Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου

1
Τα ραντάρ Απόλυτο Οπλικό Σύστημα??? τι μας λες τώρα πάλι ? θα πείτε πολλοί ανυποψίαστοι. Και Όμως διαβάστε και θα δείτε ! Απλώς παρέλειψα όσο μπορούσα τα τεχνικά για να γίνει πιο κατανοητό και περιληπτικό το κείμενο. Αν καταλάβετε τις έννοιες που αναπτύσσονται εδώ, θα συνειδητοποιήσετε ότι ζούμε σε ένα κόσμο φαντασμάτων που είναι απείρως πιο κοντά στην Σπηλιά του Πλάτωνα ! Διαβάστε Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, πάντα όμως με ανοιχτό μυαλό και χωρίς θεούς, παρωπίδες, εγωισμούς και τυπολατρίες !
Στο τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Η Σοβιετική Ένωση απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα κανονικά και υπέρυθρα ραντάρ. Εκείνο τον καιρό η αυτή η επιστημονική ομάδα ήταν η κορυφαία παγκοσμίως στην θεωρία και τεχνολογία των Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) και της θεωρίας διατομής των ραντάρ.
  • Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια, για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.
Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman.
© Περίληψη άρθρου του Tom Bearden. Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses. Η Αντιγραφή επιτρέπεται ΜΟΝΟ με σύνδεσμο σε αυτή την ανάρτηση.
2
Μερικοί κορυφαίοι Δυτικοί επιστήμονες στα ραντάρ πιστεύουν ότι οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν προχωρήσει την θεωρία της διατομής ραντάρ πέρα από εκεί που έχουν φθάσει οι σημερινοί Δυτικοί επιστήμονες. Η διατομή ραντάρ είναι η καρδιά της μοντέρνας τεχνολογίας ραντάρ, των αντιμέτρων και των αντί-αντιμέτρων.
Η θεωρία της τεχνολογίας Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών για τις συχνότητες των ραντάρ.
Η θεωρία των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών παράγει ένα κύμα Χρονικής Αντιστροφής (TR) σε άμεση ανταπόκριση ενός ληφθέντος κανονικού κύματος. Ο καθρέπτης μπορεί να τροφοδοτηθεί με ενέργεια ώστε να παράγει μια πολύ μεγάλη ενίσχυση του Χρονικά- Αντεστραμμένου κύματος.
Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Σοβιετικοί ξεκίνησαν ένα αληθινά γιγαντιαίο πρόγραμμα για να μαζέψουν και να εκτιμήσουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία της Δύσεως. Όλο το υλικό επανεξετάστηκε πλήρως και αφομοιώθηκε, σε μια σκόπιμη έρευνα για να βρεθεί κάτι καινούργιο. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Δύση. Που είσαι Τέσλα ?
  • Το 1950 οι Σοβιετικοί μάλλον είχαν ήδη ανακαλύψει την Σύζευξη σε Φάση και το Χρονικά Αντεστραμμένο κύμα, στα πρόγραμμα τους ραντάρ χρησιμοποιώντας τους Γερμανούς επιστήμονες. Η έρευνα τους σίγουρα θα είχε αποκαλύψει ότι το Χρονικά-Αντεστραμμένο κύμα είναι η λύση στην κυματική εξίσωση, και ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο σε όλα τα κύματα και τις περιοχές συχνοτήτων, κάτω από μη-γραμμικές καταστάσεις. Τονίζουμε το γεγονός ότι από την αρχή οι Σοβιετικοί οδηγούσαν τον κόσμο στην μη γραμμική επιστήμη και τα μαθηματικά.
Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι Σοβιετικοί πρέπει να είχαν ξεκινήσει ένα έντονο πρόγραμμα αναπτύξεως σε αυτά τα όπλα- ραντάρ (TR). Εάν ήταν έτσι η Σοβιετική Ένωση είχε το ισοδύναμο επτά η οκτώ Σχέδια Manhattan, πλάτη με πλάτη, στην ανάπτυξη, αποθήκευση και επιχειρησιακή χρήση των TR κυματικών οπλικών συστημάτων. Τουλάχιστον πέντε γενεές τέτοιων όπλων έχουν αναπτυχθεί. Πρόκειται για θέμα τεράστιας σημασίας για τις ΗΠΑ – και ένα το οποίο οι κοινότητες των υπηρεσιών πληροφοριών και επιστημονικές των ΗΠΑ το έχουν χάσει το παιχνίδι. Λόγω της στενοκεφαλιάς των πολυεθνικών εταιριών.
