Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ !!!!!

  Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.
Έρχεται το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλα στο pyles.gr που επιβεβαιώνει πληροφόρηση που είχαμε από διορατικό φίλο που αποκαλέσαμε ''πυθεία''. 

Μας ελεγε λοιπόν η ''πυθεία '' προχθες απο μήνυμα που ειχε λάβει πως ο νεος πρωθυπουργός θα ειναι τεχνοκράτης περί των οικονομικών θα μαθουμε το ονομά του στις 10 και μεχρι τις 13 θα εχει αναλαβει.. εκλογές θα εχουμε στα τελη Φεβρουαρίου και καθε αλλο παρά μαριονέτα των δυο αρχηγών θα ειναι.. θα χαραξει δική του πολιτική μη ακούγοντας τους και θα πετύχει να ειναι πολυ αγαπητός στον λαο ο οποίος θα τον αγκαλιάσει και θα τον στηρίξει !!!! 

Το εργο του θα φανει άμεσα και ο νεος αυτος ηγέτης θα κανει δικό του κινημα .. και το νεο σύντομο ανέκδοτο που θα ακούγεται θα ειναι το
'' Ο Σαμαρας πρωθυπουργός''..
Μας ειπε και αλλα θετικα για την πατριδα που θα σας τα πουμε αργοτερα για να μην τα καψουμε..


Δεν ειμαστε σιγουροι αν το ατομο αυτο ειναι ο συγκεκριμενος( Παπαδήμος) ή καποιος αλλος αλλα οποιος και να ειναι..

Μακαρι να ερθει..  είπαμε


Ειπωθηκαν και αλλα πως θα καταφερει θαυματα σε πολυ μικρο χρονικα διαστημα και μεχρι τις εκλογες θα εχει καταφερει να κανει κινημα και να ξαναβγει μονος πανηγυρικά..



Άρθρο Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Νωρίς σήμερα το πρωί (γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα) έφθασε στην Αθήνα από την Φρανκφούρτη, ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας....
http://www.newsbomb.gr/ >>> 


Λέτε είπαμε να ειναι ο εκλεκτός που θα μας σώσει????? Αλλα μετα αφου διέρευσε το όνομα του ήρθαν απανωτά τα μηνύματα από παντού..


Υπάρχει και το πολυ σοβαρο ερώτημα...   Πως ο λυκος θα φυλαει τα προβατα???? 


Το θετουν τα παιδια στην ομαδα 
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
απο οπου δανειστηκαμε την φωτογραφία


'' Όλα δείχνουν ότι ό νέος πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα είναι ο «τραπεζίτης» Λουκάς Παπαδήμος.


Οι διεθνείς μαφιόζοι και τοκογλύφοι τοποθέτησαν απευθείας στην πρωθυπουργία της χώρας το δικό τους άνθρωπο: Τα ανδρείκελα (ΓΑΠ-Σαμαράς) θα είναι τα υποστυλώματά του… '' 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=288904161141047&set=a.161835757181222.33560.161830047181793&type=1&ref=nf  


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.


Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  
Τι ειναι η Τριμερής ?????  Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ..είναι αυτή που ελέγχει ολες τις Μασ οννικές στοές !!!!  και ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller !!!!


Καλά ακούσατε.. οι Rockefeller !!! αυτοί που με τους Rothchilds ελεγχουν την παγκοσμια τραπεζα και προετοιμάζουν τον ερχομό του αντίχριστου !!!  Όχι δεν πιστεύουμε οτι θα είναι αυτος παρα τις προβλέψεις που μιλάνε οτι ο αντίχριστος θα ειναι Ελληνας. http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2011/04/blog-post_5952.html 


