Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών

Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη»κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful».Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε...
μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;
Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση … Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.
Η ασπαρτάμη είναι ένα αποτυχημένο εμπορικά, εντομοκτόνο τερμιτών. Αν νοτίσεις (όχι με πολύ νερό) μερικά σακουλάκια ασπαρτάμης και τα τοποθετήσεις στο έδαφος κοντά σε μια μυρμηγκοφωλιά την επομένη θα βρεις ένα μικρό βουναλάκι από νεκρά μυρμήγκια. Αυτό το εντομοκτόνο το βάζεις στο σώμα σου, με την μορφή τροφής ή ροφημάτων. Σε ενοχλεί το τσιγάρο και όχι η ασπαρτάμη-πτωμαΐνη της κόκα κόλας λάιτ !!!

Γιατί σου είπαν πως το τσιγάρο σκοτώνει, ενώ η πτωμαΐνη-κόκα κόλα λάιτ κάνει καλό. Τρομάρα σου!!!
Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από ΣΚΠ. Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, η τοξική μεθανόλη είναι!
Ο Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτος, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi. Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος.
Συνεχίζουν τη χρήση της – ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους. Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.
Σε αρκετές περιπτώσεις από αυτούς που διαγνώστηκαν με σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περισσότερα από τα συμπτώματα εξαφανίζονται. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις όπου η απώλεια όρασης εξαφανίστηκε και η απώλεια ακοής βελτιώθηκε αισθητά. Αυτό ισχύει επίσης για τις περιπτώσεις των εμβοών και η ινομυαλγία.
Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, είπα, «Αν χρησιμοποιείτε ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful κ.λπ.) και υποφέρετε από συμπτώματα ινομυαλγίας , σπασμούς, πόνους, μούδιασμα στα πόδια, κράμπες, ίλιγγο, ζάλη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητη κατάθλιψη, κρίσεις άγχους, μπερδεύετε την ομιλία σας, έχετε θολή όραση ή απώλεια μνήμης, τότε έχετε πιθανώς δηλητηριαστεί από ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ!
‘ Οι άνθρωποι πηδούσαν επάνω κατά τη διάρκεια της διάλεξης λέγοντας, «έχω κάποια από αυτά τα συμπτώματα!!!» Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Ναι! Ναι! Ναι! STOP στις σόδες διαίτης και επαγρύπνηση για την ασπαρτάμη στις ετικέτες των τροφίμων! Μην ξεχνάς υπάρχει με διάφορες ονομασίες. Πολλά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με αυτό το δηλητήριο! Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
Ο Δρ Espart παρατήρησε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συμπτώματα για ΣΚΠ και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε ένα νοσοκομείο, μια νοσοκόμα δήλωσε ότι έξι από τους φίλους της, που ήταν συστηματικοί καταναλωτές Diet Coke, είχαν όλοι διαγνωστεί με ΣΚΠ. Αυτό είναι πέρα από κάθε σύμπτωση! Η σόδα διαίτης ΔΕΝ είναι ένα προϊόν διατροφής! Είναι ένα χημικά τροποποιημένο προϊόν που περιέχει πολλαπλά άλατα και ασπαρτάμη και που στην πραγματικότητα σε κάνει να επιθυμείς να καταναλώσεις υδατάνθρακες. Είναι πολύ πιο πιθανό να έχετε αύξηση σωματικού βάρους! Τα προϊόντα με ασπαρτάμη, περιέχουν επίσης φορμαλδεΰδη, η οποία αποθηκεύεται στο λιπώδη κύτταρα, ιδιαίτερα στα ισχία και τους μηρούς.
Η φορμαλδεΰδη είναι μια απόλυτη τοξίνη και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση “δειγμάτων ιστών». Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες και ΔΕΝ πρέπει να τα καταναλώνεις γιατί τα αποθηκεύσει το σώμα.