(δεν μιλώ για την χώρα μας, ενώ έχουμε τα μυαλά, με ελάχιστο κόστος θα μπορούσαμε να τα κάνουμε, 2 παλιά ραντάρ και 10 υπολογιστές ! αλλά από μαγκιές, βλακεία, εγωισμό και απογόνους του Εφιάλτη που ακόμη έχουμε πολλούς, θα δείτε παρακάτω για ποιο πράγμα μιλώ)
  • Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι το φαινόμενο του κύματος αντεστραμμένου-χρόνου είναι ένα καθολικό παγκόσμιο φαινόμενο της φύσεως, όχι μια απροσδόκητη επιτυχία, ούτε ένα φαινόμενο των «μη γραμμικών οπτικών». Είναι μια λύση στην κυματική εξίσωση, και σαν τέτοια εφαρμόζεται σε κάθε είδος κύματος. Ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, μαγνητό-υδροδυναμικά και άλλα συστήματα εκπομπής κάτω από τις κατάλληλες μη γραμμικές συνθήκες.
3.1
Συγκρινόμενο με ένα σύνηθες κύμα, το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα έχει καταπληκτικά διαφορετικές δυνατότητες σαν οπλικό σύστημα. Ένα τέτοιο κύμα ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το μονοπάτι του κανονικού κύματος από το οποίο προήλθε. Έτσι διαθέτει ένα «ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΡΜΑ» μέσω του Χώρου, πίσω στην αρχική θέση του οποιουδήποτε πράγματος το εξέπεμψε. Επιπλέον το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα συνεχώς Συγκλίνει πάνω στο αόρατο ανάποδο μονοπάτι.
Δεν αποκλίνει ούτε χάνει την ενέργεια του όπως τα συνήθη συμβατικά κύματα. Χρησιμοποιώντας μερικές απλές τεχνικές (ιδίως pumped 4-wave mixing), η υπερβολικά μεγάλη ενίσχυση του χρονικά ανεστραμμένου (TR) κύματος μπορεί εύκολα και φθηνά να επιτευχθεί.
Μια εκπληκτική ικανότητα οπλικού συστήματος αναδύεται όταν ενισχυμένα (TR) κύματα δημιουργούνται σε ανταπόκριση λαμβανομένων σημάτων από απομακρυσμένο στόχο.
  • (1)Εάν μπορεί να ληφθεί οποιοδήποτε σήμα από απομακρυσμένο στόχο, ένα σήμα επιστροφής (TR) τεραστίας ισχύος μπορεί να χτυπήσει τον στόχο. Σχεδόν όλη η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος (TR) θα φτάσει στον απομακρυσμένο στόχο, αν και μέσω ενός εξαιρετικά μη γραμμικού μέσου η κάτω από συνθήκες σκεδάσεως. Καθόλου ενέργεια δεν πρόκειται να χαθεί καθ οδών. Εάν ο στόχος κινείται γρήγορα ένα διορθωτικό σήμα μπορεί να υπολογιστεί και να προστεθεί για να οδηγήσει την διαδρομή επιστροφής.

  • (2)Η Ολογραφία πραγματικού χρόνου μπορεί να επιτευχτεί άμεσα χρησιμοποιώντας κύματα (TR) και χωρίς πρώτα να φτιάξει κανείς ολογράμματα. Γεωμετρικά σχήματα (σφαίρες, σχήματα, ημισφαιρικά κελύφη, κλπ) ενέργειας μπορούν να δημιουργηθούν με συμβολομετρία. Εφόσον φέροντα κύματα των (TR) δεν εξασθενούν με την απόσταση, αυτές οι ενεργειακές φόρμες παρεμβολής μπορούν να συναρμολογηθούν από διασταυρούμενες ακτίνες κυμάτων (TR) σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και εκατοντάδες οι χιλιάδες χιλιόμετρα.
Η ενέργεια που περιορίζεται μόνο από την ποσότητα που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χειριστής. Έτσι το ραντάρ από μόνο του γίνεται ένα πανίσχυρο όπλο.
