια και θα έχουν πάει σπίτια τους.
Ο ελληνικός λαός, όμως, θα είναι εδώ, θα υφίσταται τις συνέπειες αυτές και δυστυχώς θα αντιληφθεί ότι υποθηκεύτηκε το μέλλον των επόμενων γενεών.
Θέλει πράγματι πολύ μεγάλη (αν)ικανότητα για να καταφέρεις μέσα σε 20 μήνες να καταστρέψεις μια χώρα.

Λίγες μέρες πριν το καταστροφικό τσουνάμι στην βορειοανατολική Ιαπωνία 2011)

Λίγες μέρες πριν το καταστροφικό τσουνάμι στην βορειοανατολική Ιαπωνία 2011) που προκλήθηκε μετά από υποθαλάσσιο σεισμό 8.9 ρίχτερ, ufo εμφανίζονταν συνεχώς στον ουρανό της χώρας.
Στις 3 Μαρτίου, τριγωνικά σκάφη που αιωρούνταν, καταγράφηκαν αργά το βράδυ πάνω από το αεροδρόμιο Χανέντα στο Τόκιο, ενώ την πρώτη του μηνός ο στόλος των έξι φωτεινών ιπτάμενων αντικείμενων που κινηματογραφήθηκε στο φως της μέρας να κάνει περίεργους σχηματισμούς στον ουρανό, εμφανίστηκε ξανά λίγες ώρες πριν το σεισμό.



Η Ιαπωνία που δεν φημίζεται για τις θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων είχε και άλλες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Στα τέλη Φεβρουαρίου, φωτογραφήθηκαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι και συνέχεια έρχονται νέα βίντεο που δείχνουν ιπτάμενα δισκοειδή αντικείμενα και σφαίρες να πετούν στην Ιαπωνία από τις αρχές της χρονιάς.
Τυχαίες εμφανίσεις ή προάγγελος καταστροφών;


--- ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ; ---

Δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com , που αναρτήθηκε στις 24/4/2011, αναφέρει ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας... επί λέξη "τεράστιας αρμάδας χιλιάδων εξωγήινων σκαφών" στο ηλιακό μας σύστημα, όπου η άφιξη τους αναμένεται στα τέλη του 2012!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, στα ufo αρχεία που αποχαρακτήρισε πρόσφατα το NSA (National Security Agency), βρέθηκε μια επιστολή που έλεγε ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας αποκωδικοποιούσε εδώ και χρόνια τις επικοινωνίες των εξωγήινων, σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" (χρησιμοποιώντας συνδιασμούς 21 συμβόλων), και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδών , είναι δύο διαφορετικά(!)
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν ότι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημικών λεωφορείων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρωμένων και μη διαστημικών σκαφών με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. Μίας τεχνολογίας λέιζερ που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε το αμερικανικό ναυτικό, μετά την επιτυχή δοκιμή του όπλου!
Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που πάνω από ένα δισεκατομμύριο Χριστιανοί περιμένουν την επιστροφή του Θεανθρώπου σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αλλά και των τρομερών αλλαγών που αναφέρονται για την ανθρωπότητα από το ημερολόγιο των Μάγιας ή τη Σουμεριανή επιστροφή του πλανήτη Νιμπίρου .
Τελικά οι Θεοί επιστρέφουν στη Γη ή όλα αυτά είναι ένα καλά σκηνοθετημένο παιχνίδι προκειμένου να υπάρχει μία υποτυπώδης δικαιολογία, για μία και μοναδική παγκόσμια διακυβέρνηση;

ΥΠΟΘΕΣΗ UFO ΚΙΝΑ

Μπορεί η είδηση να είναι
 παλιά, ωστόσο 
σήμερα θα προσεγγίσουμε 
το θέμα μια και 
οι συζητήσεις ή οι θεάσεις 
Α.Τ.Ι.Α σε όλο τον κόσμο
 τους τελευταίους μήνες 
έχουν αυξηθεί ραγδαία.
Για όσους δεν γνωρίζουν,
 στην ΚΙΝΑ το περασμένο
 καλοκαίρι έγιναν κάποιες 
εμφανίσεις περίεργων
 αντικειμένων στον ουρανό και χιλιάδες πολίτες
 έγιναν μάρτυρες θέασης αυτών.
Η είδηση μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο ενώ η
 χώρα μας πρωτοπόρος για μια ακόμα φορά δεν
 ασχολήθηκε καν με το γεγονός.




