Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

"Πολεμικό" κλίμα στην Αν.Μεσόγειο. Είναι έτοιμη η Ελλάδα για τα χειρότερα;

Ένα καυτό φθινόπωρο, αναμένεται στην περιοχη της Ανατολικής Μεσογείου,περιοχή άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος.

Η ειδησεογραφία του τελευταίου 24ωρου είναι ενδεικτική. Τέλος Σεπτεμβρίου ένα υπερσύγχρονο πλωτό γεωτρύπανο θα αρχίσει γεωτρήσεις για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Στόχος (ενδεχομένως και την 1η Οκτωβρίου - Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας) να ξεκινήσει την πρώτη ερευνητική γεώτρηση, ώστε να επαληθευτούν οι επιστημονικές και σεισμολογικές αλλεπάλληλες ενδείξεις ότι εκεί υπάρχει ένα τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου και ενδεχομένως και πετρελαίου. 

Υπολογίζεται ότι έχει αποθέματα 300 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου (οκτώ τρισ. κυβικά πόδια). 

Η αξία του κυμαίνεται μεταξύ 50 και 80 δισ. δολάρια.

Η Τουρκία έχει ήδη κάνει γνωστές τις απειλητικές της διαθέσεις:”Μην τολμήσετε,θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να σας εμποδίσουμε”, ανακοίνωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ,προκαλώντας την αντίδραση Λευκωσίας και Αθήνας.
 Η κατάσταση που επικρατεί στη Τουρκία, δεν είναι ιδανική και την κάνει τουλάχιστον απρόβλεπτη στις αντιδράσεις της σε τέτοια "δύσκολα" θέματα.


Το Ισραήλ διαθέτει, ήδη, στολίσκο μαχητικών που περιφρουρούν τις περιοχές, όπου διεξάγονται έρευνες και γεωτρήσεις, με κάποια από τα πολεμικά σκάφη να βρίσκονται πολύ κοντά στα όρια της ΑΟΖ Κύπρου - Ισραήλ, καλύπτοντας τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κοίτασμα "Λεβιάθαν". 

Η παρουσία πολεμικών σκαφών του Ισραήλ γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε πλοία που πλησιάζουν στις περιοχές, όπου βρίσκονται οι πλωτές πλατφόρμες, ενώ με διαδοχικές ειδοποιήσεις έχουν αποκλείσει τη διέλευση σκαφών σε περίμετρο μέχρι και πέντε ναυτικών μιλίων από τα σημεία των γεωτρήσεων. Επίσης, γίνεται ενδελεχής έλεγχος σε σκάφη που πλησιάζουν τις πλωτές πλατφόρμες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους, είτε για λόγους εφοδιασμού είτε για μεταφορά προσωπικού.

Το κλίμα στη περιοχή αρχίζει να γίνεται “πολεμικό” και είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζει ο χρόνος έναρξης των ερευνών η περιοχή θα μυρίζει “μπαρούτι”. Το ερώτημα είναι αν εδώ στην Αθήνα υπάρχει σχέδιο για να μπορέσει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας,τα οποία είναι πολύ μεγάλα. Κι αυτό αφορά και στο ΥΕΘΑ που είναι υπεύθυνο για την ετοιμότητα των ΕΔ,την άρτια λειτουργία τους αλλά και την λεγόμενη στρατιωτική διπλωματία.


ΠΡΟΣΟΧΗ-ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Yunan; Hellen soyundan gelen veya Yunanistan'ın vatandaşlığında olan, Yunanca konuşan, Mora yarımadası ile kuzey Yunanistan topraklarında yaşayan kimse.