Δεν θέλω να σας κουράσω ακόμη περισσότερο με τεχνικές λεπτομέρειες. Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν τέτοια όπλα από την δεκαετία του 1950. Οι επιπτώσεις είναι αφάνταστες.
Για πρώτη φορά αγγίξαμε σαν γήινοι τη νηπιακή τεχνολογία όλων των εξωγήινων φυλών εκτός της δική μας, σαν ανθρωπότητα.
Και πώς να το επιτύχουμε, όσο παραμένουμε δούλοι των Επικυρίαρχων και των ιδεοληψιών μας, ενώ νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι.
3
  • Επίσης τα όπλα ραντάρ κυμάτων (TR) παρέχουν ένα εύκολο μηχανισμό εξουδετερώσεως των Πυρηνικών Όπλων. Για να μην μπω σε λεπτομέρειες σας λέω ότι τα όπλα αυτά μπορούν ηλεκτροβαρυτικά (με ένα γιγαντιαίο στάσιμο κύμα) να προκαλέσουν έκρηξη των πυρηνικών κεφαλών του εχθρού όποια στιγμή το θελήσουν !!!!!!!
Για παράδειγμα τον χειμώνα του 1957-58, στην δοκιμή ενός τέτοιου όπλου στο Kyshtym, κοντά στα Ουράλια, λόγω βλάβης του πομπού, εκκενώθηκε ένας ισχυρός βαθμωτός Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (ηλεκτροβαρυτικός) στην Γη. Ο παλμός χτύπησε τα πυρηνικά κατάλοιπα που ήταν αποθηκευμένα εκεί κοντά, προκαλώντας έκρηξη. Η ραδιενεργός μόλυνση υπάρχει ακόμα..
Μετά από αυτό το ατύχημα οι Σοβιετικοί έπρεπε να είχαν αναπτύξει καλύτερα συστήματα ασφαλείας για αυτά τους τα όπλα. Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο του 1986, η έκρηξη σε ένα αντιδραστήρα στο Chernobyl σίγουρα προκλήθηκε από ατύχημα του τεράστιου πομπού του Τρυποκάρυδου (Woodpecker) περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά.
Η ξαφνική αποτυχία του (TR) πομπού Woodpecker αναγνωρίστηκε θετικά από τον μηχανικό Bill Bise. Όλα τα κυκλώματα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν στιγμιαία, απελπισμένα τραβούσαν το γιγαντιαίο «στάσιμο κύμα» που είχε κτίσει το όπλο.
Μερικές ώρες αργότερα, τα κυκλώματα ασφαλείας του πομπού τελικώς κατέρρευσαν, και ένας πολύ μικρότερος αλλά ακόμη σημαντικός ηλεκτροβαρυτικός παλμός εκκενώθηκε στην Γη, εξαπλωνόμενος σαν κύμα εδάφους. Το πρώτο ραδιενεργό υλικό – οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου σε έναν από τους άτυχους αντιδραστήρες του Chernobyl – συνάντησαν το κύμα εδάφους και αμέσως εξεράγησαν.
1_thumb4
Εάν ο πλήρης ηλεκτροβαρυτικός παλμός είχε διαφύγει από τον χτυπημένο πομπό, και οι τέσσερις στο Chernobyl θα είχαν εκραγεί βιαίως, και τα ραδιενεργά κατάλοιπα θα είχαν καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της γης. Εάν οι αντιδραστήρες είχαν κλείσει και οι ράβδοι ελέγχου είχαν εισαχθεί εντελώς μέσα στους αντιδραστήρες για να σταματήσουν την ραδιενεργό αντίδραση, μια πολύ μεγαλύτερη έκρηξη θα γινόταν, μάλλον έκρηξη ατομικής βόμβας.
Στην πραγματικότητα αυτό συνέβη γιατί οι Ρώσοι ετοίμαζαν επίθεση στην Αμερική, έχοντας ενεργοποιήσει 12 νομίζω τέτοια συστήματα. Αυτό ήταν το τελευταίο που έκλεινε όταν συνέβη η καταστροφή. Ουσιαστικά μια ιδιωτική Αμερικανική ομάδα τους είχε μυριστεί, και με το άρχισαν την ενεργοποίηση των όπλων με ανώτερη τεχνολογία και με αστεία μέσα, πέρασαν «ανάποδα» μέσα και τους κάνανε την ζημιά. Μήπως αντιλαμβάνεστε τώρα αυτό που έλεγα παραπάνω για τους Έλληνες?
Όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε το βιβλίο τουTom Bearden, Fer De Lance, θα το βρείτε εδώ
  • Συνοπτικά οι επιθέσεις των Ρώσων στην Αμερική: Τον Μάιο του 1960 με ένα πρωτότυπο (TR) σύστημα ραντάρ καταρρίπτεται το κατασκοπευτικό αεροπλάνο του Gary Powers πάνω από την Σοβιετική Ένωση.
  • Τον Απρίλιο του 1963 γίνονται επιχειρησιακά τα πρώτα Σοβιετικά οπλικά συστήματα (TR). Χτυπιέται το πυρηνικό υποβρύχιο U.S.S. Thresher στις 10 Απριλίου βόρεια του Puerto Rico.
  • Όλα τα παλιά Ρωσικά ραντάρ χρησιμοποιούνται πλέον σαν οπλικά συστήματα, την στιγμή που οι Δυτικοί τα βλέπουν σαν παρωχημένα. Εδώ γελάμε.
Τον Οκτώβριο του 1984 ο Roy Brewer ενημέρωσε τον πρόεδρο Reagan γιατα όπλα βαθμωτού πεδίου κατά απαίτηση του Tom Bearden. Κατόπιν ενημέρωσε το National Security Council. Τρεις φορές ο Reagan ζήτησε από τον υπουργό του άμυνας να δράσει. Τίποτα δεν έγινε, γιατί η Αμερικανική κοινότητα των Υπηρεσιών Πληροφοριών δεν το πίστεψε και δεν έκανε τίποτα.
Το θέμα είναι τεράστιο, δες το φωτογραφικό άλμπουμ, και δεν έθιξα καν τον βιολογικό παράγοντα, ούτε κάτι απείρως χειρότερο από τα Βαθμωτά Όπλα, τι ??? μα τα Κβαντικά !
Duga-3 ο Ρωσικός Τρυποκάρυδος
Έτσι γρήγορα και με ανοιχτό μυαλό χωρίς περιορισμούς και χρησιμοποιώντας τις ιδέες του Τέσλα έφτιαξαν πομπούς Βαθμωτών Πεδίων (έχω γράψει πολλές φορές στα άρθρα μου στην miastala.com). Δημιουργούσαν λοιπόν “Βαθμωτά Ηλεκρομαγνητικά Στάσιμα Κύματα” δηλαδή ένα γιγαντιαίο Ηλεκτροβαρυτικό Στάσιμο Κύμα, και έτσι ένα γιγαντιαίο ταλαντούμενο δυναμικό στον χρονοχώρο !!!
Σε αυτόν τον σταθμό οφείλεται το ατύχημα στο Chernobyl, όταν ενώ ετοίμαζαν χτύπημα στην Αμερική εκείνη την ώρα, κάτι δεν “πήγε καλά” και έγινε το σκηνικό.
5
‘Η Ενέργεια Είναι Δωρεάν’ nikola tesla
…Αν χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα ύλες για να αντλήσουμε την ενέργειά μας τότε, ζώντας εις βάρος του κεφαλαίου μας, θα το εξαντλήσουμε γρήγορα. Αυτή η μέθοδος είναι βάρβαρη και επιπόλαια σπάταλη και θα πρέπει να σταματήσει για χάρη των ερχόμενων γενεών. Το αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι η υδροδυναμική είναι ο πολυτιμότερος ενεργειακός πόρος μας. Σε αυτήν η ανθρωπότητα πρέπει να εναποθέσει τις ελπίδες της για το μέλλον.
Με την πλήρη ανάπτυξή της καθώς και μ’ ένα τέλειο σύστημα της ασύρματης μετάδοσης της ενέργειας σε οποιαδήποτε απόσταση, ο άνθρωπος θα είναι σε θέση να λύσει όλα τα προβλήματα της υλικής του ύπαρξης. Η απόσταση, που είναι το κύριο εμπόδιο στην ανθρώπινη πρόοδο, θα εκμηδενιστεί εντελώς όσον αφορά τη σκέψη, τη λέξη, και τη δράση. Η ανθρωπότητα θα ενωθεί, οι πόλεμοι θα γίνουν αδύνατοι, και η ειρήνη θα βασιλέψει ανώτατο επίπεδο. nikola tesla

7
Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό
Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη. Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman. O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού.