Πολλοί συνωμοσιολόγοι επίσης πιστεύουν πως τα μέλη της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του CFR αποτελούν ένα και μοναδικό δίκτυο της ελίτ που προωθεί την παγκοσμιοποίηση. 
Αρα τι συμβαίνει αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα με την τοποθέτηση του στη θεση αυτη ?? και την δεδομένη αυτη στιγμή ??? 
Μα αυτή την στιγμή είμαστε εξαθλιωμένοι οσο ποτέ !!! Άρα έτοιμοι να δεχθούμε τον οποιονδήποτε μας επιβάλουν αρκει να μας βγάλει απο την μιζέρια μας και να δωσει 5 στοιχειώδη παροχές..
 Έτοιμοι είμαστε να ξεβρακωθούμε και κάποιες κυρίες που μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω αφού είναι μέσα στα ''κόλπα'' δήλωσαν ότι το δέχονται και μας προετοίμασαν με δηλώσεις τους !!!!!! 


Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη  "Θα πήγαινα με τον Διάολο!" !!!! 





ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:  '' ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ '' !!!!  





Να συμπεράνουμε ότι την χώρα αυτή την στιγμή ήρθε να την σώσει ο Διάβολος ?????? 


Πάμε τώρα στον τίτλο που επιλέξαμε φίλοι μας.. 


Είναι μια >


Προβάρουν το σχέδιο για το πως θα καθιερώσουν τον παγκόσμιο ηγέτη ( κατα τις προφητείες τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ο οποίος για δυο χρόνια λέει η αποκάλυψη θα πετύχει ειρήνη και θα ζήσουν όλοι με ευημερία !!! ) 


Ετσι πάνω κάτω ήταν και τα μηνύματα που είχαμε από την ''πυθεία''..  Απο το χειλος του γκρεμού στην ευημερία.. 
Έτσι ελεγε και ενα διαγαλαξιακό μήνυμα που διαβάσαμε πρόσφατα..  Ξέρετε αυτα που μιλάνε για τον ανώτερο εαυτό κ.τ.λ. 
..και πως είναι δυνατόν ταχύρυθμα να αναπτυχθεί τόσο ώστε το 2013 το χρέος της Ελλάδας να είναι μηδαμινό??
«Εφ όσον η πλειονότητα των Ελλήνων βρει το άλλο μέρος του εαυτού της, η ενεργεία των κατοίκων, αλλά και όλης την χώρας γενικότερα, θα εκτοξευθεί πολύ υψηλό, και θα την φέρει ψηλότερα από όλες τις άλλες χώρες, (ώστε να αποτελέσει για όλον τον κόσμο το υπόδειγμα που θα θελήσει και κάθε άλλη χώρα να ακολουθήσει). Αυτό θα φέρει στην χώρα καινούριες ιδέες και επιστημονικές ευρέσεις, από γνώσεις που υπάρχουν ήδη στο υποσυνείδητο και που τώρα θα αποκαλυφθούν, πράγμα που θα φέρει μέσα στο 2012-13 δισεκατομμύρια στην χώρα». Στο που αναφέρονται οι εφευρέσεις αυτές, μου είπε ότι αφορούν, μεταξύ άλλων, στην ελεύθερη ενέργεια και στις οικιακές και λοιπές συσκευές ‘‘χωρίς πρίζα’’, τις οποίες η Ελλάδα πρώτη θα κατασκευάσει και θα προλάβει να πουλήσει διεθνώς..   ..μέχρι το 2017, ώστε να πάρουμε όλα τα μαθήματα και τις εμπειρίες που θα χρειαστούμε, ώστε ως πεμπτοδιάστατοι πλέον, να μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους πλανήτες στην μετάβασή τους, (με τους κατοίκους τους εν ζωή) στην πέμπτη διάσταση.. >>>  


 http://www.vpalmas.com/artmine5000/site3.htm 

Τι ειναι αυτό που δίνει μεσώ channeling στους διορατικούς αυτά τα παρόμοια μηνύματα????  Είναι θετική οντότητα άλλης διάστασης , δαίμονας , η απλή πληροφορία που καταγράφεται στο συλλογικό συνειδητό??? 


ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ???? 

Επέλεξαν εμάς γιατί είμαστε ατίθασος λαός που είπε και ο kissinger



 και αν πετυχει το κολπο σε μας πάει να πει πως θα το δεχθεί εύκολα και όλη η υφήλιος .

