Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011


--- ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ; ---

Δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com , που αναρτήθηκε στις 24/4/2011, αναφέρει ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας... επί λέξη "τεράστιας αρμάδας χιλιάδων εξωγήινων σκαφών" στο ηλιακό μας σύστημα, όπου η άφιξη τους αναμένεται στα τέλη του 2012!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, στα ufo αρχεία που αποχαρακτήρισε πρόσφατα το NSA (National Security Agency), βρέθηκε μια επιστολή που έλεγε ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας αποκωδικοποιούσε εδώ και χρόνια τις επικοινωνίες των εξωγήινων, σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" (χρησιμοποιώντας συνδιασμούς 21 συμβόλων), και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδών , είναι δύο διαφορετικά(!)
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν ότι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημικών λεωφορείων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρωμένων και μη διαστημικών σκαφών με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. Μίας τεχνολογίας λέιζερ που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε το αμερικανικό ναυτικό, μετά την επιτυχή δοκιμή του όπλου!
Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που πάνω από ένα δισεκατομμύριο Χριστιανοί περιμένουν την επιστροφή του Θεανθρώπου σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αλλά και των τρομερών αλλαγών που αναφέρονται για την ανθρωπότητα από το ημερολόγιο των Μάγιας ή τη Σουμεριανή επιστροφή του πλανήτη Νιμπίρου .
Τελικά οι Θεοί επιστρέφουν στη Γη ή όλα αυτά είναι ένα καλά σκηνοθετημένο παιχνίδι προκειμένου να υπάρχει μία υποτυπώδης δικαιολογία, για μία και μοναδική παγκόσμια διακυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: