Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμο το Ισραήλ για κτύπημα από αέρος, θαλάσσης και ... ξηράς κατά του Ιράν


Μια τεράστια πολεμική μηχανή προθερμαίνει το Ισραήλ και απ'ότι φαίνεται είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να την εξαπολύσει κατά του Ιράν, καθώς το Τελ Αβίβ έχει βεβαιωθεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν υπάρξει κάποια "ενεργός αντίδραση" η Τεχεράνη θα έχει δοκιμάσει το πρώτο πυρηνικό όπλο της. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εντοπιστεί σε έρημοστο βόρειο Ιράν το σημείο δοκιμής του πρώτου πυρηνικού όπλου της. 
Μέχρι στιγμής με σαμποτάζ και δολοφονίες Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων ακόμα και στην καρδιά της Τεχεράνης, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταφέρει να καθυστερήσουν τουλάχιστον για δύο χρόνια την απόκτηση πυρηνικών όπλων από το Ιράν, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν λάβει το δρόμο τους και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να εμποδίσει το Ιράν από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Μάλιστα πλέον για λόγους ασφαλείας το σύνολο των επιστημόνων και οι οικογένειές τους βρίσκονται συγκεντρωμένοοι σε ένα στρατόπεδο, σε μια αντιγραφή του σχεδίου "Μανχάταν" που έδωσε στις ΗΠΑ το πρώτο πυρηνικό της όπλο 
Με τις εξελίξεις στην περιοχή να "τρέχουν" πια με ανεξέλικτο τρόπο όπως αποδείχτηκε από την παρουσίαση των νέων επιτευγμάτων του Ιράν από τον πρόεδρο της χώρας και τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ισραηλινούς διπλωμάτες στην Ινδία και στην Γεωργία, η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί ενόψει και των εκλογών στις ΗΠΑ να ελέγξουν τις κινήσεις του Ισραήλ σε σχέση με το Ιράν.
Το αρνητικό αυτό κλίμα ευνοούν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Ehud Barak ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι  «Ένα πυρηνικό Ιράν αποτελεί μια απειλή για όλο τον κόσμο, όχι μόνο το Ισραήλ. Άλλες σημαντικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή θα πρέπει να αποπειραθούν να αποκτήσουν πυρηνική δυνατότητα, πιθανώς η Σαουδική Αραβία, πιθανώς η Τουρκία, πιθανώς ακόμα και η Αίγυπτος». Επιπλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, επεσήμανε ότι οι διεθνείς κυρώσεις δεν φαίνεται να έχουν κάποιο απτό αποτέλεσμα.
Όπως  δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κύπρο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Netanyahou,  «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα καθεστώς που παραβιάζει όλους τους κανόνες, δεν σέβεται καθόλου τους διεθνείς κανόνες».
Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένο ότι η υποστήριξη του Ιράν στην Συρία αυξάνεται κάθε μέρα που περνά με την μεταφορά στρατιωτικού υλικού και ανδρών της επίλεκτης δύναμης Al Quds, το Ισραήλ αισθάνεται να απειλείται περισσότερο από ποτέ.
Η άφιξη της ιρανικής ναυτικής δύναμης στην Συρία και η βούληση του Ιράν να εμπλακεί με στρατεύματα στις συγκρούσεις στην Συρία, φέρνουν την ιρανική στρατιωτική απειλή πιο κοντά στα σύνορα του Ισραήλ.

Μάλιστα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες το Ισραήλ έχει αποστείλει στην Ερυθρά θάλασσα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ένα υποβρύχιο κλάσης Dolphin το οποίο φέρει πυραύλους cruise εξοπλισμένους και με πυρηνική κεφαλή, ενώ και ένα δεύτερο υποβρύχιο με πυραύλους cruise, αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες στην Ερυθρά Θάλασσα.
Πριν από 10 περίπου χρόνια το Ισραήλ είχε πραγματοποιήσει μία δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων cruise από υποβρύχιο ανοικτά των ακτών της Σρί Λάνκα. Εκτιμάται ότι το Ισραηλινό υποβρύχιο επιχειρεί στα νερά της Ερυθράς θάλασσας και θα μπορούσε να αναπτυχτεί σε απόσταση ασφαλείας από τις ανατολικές ακτές του Ιράν στην Αραβική θάλασσα εφόσον χρειαστεί.
Το δεύτερο σκέλος μιας ισραηλινής επίθεσης θα περιλαμβάνει την χρήση των 25 βομβαρδιστικών F-15I Ra'am τα οποία μπορούν να φέρουν τις διατρητικές βόμβες GBU-28 (οι οποίες περιλαμβάνουν την βόμβα BLU-113 Super Penetrator). Οι συγκεκριμένες κατευθυνόμενες βόμβες  έχουν βάρος 5.000 λίβρες και μπορούν να αφεθούν από απόσταση 9 χλμ.
Η βόμβες αυτές μπορούν να διατρήσουν περισσότερα από 30 μέτρα εδάφους ή 6 μέτρα ενισχυμένου σκυροδέματος. Το Ισραήλ απέκτησε το 2006 εκατό βόμβες GBU-28 οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολεμικές επιχειρήσεις το 2002 και το 2003 στο Ιράκ από την αμερικανική Αεροπορία και αγοράστηκαν με πλήρη μυστικότητα από το Ισραήλ.
Τα ισραηλινά αεροσκάφη σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν είτε την διαδρομή μέσω του εναερίου χώρου της Ιορδανίας και του Ιράκ, είτε μέσω του εναερίου χώρου της Σαουδικής Αραβίας.
Στην τελευταία περίπτωση πριν από ενάμιση χρόνο υπήρχε μία πληροφορία από βρετανική εφημερίδα για μία άτυπη "συνεργασία" των δύο χωρών ώστε ισραηλινά μαχητικά να μπορέσουν να φτάσουν στο Ιράν μέσω μίας στενής λωρίδας στον εναέριο χώρο της Σ. Αραβίας στα βόρεια σύνορα της χώρας με την Ιορδανία. Την πληροφορία την διέψευσε φυσικά η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι θα μπορούσαν να πράξουν οι δύο παραδοσιακοί εχθροί του Ιράν.
Μία ακόμα επιχειρησιακή λύση που θα μπορούσε να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση του Ισραήλ, θα ήταν μία ισραηλινή καταδρομική επιχείρηση από το Αζερμπαϊτζάν με το οποίο το Ισραήλ διατηρεί στενές στρατιωτικές σχέσεις και το 25% των Ιρανών είναι αζερικής καταγωγής. Φυσικά σε κάθε περίπτωση ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η παρουσία φίλιων ειδικών δυνάμεων μέσα στο Ιράν οι οποίες έχουν ως αποστολή την υποστήριξη μίας επιθετικής ενέργειας.
Τόσο η στοχοποίηση όσο και η κατάδειξη των βομβών που θα χρησιμοποιήσουν οι Ισραηλινοί σε μία μελλοντική επίθεση στο Ιράν απαιτούν την παροχή βοήθειας από δυνάμεις που είναι στο έδαφος του Ιράν και όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων και τα σαμποτάζ στις πυραυλικές εγκαταστάσεις οι Ισραηλινοί διατηρούν ένα σημαντικό και αποτελεσματικό δίκτυο μέσα στο Ιράν.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ

Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος…. τους δικαιολογώ!!! Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο; Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;

Μετά από σοβαρές έρευνες και μελέτες όχι μόνο δικές μου ή των συνεργατών μου αλλά και άλλων πολλών επιστημόνων, μαθηματικών, αστρονόμων, γεωλόγων καταθέτω το παρακάτω άρθρο με αποδείξεις που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αστρόπλοιο και όχι ένας πλανήτης-δορυφόρος της γης!!!!!
Ξεκινώντας την έρευνα αυτήν ήθελα τουλάχιστον τα μαθηματικά τα οποία είναι αλάνθαστα αλλά είναι και η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος να συμφωνούν με τις έρευνες μου!! Όταν ανάθεσα σε έναν από τους συνεργάτες μου να μου βρει αποστάσεις γη-Σελήνης, την μάζα της αλλά και ότι άλλο μπορούσε να βρει που να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στια μαθηματικές αποδείξεις…… έμεινα άφωνος όταν μου είπε ότι ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες διαδικασίες ειδικά από έναν μεγάλο αστρονόμο και συγγραφέα του προηγούμενου αιώνα Ισαάκ Ασίμωφ. Αμέσως παράτησα ότι έκανα και έτρεξα να βρω τις αποδείξεις μόνος μου….. ήθελα να μάθω αν ο Ασίμωφ είχε τις ίδιες ανησυχίες με μένα και με κάποιους άλλους ερευνητές.
Πράγματι, είχε παρατηρήσει ότι η δύναμη που έλκει ο Ήλιος την Σελήνη είναι η διπλάσια από την αντίστοιχη της Γης!!!! Η δυσαναλογία έλξης θα έπρεπε να είχε αποσπάσει την Σελήνη από την θέση της!!!!! Πράγμα το οποίο για άγνωστους και ανεξήγητους λόγους δεν συμβαίνει ανατρέποντας νόμους της φυσικής!!! Έτσι το συμπέρασμα του Ασίμωφ είναι ότι η Σελήνη δεν είναι φυσιολογικός δορυφόρος της Γης, γιατί << κάτι >> την κρατάει καρφωμένη στην θέσε της !!!
Θέλησα και εγώ να επιβεβαιώσω την θεωρία του Ασίμωφ και κατέληξε σε κάποια εκπληκτικά συμπεράσματα που θα τα μοιραστώ μαζί σας!!!!
Πράγματι αν εφαρμόσουμε το νόμο της παγκόσμιας έλξης F=Gx(m1 x m2)/rγια Γη-Σελήνη αλλά και Ήλιο-Σελήνη, προκύπτουν τα εξής!!
Η σταθερότητα της παγκόσμιας έλξης είναι G=6,67 x 10-11N m2 kg-2 
Η μάζα του Ήλιου είναι 1,989 x 1027 kg, η μάζα της Γης είναι 5,974 x 1021 kg, και η μάζα της Σελήνης είναι 7,348 x 10 19 kg.
H μέση απόσταση Ήλιου-Γης είναι 149,9 x 10m, η μέση απόσταση Σελήνης-Γης είναι 384 x 106 m, ενώ η απόσταση Ήλιου-Σελήνης μπορεί και αυτή να θεωρηθεί ίση με την απόσταση Ήλιου-Γης δηλαδή 149,9 x 109 m,!!!
Η ελκτική δύναμη Ήλιου-Σελήνης είναι: 8,67 x 1011 x 1,989 x 1027 x 7,348 x 1019/ (149,9 x 109)2 = 4,33 x 1014N
H ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης είναι: 6,67 x 1011 x 5,974 x1021 x 7,348 x1019 / (384 x106)2 =1,98 x 1014N
Ο Ασίμωφ πράγματι είχε απόλυτο δίκιο!! Ο λόγος της ελκτικής δύναμης Ήλιου-Σελήνης / Γης-Σελήνης = 4,33 / 1,98 = 2,18 δηλαδή η Σελήνη έλκετε με σχεδόν διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο και λογικά έπρεπε να είναι πλανήτης σε τροχιά μόνο γύρω από τον Ήλιο και όχι δορυφόρος της Γης!!!!
Η μοναδική, λοιπόν περίπτωση να παραμένει η Σελήνη σε σταθερή τροχιά γύρω από την Γη είναι να υπάρχει μάζα που δεν έχει υπολογιστεί!!! Η Σελήνη έχει θεωρητική πυκνότητα 3,34gr / cm2.
Η πραγματική της πυκνότητα όπως απέδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα που διέρρευσαν και που ουδέποτε η NASA παραδέχτηκε αναφέρουν ότι είναι περίπου 5,5gr/cmδηλαδή 1,6 φορές μεγαλύτερη από τη θεωρητική!!
Όμως, η πυκνότητα είναι ευθέος ανάλογη της μάζας. Συνεπώς και η ελκτική δύναμης της Γης και του Ήλιου θα είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες που υπολόγισα. Ο νέος λόγος των δυνάμεων Ήλιου = Σελήνη/Γης-Σελήνης θα είναι 1,6 x 4,33 / 1,6 x 1,98 = 2,18.
Άρα η μάζα και η πυκνότητα της Σελήνης δεν επηρεάζουν καθόλου τον λόγο 2,18. Επίσης προκύπτει ότι κανένα σώμα, με οποιαδήποτε μάζα οπού βρίσκετε στο εσωτερικό ή στην επιφάνεια της Σελήνης δεν μπορεί να αλλάξει το λόγο 2,18!!! Αυτό γιατί απλά μεγαλώνει την μάζα της Σελήνης!!! Μήπως υπάρχει κάποια << ΚΡΥΦΗ >> μάζα που επηρεάζει τους υπολογισμούς.
Η λογική μας λέει ότι αν βεβαία υπάρχει κάτι, θα υπάρχει στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, φυσικά όχι στην επιφάνεια της, αλλά σε τροχιά γύρω από αυτήν. Πιο είναι το σημείο της αθέατης πλευράς της Σελήνης οπού περιστρέφεται με την ίδια γωνιακή ταχύτητα με την Σελήνη και είναι ορατό στην Γη; Μα φυσικά το σημείο L2 Langrange!!
Έτσι!! Προκύπτει ότι ένας τεράστιος τεχνητός δορυφόρος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, περιστρέφεται συγχρόνως γύρω από την Σελήνη συνεισφέροντας έτσι στο σύστημα Σελήνη-Ήλιος-Γη την σταθερότητα που λείπει. Αν όμως η μάζα του δορυφόρου προστεθεί στη μάζα της Σελήνης, τότε το κοινό κέντρο βάρους θα έλκεται πάλι με διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο από ότι από την Γη. Έτσι το δίδυμο Σελήνης-δορυφόρου θα είχε αποσπαστεί από την Γη και θα περιφέρετε γύρω από τον Ήλιο!!
Άρα!! Ο δορυφόρος αυτός << αν υπάρχει >> θα έχει φτιαχτεί με σκοπό να εξουδετερώνει την ελκτική δύναμη του Ήλιου!!!! Ο δορυφόρος θα περιστρέφεται γύρω από την Σελήνη σε 23,3 ημέρες, όσες και το σημείο L2 Langrange. Η συνολική δύναμη που ασκεί ο Ήλιος στο βαρύκεντρο Σελήνης-τεχνητού δορυφόρου, όταν η Σελήνη βρίσκεται μπροστά από τον Ήλιο ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ), θα είναι:
FΉλιου-FΓης=2,18 FΓης-FΓης=1,18 FΓης. Έτσι η βαρυτική έλξη που δρα και ως κεντρομόλος έχει σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Δηλαδή η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί και να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και όχι γύρω από την Γη!!!! Αντίθετα όταν έχουμε πανσέληνο οι ελκτικές δυνάμεις που ασκούν ο Ήλιος και η Γη στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου είναι ΟΜΟΡΡΟΠΕΣ και συνεπώς η συνολική δύναμη που ασκείτε στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου θα είναι:
FΉλιου+FΓης= 2,18 FΓης+FΓης=3,18 FΓης με φορά πάλι τον Ήλιο. Δηλαδή η βαρυτική έλξη, που δρα και ως κεντρομόλος, έχει και σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Στην περίπτωση αυτήν η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί βίαια από την τροχιά της και να συγκρουστεί με την Γη, που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο, ή να αρχίσει να περιστρέφεται πολύ γρηγορότερα γύρω από την Γη εξ αιτίας της τριπλάσιας κεντρομόλου!!!
Όμως η τροχιά της Σελήνης δεν φαίνεται να αλλάζει παρ’ όλη την διαφορική αύξηση-μείωση της συνολικής ελκτικής δύναμης-που δρα και σαν κεντρομόλος-από 1,18 έως 3,18 φορές την έλξη της Γης.
Έτσι η ύπαρξη τεχνητού δορυφόρου στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που έχουν προτείνει κάποιοι ερευνητές δεν ισχύει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει που << κάποιοι >> δεν θέλει να μαθευτεί στην ανθρωπότητα ακόμα.
Ένα πολύ καλό βιβλίο οπού αναλύει τα πάντα με λεπτομέρεια είναι << Το Μυστήριο της Σελήνης >> του Σωτήρη Σόφια αν και είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί, αν το βρείτε διαβάστετο θα εκπλαγείτε………!!!!!