Έγραψε 200 εξισώσεις όπου περιείχαν την λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και επιπλέον την δυνατότητα αντλήσεως άπειρης ενέργειας από το “Ενεργό Κενό”. Δηλαδή την τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι εξωγήινες φυλές με παραλλαγές φυσικά. Εκτός από εμάς. Έπρεπε λοιπόν το κρυφό κατεστημένο να τα εξαφανίσει όλα. Χρησιμοποίησαν τον Oliver Heaviside ο οποίος δεν ανήκε στην Ακαδημαϊκή κοινότητα.
..και όμως η σνομπ Ακαδημαϊκή κοινότητα τον αποδέχεται. Αυτός ο “κύριος” έθαψε τον Maxwell, κράτησε μόνο 4 εξισώσεις, τις αλλοίωσε και έθαψε τις υπόλοιπες, κατά εντολή των επικυρίαρχων. Έτσι, αντί σε πενήντα χρόνια να είμαστε στο κέντρο του Γαλαξία τουλάχιστον, ακόμη σερνόμαστε στα μαύρα φίδια της ασφάλτου με εμβολοφόρους κινητήρες και απολιθωμένα καύσιμα.
Κατόπιν θάψανε και τον Tesla και μας φορέσανε τον ηλίθιο Αϊνστάιν !
Ποιοί ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;
«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
Έτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία της διττότητος του Jean Pierre Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα: «Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA»

Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών

3
Περιχώρισις*, το κλασσικό τεράστιο πρόβλημα των “θεών”* ! Φυσικά έχουν κι αυτοί προβλήματα, τι νομίσατε, επειδή είναι θεοί τα χουν λύσει όλα; Κάθε άλλο. Έχουν και είναι σημαντικότερα από τα προβλήματα της υποτιθέμενης κρίσης, που μακάρι να κρατήσει άλλα δέκα χρόνια να ξεκαθαρίσει η κόπρος. Τέλος πάντων ας πούμε για τα προβλήματα των θεών.  Π Ε Ρ Ι Χ Ω Ρ Ι Σ Ι Σ. Γιατί αυτή η λέξη είναι πρόβλημα για τους θεούς. Γιατί πάτησαν την μπανανόφλουδα, μεγαλοπρεπέστατα.
Μετά από τον θάνατο τους και με κόπο καταφέρνουν να φτάσουν στο Ανώτερο Νοητικό πατώντας επί πτωμάτων (ενεργειακά εννοώ), λόγο της απίστευτης διαφοράς στον χρόνο, στις διαστάσεις, π.χ.  κάνω ένα δευτερόλεπτο να σηκώσω τον αναπτήρα μου εδώ στον τρισδιάστατο κόσμο, στον Αστρικό κόσμο περνάνε κατά μέσο όρο 50 γήινα χρόνια και στον Νοητικό κόσμο αντίστοιχα, εκατομμύρια γήινα χρόνια ! !!!
Φυσικά βαριούνται, τόσα εκατομμύρια χρόνια δεν περνούν με τίποτα, εφόσον έχουν μορφή, από υπέρλεπτη ύλη μεν, αλλά μορφή πάντως, από εκεί ‘ψηλά’, γι αυτό, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !
Αντί να κάνουν αυτό που έπρεπε, όταν είχαν την ευκαιρία, δηλαδή να βγουν εκτός δημιουργίας στο ΑΜΟΡΦΟ, παίρνοντας το εισιτήριο από εδώ κάτω (ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ), όλοι μας από εδώ κάτω θα το πάρουμε ! Αν μπορέσουμε !  Ανεβήκαν καταναλώνοντας, τρώγοντας και όχι μόνο ενεργειακά, Ζ Ω Η !!!.
Διότι, ότι έχει μορφή απαιτεί ενέργεια για να την διατηρήσει.
Η ΖΩΗ τρέφεται με Ζ Ω Η .
Όπως κάποιοι άνθρωποι τρώνε ζώα, δηλ. ένα βασίλειο κάτω από αυτούς, αντί να τρώνε καρπούς που είναι δύο βασίλεια κάτω από τους ανθρώπους, έχουνε το ίδιο πρόβλημα. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΖΩΗ. Στην ίδια παγίδα έπεσαν και οι θεοί. [όλοι, οι αποκαλούμενοι ή μη, θεοί].