Η κυβέρνηση της ΚΙΝΑΣ έκανε λόγο για δικά της 
δοκιμαστικά πτητικά μέσα, ή ακομά και για δοκιμές 
πυραύλων. Ωστόσο το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει λάδι
 στην φωτιά διότι οι φωτογραφίες μόνο γι αυτό
 δεν δείχνουν...

Το χρονικό εξελίχτηκε στις 7 Ιουλίου στην πόλη Hangzhou.
 Αρχικά ήταν πάνω από το αεροδρόμιο της
 πόλης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες πτήσεις και
 να διακοπεί η λειτουργία για ώρες! Αν και το 
UFO ήταν πάνω από το αεροδρόμιο, σε φωτογραφίες που 
δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο το βλέπουμε 
να πετά σε χαμηλό σχετικά ύψος πάνω απο κτήρια ίσως και
 εκτός αεροδρομίου, ενώ μπορούμε να 
διακρίνουμε μια φωτεινή δέσμη που προφανώς θα λειτουργεί
 ώς σαρωτής δεδομένων.

Στο διαδίκτυο υπήρχε και βίντεο (τα ευκόλως εννοούμενα
 παραλείπονται..) που φαινόταν η κίνηση
 του αντικειμένου μόλις ίσως μισό δευτερόλεπτο, διακρίνεται
 αυτό που θα δείτε στις παρακάτω
 φωτογραφίες του βίντεο.
Επειδή όμως το βίντεο αυτό εμφάνιζε μόνο μια συγκεκριμένη
 στιγμή του συμβάντος, θεωρούμε ότι
 κάποια στιγμή θα ανέβουν και άλλα βίντεο που θα
 φανερώνουν πολύ περισσότερα.

 

Υπήρχε έντονη φημολογία πως το συγκεκριμένο UFO
 πετούσε μάλιστα δίπλα σε κάποια
 αεροπλάνα που ήταν σε αναμονή λόγω του ανεξήγητου
 συμβάντος και φυσικά πως υπήρχε 
βίντεο απο κάποιον επιβάτη.

Mόσχα προς Άγκυρα: "Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος"



Mόσχα προς Άγκυρα: "Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος"





Προειδοποιητική "σφαλιάρα" από αυτές που είχαν χρόνια να πέσουν στο σβέρκο της Άγκυρα έριξε η Ρωσία με αφορμή της παραληρηματικές δηλώσεις Ερντογάν. Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Λουκασέβιτς της Ρωσίας, αφού υπενθύμισε ότι στην Κύπρο υπάρχει ένα νόμιμο κράτος μόνο και κανένα άλλο (!), απέρριψε όλα τα επιχειρήματα του Ρ.Τ.Ερντογάν, τόνισε ότι "Μόνο τα ψηφίσματα του ΟΗΕ θα επιτρέψουν την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση» και ότι "Οι δηλώσεις Εντογάν είναι πολύ σκληρές".