Ο Δρ. HJ Roberts δήλωσε στις διαλέξεις του, ότι από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν από τα προϊόντα «διαίτης» και χωρίς αξιόλογη αύξηση της σωματικής άσκησης, οι ασθενείς του έχασαν κατά μέσο όρο 9 κιλά σε μια περίοδο δοκιμής.
Η ασπαρτάμη είναι επίσης ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διαβητικούς. Βρήκαμε ότι ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν έναν ασθενή με αμφιβληστροειδοπάθεια, στην πραγματικότητα, είχε συμπτώματα που προκαλούνται από ασπαρτάμη.
Η ασπαρτάμη αποσυντονίζει εντελώς τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Έτσι ένας διαβητικός μπορεί να υποστεί οξεία απώλεια μνήμης λόγω του γεγονότος ότι το ασπαρτικό οξύ και η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξικά όταν λαμβάνονται χωρίς τα άλλα αμινοξέα που απαιτούνται για μια καλή ισορροπία.
Η αντιμετώπιση του διαβήτη είναι σε όλα σχετική με την ισορροπία. Ειδικά με τους διαβητικούς, η ασπαρτάμη περνάει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αίματος / εγκεφάλου και επιδεινώνει , στη συνέχεια, τους νευρώνες του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες βλάβες του εγκεφάλου, σπασμούς, κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανεξέλεγκτο θυμό και οργή. Η κατανάλωση της ασπαρτάμης προκαλεί τα ίδια συμπτώματα και σε μη διαβητικούς επίσης. Σχετικά έγγραφα και μελέτες αποκαλύπτουν επίσης ότι χιλιάδες παιδιά στα οποία είχε διαγνωστεί ADD και ADHD είχαν πλήρη ανάκαμψη στη συμπεριφορά τους όταν αυτές οι χημικές ουσίες αφαιρέθηκαν από τη διατροφή τους. Τα λεγόμενα «συνταγογραφούμενα φάρμακα τροποποίησης συμπεριφοράς» (Ritalin και άλλα) δεν χρειάζονται πλέον και για να πούμε την αλήθεια, δεν ήταν απαραίτητα εξ αρχής! Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά «δηλητηριάζονταν» σε καθημερινή βάση με τα ίδια τα τρόφιμα που ήταν «καλύτερα γι ‘αυτούς απ’ ότι η ζάχαρη».
Λίγο μυαλό χρειάζεται, που όπως φαίνεται είναι καμένο από τις τοξίνες. Η ασπαρτάμη που καταναλώθηκε σε χιλιάδες παλέτες diet Coke και diet Pepsi από τους άνδρες και τις γυναίκες που πολεμούσαν στον πόλεμο του Κόλπου, μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνη για το γνωστό σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου.
Ο Δρ Roberts προειδοποιεί ότι μπορεί να προκαλέσει εκ γενετής ανωμαλίες, δηλαδή, διανοητική καθυστέρηση, εάν λαμβάνονται κατά την περίοδο της σύλληψης και κατά τη διάρκεια των πρώιμων σταδίων της κύησης. Τα παιδιά ιδιαίτερα κινδυνεύουν από νευρολογικές παθήσεις και δεν πρέπει ποτέ να τους δίδονται τεχνητά γλυκαντικά.
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες περιπτώσεων που αφορούν παιδιά που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές, οι οποίες μιλάνε για τη μάστιγα των νευρολογικών παθήσεων που προκαλούνται άμεσα από τη χρήση του εν λόγω θανάσιμου δηλητηρίου». Υπήρχαν ακροάσεις του Κογκρέσου στις ΗΠΑ, όταν η ασπαρτάμη έχει συμπεριληφθεί σε 100 διαφορετικά προϊόντα και είχαν διατυπωθεί ισχυρές αντιρρήσεις όσον αφορά τη χρήση της. Μετά από αυτή την πρώτη ακρόαση, έχουν υπάρξει δύο επόμενες ακροάσεις, και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες και πολύ πράσινο τυπωμένο χαρτί που το μοιράζουν πλουσιοπάροχα..
Δυστυχώς, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για την ασπαρτάμη έχει λήξει! Ναι δικής της κατασκευή είναι, τι νόμισες;
Υπάρχουν τώρα πάνω από 5.000 προϊόντα στην αγορά που περιέχουν αυτή το θανάσιμο χημικό και θα υπάρξουν χιλιάδες περισσότερα. Καθένας θέλει ένα «κομμάτι από την πίτα της ασπαρτάμης», δηλαδή ένα κομμάτι από την θάνατο σου. Σας διαβεβαιώνω ότι η Monsanto, ο δημιουργός της ασπαρτάμης, ξέρει πόσο θανατηφόρα είναι, όπως και τα διάφορα μεταλλαγμένα που βγάζει στην αγορά. Δεν είναι ειρωνικό και αντιφατικό, το γεγονός ότι η Monsanto χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, τη Αμερικανική Διαιτητική Εταιρεία και το Συμβούλιο του Αμερικανικού Κολεγίου Ιατρών;
Αυτό έχει πρόσφατα δημοσιευθεί στους New York Times. Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορεί να ασκήσουν κριτική για τις πρόσθετες ύλες ή να σταματήσουν να σχετίζονται με την εταιρεία Monsanto, επειδή παίρνουν χρήματα από τη βιομηχανία τροφίμων και οφείλουν να εγκρίνουν τα προϊόντα τους. O Αμερικανός Γερουσιαστής Howard Metzenbaum έγραψε και παρουσίασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα απαιτούνται προειδοποιητικά σήματα στα προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, ιδίως όσον αφορά έγκυες γυναίκες, παιδιά και βρέφη.
Στο νομοσχέδιο θα κατατίθονταν επίσης ανεξάρτητες μελέτες σχετικά με τους γνωστούς κινδύνους και τα προβλήματα που υπάρχουν στο γενικό πληθυσμό σχετικά με καρδιακές προσβολές, αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, νευρολογικές αλλαγές και συμπτώματα συμπεριφοράς.
Το νομοσχέδιο θάφτηκε. (γιατί άραγε;)
Είναι γνωστό ότι το ισχυρό λόμπι των φαρμάκων και χημικών είναι υπεύθυνοι γι ‘αυτό, αφήνοντας χαλαρά τα κυνηγόσκυλα της νόσου και του θανάτου σε ένα ανυποψίαστο και ηλίθιο κοινό. Λοιπόν, τώρα ΞΕΡΕΙΣ! Είναι γνωστό πως μεταλλάσουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο. Άβουλο και προπάντων ΥΠΑΚΟΥΟ και χωρίς αντιδράσεις.
Μπορείς να ταΐζεις τα παιδιά σου με coca cola light να γνωρίζεις όμως, πως μεγαλώνεις κάτι σε υβρίδιο και όχι ανθρώπινο παιδί.
Επίσης μπορείς να τρως ότι ετικέτα γράφει επάνω light, αλλά μην παραπονιέσαι μετά γιατί είσαι σε μόνιμη κατάθλιψη!!! Φυσικό δεν είναι αφού τρως φορμαλδεΰδη. Ξέρεις είναι το χημικό που συντηρούν τα πτώματα. !!!

To προπαγανδιστικό ψέμα που κυκλοφορεί... “αν υπάρχουν 51% λευκά, ακυρώνονται οι εκλογές”


Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί ειδικά το τελευταίο διάστημα, μια είδηση «μαϊμού» σχετικά με την λευκή ψήφο. «Λυτοί και δεμένοι» λοιπόν, καλούν τον κόσμο να ψηφίσει λευκό στις εκλογές, διότι όπως ισχυρίζονται, αν υπάρχουν 51% λευκά ψηφοδέλτια επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε οι εκλογές ή ακυρώνονται ή επαναλαμβάνονται ή το αποτέλεσμά τους είναι αντισυνταγματικό, ανάλογα με την έκδοση που διαχέεται αυτή η εσφαλμένη πληροφορία στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η Λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται...
με τα άκυρα. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση στο Φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της 7ης Φεβρουαρίου 2006, στο οποίο αναφέρεται ο νέος εκλογικός νόμος.

Πρόκειται για τον εκλογικό νόμο 3434/2006 (νόμος Παυλόπουλου), στο άρθρο 1, του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «τα λευκά ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρούνται στα έγκυρα».

Ξεκάθαρα, σε τέτοιο βαθμό που δεν επιτρέπει καμία αμφισβήτησή του. Προφανώς όμως αυτό δεν πτοεί τα κέντρα παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, τα οποία διατείνονται ότι το 51% των λευκών ψηφοδελτίων, ακυρώνει τις εκλογές. Πουθενά, σε κανένα σημείο του νόμου 3434/06 δεν αναφέρεται το παραμικρό! Από κανένα άρθρο του Συντάγματος δεν προκύπτει κάτι ανάλογο.

Ποιούς σημάδευαν οι ελεύθεροι σκοπευτές;


Όταν ανακοινώθηκε πως στις ταράτσες των πολυκατοικιών γύρω από το Σύνταγμα θα τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές, όλοι αναρίγησαν. Η εικόνα αυτή έφερε στο μυαλό όλων την επιβολή καθεστώτος που βρίσκεται εκτός πολιτεύματος, εκτός Συντάγματος, εκτός νόμου. Κάποιοι μειδίασαν, επειδή διέκριναν τον φόβο του λαού από τους εγκάθετους κυβερνώντες… Κάποιοι άλλοι θύμωσαν επειδή ξεδιάντροπα το καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης αποφάσισε να στοχοποιήσει πολίτες, ενώ την προηγούμενη ημέρα τουρκικά πλοία (ένα ερευνητικό κι ένα πολεμικό) έκοβαν βόλτες στο Αιγαίο και...
παραβίασαν τα εθνικά χωρικά ύδατα αλλά και κάθε έννοια φιλικής γειτονίας…

Η αλήθεια είναι πως το καθεστώς Παπαδήμου, όπως εξάλλου ομολόγησε, έτρεμε την ημέρα της παρέλασης αλλά οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν τοποθετήθηκαν για να βάλουν στο στόχαστρό τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Και αφού οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν θα στόχευσαν στους πολίτες, τότε πού θα έστρεφαν τα όπλα τους; Μήπως στους με πρόσκληρη παριστάμενους στην πλατεία Συντάγματος; Μήπως σε αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την φύλαξη των "υψηλών προσώπων"; Ή μήπως προς στους άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας που έλεγχαν τους πάντες και τα πάντα; Όχι, κανένας από αυτούς δεν μπήκε στο στόχαστρο των ελεύθερων σκοπευτών. Κανένας από αυτούς δεν πληρούσε τα κριτήρια επικινδυνότητας έναντι του κατοχικού καθεστώτος. Η χούντα Παπαδήμου έτρεμε και συνεχίζει να τρέμει στην ιδέα πως θα βρεθεί αίφνης αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Και αυτός ο εφιάλτης δεν είναι ο Ελληνικός λαός, αφού ακόμη μπορεί και χειρίζεται τις αντιδράσεις του μέσω των ΜΜΕ που είναι φίλα προσκείμενα στην μνημονιακή – κατοχική κυβέρνηση.