Μια κόπια μικρότερης κλίμακας υποπτευθήκαμε πως θα ειναι αυτα που θα συμβουν στην χωρα μας, μια δοκιμη του τροπου που θα επιβαλλουν τον παγκοσμιο ηγέτη !!! με απλα βήματα !!  
Πρωτα σου δινω δάνεια ωστε να μου χρωστας , μετα οταν τα δανεια σε πνιξουν ερχομαι και στα ζηταω, εξαθλιωνω τους πολιτες με βαναυσα μετρα και μετα οταν εχει φτασει στο απροχωρητο και λιγο πριν ο λαος ξεσηκωθει και παρει την εξουσια στα χερια του και γινει ανεξελεγκτος παρουσιαζεται ο χαρισματικος ηγέτης και σωζει τον λαο, παντρευεται την βασιλισσα και αντε γεια,  οπως το ιππικό στα παλια αμερικανικα γουεστερν και καθε χολιγουντιανή παραγωγη με happy end.. 

Επόμενη κάρτα '' charismatic leader ''  


Η φωτογραφία μιλάει απο μονη της..
διαβαστε σχολια σχετικά εδώ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171712462881830&set=a.159441110775632.51828.139278009458609&type=3&theater 

Ειμαστε εκ φύσεως αισιοδοξοι φιλοι μας ευχόμαστε να κάνουμε λαθος , όποια και να είναι τα σχέδια τους δεν ξεχναμε πως υπάρχει θεός και ο θεός θα τα αποτρεψει.. 

Μερικές φαρμακερές αλήθειες…

Αποκωδικοποιώντας τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων και ξεπερνώντας τον πανικό της πολιτικής ‘’κρίσης’’ των τελευταίων ημερών, που μέρα με την ημέρα μοιάζει όλο και περισσότερο τεχνητή ή έξωθεν επιβληθείσα, συμπεραίνουμε ξεκάθαρα ότι η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον ενός δύσκολου οικονομικού διλήμματος, το οποίο απαιτεί αντίστοιχης δυσκολίας πολιτική λύση, ει δυνατόν από αντίστοιχης εμβέλειας πολιτικούς άνδρες, που καλό θα ήταν να φορούν παντελόνια (αν είναι δυνατόν, όχι κατεβασμένα).
Η ελεγχόμενη χρεοκοπία


Όσοι τις τελευταίες μέρες λένε διάφορα δεξιά κι αριστερά για τη σωτηρία της πατρίδας και εκλιπαρούν δεξιά – αριστερά για συναίνεση, είτε έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα, είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Το πρώτο είναι ασυγχώρητο, το δεύτερο είναι θεμιτό, πλην όμως ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Επειδή αρχίζουμε να ξεχνάμε επικίνδυνα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους φίλτατους αναγνώστες μας, ότι η συμφωνία που επέβαλαν οι Γερμανοί στον κ. Παπανδρέου, οριοθετεί την ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας και θέτει ρητώς τους όρους με τους οποίους αυτή θα συντελεστεί, συνοδεία όλων των καταστροφικών συνεπειών για τις τράπεζες, τα ταμεία, τον κοινωνικό ιστό, την ανεργία, τους μισθούς και έναν ολόκληρο ακόμα κατάλογο θλιβερών απωλειών. Αν δεν το έχετε ακόμα καταλάβει, η αποδοχή από μέρους της χώρας μας της εν λόγω συμφωνίας, αποτελεί αποδοχή πιστωτικού γεγονότος, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι το πρώτο μέρος του διλήμματος.


Η στάση πληρωμών


Δεδομένου ότι οι φίλοι μας οι Γερμανοί (που θα ‘λεγε και ο Μπάμπης) έχουν γίνει ιδιαιτέρως στρυφνοί τα τελευταία εικοσιτετράωρα και παίζονται παιχνίδια με την έκτη δόση, και καθώς τα τελεσίγραφα αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας καθιστώντας την έννοια της εθνικής αξιοπρέπειας κουρελόχαρτο, βγαίνουν στην επιφάνεια λύσεις εκτάκτου ανάγκης, που ενδεχομένως να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.






Μια τέτοια λύση, η οποία αποτελεί και το δεύτερο μέρος του διλήμματος, είναι η αγνή στάση πληρωμών. Δηλαδή η κυβέρνηση (η όποια κυβέρνηση) απορρίπτει την ελεγχόμενη χρεοκοπία, κάνει ταμείο και αποφασίζει να πληρώσει ότι θεωρεί χρήσιμο για το συμφέρον της χώρας. Θα ρωτήσει εύλογα κάποιος, που τυγχάνει να τρώει και άφθονη τηλεοπτική προπαγάνδα: Πώς θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Με την αλάνθαστη μέθοδο της έκδοσης εντόκων γραμματίων. Το ευτύχημα στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι ότι το υπουργείο οικονομικών περιμένει πολλά έσοδα τους δύο τελευταίους μήνες, με κύριες πηγές είσπραξης το τέλος ακινήτων και τα τέλη κυκλοφορίας. Αν από τις υποχρεώσεις του κράτους αφαιρεθούν οι πληρωμές των ομολόγων, οι υπόλοιπες πληρωμές μπορούν να γίνουν με άνεση. Η επίκληση της 6ης δόσης είναι μια μεγαλειώδης μπλόφα που ενδέχεται να σκάσει τζούφια με εξίσου μεγαλειώδη


Η ιταλική παράμετρος


Δεν ισχυριζόμαστε ασφαλώς ότι η δεύτερη λύση είναι η ενδεδειγμένη, καθώς κρύβει πολλές παγίδες, από τη διεθνή θέση της χώρας έως τον κλονισμό του τραπεζικού της συστήματος ή τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της αγοράς στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Ωστόσο το δίλημμα δυστυχώς παραμένει ανάμεσα σε δύο χρεοκοπίες με ανάλογες συνέπειες. Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Αυτό που μας απομένει είναι να αποφασίσουμε τον τρόπο.


Και εδώ έρχεται η ιταλική παράμετρος να δώσει απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα. Πριν την κατάρρευση της ιταλικής οικονομίας, κάθε σκέψη για μονομερή στάση πληρωμών, θα οδηγούσε με λογική ακολουθία στην έξοδο από το ευρώ. Η περιπέτεια όμως της Ιταλίας που τώρα αρχίζει, επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις στους ηγέτες της ευρωζώνης. Η ανυπαρξία μηχανισμών διάσωσης για την αναχρηματοδότηση του Ιταλικού χρέους και ελλείμματος, οδηγεί την Ε.Ε. σε ένα δίλημμα, για το οποίο γνωρίζουμε από τώρα την απάντηση. Η μόνη περίπτωση να δοθεί κάποια ‘’λύση’’, απλά για να παραταθεί χρονικά το πρόβλημα, είναι η ενεργοποίηση της ΕΚΤ (ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας), η οποία με την έκδοση ομολόγων θα χρηματοδοτούσε αφειδώς τις ανάγκες όλων συνολικά των χωρών της ευρωζώνης. Μια τέτοια όμως ‘’λύση’’, πέρα από το γεγονός ότι δεν θα έλυνε το πρόβλημα στη βάση του, θα δημιουργούσε ασύμμετρα προβλήματα στον βασικό πυλώνα της ένωσης, τη Γερμανία. Και αυτό γιατί η Γερμανία θα ερχόταν αντιμέτωπη με μια ραγδαία αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της, όπως επίσης και με το φάντασμα του πληθωρισμού που τόσο επιθυμεί να ξορκίσει. Με αυτό το δεδομένο είμαστε σίγουροι ότι η Γερμανία θα επιλέξει, είτε τη διάλυση της ζώνης του ευρώ, είτε τη διάσπασή της σε μικρότερα κομμάτια.