Όσοι έχετε διαβάσει το άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ θα θυμάστε την συζήτηση που είναι με τον ΑΓΝΩΣΤΟ. Σε ένα σημείο είχε αναφέρει, << ….. ώσπου το βαριά πληγωμένο αστρόπλοιο των Δρακονιανών τραβήχτηκε από την μαγνητική έλξη της γης και έγινε μόνιμος δορυφόρος της….. >>. Θυμάμαι τα λογία του σαν τώρα και ας έχουν περάσει κάποια χρόνια, στην αρχή δεν έδωσα τόσο βάση στο ζήτημα της Σελήνης, μα στην πορεία όταν ανακάλυψα ότι κατά ένα τρόπο κάποια μεταλλαγμένα όντα της μέσης Γης είχαν να κάνουν με την Σελήνη τότε οι έρευνες μου στράφηκαν όσο μπορούσαν σε αυτήν. Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Σας διαβεβαιώνω καθόλου, πιο πολλές αποδείξεις βρίσκει σήμερα κάποιος για την Σελήνη στην αρχαιότητα παρά στην σημερινή εποχή. Εκτός και κάποιος διαθέτει ένα παρά πολύ καλό τηλεσκόπιο για να μπορέσει να την παρατηρήσει όπως πρέπει. Εδώ όμως δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα, και το υπέρ σύγχρονο τηλεσκόπιο αν κάποιος διαθέτει πως μπορεί να δει την αθέατη πλευρά; Είναι απλό δεν μπορεί!!! Παρά μένει στις παρατηρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων για το τι υπάρχει εκεί…..
Ότι όμως και να υπάρχει δεν δείχνει να είναι λάθος με αυτά που έχουν φωτογραφηθεί από διαστημόπλοια και δορυφόρους!! Μα και έτσι να μην είναι οι εξισώσεις και πάλι είναι αληθινές οπότε εμένα αλλά και κάποιων άλλων ερευνητών δεν μένει παρά να πούμε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο αστρόπλοιο που αιωρείται μεταξύ Γης και Ήλιου!! Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα τι κάνει η Σελήνη θα το πω με πιο απλά λογία:
Φανταστείτε την Σελήνη να είναι ένα ταχύπλοο ακριβώς στην κόψη του καταρράκτη Νιαγάρα!!! Από κάτω είναι το χάος που δημιουργεί η πτώση εκατομμυρίων κυβικών νερού!!! Μπροστά από το σκάφος βρίσκεται ένας τεράστιος βράχος με μικρή μαγνητική έλξη….. ικανή μόνο να τραβήξει το σκάφος για λίγο. Αν δεν υπήρχε ο καταρράκτης από την μαγνητική έλξη το σκάφος θα περιτριγυριζόταν γύρω από το βράχο σαν τρελό με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να συγκρουστεί!!! Η τεράστια δύναμη των νερών μπροστά από το βράχο σπρώχνουν το σκάφος να πέσει στο καταρράκτη, μα αυτό δεν κουνιέται!! Δεν κουνιέται γιατί έχει βάλει της μηχανές τους πρόσω, τόσο ώστε να μην χτυπήσει τον βράχο και τόσο ώστε να μην πέσει στον καταρράκτη!!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Σελήνη όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!! Στην μαθηματική εξίσωση που μας δίνει τα στοιχεία αυτά συμφωνούν όλοι οι μαθηματικοί, φυσικοί, και αστρονόμοι του κόσμου, μα ίσως επειδή φοβούνται το κύρος τους και την καριέρα τους δεν μιλάνε ανοιχτά για το θέμα!!!
Η αθέατη πλευρά της Σελήνης έχει τέσσερα μυστηριώδη μεγάλα πλατώματα. Ο κρατήρας Κόρολεφ στην μέση Hertzsprung ο Απόλλωνας και η θάλασσα της ανατολής!!
 