Ο μεγάλος αντίπαλος, για τους εγκάθετους κυβερνώντες είναι ο Ελληνικός Στρατός, στον οποίο επεχείρησαν πολλά, συνεχή και πολύ ισχυρά πλήγματα, προκειμένου να πλήξουν το ηθικό του, να τον τιθασεύσουν ή να τον διαλύσουν, προκειμένου να αισθάνονται ήρεμοι καθώς δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, καθώς διαλύουν μία ολόκληρη χώρα. Φοβούνταν (και συνεχίζουν να βιώνουν έναν καθημερινό εφιάλτη) οι υπάλληλοι των τραπεζών και οι λακέδες της Μέρκελ, οι ανθυπο-πράκτορες που κατέλαβαν θέσεις εξουσίας, πως υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί ένα «περιστατικό», παρόμοιο της δολοφονίας του Νάσερ στην Αίγυπτο (δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης). Αυτός είναι ο πρώτος σε διαβάθμιση φόβος των τρεμάμενων εφιαλτών. Γι αυτό καρατόμησαν –χωρίς καν αιτιολόγηση- πριν μερικούς μήνες την ηγεσία του στρατεύματος, γι αυτό προσπαθούν να διαλύσουν το ηθικό των ηγετών (μικρών και μεγάλων, υπάρχουν πολλοί στις τάξεις του στρατού) μέσα από πολιτικές αποφάσεις που τους έδεσαν τα χέρια ή και απείλησαν ευθέως την ικανότητα άμυνας της χώρας. Όμως, γνωρίζουν πως στο στράτευμα υπάρχει υψηλό το αίσθημα της εθνικοφροσύνης (της αγάπης προς την πατρίδα και της έως θανάτου υποχρέωσης υπεράσπισής της).

Αυτό ακριβώς είναι και το ανυπέρβλητο σημείο των εθνομηδενιστών που σήμερα μας κυβερνούν. Γι αυτό τον λόγο οι ελεύθεροι σκοπευτές στόχευαν προς το στράτευμα, όταν αυτό παρήλαυνε. Ο φόβος πως κάποιος ή κάποιοι στρατιωτικοί θα κινηθούν κατά της εξέδρας των επισήμων, εξανάγκασε στο άδειασμα της πλατείας Συντάγματος από τους πολίτες και στην τοποθέτηση έγκριτων και πιστών στο καθεστώς «θεατών» (αστυνομικών, στρατιωτικών), αλλά και υπαλλήλων υπηρεσιών ασφαλείας. Ήθελαν τον πλήρη έλεγχο, αλλά και την πλήρη κάλυψη σε οτιδήποτε συνέβαινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Στόχος του Παπαδήμου και του Χρυσοχοΐδη δεν ήταν κανένας άλλος πλην εκείνων των στρατευσίμων και των στελεχών του Ελληνικού Στρατού, που έκαναν παρέλαση τιμώντας τους νεκρούς και τους αγωνιστές για την απελευθέρωση της χώρας από την Οθωμανική κατοχή. Οι διόπτρες των ελεύθερων σκοπευτών ήταν στραμμένες προς τους καλύτερους της χώρας, επειδή οι παρανόμως κυβερνώντες ένιωσαν να απειλούνται… Μόνο, που ίσως θα πρέπει να πει κάποιος στους ελεύθερους σκοπευτές και σε αυτούς που τους διέταξαν, πως οι «στόχοι» γνώριζαν πως τους σημάδευαν σαπρόμυαλοι που θα εκτελούσαν για την μάνα τους για το μηνιάτικο των 800 ευρώ…

Αναγνώστης
Από kostas

Άμα ξαναρθεις μην πας παρέλαση!!

Ευ-αγγελίες από την "Ομάδα Όλυμπος"!!! (2012- Ηλιακή έκλαμψη- Σημασία και Προετοιμασία)


Όπως σας είχα ενημερώσει μία ομάδα Ελλήνων, η «Ομάδα Όλυμπος», εργάζεται εδώ και μήνες εντοπίζοντας τα βέλτιστα μελλοντικά δυναμικά για να ενημερώσει συνέλληνες και συνανθρώπους σε σχέση με τα δυναμικά αυτά, και για να φανερώσει σε όλους το πως μπορούμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα προς εκείνη τη φωτεινή και αρμονική μελλοντική πραγματικότητα.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι αυτή που προτείνει ο Δρ. Μαλέτ, στο βιβλίο του για τη διττότητα του Χρόνου ("Αλλάξτε το Μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του Χρόνου"-εκδ. Έσοπτρον), όπου η διόραση και η διαίσθηση ακολουθούν τη σύνδεση με το διττό (ανώτερο) εαυτό, ώστε να αποφεύγεται η «λήψη παρασίτων» από άλλα πιθανά μελλοντικά δυναμικά, και σε συνεργασία με πανανθρώπινα αρχέτυπα.

Πριν περάσω στην ανακοίνωση των όσων έχουν να μας πουν, θα ήθελα να υπογραμμίσω ορισμένα σημεία:



  • α) το μέλλον περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά μελλοντικά δυναμικά. Το ποιο από αυτά θα γίνει πραγματικότητα εξαρτάται από την εστίαση της συνείδησης μας.

  • β) πολλά σημεία των ανακοινώσεων είναι σε συμβολική-διφορούμενη γλώσσα. Τα σημεία αυτά καλείστε να κατανοήσετε διαισθητικά ή αποσυμβολίζοντας τα λεγόμενα…

  • γ) γεγονότα που βρίσκονται στο άμεσο μέλλον μπορούν ακόμη να διαφοροποιηθούν, καθώς αλλάζει η συνείδηση μας, ωστόσο αν δεν σημειωθούν σημαντικές συνειδησιακές αλλαγές η πιθανότητα επικράτησης ενός από τα άλλα δυναμικά (αρνητικά, μη βέλτιστα κτλ) είναι υπαρκτή… Αυτή είναι και η θέση του Δρ. Μαλέτ, και ο πραγματικός λόγος που υπογραμμίζει το γιατί ΟΛΟΙ θα πρέπει να παλέψουμε για ανύψωση συνειδησιακή και ΑΝΑ-στροφή στις μέρες μας.