Yunanlar'ın MÖ 20. yüzyılda kitleler hâlinde Balkan Yarımadası'nın güneyine göç ettiklerine inanılır. Yunanlar zaman ile Anadolu'da ve Karadeniz sahillerinde ticaret kolonileri kurmuşlar ve gerek Anadolu'da gerek Yunanistan'da uzun yıllar hüküm sürmüşlerdir. Roma İmparatorluğu'nun giderek güç kazanması ile bağımsızlıklarını koruyamamışlar ve Roma egemenliği altına girmişlerdir. Kavimler Göçü nedeniyle Roma İmparatorluğu'nun ikiye ayrılması ile doğu kanadında Bizans İmparatorluğu'nu kuruldu. 1000 yıldan fazla tarih sahnesinde rol oynayan Bizans İmparatorluğu, Osmanlı Devleti'nin Konstantinopolis'i fethetmesi ile yıkıldı, Trabzon ve Mora'nın alınması ile de dirilme umutlarını kaybetti. Dini İslam olan Osmanlı Devleti, İstanbul'daki Ortodoks kilisesinin şehirde kalmasına izin verdi ve bu nedenle Yunanlar uzun yıllar göç etmeden Osmanlı egemenliği altında yaşadılar. Fakat bunun yanında şehir alındığında birçok bilim adamı ve filozof Avrupa'ya göç etti. Osmanlı egemenliğindeki Yunanlar 1832'de Osmanlı Devleti'nden ayrılarak kendi krallıklarını kurdular. 1923 yılında Lozan Anlaşması ile Türkiye'de yaşayan Rumlar ve Yunanistan'da yaşayan Türkler nüfus mübadelesi sonucunda yer değiştirdi. 1923'de yaklaşık 13,000,000 olan Türkiye nüfusuna ek olarak yaşayan Yunan'ın 1,500,000'u Türkiye'den ayrıldı. Buna karşın Yunanistan'dan 450,000 Türk geldi.

Alman tarihçisi Jakob Philip Fallmerayer Geschichte der Halbinsel Morea I, Stuttgart / 1830 adlı eserinde Yunanlar için şunları söylüyor; "Avrupa'da Helen soyunun kökü kurumuştur... Onun ruhunun ölümsüz eserleri ve ülke topraklarındaki birkaç harabe,bir zamanlar bir Helen halkının varolduğunu gösteren yegane delillerdir.Çünkü bugünkü Yunanistan'ın Hristiyan halkının damarlarında bir tek damla bile Saf ve Katıksız Helen kanı dolaşmamaktadır..."
Istanbul, 8/8/2011

Μετάφραση:

Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευθή από την Ευρώπη. Η φυσική
ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η
καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το
μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού,
έχουν εξαφανισθή από την Ελλάδα.

Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει
στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή
καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοπονήσου μια νέα
φυλή, συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλάβων.

Οι Σκύθες-Σλάβοι, οι
Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους
λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Ελληνες.

Ενας λαός με σλαβικά
χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών
βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισου,
του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μια δυνατή ρομαντική φαντασία
μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μια αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων

Ενα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών
λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων.

Τα αθάνατα έργα του
αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην
Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια
υπήρχε ένας λαός σαν τους Ελληνες.

Αυτό είναι το μέλλον που προετοιμάζεται για τους γείτονες μας, με την οικονομική κρίση που τους ταλαιπωρεί. Η οικονομική καταστροφή και χρεοκοπία της χώρας είναι το πρώτο βήμα για την κατάρρευση και της ίδιας της χώρας και των αξιών που αντιπροσωπεύει. Η Ευρώπη λειτουργεί επίσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Kαι όσο η οικονομική κρίση θα αποδυναμώνει τον ελληνικό λαό, θα πιέσουμε στρατιωτικά για παραχώρηση των νησιών της δικής μας θάλασσας (σ.τ.Μ. Αιγαίου).

Σε περίπτωση αντίδρασης από το λαό,η κυβέρνηση και οι μετανάστες θα αναλάβουν να σταματήσουν κάθε πυρήνα αντίδρασης.
Κων/πολη, 8/8/2011

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!  

Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες, με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και εσχάτως την Αμερική, με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί σε κυρίαρχους- δυνάστες κυβερνήσεων και κρατών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου, που τελικός σταθμός του είναι η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση! 
Όποιος νομίζει ότι ο Ομπάμα αποτελεί θύμα των Οίκων Αξιολόγησης, ας μην έχει ψευδαισθήσεις. Η Αμερική, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, δεν αποτελεί θύμα τρομοκρατικών ενεργειών. Αντιθέτως δημιουργεί και ενσπείρει τρομοκρατία παντού. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες...
λοιπόν για τα σενάρια τρομοκρατίας που βιώνει ο πλανήτης. Το "παγκόσμιο κραχ" αποτελεί μέρος της σχεδιασμένης τρομοκρατίας για την ποδηγέτηση των λαών και των κυβερνήσεων, με στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης. 
Όπως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους αποτέλεσε το κατάλληλο άλλοθι για την επιβολή απίστευτων μέτρων ασφαλείας που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, καταργούν ατομικές ελευθερίες, επιτρέποντας ακόμη και την χρήση... ακτίνων Χ στον έλεγχο των αεροδρομίων αλλά και την χρήση καμερών στους δρόμους, όλα αυτά δήθεν για την..ασφάλειά μας, έτσι γίνεται σήμερα με την παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία των λαών. Θα αποτελέσει την πρόσφορη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Ήδη ο Παπανδρέου  έχει δηλώσει υπέρμαχος αυτού του Παγκόσμιου Οικονομικού Κυβερνείου. Το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος. 