Αυτό είναι το περιβόητο τοίχος που τώρα οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι δεν είναι φυσικό!! Δόξα τον θεό το κατάλαβαν!!! Έχουν προβληματιστεί για το τι θα μπορούσε να είναι. Εγώ τους απαντώ μια και φτάνει ως το μεγάλο πλάτωμα ίσως είναι κάποιο είδος αεροτομής; Ίσως!! Δεν θα ήθελα να θίξω άλλο το θέμα αυτό, γιατί ήδη ένας καλός συνάδελφος ετοιμάζει ένα βιβλίο περί αυτού του ζητήματος. Με τα στοιχεία όμως που σας έδωσα είναι ακράδαντες οι αποδείξεις ότι η Σελήνη είναι ένα αστρόπλοιο από το βαθύ διάστημα!! Για μένα προσωπικά είναι μια από τις ναυαρχίδες των Δρακονιανών!!! Όπως και να έχει το πράγμα μέχρι σήμερα κανένας δεν ξέρει αλλά και ούτε μπορεί να εξηγήσει γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη και όχι γύρω από τον Ήλιο αλλά και την κρατά εκεί σαν φυσικό σώμα! Διότι όλοι πλέων είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι φυσικό σώμα …….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

YouTube Preview Image




YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Απόφαση Eurogroup:Πλήρης παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και συνταγματική εκτροπή

Τα κύρια σημεία της απόφασης είναι:
- Πρωτογενές πλεόνασμα το 2013…(το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)
- Eνισχυμένη παρουσία σε μόνιμη βάση με αύξηση του προσωπικού της Task Force στην Ελλάδα.
- Συνεχής και στενή παρακολούθηση του προγράμματος από τους πιο πάνω (Οι νέοι υπουργοί θα είναι αυτοί). Θα γίνονται εκταμιεύσεις από ένα ειδικό λογαριασμό και ανάλογα με την πρόοδο υλοποίησης των μέτρων.
- Νομοθετική ρύθμιση για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του χρέους.
- Συνταγματική ρύθμιση της πιο πάνω απαίτησης το συντομότερο δυνατό.