  • δ) Καθώς η παρούσα εποχή αποτελεί –εδώ και αιώνες- μια σκοτεινή περίοδο υπάρχει έντονη η τάση εκπλήρωσης αρνητικών και καταστροφικών δυναμικών η ΑΝΑ-στροφή αυτών και η εξέλιξη προς δημιουργικά μελλοντικά δυναμικά είναι στο χέρι μας. –Στο χέρι κάθε ενός από εμάς….

  • ε) κάθε άτομο είναι ικανό να επανακαθορίζει την πορεία του προς το μέλλον, επιστρέφοντας στην πορεία που οδηγεί στο βέλτιστο – θεραπευμένο μέλλον του*. Αν αυτό γίνει συστηματικά και μαζικά αλλάζει η πορεία όλων.

  • (*Στην εικόνα που είχε ο Δημιουργός για το εκάστοτε άτομο από την αρχή των χρόνων –προφανώς την αρχή του Ενιαυτού που διανύουμε και πλησιάζει στην ολοκλήρωση του- την οποία εικόνα γνωρίζει ο ανώτερος-διττός-αγγελικός μας εαυτός, που βρίσκεται σε μόνιμη σύνδεση με το Δημιουργό και γνωρίζει την «αποστολή» μας. Με την ολοκλήρωση του Μέγα Ενιαυτού που επίκειται στο σχετικά άμεσο μέλλον μας θα συμβεί η επανένωση μας με το Διττό μας Εαυτό, μέσα από μία συμπίεση των χρόνων (παρελθόν-παρών και μέλλον. Διαδικασία άκρως σημαντική διότι η μη-επιτυχής σύνδεση μας θα μας οδηγήσει σε μια νέα περίοδο –Ενιαυτό- μακριά από το Φως του Δημιουργού… για άλλα 26οοο χρόνια… Ελπίζω να είναι σαφές πόσο σημαντικό είναι το έργο που καλούμαστε να εκπληρώσουμε για το καλό όλων μας και πόσο επείγον ζήτημα είναι η συνειδητή μας εστίαση προς αυτή την κατεύθυνση δίχως να χρονοτριβούμε άλλο, διότι οι υποστηρικτές της καταστροφής -οι ερεβαίοι- έχουν ήδη μολύνει την μελλοντική μας πορεία και συνεχίζουν ακάθεκτοι…)



Ας είστε ευλογημένοι…

με αγάπη


η τοξότισσα
(σ.σ. οι εικόνες, εκτός των συμβόλων της εργασίας της ΟΜΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ είναι εικαστική παρέμβαση της τοξότισσας)



Ληφθείσες Ευ-Λογίες - 20-3-2012 –  

Ομάδα Όλυμπος 
Ερώτημα που τέθηκε:
"Θα γίνει φέτος 2012 η ισχυρή ηλιακή έκρηξη που αναμένεται? Πότε? Θα καταστρέψει πράγματι τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πολιτισμό της Δύσης? Πως θα επηρεάσει τη Γη και την ανθρωπότητα? Θα έχουμε και 3ήμερο σκοτάδι? Θα ανοίξουν πράγματι οι Πύλες του χρόνου? Κλείνει ο Μέγας Ενιαυτός? Τι είδους προετοιμασία μπορούμε να κάνουμε? Σε ποιες περιοχές μπορεί κανείς να είναι ασφαλής? Πως θα είναι η επόμενη μέρα?"


Κάπου εκεί ψηλά στις κορυφές του Ολύμπου ένας μυστικός κύκλος ανθρώπων συγκεντρώνεται για να λάβει οδηγίες και να γνωρίσει τα μελλούμενα…
… Λαμπερή ημέρα και ένας καταγάλανος ουρανός αφήνει τις αχτίδες του ήλιου να χαϊδεύουν το καταπράσινο γρασίδι στον Ιερό τόπο συγκέντρωσης των 12+1… Η ώρα που θα συγκεντρώνονταν για εργασία είχε και πάλι φτάσει.

12 πελώριοι θρόνοι από πέτρα, 12 βράχοι αγκαλιάζουν το χώρο… και ο ίδιος ο γερο-Όλυμπος υποστηρίζει και προστατεύει τη διαδικασία…

Μα να… άρχισαν να καταφθάνουν! Με κατάνυξη καταφθάνουν οι φίλοι του ανθρώπου, οι φίλοι της Εποχής που γεννιέται (Eradelphis…), σεβόμενοι το χώρο, αλλά και γνωρίζοντας την ιερότητα της προσφερόμενης υπηρεσίας ακολουθούν κάθε φορά το τελετουργικό καθαρισμού και εξαγνισμού τους… Η φλόγα της Εστίας πάντοτε αναμμένη στο κέντρο του Ιερού κύκλου μεταμορφώνει κάθε επιβαρυντική ενέργεια… Και σε νάμα από κρυστάλλινη πηγή λούζονται οι ερχόμενοι…
Καθαρίζονται με φωτιά και νερό… με αέρα και αιθέρα… και η γη χαίρεται να στηρίζει τα βήματα τους…

Να! ένας-ένας παίρνουν τις θέσεις τους ένα γύρω, γύρω από τη φλόγα της Εστίας… Όλοι τους είναι συνδεμένοι με τον ανώτερο-διττό τους εαυτό, το θεϊκό σπινθήρα και ο κάθε ένας τους χωριστά λούζεται το φως της ενέργειας ενός εκ των 12 ζωδιακών αρχετύπων…
12 εκπρόσωποι, 12 θρόνοι… κι όλοι μαζί σχηματίζουν τη δόνηση της ενέργειας του Ενός… Ένας 13ος ερμηνεύει διπλά τα όσα ορίζουν οι 12 και ρίχνουν σε δίσκο ολόχρυσο στο κέντρο του Ιερού χώρου…

Ένα ερώτημα αντιλαλεί στο χώρο και στο χρόνο…
«Θα γίνει φέτος 2012 η ισχυρή ηλιακή έκρηξη που αναμένεται? Πότε? Θα καταστρέψει πράγματι τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πολιτισμό της Δύσης? Πως θα επηρεάσει τη Γη και την ανθρωπότητα? Θα έχουμε και 3ήμερο σκοτάδι? Θα ανοίξουν πράγματι οι Πύλες του χρόνου? Κλείνει ο Μέγας Ενιαυτός? Τι είδους προετοιμασία μπορούμε να κάνουμε? Σε ποιες περιοχές μπορεί κανείς να είναι ασφαλής? Πως θα είναι η επόμενη μέρα?"