Το 1907 η Αμερική, με ανάλογη διασπορά τρομοκρατίας επέβαλε την Κεντρική Τράπεζα στις ΗΠΑ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος γράφει σχετικά με το θέμα, στο βιβλίο του "Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι": "Οι ιδιώτες τραπεζίτες έπρεπε να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και το Κογκρέσο. Ο πλέον κατάλληλος τρόπος γι' αυτό είναι ο προκαλούμενος τεχνητός τραπεζικός πανικός. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Οι τραπεζίτες διέδιδαν φήμες ότι η Knickerbocker Bank και η Trust Company βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι πίστεψαν στις φήμες και ξέσπασε ο τραπεζικός πανικός του 1907. Εισέβαλαν στις τράπεζες και ήθελαν τις οικονομίες τους. Φυσικά ακολούθησε η κατάρρευση αρκετών τραπεζών. 
Τότε ο μεγαλοτραπεζίτης Τζ. Π. Μόργκαν προθυμοποιήθηκε να εισάγει από την Ευρώπη 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, για να θέσει ένα τέλος στο συνωστισμό στις τράπεζες. Και τα κατάφερε. Η υπνωτισμένη κοινή γνώμη πείστηκε ότι η χώρα χρειάζεται ένα κεντρικό τραπεζικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε στο μέλλον να αποτρέπονται αυτής της μορφής οι κρίσεις πανικού».
Σήμερα, ο πανικός για ένα νέο παγκόσμιο κραχ έχει διασπαρεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
 
Η Αμερικανική οικονομία υποβαθμίστηκε από ΑΑΑ σε ΑΑ+  και αμέσως γκρεμίστηκαν οι χρηματαγορές σε όλη την ήπειρο. Τώρα λοιπόν διευκολύνονται  τα σενάρια για την ...ανάγκη επιβολής της παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, στην οποία βεβαίως θα ηγείται η Αμερική! Γιατί όπως είπε ο Ομπάμα, η Αμερική θα παραμείνει πάντα μια Οικονομία ΑΑΑ!