Εντύπωση προκάλεσε στους διπλωματικούς κύκλους ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ρωσικό ΥΠΕΞ δεν περιορίστηκε σε τυπικές διατυπώσεις, αλλά εμμέσως πλην σαφώς υπενθύμισε την παράνομη ύπαρξη του κατοχικού ψευδοκράτους (σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ 541 του 1983 και 550 του 1984), υπενθυμίζοντας ότι εκεί καλούνται τα μέλη της διεθνούς κοινότητας «να μην αναγνωρίζουν κανένα κυπριακό κράτος πλην της Κυπριακής Δημοκρατίας, να σέβονται την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και να μη διευκολύνουν και να μην παρέχουν κατ' ουδένα τρόπο βοήθεια στο αποσχιστικό μόρφωμα στο βορρά της νήσου της Κύπρου».
Παρασκηνιακά έχει υπάρξει ενημέρωση της Άγκυρας, αναφέρουν πηγές από την Μόσχα ότι "Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα μείνουν αδιάφορες αν κινδυνεύσει η ασφάλεια της κυπριακής δημοκρατίας και έχουν τρόπους να το καταστήσουν αυτό σαφές"!
Η θέση που έλαβε η Μόσχα άφησε άφωνή την Άγκυρα που θεωρούσε ότι λόγω της ανάπτυξης καλών οικονομικών σχέσεων η Ρωσία θα "έριχνε νερό στο κρασί της" σε ότι αφορά την Κύπρο, αλλά η Ρωσία έφτασε να υπενθυμίσει μέχρι και την απορριπτική απόφαση του ΟΗΕ στο αυθαίρετο ψευδοκράτος που έστησαν οι κατοχικές δυνάμεις στην Βόρεια Κύπρο.
Οπως διαβεβαίωσε ο κ. Λουκασέβιτς, «η Ρωσία ως μόνιμο μέλος του Σ.Α. του ΟΗΕ παρείχε και θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στην επίτευξη δίκαιης, βιώσιμης και καθολικής διευθέτησης προς το συμφέρον όλων των Κυπρίων, βασισμένη στα σχετικά ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ, των ενδοκυπριακών συμφωνιών υψηλού επιπέδου (των ετών 1977 και 1979) και της εθελουσίας, χωρίς έξωθεν πίεση, συναίνεσης των ίδιων των κυπριακών κοινοτήτων».
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η τύχη της κυπριακής διευθέτησης βρίσκεται στα χέρια των ίδιων των Κυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων», όμως το «ευαίσθητο υλικό» των συνεχιζόμενων εφ' όλης της ύλης διακοινοτικών συνομιλιών στην Κύπρο δεν πρέπει να υφίσταται πίεση έξωθεν, πολύ περισσότερο στις παρούσες συνθήκες που η διαπραγματευτική διαδικασία προχωρά εξαιρετικά δύσκολα, γι' αυτό και το βασικότερο είναι να βοηθηθεί ο διάλογος και όχι «να προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε τα κοινά συμφέροντα των Κυπρίων με τα συμφέροντα άλλων πλευρών».
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας επαναβεβαίωσε ότι στηρίζει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, σημειώνοντας ότι «μόνο αυτή η προσέγγιση θα επιτρέψει την επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με ενιαία κυριαρχία, υπηκοότητα και διεθνή νομική υπόσταση».
«Είναι προφανές ότι η Μόσχα θέλει να δείξει με σαφήνεια ότι η Κύπρος τελεί υπό την υψηλή διπλωματική και στρατηγική της προστασία» εκτιμούν διπλωματικές πηγές στη ρωσική πρωτεύουσα.
Οι Ρώσοι τάχθηκαν εκ νέου υπέρ ενός ενιαίου κράτους με βάση το πρότυπο «διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία», κάτι το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, ανέφερε στις δηλώσεις της και η Αμερικανίδα υπουργός, Χίλαρι Κλίντον, κάτι το οποίο διέφυγε από τα ελληνικά ΜΜΕ, πολλά εκ των οποίων θεώρησαν – εκτίμησαν ότι συντάχθηκε με τις θέσεις της Τουρκίας.
Η Μόσχα δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να στηρίξει την άριστη σχέση που έχει με την Κυπριακή Δημοκρατία. Μπορεί οι σχέσεις της με την κυβέρνηση Χριστόφια - παρά τις πολιτικές ρίζες στην Σοβιετική Ένωση που έχει ο τελευταίος - να μην είναι το ίδιο καλές όπως ήταν με τον μακαρίτη τον Τάσσο Παπαδόπουλο (υπάρχουν κύκλοι στη Μόσχα που λένε ότι ο Χριστόφιας ανέκαθεν ήταν πιο κοντά στο Λονδίνο παρά στην Μόσχα), αλλά το μέγεθος των ρωσικών επενδύσεων στη Κύπρο και η γνώση του γεγονότος ότι τυχόν επανένωση υπό τουρκική κηδεμονία θα ανατρέψει όλη της στρατηγική ισορροπία στην Α.Μεσόγειο σε βάρος της Ρωσίας, κάνει να μην "σηκώνει μύγα στο σπαθί της".
Μία αιτία "παγώματος" των σχέσεων με την κυβέρνηση Χριστόφια είναι η ματαίωση σειράς εξοπλιστικών προγραμμάτων από την Ρωσία, όπως των ρουκετοβόλων Smerch, των αντιαρματικών πυραύλων Kornet-E κλπ.
Επίσης η Μόσχα ενδιαφέρεται μέσω της Gazprom, να αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ενεργειακό "Ελ Ντοράντο" της Α.Μεσογείου.
Η Ρωσία με δεδομένη την πολιτική αναταραχή στην Συρία και την έκθεση σε κίνδυνο της μοναδικής ναυτικής βάσης στην Α.Μεσόγειο, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κινδυνεύσουν τα πολιτικά κεκτημένα στην Κύπρο. Για το λόγο αυτό δηλώνει τώρα "παρούσα" και κόβει τον αέρα του Ερντογάν, όπως δεν τόλμησε να τον κόψει κανένας άλλος μέχρι τώρα.