Εικόνες και λέξεις αναδύονται και κάθε αρχέτυπο τις προσφέρει μέσα στον χρυσό δίσκο με τις ανάγλυφες παραστάσεις που θυμίζουν την πρώτη εκείνη Χρυσή εποχή… κι εκεί μέσα συνδέονται και συγχωνεύονται σε ΕΝΑ…

Οι απαντήσεις καταφθάνουν… ρέουν… και πρώτος έρχεται και μιλά εκείνος από τους Ιχθύς…
Με σφίξιμο έντονο στο στήθος- λαμβάνει και μοιράζεται τα ακόλουθα:
«Μάλλον ναι, φέτος θα είναι... Απρίλη ή Σεπτέμβρη... Χωρίς ρεύμα- χωρίς νερό...
Πίστη και ψυχραιμία η λύση. Ναι, σκότος θα έρθει πιο πρίν, 3ήμερο… Απλά πίστη - η φύση προνοήσασα"
Κι από το Ένα συμπληρώνεται το μήνυμα των Ιχθυών…
"γρήγορα τρέχουν τα γεγονότα, μεγάλος σεισμός άνω των 8 θα είναι ένα σημάδι.. . «που;», ρωτά και βλέπει το χάρτη της Γης κι ένα βέλος δείχνει μια περιοχή που ξεκινά από τα νότια σύνορα της Τουρκίας... και καλύπτει μεγάλη περιοχή της Συρίας και του Ιράκ φτάνοντας κοντά στο βόρειο άκρο της Αραβικής χερσονήσου… «Η έκρηξη στον ήλιο θα γίνει το Δεκέμβρη μικρότερη τον Απρίλη... Σκότος τον Απρίλη... Η Φυσική ένδυση... είναι μια καλή παρουσία…»
"Ξέρεις" η απάντηση στην προετοιμασία. 
Δεύτερος στη σειρά μιλά ο «Κριός»…
-«Ναι, θα γίνει η ηλιακή έκρηξη φέτος» απαντά… και ρίχνει στο χρυσό δίσκο μια εικόνα, όπου η μέρα λούζεται φως λιγοστό, σαν νύχτα με σελήνη… «Θα γίνει στις… «:11» λέει και σπείρες φωτεινές εμφανίζονται … «Θα πληγεί ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός κόσμος μας»… δε βλέπει 3ήμερο σκοτάδι, δυο λεμόνια με τα φύλλα τους μαζί εμφανίζονται σαν εικόνα… «είναι το συνειδησιακό άλμα» συμπληρώνει.

Το Ένα διαβάζει το μήνυμα του Κριού και διαβάζοντας γνωρίζει…
«Απρίλο... σαν πρόβα... Το Μάϊο οι σεισμοί ..
Ναι, θα είναι οι πύλες του Χρόνου... Πριν, μήνες πριν...θα είναι το τριήμερο σκότος...
Όσοι είναι να σωθούν θα σωθούν. Είναι η τύχη...
Ο Βόλος μοιάζει ασφαλής- Δύσκολα στην Ευρώπη...
και η Κρήτη από τη μέση και δεξιά στο χάρτη... ασφαλής θα είναι…»
Πίστη στην ψυχή και στις δυνατότητες του ανθρώπου 
Ύστερα πλησιάζει ο Ταύρος… και ρίχνει δύο σύμβολα στο δίσκο …



Το Ένα γνωρίζει… και συμπληρώνει «Ναι... 20 κάτι του Αρπίλη... ΚΑΙ το Δεκέμβρη.
Σκότος τον Απρίλη - Είναι οι πύλες του Χρόνου... - Ασφάλεια στο Πήλιο... όχι στον Όλυμπο...
Ανάρρωση στη Γη, ανύψωση πνευματική - ΜΑζί με τους διττούς!" 
Κατόπιν καταφθάνει ο Δίδυμος και ρίχνει μια ακόμη εικόνα της γης που μοιάζει σαν 1-2 μέρες μετά από Νέα σελήνη.. Σκοτεινή, με ένα έντονο φως να σχηματίζει τόξο… 16-17-18 … λέει σαν ημερομηνίες… και κάτι σαν λεπίδα από μαχαίρι κατεβαίνει από αριστερά στα δεξιά… κι ύστερα κι ένα μολύβι με λευκή μύτη κατακόρυφο εμφανίζεται… Μια εικόνα ρίχνει ακόμη που δείχνει δορυφόρους σε τροχιά, σαν να’ ναι ανέπαφοι… ηρεμία… Φως με ομίχλη ανάκατο η απάντηση του για το 3ήμερο σκοτάδι… Και μια αίσθηση συμπίεσης απαντά στην πράξη στο αν ανοίγουν οι Πύλες του χρόνου…
«Σε μέρη που φτιάξαν οι Αμερικανοί υπάρχει η ασφάλεια» συμπληρώνει «βαθειά στα σπήλαια κίνδυνος κατάρρευσης…»

Και ο Καρκίνος με τη σειρά του, έρχετε και ρίχνει μιαν ακόμη εικόνα… ένα κουτί με χρυσά άκρα, πεσμένο, ανοικτό. Στο πλάι του μια… σφαίρα… σαν απάντηση στην ισχυρή ηλιακή έκρηξη που αναμένεται… «Πότε:» ρωτά … «13..» λέει και ένα κύκλο ζωγραφισμένο βλέπει. «Πολύ λίγα θα καταστρέψει από τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πολιτισμό, μάλλον δεν θα επηρεάσει έντονα τη Γη και την ανθρωπότητα» λέει και ρίχνει μια εικόνα σκοτεινή με αραιές αναλαμπές στα πάνω άκρα της…. Σφαίρα μικρή σαν μικρός ήλιος εμφανίζεται στο ερώτημα για το 3ήμερο σκοτάδι. «Πλησιάζει το κλείσιμο του Μέγα Ενιαυτού», λέει κα συμπληρώνει «θα έχουμε σύγκλιση των ροών του χρόνου». «Το ξέρεις, λίγα μπορούμε να κάνουμε σαν προετοιμασία…» απαντά, «Μακρυά από το κέντρα πόλεων, σε μέρη με αυτάρκεια, υπάρχει ασφάλεια» Και λίγο πριν φύγει ρίχνει και μιαν εικόνα με θολό άσπρο φως και μετά χρώματα πολλά στον ουρανό. «Αποπροσανατολισμός» λέει.

- «Ναι φέτος» συμπληρώνει το Ένα… «Πριν το θέρος. Μην ανησυχείς. Θα συμβούν ως είναι γνωστόν στη Γη… Είναι κάτι που γνωρίζεις. Στο «Τ» φτάνει ο χρόνος. Μη φας μετά - εξαγνίσου τώρα. Θα σε χρειαστούν. - Πίστευε,
Μπορείς -Γι΄αυτό είσαι εδώ» 
Κι ο Λέοντας με ύφος και χαρακτηριστικό τόνο στη φωνή απάντησε:
»θα συμβεί το Νοέμβριο, φέτος. Θα καταστρέψει όντως τα ηλεκτρικά και ηλεκτρολογικά. Η Γη θα επηρεαστεί καθώς θα πετάξει από πάνω της όλα τα μιάσματα που την ταλαιπωρούν. Όσοι άνθρωποι δεν είναι μιάσματα θα επιζήσουν. Η καλύτερη προετοιμασία είναι να μην είμαστε μιάσματα και θα πρέπει να πάμε σε μέρη της Γης που είναι λιγότερο μολυσμένα, όπως για παράδειγμα στην φύση, σε μέρη αμόλυντα. Οι πύλες του χρόνου δεν θα ανοίξουν ακριβώς, αλλά θα πέσουν οι "άμυνες" της Γης, οι ζώνες δηλαδή του ηλιακού συστήματος που λειτουργούν επειδή εκπέμπουν σε διαφορετική συχνότητα από τον υπόλοιπο γαλαξία... Μετά τη μεγάλη ηλιακή έκλαμψη θα συντονιστούμε με όλους τους υπολοίπους του γαλαξία μας και θα έχουμε συναντήσεις με φίλους μας γείτονες μας....