Το τέλος του Κόσμου


Μόλις πριν από 6-7 χρόνια, η χώρα μας ζούσε το όνειρο.
Πρωταθλητές Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, φαντεζί Ολυμπιάδα στην Αθήνα, που θα τη ζήλευαν ακόμη και οι Σαουδάραβες Κροίσοι, πρώτοι σε κατανάλωση Chivas και Cohibas, πρώτοι σε πωλήσεις Καγιέν, και άλλα πολλά παρεμφερή.
Οι μισοί Έλληνες ήταν παίχτες, και οι άλλοι μισοί μπρούκληδες. Και όλοι μαζί στα μπουζούκια και στη χλίδα.
Όλα πήγαιναν κατ`ευχήν.
Κάποιοι μάλιστα είχαν πάρει τόσο θάρρος, που άρχισαν να μιλάνε για παγκόσμια ελληνική κυριαρχία, επιστροφή των Ελ, επιστροφή της Κωνσταντινούπολης, κλπ.
Οι ουρανοί έμοιαζαν δικοί μας.
Και όμως! Μέσα στα ελάχιστα χρόνια που ακολούθησαν, και τι δεν είδε το μάτι μας, και τι δεν έζησε το πετσί μας;
Χάθηκαν τα λεφτά πολλών εξ ημών στο χρηματιστήριο.
Αποκλειστήκαμε από τα ευρωκύπελλα, και τα μουντιάλ.
Το 2008 κόντεψε να καεί ολάκερη η Αθήνα.
Ακροβατούμε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με την οικονομία μας να χαρακτηρίζεται ως σκουπίδι, και κάθε μέρα που ξημερώνει να μην ξέρουμε αν θα χρεοκοπήσουμε ή όχι.
Οι μισθοί μας σφαγιάστηκαν.
Το δημόσιο συρρικνώνεται, και οι δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται!
Τα σφραγίσματα των μαγαζιών είναι πλέον ρουτίνα.
Το ίδιο και οι αυτοκτονίες.
Το κοινωνικό κράτος έπαψε να υφίσταται.
Οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να εμφανιστούν δημοσίως.
Οι Πόρσε Καγιέν πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί.
Όλα μα όλα είναι θολά και απαίσια.
Και όλα αυτά μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.
Και νάμασταν μόνο εμείς; Η υφήλιος όλη μοιάζει να γύρισε ανάποδα.
Σαν να μετακινήθηκαν οι πόλοι κάτι…
Πρώτη (σχεδόν) οικονομική δύναμη παγκοσμίως η … κομμουνιστική Κίνα!
Ο μουσουλμανικός κόσμος πήρε φωτιά, και οι ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολή είναι άνευ προηγουμένου.
Μέχρι και ο αιώνιος δικτάτορας Καντάφι φλερτάρει με την ανατροπή.
Η Ευρώπη ζει κι αυτή μια τεράστια κρίση χρέους, με την ευρωζώνη να κινδυνεύει με διάλυση, και το ευρώ με κατάρρευση.
Η άλλοτε οικονομική, πολιτική, και πολιτισμική ατμομηχανή του πλανήτη παραπαίει, με τον υπόλοιπο κόσμο να τη λυπάται, αλλά και να χαίρεται συγχρόνως.
Η «αυτοκράτειρα» Βρετανία καίγεται από τους «απόκληρούς» της.
Η ζάπλουτη Ιαπωνία κόντεψε να γονατίσει οικονομικά και κοινωνικά από μια σειρά ατυχιών, και η παντοκράτειρα Αμερική υποβαθμίστηκε σε πιστοληπτική αξιοπιστία!!!! παλεύοντας κι αυτή με τα πρωτοφανή της χρέη.
Και πάει λέγοντας.
Έχουν έρθει τα πάνω κάτω, κυριολεκτικά. Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.
Τι γίνεται; Που πάμε;
Και έχεις και κάποιους να λένε, από την εποχή των παχέων αγελάδων ακόμη, πως το 2012 θα είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε.
Και όλοι μα όλοι τους κοροϊδεύαμε.
Ποιο τέλος; Εδώ εμείς ζούμε το όνειρο. Και είναι μόνο η αρχή του. ‘Αντε παίξτε παραπέρα.
Έτσι δεν λέγαμε;
Και τώρα τι λέμε;
Θα πίστευε κανείς μας όλα τα παραπάνω, αν τα άκουγε πριν από μερικά χρόνια;
Ότι δηλαδή η περήφανη Ελλάδα των πιο πλούσιων Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν ποτέ, θα κινδύνευε με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που η γειτονική Τουρκία κατατάσσεται στις 5-6 αναδυόμενες και πιο ισχυρές οικονομίες του πλανήτη;
Ότι εμείς θα υφιστάμεθα επιλεκτική χρεοκοπία και δεν ξέρω τι άλλο, με τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, τη Ρουμανία, και άλλους να ευδαιμονούν;
Θα πίστευε κανείς πως θα γινόμαστε ο περίγελως του κόσμου, και πως θα μας λοιδορούσαν οι Βόρειοι εταίροι μας, και κυρίως οι Γερμανοί (αυτοί με τα πέδιλα και τη λευκή κάλτσα);
Θα πίστευε κανείς ότι η Αμερική θα χρωστούσε τα μαλλιοκέφαλά της στους Κινέζους, και ότι οι Άγγλοι θα έτρωγαν σφαλιάρες μέσα στο σπίτι τους, από τους πρώην ιθαγενείς, τα κράτη των οποίων σοδόμιζαν επί αιώνες;
Ότι κινδυνεύει με οικονομική κατάρρευση η Γαλλία των Βερσαλλιών, και η Ιταλία των Λαμποργκίνι;
Δεν είναι απίστευτο;
Κι όμως είναι αληθινό.
Μέσα σε ελάχιστα χρόνια.
Εσείς τι σχεδιάζετε για την 23/12/2012;
Εγώ ήδη άρχισα να χτίζω υπόγειο καταφύγιο.
Αύριο πάω να αγοράσω κονσέρβες.
Λέτε κάτι να ήξεραν εκείνοι εκεί οι περίεργοι Ινδιάνοι;
Οι Μάγια ντε…