Η αποστολή της Χίλαρι και ο ρόλος της Ρωσίας


Η αποστολή της Χίλαρι και ο ρόλος της Ρωσίας – Τι ζητούν οι ΗΠΑ από την Ελλάδα - Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο!


Χίλαρι: Πετάξτε Ρώσους και Γερμανούς από το Αιγαίο! > Θρίλερ για γερά νεύρα παίζεται πάνω από το Αιγαίο με τη Τουρκία να σηκώνει «μπαϊράκι», τις ΗΠΑ να προσπαθούν να ελέγξουν τα κοιτάσματα στη χώρα μας αλλά και κυρίως το διάδρομο για τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Στο παιχνίδι μπαίνουν το Ισραήλ και οι Ευρωπαϊκές χώρες αφού στερεύουν οι αραβικές πηγές αλλά και η Ρωσία. Τα κοράκια οι πολυεθνικές μυρίστηκαν «ψαχνό» στο Αιγαίο και τσακώνονται για το ποιος θα το πρωτοπάρει.


Μέχρι πρόσφατα ξέραμε πως η χώρα μας είχε πετρελαιοπαραγωγικές εγκαταστάσεις στα κοιτάσματα του Πρίνου, μεταξύ Καβάλας και Θάσου, τα οποία είχαν αρχίσει να στερεύουν. Όμως τώρα υπάρχουν νέα δεδομένα. Ο Γ. Μανιάτης μίλησε για νέα εγχώρια κοιτάσματα πετρελαίου, άνω των 500 εκατ. βαρελιών, η εκμετάλλευση των οποίων μπορεί να φέρει έσοδα που θα φτάσουν τα 15 δις. Ευρώ. Προς επιβεβαίωση αυτών ο τεχνικός σύμβουλος της Ενεργειακής Αιγαίου Δρ. Κων/νος Νικολάου παρουσίασε έρευνα από 175 γεωτρήσεις από τις οποίες προκύπτει πως υπάρχουν τουλάχιστον 11 ενεργά πετρελαϊκά κοιτάσματα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και την Ανατολική Θράκη.


Ενεργειακό φιλέτο

Από τη μια λοιπόν έχουμε ένα ενεργειακό φιλέτο και από την άλλη τις ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολή που και την εκμετάλλευση των πετρελαιοπηγών κάνουν δύσκολη και τίθεται εν αμφιβόλω για την αποτελεσματικότητά της στο μέλλον (αφού είναι θολό το πόσα εκατομμύρια βαρέλια μπορούν να βγάλουν ακόμα). Για τις ΗΠΑ λοιπόν το Αιγαίο είναι ένας τρόπος θωράκισης από μια ενεργειακή –πετρελαϊκή κρίση και όχι μόνο.