- Συμμετοχή του ιιωτικού τομέα στο κούρεμα κατά 53.5 % (στην πράξη πάνω από 75 %)
- Υλοποίηση του PSI με βάση την συμφωνία που υπεγράφη στην βουλή (Αγγλικό δίκαιο)
- Χρέος στο 120,5 % το 2020.
Διαβάστε τις αποφάσεις του Eurogroup και του ΔΝΤ
21.02.2012
Eurogroup statement
The Eurogroup welcomes the agreement reached with the Greek government on a policy package that constitutes the basis for the successor programme. We also welcome the approval of the policy package by the Greek parliament, the identification of additional
structural expenditure reductions of € 325 million to close the fiscal gap in 2012 and the provision of assurances by the leaders of the two coalition parties regarding the implementation of the programme beyond the forthcoming general elections.
This new programme provides a comprehensive blueprint for putting the public finances and the economy of Greece back on a sustainable footing and hence for safeguarding financial stability in Greece and in the euro area as a whole.
The Eurogroup is fully aware of the significant efforts already made by the Greek citizens but also underlines that further major efforts by the Greek society are needed to return the economy to a sustainable growth path.
Ensuring debt sustainability and restoring competiveness are the main goals of the new programme. Its success hinges critically on its thorough implementation by Greece. This implies that Greece must achieve the ambitious but realistic fiscal consolidation targets so as to return to a primary surplus as from 2013, carry out fully the privatisation plans and implement the bold structural reform agenda, in both the labour market and product and service markets, in order to promote competitiveness, employment and sustainable growth.
To this end, we deem essential a further strengthening of Greece’s institutional capacity. We therefore invite the Commission to significantly strengthen its Task Force for Greece, in particular through an enhanced and permanent presence on the ground in Greece, in order to bolster its capacity to provide and coordinate technical assistance. Euro area Member States stand ready to provide experts to be integrated into the Task Force. The Eurogroup also welcomes the stronger on site-monitoring capacity by the Commission to work in close and continuous cooperation with the Greek government in order to assist the Troika in assessing the conformity of measures that will be taken by the Greek government, thereby ensuring the timely and full implementation of the programme. The Eurogroup also welcomes Greece’s intention to put in place a mechanism that allows better tracing and monitoring of the official borrowing and internally-generated funds destined to service Greece’s debt by, under monitoring of the troika, paying an amount corresponding to the coming quarter’s debt service directly to a segregated account of Greece’s paying agent. Finally, the Eurogroup in this context welcomes the intention of the Greek authorities to introduce over the next two months in the Greek legal framework a provision ensuring that priority is granted to debt servicing payments. This provision will be introduced in the Greek constitution as soon as possible.
The Eurogroup acknowledges the common understanding that has been reached between the Greek authorities and the private sector on the general terms of the PSI exchange offer, covering all private sector bondholders. This common understanding provides for a nominal
haircut amounting to 53.5%. The Eurogroup considers that this agreement constitutes an appropriate basis for launching the invitation for the exchange to holders of Greek government bonds (PSI). A successful PSI operation is a necessary condition for a successor programme. The Eurogroup looks forward to a high participation of private creditors in the debt exchange, which should deliver a significant positive contribution to Greece’s debt sustainability.
The Eurogroup considers that the necessary elements are now in place for Member States to carry out the relevant national procedures to allow for the provision by EFSF of (i) a buy back scheme for Greek marketable debt instruments for Eurosystem monetary policy operations, (ii) the euro area’s contribution to the PSI exercise, (iii) the repayment of accrued interest on Greek government bonds, and (iv) the residual (post PSI) financing for the second Greek adjustment programme, including the necessary financing for recapitalisation of Greek banks in case of financial stability concerns.
The Eurogroup takes note that the Eurosystem (ECB and NCBs) holdings of Greek government bonds have been held for public policy purposes. The Eurogroup takes note that the income generated by the Eurosystem holdings of Greek Government bonds will contribute to the profit of the ECB and of the NCBs. The ECB’s profit will be disbursed to the NCBs, in line with the ECB’s statutory profit distribution rules. The NCBs’ profits will be disbursed to euro area Member States in line with the NCBs’ statutory profit distribution rules.
• The Eurogroup has agreed that certain government revenues that emanate from the SMP profits disbursed by NCBs may be allocated by Member States to further improving the sustainability of Greece’s public debt. All Member States have agreed to an additional retroactive lowering of the interest rates of the Greek Loan Facility so that the margin amounts to 150 basis points. There will be no additional compensation for higher funding
costs. This will bring down the debt-to-GDP ratio in 2020 by 2.8pp and lower financing needs by around 1.4 bn euro over the programme period. National procedures for the ratification of this amendment to the Greek Loan Facility Agreement need to be urgently initiated so that it can enter into force as soon as possible.
• Furthermore, governments of Member States where central banks currently hold Greek government bonds in their investment portfolio commit to pass on to Greece an amount equal to any future income accruing to their national central bank stemming from this
portfolio until 2020. These income flows would be expected to help reducing the Greek debt ratio by 1.8pp by 2020 and are estimated to lower the financing needs over the programme period by approximately 1.8 bn euro.
The respective contributions from the private and the official sector should ensure that Greece’s public debt ratio is brought on a downward path reaching 120.5% of GDP by 2020.
On this basis, and provided policy conditionality under the programme is met on an ongoing basis, the Eurogroup confirms that euro area Member States stand ready to provide, through the EFSF and with the expectation that the IMF will make a significant contribution, additional official programme of up to 130 bn euro until 2014.
It is understood that the disbursements for the PSI operation and the final decision to approve the guarantees for the second programme are subject to a successful PSI operation and confirmation, by the Eurogroup on the basis of an assessment by the Troika, of the legal implementation by Greece of the agreed prior actions. The official sector will decide on the precise amount of financial assistance to be provided in the context of the second Greek programme in early March, once the results of PSI are known and the prior actions have been implemented.
We reiterate our commitment to provide adequate support to Greece during the life of the programme and beyond until it has regained market access, provided that Greece fully complies with the requirements and objectives of the adjustment programme.
Η δήλωση του ΔΝΤ:
“I welcome the proposed understandings reached today by the Euro Group to support Greece.
“The combination of ambitious and broad policy efforts by Greece, and substantial and long-term financial contributions by the official and private sectors, will create the space needed to secure improvements in debt sustainability and competitiveness. These actions, together with a significant strengthening of the financial sector, will pave the way for a gradual resumption of economic growth.
“The success of this strategy crucially depends on full and timely policy implementation by Greece and long-term support by euro area member states. Recognizing the sacrifice involved for the Greek people, the strategy will also aim to minimize the impact on the poorest and most vulnerable.
“As soon as the prior actions agreed with the Greek authorities are implemented and adequate financial contribution from the private sector is secured, I intend to make a recommendation to our Executive Board regarding IMF financing to support a program.
“I also welcome today’s discussion on ensuring the adequacy of the European Financial Stability Facility (EFSF) and European Stability Mechanism (ESM), which will help bolster the firewall against financial contagion, catalyze efforts to enhance IMF resources, and help secure global stability for the benefit of all.”

Αλήθεια ή ψέμα η «προειδοποίηση» Κίσινγκερ: O Γ’ ΠΠ προ των πυλών!

Όσο και να θέλει κάποιος να εντυπωσιάσει με έναν τίτλο, έτσι ώστε να «μαζέψει» αναγνώστες και τα περίφημα «κλικ», δεν μπορεί στην ουσία να αποδώσει σε λίγες λέξεις όσα φέρεται να λέει ο Χένρι Κίσινγκερ, ο παλαιός «γνώριμος» της χώρας μας, και όχι μόνο, στην αγγλική «The Daily Squib» πριν από λίγο καιρό.