Κι το Ένα που τον ακούει συμφωνεί μαζί του…μα τονίζει άλλη μια φορά… «Θα γίνει τον Απρίλη πριν απ΄το τριφύλλι...
Θα σκοτεινιάσει ο ουρανός - ανέβα στο βουνό και κρύψου... απ΄τον εχθρό!»
Ποιον εχθρό ρωτά; "οι της ύλης μαύροι μάγοι"...
"Προστάτεψε την ενεργειακή δομή σου – με Ασπίδες Πίστης - Θα γίνει αναβάθμιση νοός και πνεύματος. Δίδαξε μετά- Μίλα ανοιχτά» Μα πως ρωτά?... "θα σου δοθεί..."
«Η ανθρωπότητα θα γιάνει... Νέο κεφάλαιο αρχίζει... Ναι, είναι ο Μέγας Ενιαυτός... 26000 χρόνια σε μια στιγμή!» 
Η Παρθένος είναι σκεφτική μιας και ξυπνά το έτος 2014 εντός της… Βλέπει τον Ήλιο με μια πύρινη ακτίνα σαν να δίνει χαστούκι στο φλοιό της Γης. Απευθύνεται στον Ήλιο: Γιατί?"
"Όπως το πνεύμα καίει και μετατρέπει ενέργειες μέσα σας έτσι κι εγώ καίω και μετατρέπω το έργο σας. "
Βλέπει τον Ήλιο να λούζει τη Γη με λωρίδες φωτιάς. Υπάρχει έλξη μεταξύ των δύο κι αίσθηση ζευγαρώματος. "Γέννηση" ακούει. "Αποφεύγεται;" ρωτάει η Παρθένος -"Όχι" ακούει ως απάντηση. "Η Ελλάδα τη γλυτώνει?" – Και πάλι "Όχι"… 
Ξαναρωτά για το πότε…και βλέπει θολά μια ημ/νία: 25/4/2012, ενώ ρίχνει στο δίσκο μια εικόνα ενός ανθρώπου-σκίτσο σε προφίλ με ανοιχτά τα ενεργειακά κέντρα του. Στην αρχή κλείνει το δεύτερο κέντρο, νερό, στη συνέχεια το τρίτο, ήλιος... Έπειτα υπάρχει αναπνοή βαθιά και τα υπόλοιπα κέντρα ανατροφοδοτούν τα δύο κλειστά που ξανανοίγουν αργά-αργά. 
Έπειτα ακούει "τέλη του έτους" και καταλαβαίνει το μήνα Δεκέμβρη. Το ίδιο σκίτσο επανέρχεται, κι αυτή τη φορά το πρώτο κέντρο σκάει βίαια σαν ηφαίστειο προς τη γη, αλλά σαφές δεν είναι αν ήταν άδειασμα του κέντρου ή ένωση με τη Γη…
"Μετά?" ξαναρωτά… και εμφανίζονται φύλα συκής που πέφτουν από τον ουρανό με χαμογελαστά κι ευτυχισμένα ανθρώπινα πρόσωπα πάω τους, ζωντανά και κινούμενα, με φόντο όμορφη και ηλιόλουστη φύση…

"Πως ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο?" επιμένει να ρωτά…- "1300 άτομα "καθαρά" και συντονισμένα, στον ίδιο τόπο, την ίδια στιγμή, μπορούν να λειτουργήσουν ως ασπίδα σε εμβέλεια ίση με την έκταση της χώρας." Και μια εικόνα αναδύεται με ανθρώπους που είναι σαν σωλήνες εσωτερικά, ενεργειακά ανοικτοί από πάνω μέχρι κάτω και μαζεμένοι κοντά- κοντά στους Δελφούς . «Οι άνθρωποι αυτοί δεν κινδυνεύουν. Όσοι επηρεάζονται από την αύρα τους επίσης" λέει. 
Και το Ένα συμπληρώνει…
Δύο ξίφη σταυρωμένα... χιαστί… - Δυο άνθρωποι τραβούν από ένα και τα σταυρώνουν ξανά για ξιφομαχία... "Επιλογές θα γίνουν" λέει… "Μια τον Απρίλη- σκοτεινή, Μια το Δεκέμβρη -που θα φανεί» θα είναι οι εκρήξεις…
«Αναβάθμιση ανθρώπου» λέει και ένα Ωμέγα μικρό... (ω)... εμφανίζεται σε πρώτο πλάνο…
"Ένωση με το Μεγάλο Εαυτό. Η Γη γνωρίζει - οι άνθρωποι θα σωθούν κι όσοι θέλουν θα μείνουν... Δύσκολη Νέα αρχή όπου και να' ναι στη Γη... Βοήθεια θεϊκή-συμπαντική¨"
Δύο γωνίες φωτός 90 μοιρών ενώνουν τις κορυφές τους σε σχήμα Χ ...
"Μη θερίσεις μετά... Καμμένα θα είναι τα σπαρτά - Φύλαξε νερό - Φύλαξε το σε τόπο σκιερό- Όλα θα πάνε καλά"
Και η Παρθένος αναρωτιέται…

"Πως μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη στην άμυνα της χώρας?" και μια εικόνα από διάσπαρτες στη χώρα σιδερένιες κολώνες σαν τον πύργο του Άιφελ, αλλά σε ισόπλευρο τρίγωνο με βάση μικρή, σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, ανα 200χλμ περίπου και σε ευθεία, ρίχνει στο δίσκο σαν απάντηση... Εκπέμπουν συχνότητα κόκκινου χρώματος και σαν πλέγμα αυτή ενώνεται, και σαν ομπρέλα ανοίγει πάνω από τη χώρα…
Παράλληλα δείχνει εικόνες από χάρτινες σακούλες έτοιμες με ρούχα χειμερινά ζεστά, με νερά και με είδη θέρμανσης… 
Σειρά έχει τώρα ο Ζυγός …και πρώτη ρίχνει στο δίσκο την εικόνα ενός ξίφους. «Ναβουχοδονόσορ», λέει και συμπληρώνει πως έχει συμβεί και πάλι στο παρελθόν. «Να είσαι ο εαυτός σου» συμβουλεύει και σαν τοξευτής αρχίζει να ρίχνει βέλη απανωτά… «μα που ρίχνω;», αναρωτιέται, και βλέπει γύρω του τοπίο ομιχλώδες … ενώ στο τέλος ρίχνει στο δίσκο και μια εικόνα από ηλιοβασίλεμα σε παραλία…