Οι Αμερικάνοι λοιπόν επισημαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση τη σημασία που έχει ο νότιος διάδρομος εφοδιασμού της Ευρώπης. Στόχος του είναι να μετριαστεί η ενεργειακή εξάρτηση της Ε.Ε από τη Ρωσία. Και στα πλαίσια αυτού του ψυχρού πολέμου οι ΗΠΑ θέλουν από την Ελλάδα να βγάλει τη Ρωσία εκτός παιχνιδιού. Απώτερος στόχος δεν είναι βέβαια μόνο το φυσικό αέριο στο οποίο πόνταρε η Ρωσία αλλά κυρίως τα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου. Και αυτό η Ελλάδα εν μέρει το έκανε πραγματοποιώντας μια απότομη πολιτική μεταστροφή που έβγαλε τις μπίζνες με τους Ρώσους σε δεύτερο πλάνο, προκαλώντας φυσικά την έντονη δυσφορίας τους. Από την άλλη θέλουν να βγάλουν και τους Γερμανούς από το παιχνίδι οι οποίοι έχασαν τα πετρέλαια της Λιβύης και του Λιβάνου.

Επί της ουσίας αν η Ελλάδα συνταχθεί με τον αμερικανικό και όχι το ρωσικό άξονα σαν αντάλλαγμα δίνονται δύο σενάρια:

- είτε η συνεκμετάλλευση με τη Τουρκία

- είτε η εκμετάλλευση μόνο με αμερικανικές και ευρωπαϊκές πολυεθνικές.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι ΗΠΑ εμφανίζονται ως η εγγυήτρια δύναμη στη σταθερότητα στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Και εδώ παίζεται το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι. Για να πείσουν τη χώρα μας προς αυτή τη κατεύθυνση προτείνουν να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανακήρυξη ΑΟΖ, ενώ σχεδόν εκφοβιστικά επισημαίνουν τις «γκρίζες» ζώνες στο Αιγαίο για να κάνουν λόγο για αμφισβητούμενα σύνορα. Οι Τούρκοι που βλέπουν να παραγκωνίζονται στη συζήτηση (έστω και διακριτικά) αρχίζουν τους λεονταρισμούς, προσπαθώντας να δείξουν πως δεν θα τεθούν τόσο εύκολα εκτός παιχνιδιού και ότι παραμένουν υπολογίσιμη δύναμη.

Και εδώ υπάρχει απάντηση όμως. Αμέσως μετά την επίσκεψη της Χίλαρι στην Αθήνα δημοσιοποιήθηκε η έκθεση της αμερικανοκινούμενης Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων (ICG) η οποία προτείνει ουσιαστικά στην Ελλάδα να συμφωνήσει με τη Τουρκία στις «γκρίζες» ζώνες στο Αιγαίο. Η ICG επισημαίνει πως οι εξελίξεις ωθούν Ελλάδα και Τουρκία να επιλύσουν τις διαφορές του για τα χωρικά ύδατα. Η ομάδα προτείνει στην Ελλάδα να αναγνωρίσει τα δικαιώματα της Τουρκίας και η Τουρκία να δεσμευτεί για επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Εάν προκύψει άλλο θέμα θα παραπεμφθεί στη Χάγη. Η ομάδα προτείνει να δεσμευτούν Ελλάδα και Τουρκία ότι θα διαπραγματευτούν ειδικές ρυθμίσεις για το Αιγαίο, βάση των όσων προβλέπει η Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας και ιδιαίτερα βάση των προβλέψεών της για ευθυδικία και ειδικές περιστάσεις. Βάση του κανόνα των 12 μιλίων οι δύο χώρες πρέπει να χωρίσουν τα χωρικά τους ύδατα. Για να γίνει όμως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέση γραμμή αλλά και η μείωση των ελληνικών χωρικών υδάτων.