 Παρά το γεγονός πως μας «τρώει το χέρι» μας να προχωρήσουμε σε σχολιασμό των λεγομένων του «μάγου» της διπλωματίας, τελικά αποφασίσαμε πως κάθε περαιτέρω σχόλιο πέραν την ακριβούς απόδοσης στην ελληνική των λεγομένων του 88χρονου πλέον, γκουρού των διεθνών σχέσεων είναι περιττό. Το αν είναι αληθινό το κείμενο ή ένα ακόμη ψεύτικο κείμενο όπως η περίφημη «ομιλία» του για την ανάγκη… ελέγχου των… ατίθασων Ελλήνων, δεν έχει διαλευκανθεί. Ωστόσο, όσα γράφονται έχουν αυτονόητο ενδιαφέρον, ίσως διότι συχνά, ψεύτικα έστω κείμενα κρύβουν ψήγματα από αλήθειες, μη ορθές πολιτικά, οι οποίες όμως πρέπει να τεθούν υπόψη του διεθνούς ακροατηρίου. Προσωπικά δυσπιστούμε έντονα, αλλά διαβάζοντας παράλληλα την είδηση περί του μαζικού επανεξοπλισμού της Ρωσίας και την κινεζική φρενίτιδα, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι. Πως όμως ένας προνομιακός συνομιλητής του Πούτιν θα μπορούσε να λέει τέτοια πράγματα; Προφανέστατα, κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την υπόθεση. Λέτε να αποτελούν όλα «κόλπο» των κατασκευαστών πολεμικού υλικού που έχουν ανησυχήσει με την τάση δραματικής αποκλιμάκωσης των εξοπλιστικών δαπανών; Ποιος ξέρει;
Μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο το «www.defence-point.gr» απλά μεταφράζει τα φερόμενα ως λεγόμενα του Κίσινγκερ και αφήνει – για την ώρα – τον αναγνώστη να προσπαθήσει να τα «χωνέψει», αλλά και να αναρωτηθεί το κατά πόσο ο δαιμόνιος αυτός διπλωμάτης, ακαδημαϊκός, συγγραφέας και πολιτικός είναι απλά… μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας λόγο γήρατος, αποτελεί έναν ψυχροπολεμικό «δεινόσαυρο», απλά κάτι ξέρει… ή δεν τα είπε ποτέ!
Για την ιστορία η διαδικτυακή διεύθυνση του δημοσιεύματος είναι η http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089.
Το ακριβές κείμενο των φερομένων ως δηλώσεων του Χ. Κίσινγκερ, με τον εύγλωττο τίτλο «Χένρι Κίσινγκερ: Εάν δεν μπορεί κάποιος να ακούσει τα τύμπανα του πολέμου θα πρέπει να είναι κουφός» έχει ως εξής (συνέντευξη στον Άλφρεντ Χάινζ, στις 27/11/2011):
«Με μία αξιοπρόσεκτη παραδοχή, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του προέδρου Νίξον, Χένρι Κίσινγερ, αποκαλύπτει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στην Μέση Ανατολή. Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο γηραιός πολιτικός, ο οποίος θα γίνει 89 ετών τον Μάιο, προβαίνει στην ανάλυσή του αναφορικά με την συγκεκριμένη κατάσταση των πραγμάτων στο παγκόσμιο χώρο της γεωπολιτικής και της οικονομίας.
«Οι ΗΠΑ έχουν παγιδεύσει την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρό (σ.τ.μ. της Κίνας και της Ρωσίας) θα είναι το Ιράν, το οποίο, φυσικά, αποτελεί τον κύριο στόχο του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη, και στη Ρωσία να επανακάμψει από την παρελθοντική της σοβιετοποίηση, έτσι ώστε τους έχουμε δώσει μία λανθασμένη εντύπωση με αποτέλεσμα να προβαίνουν σε ψευτοπαλικαρισμούς, συμπεριφορά η οποία θα τους οδηγήσει μία ακόμα πιο γρήγορη καταστροφή και των δύο. Είμαστε σαν τον ελεύθερο σκοπευτή που έχει θέσει στον στόχο το θύμα του και μόλις δοκιμάσουν να κινηθούν τότε μπαμ-μπαμ. Ο επερχόμενος πόλεμος θα είναι τόσο σοβαρός ώστε μόνο μία υπερδύναμη πρόκειται να νικήσει, και αυτοί θα είμαστε εμείς (and that’s us folks).
»Αυτή είναι και η αιτία γιατί η Ε.Ε. βρίσκεται σε τέτοια βιασύνη να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο υπερκράτος, διότι γνωρίζουν το τι ακριβώς έρχεται και για να επιβιώσουν, η Ευρώπη θα πρέπει να έχει ένα συνεκτικό κράτος. Η στάση επείγοντος που έχουν υιοθετήσει, μου λέει πως γνωρίζουν πλήρως πως η μεγάλη αποφασιστική αναμέτρηση έρχεται κατά πάνω μας. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή την όμορφη στιγμή.»
Και ο Χένρι Κίσινγκερ συμπλήρωσε: «Εάν είσαι ένας κοινός άνθρωπος, τότε θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο με το να μετακινηθείς στην επαρχία και να χτίσεις μία φάρμα, αλλά θα πρέπει να πάρεις μαζί σου και όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα πηγαινοέρχονται. Επιπροσθέτως, ακόμα και η ελίτ η οποία θα έχει ασφαλή μέρη για να διαμένει σε ειδικά καταφύγια, θα πρέπει να προσέχει κατά τη διάρκεια του πολέμου στον ίδιο βαθμό με τους πολίτες γιατί τα καταφύγιά της μπορεί να εκτεθούν σε κινδύνους».
Μετά από λίγες στιγμές σιωπής, ο κύριος Κίσινγκερ, συγκεντρώνοντας πάλι τις σκέψεις του συνέχισε λέγοντας: «Είπαμε στους στρατιωτικούς πως πρέπει να ελέγξουμε εφτά χώρες τη Μέσης Ανατολής, λόγο των πηγών τους, και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το έργο τους. Όλοι γνωρίζουμε το τι ακριβώς πιστεύω για τους στρατιωτικούς, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως έχουν υπακούσει τις εντολές πολύ καλά αυτή τη φορά. Βρισκόμαστε στο τελευταίο σκαλοπάτι π.χ. το Ιράν θα γείρει την ισορροπία. Για πόσο καιρό η Κίνα και η Ρωσία θα στέκονται έτσι παρακολουθώντας τις ΗΠΑ να καθαρίζουν; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινεζικό δρεπάνι θα σηκωθούν από το λήθαργό τους και αυτό θα συμβεί μόλις το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλα του τα πανίσχυρα όπλα και να σκοτώσει όσους Άραβες μπορεί. Ελπίζουμε, εάν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή να γίνει ισραηλινή.
»Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί πολύ καλά κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας σε πολεμικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, ήταν πολύ ενδιαφέρον να δει κάποιος το νέο παιχνίδι ‘Call of Duty Modern Warfare 3’, το οποίο απεικονίζει ακριβώς το τι θα έρθει στο άμεσο μέλλον, μέσω του προνοητικού του προγραμματισμού. Οι νέοι μας, στις ΗΠΑ και την Δύση, είναι έτοιμοι επειδή έχουν έτσι προγραμματιστεί ώστε να γίνουν καλοί στρατιώτες, κρέας για τα κανόνια, και μόλις θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους να πολεμήσουν αυτούς τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους (those crazy Chins and Russkies) θα υπακούσουν.
»Μέσα από τις στάχτες θα χτίσουμε μία νέα κοινωνία, θα έχει μείνει μόνο μία υπερδύναμη και αυτή θα λειτουργήσει ως η νικήτρια παγκόσμια κυβέρνηση. Μην ξεχνάς οι ΗΠΑ, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε προσωπικό που κανένα άλλο έθνος δεν διαθέτει, και θα χρησιμοποιήσουμε όπλα στον πλανήτη τα οποία δεν έχει ξαναδεί, την κατάλληλη στιγμή». Τέλος της συνέντευξης, ο ρεπόρτερ συνοδεύεται εκτός δωματίου από τον βοηθό του Κίσινγκερ.»
Τα σχόλια δικά σας.

Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!

Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια. Όπωςαποκαλύψαμε εδώ, η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE.
Μα η BAKER & McKENZIE είναι η εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine Langarde!
Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η όλη μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στελέχη του όπως ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Το καταστροφικό μνημόνιο στην ουσία ωφέλησε το ΔΝΤ ενώ τώρα η καταστροφή λαμβάνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας με την μεθοδευμένη εκποίηση των ασημικών…

Η αποκάλυψη από τον Smith.
Για την πρόσληψη συμβούλων για ένδεκα σχέδια αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.
Και ειδικότερα για την εταιρεία ΕΛΠΕ: Την προς το σκοπό της πώλησης έως και του συνόλου των μετοχών της ΕΛΠΕ με την ανάθεση του «έργου» στη δικηγορική εταιρία «Baker & McKenzie»
Σημείωση: Μας έχουν για πολύ βλάκες δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα !!!
Και αυτό διότι η κυρία Christine Lagarde ήταν η Πρόεδρος του Δικηγορικού γραφείου «Baker & McKenzie» πριν να γίνει Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και στην συνέχεια δηλ. σήμερα η Πρόεδρος του ΔΝΤ (IMF)
H κυρία μοιράζει δουλειές με το αζημίωτο …… μεριμνώντας για τα συνταξιοδοτικά της πακέτα» δεν διαφέρει από τα δικά μας ΛΑΜΟΓΙΑ
Ακόμα, το γνωστό αυτό δικηγορικό γραφείο «Baker & McKenzie»έχει πελάτες τους μεγαλύτερους Γερμανικούς Ομίλους και με στοιχεία αποδεικνύεται ότι γνωρίζει για τις απάτες τους και συνεχίζει αγνοώντας τους Νόμους και κώδικες ηθικές, όπως δηλώνουν ότι έχουν και με βάση αυτούς λειτουργούν, με το να τους συνοδεύουν επαγγελματικά παρέχοντας  τους νομικές συμβουλές και προστασία έναντι διαστημικού τιμήματος (εξου και τα οικονομικά στοιχεία τους όπου για το 2011 τα ΕΣΟΔΑ ήταν 2,27 Δις Δολλάρια !!!),
(υπάρχουν και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, ενυπόγραφα σχετικά έγγραφα με τα οποία επιβεβαιώνονται τα παραπάνω δηλαδή ότι είναι γνώστες για τις ΑΠΑΤΕΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και μάλιστα ακόμα και για περιπτώσεις στην ΕΛΛΑΔΑ για τις οποίες έχουν συγκαλυφθεί τόσο από τους ίδιους όπως και από τΑ Ελληνικά ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ – Βλ. Εγγραφο του Δικηγορικού Γραφείου εδώ      http://www.scribd.com/doc/77228706
————————————————————-
http://www.imf.org/external/np/omd/bios/cl.htm                                                            
After being admitted as a lawyer to the Paris Bar, Christine Lagarde joined the international law firm of Baker & McKenzie as an associate, specializing in Labor, Anti-trust, and Mergers & Acquisitions. A member of the Executive Committee of the Firm in 1995, Christine Lagarde became the Chairman of the Global Executive Committee of Baker & McKenzie in 1999, and subsequently Chairman of the Global Strategic Committee in 2004.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελέγξτε τον πάτο από το γάλα που αγοράζετε!!! ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΑΛΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑ-ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ 5 ΦΟΡΕΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ... ekdosi.com (ΔΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 3 Ή ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3 - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1,2, ΚΕΝΟ,4,5, ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!
Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.   ekdosi.com 

Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του.

Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές.
Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί.
Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5.
Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία
3 φορές.
 ekdosi.com 
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. 
 ekdosi.com 
Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

i-Dosing το Ψηφιακό Ναρκωτικό

Τα σημερινά παιδιά “φτιάχνονται” χρησιμοποιώντας ακουστικά ! Ορισμένα MP3 που είναι διαθέσιμα για κατέβασμα online, υποτίθεται ότι δημιουργούν μια κατάσταση εκστάσεως. Η νέα πρακτική ονομάζεται ‎i-Dosing και απαιτεί ένα ζευγάρι ακουστικά και κάτι που να παίζει μουσική. Οι υπέρμαχοι του i-Dosing λένε ότι η έκσταση δημιουργείται από το “binaural beat effect.” Το binaural μπορεί να ερμηνευτεί ως αμφιωτικός ή διακουστικός τόνος.

Αμφιωτικό τονικό σήμα, αμφιωτικό ηχητικό σήμα. Άλλες ερμηνείες του binaural: διακουστικός, διωτικός (diotic), δίωτος (Γεωργούσης Παναγιώτης Ν., Αγγλοελληνικό Λεξικό Παιδαγωγικών και Ψυχολογικών Όρων, Αθήνα, Εκδόσεις Δελφοί, 2005, σελ. 35).

Το αποτέλεσμα δημιουργείται από δυο ελαφρώς διαφορετικά ακουστικά σήματα που ακούγονται χωριστά από το αριστερό και το δεξιό αυτί. Αν ακούτε έναν ήχο 200Hz σε ένα αυτί και έναν 190Hz ήχο στο άλλο θα ακούσετε ένα 10Hz binaural beat (200 – 190 = 10). Αν ακούσετε δύο διαφορετικές συχνότητες σε κάθε αυτί, θα ακούσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο, ως binaural beat.

Με ένα “ψηφιακό ναρκωτικό” το οποίο σημειωτέον είναι νόμιμο (γιατί δεν έχει να κάνει με ουσίες, και θεωρείται πλήρως ασφαλές και μη εθιστικό) μπορείτε να απελευθερώσετε ενδορφίνες, το λεγόμενο “χάπι ευτυχίας” του οργανισμού σας, και να σας ανεβάσει την διάθεσή σας. Απλώς φοράτε τα ακουστικά σας και ηρεμείτε. Καθώς οι ήχοι τριγυρνάνε στο κεφάλι σας, αποκτάτε μια αίσθηση καθαρότητας και αρμονίας. Ο εγκέφαλό σας είναι φυσικό να δημιουργεί και να απελευθερώνει ενδορφίνες, εγκεφαλίνες, ενδογενή οπιούχα και σεροτονίνη ….. η διάθεσή σας ανεβαίνει, οι πόνοι εξαφανίζονται, οι φόβοι και οι ανησυχίες επίσης. Αισθάνεστε ότι η ευαισθησία σας αυξάνει. Ξαφνικά όλα φωτεινότερα και πιο όμορφα. Αισθάνεστε σαν μεγάλος σκηνοθέτης και βλέπετε την ζωή μέσα από ένα πολύ ειδικό φακό. Κανονικό ναρκωτικό και μάλιστα ελεύθερο.