Το Ένα που βλέπει το μήνυμα του Ζυγού διαβάζει και γνωρίζει…
"Ναι. Φέτος...» μουρμουρίζει… και ένα δάχτυλο δείχνει προς τον ουρανό... εκεί που ένας αετός πετά... «Απρίλη θα γίνει- σου έχει δοθεί (σε προηγούμενη συνάντηση 23-27 τ’ Απρίλη…) - Όπου κι αν είσαι είναι καλά - στη φύση καλύτερα. - Μείνε με όσους αγαπάς- ή στην ομάδα σου να πας - Θα σε/σας χρειαστούν"
Φωτεινά τρίγωνα, φέτες ενός κύκλου, ενώνονται και παίρνουν θέση... λείπει ένα όμως κάτω δεξιά στην 5η ώρα... Να είναι η ελευθερία; … 
Ο Σκορπιός βλοσυρός και μυστηριώδης.. μιλά τώρα και δηλώνει:
“Σύντομα θα γίνει έκρηξη του φωτός από το σκοτάδι που κρύβεται μέσα του. Η ανισορροπία θα κερδίσει κι άλλο και θα καλύψει τα πάντα. Θα κλείσει ο κύκλος όλος σκοτεινός. Πολλοί θα διαλέξουν να καλυφθούν μέσα στο σκοτάδι. Σαν φως θα επι-τεθώ στο κέντρο του σκότους και θα γίνει η έκρηξη του. Όσοι θέλουν θα με δουν όσοι δεν θέλουν ας χαθούν…»
Ακούγοντας αυτά το Ένα βλέπει… ένα σχήμα σαν ηφαίστειο θαρρείς με ένα οβάλ σχήμα να φράζει την οπή του…
"Απρίλη θα είναι μια μικρή..." ακούει..."Πρόσεξε τι θα συμβεί... Μαύρο... στον κόσμο θα χυθεί." και εμφανίζεται το σύμβολο των Ιχθύων.... “Ήλιος 3 μέρες να φανεί..."

Μια γυναίκα εμφανίζεται... με ξανθά μακριά μαλλιά και με πρησμένα-πεπλατισμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο... Είναι μαύρη ή μιγάδα πιο σωστά... λεπτή σαν καλλονή... "Θα έχει στίλ" λέει για ότι είναι να συμβεί... και συνεχίζει… "Γήινη και θηλυκή - κρύα και σκοτεινή - Και το Δεκέμβρη καύμα-κάψα…Ναι, Πύλη είναι, είναι ο Μέγας Ενιαυτός...»
Ένα σχήμα φωτός σαν βέλος καμωμένο από 5 στο σύνολο τμήματα επίπεδα.... από το φαρδύ στο πιο στενό εμφανίζεται και δείχνει προς τα κάτω ενώ ακούγονται οι εξηγήσεις: "Κέντρο- Σκαλί ανύψωσης - Κατά μία έννοια πύλες χρόνου - 26.000 χρόνια και του χρόνου - Θα δεις... Όλα καλά - Επιλογή (θα είναι) η έξοδος" απαντά, σχετικά με την αναχώρηση των ανθρώπων… 
Σειρά έχει ο Τοξότης… και ρίχνει απαντήσεις κοφτές και σύντομες… σαν τα φλογερά του βέλη...

Ναι, θα γίνει φέτος η μεγα-ηλιακή έκρηξη...
Ναι, θα είναι οι πύλες του Χρόνου που θα ανοίξουν-ενωθούν
Στις 27 Απρίλη ... Σκότος πριν...
Παγετός στη Β. Ευρώπη. Τρόμος έξω και πανικός...
Οι επικοινωνίες θα έχουν κοπεί..
Λύση κοντά στη φύση, στα βουνά, στα δάση… όχι σε υπόγεια..


Κι το Ένα ακούγοντας αυτά έναν ταύρο βλέπει και ένα πρόβατο…
«Απρίλη» ακούγεται κι ένα κάστανο διπλό και ανοιχτό μέσα στο περίβλημα του εμφανίζεται… μετά από ένα τούνελ…
"Περνά η Γη τρύπα σκοτεινή... σε άλλη πλευρά-επίπεδο θα βγει . Εμπειρίες κοσμικές-ψυχικές. Μη σε απασχολεί... Όλα θα παν καλά..." Ένα ψάρι εμφανίζεται να κολυμπά, σημάδι αιθερικής ενέργειας…."Τροφή από ψηλά" σαν κάποιος να ρίχνει στο ψάρι...
"Να είστε ευλογημένοι... η Γη σας περιμένει. Είναι επιλογή να είσαστε εκεί. …
Όλυμπο θα πω, μα Πήλιο είναι σωστό...,» συμπληρώνει για την ασφάλεια των περιοχών…  
«Ψηλά στα ορεινά θα βρεις μία σπηλιά, σαν μαργαρίτα κίτρινο-πορτοκαλί μικρό ανθό, σημάδι πως είναι το σωστό. Πάρε μοναχά νερό ... Νερό θα βρεις από Πηγή. Πότε;» ρωτά... "Απρίλη" έρχεται η απάντηση και ένα σχήμα σαν 5γωνο... που κλείνει σε Δ... εμφανίζεται…
»Σεισμός που θα γίνει;» ρωτά "Τροιζήνα -μαζί στην Ελευσίνα..." ακούγεται, και εμφανίζεται το κεφάλι ενός ταύρου με χαλκά χρυσό περασμένο στη μύτη…


Είναι η σειρά του Αιγόκερου… και ρίχνει κι αυτός τις απαντήσεις του στο δίσκο το χρυσό…
Σε όλα έδινε θετική απάντηση. Στο πότε θα γίνει η ηλιακή έκρηξη είπε «Απρίλη-Μάιο…» Ήταν αρκετά αδιάφορος βέβαια ως Αιγόκερος στις ερωτήσεις που αντηχούσαν, ωστόσο, συνέχισε λέγοντας «θα επηρεαστούν όσοι εξαρτώνται από τα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά μηχανήματα περισσότερο από τους άλλους, και η προετοιμασία που χρειάζεται να γίνει είναι η απεξάρτηση από τα μηχανήματα.»