''Εάν η μέλισσα εξαφανιστεί από προσώπου Γης, ο άνθρωπος θα έχει μόνο τέσσερα χρόνια ζωής''. - Αϊνστάιν

Όταν το σύνδρομο CCD ή Σύνδρομο Εγκατάλειψης Αποικιών Κυψελών, εμφανίσθηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πολλοί είτε άρχισαν τις θεωρίες συνωμοσίας, είτε αδιαφόρησαν. 

Η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι οι μέλισσες πεθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς, απειλώντας με εξαφάνιση την αγροτική παραγωγή και πολλά είδη φυτών που χρειάζονται επικονίαση για να αναπαραχθούν. 

Σε κάποιες περιοχές παραπάνω από το 40% των κυψελών είναι πλέον άδειες. Στην Ισπανία εκατοντάδες χιλιάδες αποικίες έχουν χαθεί, στην Πολωνία το ποσοστό απώλειας των μελισσών υπερβαίνει το 40%, ενώ ανάλογα προβλήματα αναφέρονται και από την Ελλάδα, τη Σουηδία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. 

Είναι γνωστό ότι το 80%- 90% της επικονίασης προέρχεται από τις μέλισσες και τις πεταλούδες. 
Ένα μόνο μελίσσι γονιμοποιεί 300 εκ. άνθη τη μέρα! 

Στην Κίνα στην επαρχία Σιτσουάν- από την δεκαετία του '80- που τα φυτοφάρμακα εξάλειψαν τις μέλισσες, η επικονίαση της αγροτικής παραγωγής γίνεται με το χέρι, χρησιμοποιώντας βούρτσες με φτερά! 

Στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του ισραηλινού φαρμάκου IAPV (Israel acute paralysis virus) και του συνδρόμου CCD. 
Βρήκαν επίσης και ίχνη από Clothianidin, ένα φάρμακο που σκοτώνει παράσιτα, ζιζάνια, το οποίο το έχει κατασκευάσει η Bayer και το οποίο σχετίζεται με την απώλεια χιλιάδων μελισσιών σε Γαλλία και Γερμανία. 

Πως ξεκίνησε όμως η παραγωγή του; 

Το σιτάρι αποτελεί βασική τροφή για τα γουρούνια και της αγελάδες και όχι μόνο. Στην ουσία ότι τρώμε βασίζεται στο σιτάρι. Το σιτάρι όμως έχει έναν εχθρό, ένα ζιζάνιο. 
Το ζιζάνιο αυτό (diabrotica) που προκαλεί τον θάνατο του σιταριού. Οι αγρότες άρχισαν να παραπονιούνται γιατί η σοδειά τους μειωνόταν. Έτσι το 2003 με έγκριση της Γερμανικής Κυβέρνησης η Bayer κυκλοφόρησε το Clothianidin. Τα πειράματα που είχαν κάνει έδειχναν ότι πέρα από το ζιζάνιο τίποτα άλλο δεν θα πάθει κάτι ή τουλάχιστον έτσι λέγανε. 

Η Monsanto -ακόμη μία φορά Εβραίοι κρύβονται από πίσω-, ανέλαβε τον εξοπλισμό που θα χρειαζόταν για να ραντίσει κάνεις τις σοδειές του. 

Επιστήμονες αναφέρουν ότι οι μέλισσες και τα άλλα έντομα συνήθως αφήνουν τις εγκαταλειμμένες κυψέλες άθικτες. Κοντινοί πληθυσμοί από μέλισσες ή παράσιτα θα κυρίευαν φυσιολογικά μια τέτοια κυψέλη για να εκμεταλλευτούν τις προμήθειες μελιού και γύρης από τις μέλισσες που πέθαναν για κάποιους λόγους, όπως το υπερβολικό κρύο του χειμώνα. 
Η αποφυγή όμως που δείχνουν οι μέλισσες και τα παράσιτα για τις άδειες κυψέλες μοιάζει σαν να υπάρχει κάτι τοξικό στην αποικία που απομακρύνει όποιον πλησιάσει. 

