Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Claudie Haignere Γαλλίδα αστροναύτης, ερευνήτρια DNA αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κάτι συνέβηκε στην Γαλλία την παραμονή των Χριστουγέννων: «Η πρώτη Γαλλίδα στο διάστημα και ερευνήτρια του ανθρώπινου και εξωγήινου DNA, η Claudie Haignere μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο αυτήν την εβδομάδα σε μια απόπειρα αυτοκτονίας» ΕΔΩ. Ο ιστότοπος whatdoesitmean.com επιβεβαιώνει ότι η κυρία Haignere ούρλιαζε «Η Γή πρέπει να προειδοποιηθεί!» λίγο πριν πέσει σε κώμα ΕΔΩ αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.
Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο σε αυτήν την παράξενη περίπτωση είναι αρκετή για να το κάνει ακόμη πιο τρομακτικό: όλα τα ΜΜΕ συμφωνούν ότι η κυρία Haignere είχε ακόμη τις αισθήσεις τις όταν βρέθηκε στο σπίτι της, έτσι μπορούσε να έχει πει κάτι που αστραπιαία λογοκρίθηκε από τον πράκτορα της Mossad (δεν αποτελεί καν μυστικό πλέον) της Γαλλικής κυβερνήσεως  Sarkozy.

Επίσης οι συγγενείς της κυρίας Haignere λένε ότι δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και σαν κορυφαία γιατρός και ερευνήτρια, δεν μπορεί να πήρε δόση άσχετων φαρμάκων που προκαλούν κώμα, όπως η επίσημη ιστορία επιμένει. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν η κυρία Haignere ήταν πολύ ευτυχής γιατί τιμήθηκε με την υψηλότερη Ευρωπαϊκή διάκριση για την επιστημονική δουλειά της.
Η Dr. Haignere διετέλεσε υπουργός της Γαλλίας για την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Μάρτιο του 2004, και υπουργός των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων έως τον Μάη του 2005. Ο σύζυγος της Jean-Pierre Haignere , είναι αστροναύτης που πραγματοποίησε δύο αποστολές με τον MIR το 1993 και το 1999. Έχει μία κόρη.
Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός (το οποίο επίσης αναφέρεται στο whatdoesitmean.com) ότι ένα εργαστήριο βακτηριολογίας του ινστιτούτου Παστέρ στο οποίο έκανε έρευνες η κυρία Haignere καταστράφηκε μυστηριωδώς από φωτιά την ίδια μέρα που «έθεσε τον εαυτό της σε κώμα»!
Δεν θα εκπλησσόμουν αν μαθαίναμε μια μέρα ότι η κυρία Haignere προσπαθούσε να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για μια επικείμενη Παγκόσμια Επιδημία, είτε «φυσική» είτε κατασκευασμένη στα εργαστήρια, για την οποία οι μυστικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να μας δώσουν προειδοποίηση…..
Με αφορμή αυτήν την παράξενη υπόθεση διερωτώμαι εάν οι δύο Γάλλοι φοιτητές ερευνητές της Εμβιομηχανικής που σφαχθήκανε τον Ιούλιο του 2008 στο Λονδίνο είχαν κατά κάποιο τρόπο την ίδια απαγορευμένη γνώση που η κυρία Haignere προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει ΕΔΩ. Ήξεραν πολλά; (!!!)
Εσωτερικές αναφορές του FSB δείχνουν ότι αφότου γύρισε από το διάστημα ήταν πεπεισμένη ότι η Γή είχε δεχθεί στο παρελθόν επισκέψεις από «αρχαίους αστροναύτες» που όχι μόνον είχαν αποικίσει τον πλανήτη μας αλλά μας είχαν φτιάξει γενετικά από τις υπάρχουσες ημιανθρώπινες μορφές ζωής.

Οι ιδέες της αντικατοπτρίζουν αυτές του Zecharia Sitchin που ανέφερε ότι σύμφωνα με την Σουμεριακή μυθολογία μας κατασκεύασαν οι  «Annunaki» (ή  «Nephilim»). Οι θεωρίες του Sitchin αμφισβητούνται εξ ολοκλήρου από τους σύγχρονους επιστήμονες, ιστορικούς και αρχαιολόγους που βρίσκουν πολλά προβλήματα στις μεταφράσεις του των αρχαίων κειμένων και την κατανόηση του της φυσικής.
Είναι επίσης ενδιαφέρουσα η συγκυρία της υποτιθέμενης απόπειρας αυτοκτονίας της  Dr. Haigneré ότι έρχεται την συγκεκριμένη στιγμή που οι ανησυχίες μεγαλώνουν για την αυξάνουσα ανάπτυξη των Παγκόσμιων Πολεμικών Ναυτικών Δυνάμεων στον κόλπο του Aden όπου πιστεύεται ότι υπήρξε ο Κήπος της Εδέμ. Προετοιμάζονται για μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση. Περιλαμβάνονται εχθρικές και φίλιες χώρες. Ηνωμένες Πολιτείες, Ιράν, Κίνα, Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ινδία κλπ. με πάνω από 200 πολεμικά σκάφη.  Όλα καλύπτονται από ένα παραμύθι, ότι προστατεύουν τα πλοία που διαπλέουν αυτήν την πολυσύχναστη περιοχή από τους Σομαλούς πειρατές με παλιά ταχύπλοα.
Νεώτερα από την περιοχή αναφέρουν ότι εχθροπραξίες λαμβάνουν χωρα μεταξύ των «αμυντικών δυνάμεων» της Γής και κάποιων εξωγήινων. Η προσπάθεια των Αμερικανών να τους χτυπήσουν τον περασμένο Ιανουάριο είχε σαν αποτέλεσμα το μαζικό κόψιμο πολλών υποβρύχιων καλωδίων τηλεπικοινωνίας στην περιοχή, που έχουν απομονώσει μεγάλες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Ινδίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από αιώνες Κινεζικά πολεμικά πλοία άφησαν τα χωρικά τους ύδατα για να ενωθούν στην Παγκόσμια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί αυτό που φαίνεται σαν η πλέον σοβαρή απειλή για τον πλανήτη. Το ήταν αυτό που η Dr. Haigneré προσπαθούσε να προειδοποιήσει τον κόσμο μας δεν το ξέρουμε. Αυτό που έκανε μια διακεκριμένη επιστήμονα να ταραχθεί τόσο πολύ, ίσως να είναι το πρελούδιο περισσότερων και πιο παράξενων γεγονότων που θα μας ξεπεράσουν τις ημέρες και μήνες που έρχονται.