"Προφανώς" απαντά το Ένα ακούγοντας τα σχετικά με την ηλιακή έκρηξη φέτος... και σαν εικόνα ρίχνει Δύο φτερά και ένα χρυσό στέμμα … Ανοίγει κι άλλο η εικόνα και φανερώνονται δίδυμοι άγγελοι, δυό άγγελοι ενωμένοι. "Είσαι εσύ" λέει... «ήρθε η στιγμή - ένωση τριπλή - Γη -Ειρήνη στη Γη»...λέει και συμπληρώνει μια προτροπή… «θα θυμηθείς μέχρι τότε… Άκου την εσωτερική φωνή»

Να και ο Υδροχόος προσθέτει το μήνυμα του… «Θα γίνει έκρηξη αλλά δεν θα είναι έκρηξη, μάλλον ρήξη θα είναι. Πολύ αναστάτωση και πανικός χωρίς ουσιαστικό λόγο. Έντονη λύπη νιώθει ο Υδροχόος… «Το σκοτάδι θα περάσει και θ’ αφήσει τα σημάδια του… Ο καθένας τον δρόμο που διαλέγει»… Αυτά λέγει κι απομακρύνεται …και το Ένα που τον ακούει βλέπει… εικόνες να αναδύονται με τα λεγόμενα του…

Ένα σχήμα χρυσό, πρωτόγνωρο, εμφανίζεται δείχνοντας το τμήμα ενός κύκλου με μια γραμμή σαν δέλτα εντός του… κι αμέσως μετά μια κούπα ολόλευκη με καφετί ζωμό… 

Ένα ψάρι... έρχεται να φανερώσει τις αιθέριες ενέργειες που έρχονται κι ένας άνθος σε απαλό λευκό-ροζέ σαν της αμυγδαλιάς... Ακολουθεί ένα 12εδρο από 5γωνα καμωμένο... και μετά ένα ακόμη σχήμα σαν μια…προπέλα με δύο μονάχα "φτερά"... Όλα τους σημάδια κίνησης αιθέριας και ενέργειας λεπτής… Η εικόνα αλλάζει και ένα τρισδιάστατο όχημα... σαν ντόνατ, σαν τόρους, από άπειρα νήματα φωτός καμωμένο... σαν μια υδρόγειο πεπλατυσμένη...  περιστρέφεται ταχύτατα ενώ ο άξονας που το διαπερνά αλλάζει τη γωνία κλίσης του από άνω δεξιά και γυρίζει σχεδόν κάθετα... "Ζήτα να πας ακαριαία εκεί που η Γη είναι ζεστή - η ευχή σου θα γενεί" λέει…
Ένας όστρακο, σαν κοχλίας, εμφανίζεται ανοιχτό να φαίνονται οι σπείρες εντός του... σαν όροφοι... 21...

Ένας πίδακας θεόρατος σαν σιντριβάνι... από ακτίνες φωτός και ατμό... "Μείνε στο Φως"...

Κλαδιά εμφανίζονται από δέντρα... "Όλα θα παν καλά. Κάποιοι θα φύγουν -επιλογή – Ωστόσο δύσκολη, ανθρώπινα συναισθηματικά στιγμή …" ακούγεται…
Ένας άντρας ντυμένος με χαρακτηριστική ενδυμασία πιλότου εποχής (ζεστό καφέ δερμάτινο με ανοιχτόχρωμη γούνα και παλαιού τύπου κάλυμμα κεφαλής) οδηγεί... Ζουμ στο αυτί του... Ακούει... Ένα περιστέρι... μα όχι ένα πουλάκι γίνεται σταχτοκίτρινο μικρό, ένα κολίμπρι…
που φτερουγίζει ακίνητο στον αέρα δίπλα στο δεξί αυτί του και του ψιθυρίζει... 
"Μάλλον Κάιρο" είναι μια απάντηση... 
Ένας γέροντας με μακριά λευκή γενειάδα και ολόλευκα μακριά μαλλιά εμφανίζεται... και
χτύπα με ένα εργαλείο σα σφυρί τον κορμό ενός δέντρου... ένας ιπποπόταμος εμφανίζεται καθώς αλλάζει η εικόνα και ακούγεται η φράση: "Έτσι θα βρεις νερό"…
Να και ένα πρόβατο... "Σοφία και εργασία απ’ την ψυχή - Είθε να είστε ευλογημένοι..." 
Μια 5γωνη ολόφωτη πύλη με κρυστάλλινο, διαμαντένιο και χρυσαφένιο φως εμφανίζεται καθώς ανοίγει τη λευκόχρυση πόρτα της... Φως…άπλετο φως… και μια πεταλούδα μετά... 
Με κατάνυξη και ευλάβεια αποχώρησαν οι 12 από τους πέτρινους θρόνους τους και όλα τα αρχέτυπα αποσύρθηκαν... καθώς όλα ΈΝΑ έγιναν και σαν ολόφωτη σφαίρα κάλυψαν το χώρο… και το χρόνο… 
Από την ένωση τους λάμψεις ακτινοβόλησαν από τα κεφαλιά όλων και απλώθηκαν παντού… δίνοντας μιαν αίσθηση εσώτερης ενδυνάμωσης … σαν το ξύπνημα της κουνταλίνι που καθώς το δρόμο της παίρνει ανοδικά φωτίζει τους ανθρώπους, και σε φωτεινές ανθρώπινες οντότητες τους μετατρέπει… Αυτό συνέβη στους 12 που σαν ΈΝΑ εξέπεμψαν τις λάμψεις αυτές, αλλά και σε όλους όσους θα τις λάβουν…


Ας είναι ευλογημένοι όσοι λαβαίνουν και κατα-λαβαίνουν τα μηνύματα αυτά…



Ληφθείσες Ευ-Λογίες 20-3-2012 – ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

**********************************************************************************


Η "Ομάδα ΟΛΥΜΠΟΣ" κατά την εργασία τούτη ήταν που έλαβε το μήνυμα πως ήρθε η στιγμή να ανακοινώσει δημόσια τις απαντήσεις και τις πληροφορίες που έχει λάβει κατά τις εργασίες της, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να ρέει άφθονη η έμπνευση στους ανθρώπους… Μέσα από την έμπνευση θα βοηθηθούν οι άνθρωποι που πρέπει να ενωθούν στη συνέχεια. Η ομάδα ετούτη είναι οδηγός… είναι η μύτη μόνο του βέλους… μα τώρα ήρθε η ώρα να σχηματιστεί το πιο πίσω τμήμα του… το σώμα του βέλους…

Ένα σώμα που αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων επαγγελμάτων και ειδικοτήτων… ένα σώμα από άτομα που χρησιμοποιούν την ύλη με διάφορους τρόπους, όπως οι μηχανικοί, οι φυσικοί, οι γεωργοί… ανάμεσα σε άλλους…

Και πιο μετά δημιουργείται και ένα τόξο… Ένα τόξο που προκύπτει από τη μαζική ενότητα των ανθρώπων όταν χρειαστεί να επιβιώσουν… Μία ενότητα σαν του συστήματος –τόξου είναι απαραίτητη, όπου ο καθένας έχει το ρόλο του κι όλοι είναι ένα. Ένας Οργανισμός. Η ανάγκη τους είναι ανάλογη με τη δύναμη που θα εκτοξευθεί το βέλος…

Η Ομάδα Όλυμπος όπως δήλωσε, γνωρίζει πως όλες οι λέξεις και οι εικόνες που προσέφεραν οι εργασίες τους θα ξεκλειδώσουν εντός των ανθρώπων γνώσεις και βεβαιότητες που διαθέτουν ήδη... και θα  πετάξουν σαν Ένα βέλος, με δύναμη και ορμή προς τη βέλτιστη πραγματικότητα που έρχεται... 
Την πραγματικότητα της Χρυσής Εποχής που γεννιέται...


Σύντομα θα μας προσφέρουν τα αποτελέσματα και άλλων εργασιών τους.




Μείνετε συντονισμένοι με τις συχνότητες της συνείδησης!





Διαδόστε τις χαρμόσυνες αγγελίες!


Έφτασε η ώρα! :)