Το 2007 το Γερμανικό σιτάρι μολύνθηκε από το ζιζάνιο για να το σώσει η Γερμανία διάταξε τον ψεκασμό του. Μετά από ένα χρόνο υπολογίζεται ότι πεθάναν 330 εκ. μέλισσες Η Γερμανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει αποζημίωση στους αγρότες και να σταματήσει την χρήση του Clothianidin 

Η Bayer δεν φτιάχνει μόνο ασπιρίνες κτλ. Στην πραγματικότητα φτιάχνει και δηλητήρια. 
Είναι γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι βάζουμε στο πιάτο μας. Το πόσο ισχυρό ήταν το clothianidin που ρίχτηκε στην Γερμανία και Γαλλία φαίνεται από το ότι σε πολλές χώρες ακόμα και στην Ελλάδα οι μέλλισες πεθάναν από αυτό επειδή μεταδόθηκε. 
Παρόμοια κατάσταση ισχύει και στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη. Μπορεί να μην χρησιμοποιούν το clothianidin αλλά ποιος ξέρει τι άλλο τους ρίχνουν. 

Ο κίνδυνος για την εξαφάνιση των μελισσιών και κατ΄επέκταση της ζωής, είναι υπαρκτός. 

ΣΠΟΡΟΙ?