Η εταιρεία Digital Drug επειδή θεωρεί ότι είναι ένας ανοιχτός διαφανής οργανισμός δίνει παρακάτω τις συχνότητες που χρησιμοποιεί στην παραγωγή του Digital Drug CD:

0.5 – 1.5 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

0.9 Hz – Αίσθημα ευφορίας.

2.5 Hz – Παραγωγή ενδογενών οπιούχων, ελαττώνουν τους πόνους και την ανησυχία.

4.0 Hz – Παραγωγή εγκεφαλινών για μειωμένο στρες.

10 Hz – Αυξημένη απελευθέρωση Σεροτονίνης. Ανέβασμα διαθέσεως, διεγερτικό τονωτικό.

14 Hz – Αίσθηση ενεργοποιήσεως, συγκέντρωση σε σκοπούς.

20.215 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως LSD-25

30 Hz – Δημιουργεί ασφαλή αποτελέσματα εικονικής χρήσεως marijuana

33 Hz – Υπερευαισθησία, C. Συνείδηση

38 Hz – Απελευθέρωση ενδορφίνης.

46.98 Hz – Οπτικοποιημένα εφέ, όταν χρησιμοποιείται με 62.64 & 70.47 Hz

Carriers: 90 – 110 Hz – Αύξηση beta-ενδορφίνης, προκαλεί ηδονή.

111 Hz – Συνεχή έκκριση beta-ενδορφίνης.

Special effects

Light panning phaser effect on the 10 Hz chord

Τώρα τι να σας πω? Την δική μου άποψη, του τι σας κάνουν με αυτές τις χαμηλές συχνότητες; Πιστέψτε με δεν θέλετε να ξέρετε!!! Οι συχνότητες άντε σωστές είναι. Όμως πριν με κατηγορήσετε ξανά για συνωμοσιολόγο σας αφήνω εσάς να βρείτε τι παίζεται εδώ !

Μα … Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ, των αποκοιμισμένων ανθρώπων, προς το ταχύτατα επερχόμενο τέλος τους, ή θα έλεγα καλύτερα των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΡΟΜΠΟΤ !

Έτσι διασώζονται οι χρεοκοπημένες οικονομίες: Διεγράφησαν τα χρέη των Ισλανδών!




Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, σε μία εκπληκτική ενέργεια που καταδεικνύει ότι οι χρεοκοπημένες οικονομίες μόνο με την διαγραφή χρεών μπορούν να διασωθούν (και ειδικά όταν πρόκειται για χρέη όπως τόκοι από κεφάλαια που έχουν πληρωθεί εις διπλούν ή και τριπλούν όπως στην περίπτωση της Ελλάδας) και όχι με το να φορτωθούν νέα δάνεια.

Την ώρα που στις Βρυξέλλες η Ελλάδα θα φορτωθεί ένα ακόμα δάνειο 130 δισ. Ευρώ για να φτάσει το 2020 να χρωστά όσα το 2009 (!) η Ισλανδική Ένωση Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών ανακοίνωσε ότι με την διαγραφή των χρεών θα επανέλθει στα διακά στην ανάπτυξη το αργότερο σε δύο χρόνια και ότι τα μέτρα που έλαβε η Ισλανδία για να αναγεννηθεί από την κρίση του 2008 αποδεικνύονται αποτελεσματικά.

Μάλιστα τώρα οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι οι Ισλανδοί δεν επιθυμούν να ενταχθούν στην ΕΕ, γιατί θεωρούν ότι αποτελείται από χρεοκοπημένες προβληματικές οικονομίες!

«Μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι η Ισλανδία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στη διαγραφή χρέους νοικοκυριών. Η χώρα έκανε ό,τι χρειαζόταν σε μία κρίση, ακολουθώντας τα εγχειρίδια. Οποιοσδήποτε οικονομολόγος θα συμφωνούσε» δηλώνει ο Λαρς Κρίστενσεν, επικεφαλής οικονομολόγος αναδυόμενων αγορών στην τράπεζα Danske στην Κοπεγχάγη.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι αποδεικνύονται αποτελεσματικά τα μέτρα που πήρε η Ισλανδία για να αναγεννηθεί από την κρίση του 2008, όταν οι τράπεζές της προχώρησαν σε χρεοκοπία για το ποσό των 85 δισ. δολαρίων.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά η Ισλανδία έπαιξε πολύ έξυπνα το γεωστρατηγικό της «χαρτί»: Όταν πτώχευσε και άρχισαν οι ταραχές στην φιλήσυχη χώρα και κανείς δεν της  από τους δυτικούς της συμμάχους δεν έδινε βοήθεια (η Ισλανδία ανήκει στο ΝΑΤΟ) "φλερτάρισε" επί ένα μήνα με την Ρωσία.
Μόλις ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Β.Πούτιν εξήγγειλε  πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την διάσωση της ισλανδικής οικονομίας» αμέσως σε 24 ώρες η Βρετανία και η Νορβηγία δήλωσαν ότι «Θα βοηθήσουνε άμεσα την Ισλανδία», όπως και έγινε. 

Εμείς τρέχουμε για να συνάψουμε ένα ακόμα δάνειο, το μόνο βέβαιο για το οποίο είναι ότι δεν θα αποπληρωθεί ποτέ, αφού προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης 4-7% σε μία χώρα με ύφεση 6,8%!
Α, και κάτι άλλο: Στην Ισλανδία οι τράπεζες κρατικοποιήθηκαν αμέσως μετά την χρεοκοπία. Στην Ελλάδα το κράτος «τραπεζοποιήθηκε» με τον διορισμό τραπεζίτη ως πρωθυπουργού και την πληρωμή των χρεών των τραπεζών από του κούρεμα, από τους πολίτες!

Υπάρχει ελπίδα;