Η χώρα μας έτυχε να είναι, απολύτως λογικά λόγω οικονομικών μεγεθών, το πρώτο θύμα της τραπεζικής κρίσης και έπεσε πρώτη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι η μοναδική απώλεια. Και έπειτα από την ιταλική κατάρρευση το γεγονός αυτό είναι αποδεκτό από τις υπόλοιπες χώρες. Συνεπώς όλα τα τελεσίγραφα και όλες οι δήθεν απειλές περί εξόδου από το ευρώ πέφτουν στο κενό και απευθύνονται μόνο σε ιθαγενείς ή σε σπεκουλαδόρους.


Η χώρα μας δικαιούται να επιλέξει τον τρόπο που θα πτωχεύσει, τον τρόπο εκείνον που θα περισώσει ότι μπορεί από τους πολλούς και όχι εκείνον που θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της τοκογλυφικής διεθνούς.

Blogger στην Huffington Post: "Η Ελλάδα θα ξαναγίνει μεγάλο έθνος!"

Ότι δεν κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταφέρει η Ελλάδα να θεωρείται το «μίασμα» της Ευρώπης, το κάνει μια Βρετανίδα blogger που υπογράφει άρθρο στην Huffington Post ….

«Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε Ευρώπη. Όλα μας τα συστήματα, οι δομές, η γλώσσα έχουν ελληνικό DNA. Οι Έλληνες είναι οι γίγαντες, στους ώμους των οποίων χτίσαμε την Ευρώπη» αναφέρει στην αρχή του άρθρου της η
BritChick Paris. «Είναι πολύ δύσκολο για ένα Έλληνα να καταπιεί όλες αυτές τις προσβολές για τη χώρα του. Οι Έλληνες είναι...
τεμπέληδες, ανοργάνωτοι, είναι το «αποδιοπομπαίο έθνος» της Ευρώπης. Ο πατέρας μου θα στριφογύριζε στον τάφο του για αυτές τις προσβολές»,
συμπληρώνει.

Βέβαια σημειώνει ότι την ευθύνη έχουν τόσο οι ανίκανοι πολιτικοί τους αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες που τους ψήφιζαν τόσα χρόνια. «Η Ελλάδα διαθέτει μερικά από τα πλέον ιστορικά μνημεία και νησιά που κόβουν την ανάσα. Επισκέφθηκα μερικά από αυτά και τίποτα δε συγκρίνεται με την απλότητα μιας ταβέρνας πλάι στην ακρογιαλιά. Πώς να συνεισφέρουμε; Ας πάμε τα παιδιά μας στην Ακρόπολη, ας περάσουμε το μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, ας διασκεδάσουμε στη Μύκονο».

«Στην πραγματικότητα όσοι Έλληνες ξέρω καταρρίπτουν με τη ζωή τους όλα τα στερεότυπα: δουλεύουν πιο σκληρά από όσους ξέρω, δημιουργούν επιχειρήσεις, είναι δημιουργικοί. Ο Στωϊκισμός, ένα από τα φιλοσοφικά τους κινήματα, διαβεβαιώνει τους Έλληνες πως μπορούν να ζουν την κάθε μέρα ακόμα και με λιγότερα χρήματα και με δυσκολίες. Η δημοκρατία, την οποία ευφήυραν είναι αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη τώρα παρά ποτέ. Η Ελλάδα έχει όλα τα εφόδια για να ξαναγίνει ένα μεγάλο έθνος. Ήταν και θα ξαναείναι.»

O καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο... "ΚΑΝΕΝΑΣ"!

Μπορεί να το αναλογιστεί κανείς; 5 μέρες χωρίς κυβέρνηση στην Ελλάδα και το κράτος αυτές τις μέρες είναι που λειτουργεί άψογα!

1)έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,

2)κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,

3)έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,

4)απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου που τα "έπαιρναν" και το κυριότερο..

5)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!

Τελικά ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο... "ΚΑΝΕΝΑΣ"