Αγόρασα από την Λαϊκή δύο πιπεριές. Μια κίτρινη, μια κόκκινη. Βέβαια είναι ακριβές. Περίπου 3Ευρώ/κιλό.  Με πολύ σάρκα, γλυκιά, υγρή τρυφερή. Την βάζεις μέσα στην σαλάτα σου και όταν την τρως, μαζί με τα άλλα γκουρμεδιάρικα πρόσθετα (μαϊντανούς, άνιθους, θυμάρια, κρεμμύδια, ρόδια, καλαμπόκια και ότι άλλο σας υπαγορεύει η ακόρεστη γεύση σας) κλείνεις τα μάτια σου με ηδυπάθεια στο ξινό του λεμονιού ή του μηλόξυδου που χαϊδεύει τους σιελογόνους αδένες(και σου τρέχουν τα σάλια) τα γευστικά αισθητήρια στην στοματική σου κοιλότητα διεγείροντας τα πάντα. Από γαστρονομία μέχρι σεξουαλικό.
Χώρισα τα σπόρια από τις πιπεριές και τα αποξήρανα. Την Άνοιξη τα έβαλα σε φυτώριο και περίμενα να  βγούν στον αέρα, να τεντώσουν τον καταπράσινο κορμό τους και να δω το γλυκό άσπρο του ανθού τους, που στην συνέχεια και μετά από την διαδικασία γονιμοποίησης θα μου έδινε μια κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά σαρκώδη, χυμώδη, γλυκιά κρίκο στην αλυσίδα  αναπαραγωγής. Πράγμα που γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια.
Σήμερα και ύστερα από σχεδόν δύο μήνες έχω τρία δεντράκια σαν κοντοπλάτανοι. Αφύσικες πιπεριές χωρίς άνθη και πιπέρια μα μόνο με πλατιά «πλατανόφυλλα». Γιατί; Ρώτησα κάποιους ειδικούς και στο τέλος έναν παραγωγό. Η απάντηση; «Τι περιμένεις από ένα μουλάρι, να γεννήσει; Ποτέ! Γεννητικά μεταλλαγμένα πρέπει να είναι.» Δηλαδή η συγκεκριμένη πιπεριά ΔΕΝ υπήρχε πριν. Κατασκευάστηκε στα εργαστήρια με γεννητική μετάλλαξη.
Έτσι άρχισα το ψάξιμο. Για να είμαι ειλικρινής μεταλλαγμένη πιπεριά δεν βρήκα. Έμαθα όμως πράματα και θάματα για τα μεταλλαγμένα. Από φυτικά μέχρι ζωικά. Δεν είναι μια απλή διασταύρωση ομοειδών πραγμάτων. Θυμάμαι, ο θείος μου μπόλιαζε 3-4 πυρινόκαρπα σ’ένα δέντρο και πιάναν όλα. Εδώ μιλάμε για «φύτεμα» σε κάποιο λαχανικό  γονίδια από ζώα ή και άνθρωπο. Κατ΄αυτό τον τρόπο τα λαχανικά σκοτώνουν από μόνα τους τις κάμπιες χωρίς ψεκασμό με δηλητήρια. Και ακούγεται θαυμάσιο. Αυξάνει η παραγωγή. Και είναι θαυμάσιο. Αυξάνει η ποιότητα. Και αυτό θαυμάσιο. Αλλά; Παρακάμπτουμε την φύση. Λέτε να γίναμε σοφότεροι από την Μάμα-Φύση. Γίνεται;
Διαβάζω  για έρευνες που έγιναν και γίνονται παντού. Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.  Στην Αγγλία εργαστήριο βρήκε από έρευνες ότι η μεταλλαγμένη πατάτα προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού. Ο ερευνητής; Τα συμφέροντα του πήραν το εργαστήριο και τον έστειλαν στο σπίτι του. Στην Αμερική άρχισαν να σοβαρεύονται με την έρευνα. Οι παρενέργειες από την  χρήση τους φαίνεται πολύ αργά . Στα εγγόνια! Άλλωστε το λέει από μόνη της η ΕΕ όπου η καλλιέργεια ή κατανάλωση μεταλλαγμένων είναι η μικρότερη σ’ όλο τον κόσμο. Το 90% των μεταλλαγμένων στον κόσμο, απασχολεί την Αμερική(Βόρειο και Νότιο), την Κίνα, Ινδία, Αυστραλία. Έμμεσα όμως η ΕΕ χρησιμοποιεί σε ποσοστό 45% ζωοτροφές μεταλλαγμένης σόγιας  .
Λένε πως δεν μολύνεται η ατμόσφαιρα με ψεκασμούς. Η τροποποίηση όμως μας φέρνει αρρώστιες σοβαρές. Χώρια που σε λίγο με την  έλλειψη σπόρων θα ελέγχουν ακόμη κι αυτή την επιβίωσή μας.
Πριν φτάσουν κι εδώ οι κοτοπουλομάζες, αγελαδομάζες, βοϊδομάζες κλπ ας αντισταθούμε στα μεταλλαγμένα είτε με άμεση καλλιέργεια, είτε με έμμεσο τρόπο όπως αυγά, γάλα, ψάρια κλπ.  Είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν στην συσκευασία αν είναι γεννητικά τροποποιημένα ή αν χρησιμοποιούν γεννητικά τροποποιημένες τροφές ή λιπάσματα. Στις Λαϊκές δεν είδα καμιά πινακίδα. Καιρός να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα πριν μας προκύψει ανηκέστως.
Τελικά να ρωτήσω τι κοινό έχει μια μεταλλαγμένη πιπεριά με ένα μουλάρι;
ΥΓ. Μια επίσκεψη στο site της Greenpeace, και όχι μόνον, για το θέμα των μεταλλαγμένων αξίζει τον κόπο.

Έρχεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;



Συγκλονιστική μαρτυρία μασόνου ηγέτη

Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Εκατόν τριάντα σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…
Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού… Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες. Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής.
Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα –κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του –κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης –ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα.
Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί… Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!!!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες.
Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία. Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!
Και μην μας φανεί καθόλου παράξενο, αν εμφανιστεί σύντομα κάποιο χολυγουντιανό (πικρά ρεαλιστικό για τους κατοίκους του πλανήτη) σενάριο, το οποίο θα παρουσιάζει έναν κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο, με έναν κατασκευασμένο Αρμαγεδώνα και με γνωστούς ηθοποιούς για τους ρόλους του Αντιχρίστου, του Ψευδοπροφήτη και του Καβαλάρη του Λευκού Ίππου…
God bless us all…!
Ας κοιτάξουμε όμως γύρω μας, στο σήμερα, στις διαθέσεις του Ισραήλ, στην «ακατανόητη» υποστήριξη των ΗΠΑ προς τις συνεχείς καταπατήσεις των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων Αράβων και ας σκεφθούμε… Λέτε να έχει δίκιο τελικά ο Άλμπερτ Πάϊκ;