Όποιος είναι έμψυχος και συνειδητοποιημένος είναι καρποφάγος. Τελεία.
Οι θεοί το γνωρίζουν φυσικά αυτό και έτσι αφού ξεπεράσουν το εδώ επίπεδο φροντίζουν να  τρέφονται με ζωή πάντα δυο βασίλεια πιο κάτω, για να μην ξανά- ξεπέσουν εδώ, ΑΛΛΑ… Δεν μπορούν να μείνουν αιώνια εκεί, με ότι κι αν τρέφονται. Άρα…
Αφού φτάσουν στην άκρη της φούσκας του Ανώτερου Νοητικού, στην άκρη της δημιουργίας, διαπιστώνουν με τρόμο ότι δεν μπορούν να τρυπήσουν την φούσκα. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή της δημιουργίας. Είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην δημιουργία, μέσα στο MATRIX.
Άσε και που να μπορούσαν να ξεφύγουν από την δημιουργία,  θα έβγαιναν στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΟΣ  μπρρρ εκεί θα είχαν να αντιμετωπίσουν τους Μεγάλους Παλιούς , τους Ξεχασμένους και άλλα καλούδια, [πολλά μπρρρρ] !!! Διαβάστε και λίγο Χ.Φ.Λαβκραφτ , σε μετάφραση Γ.Μπαλάνου , είναι η καλύτερη, μακράν, μετάφραση, και οι πρόλογοι του Μπαλάνου… (!!!) , θα τις βρείτε εδώ www.locus7.gr .
Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή
αλλά ούτε και μπορούν να κρατηθούν επ’ αόριστον στο Νοητικό.
… και οι θεοί  είναι, ότι τρώνε [για όλα τα όντα μέσα στις δημιουργίες ισχύει αυτό], τρώγοντας ενέργεια από κατώτερα από αυτούς βασίλεια αρχίζουν ξανά την κάθοδο προς τα δω, την οποία τρέμουν. Έτσι αντλούν ενέργεια από τα ανθρωπάκια [προβατάκια] μέσω αντιπροσώπων.
Ποιοι είναι αυτοί οι αντιπρόσωποι ? Τους ξέρετε ! Οι αρχηγοί των Μυστικών Εταιρειών (sic), το Βατικανό, οι εκκλησίες όλων των ειδών, χρωμάτων και αποχρώσεων, κάθε είδους ομάδα που μαζεύει μεγάλη μάζα ανθρώπων, ποδόσφαιρο, συναυλίες, πολιτική κλπ κλπ. Πιο ψηλά οι Επικυρίαρχοι, πιο ψηλά .. άλλοι και πάει λέγοντας.
3
Κάθε 26.000 χρόνια του Γήινου Γραμμικού Χρόνου κάτι συμβαίνει, αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμη πιο ελάχιστοι έχουν την απαιτούμενη ενέργεια να το καταλάβουν.
Κάτι ΤΡΕΜΟΥΝ,οι θεοί !!! Τι ???
Τρέμουν την ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ που συμβαίνει στο τέλος κάθε Μεγάλου Ενιαυτού του Πλάτωνα.
Γιατί  τότε εξισώνονται οι χρόνοι (αυτή είναι η διαφορά των διαστάσεων ενεργειακά) και έρχονται όλοι ενώπιος ενωπίω !
…και ξέρουν καλά, ότι αφού τα ανθρωπάκια ξεπεράσουν το αρχικό σοκ, μόνο όσοι αντέξουν και είναι προετοιμασμένοι ενεργειακά , τότε τα κεφάλια των θεών, θα κυλίσουν στην άσφαλτο.
Τρέμουν, Την Σφαγή τους, από τα ‘’ανθρωπάκια’’.
16467803
Γι Αυτό Ψεκάζουν τους Ουρανούς Πάνω Από Τα Κεφάλια Μας
…και για να μην συμβεί αυτό, για να αποτρέψουν το αιματοκύλισμα και το τέλος των θεών, των εαυτών τους δηλ.  που το περιμένουν στις 21 Δεκεμβρίου 2012, φροντίζουν με τους λακέδες τους (είπαμε κυρίαρχοι και επικυρίαρχοι) να μας ψεκάζουν με οξείδια μετάλλων.  Ο λόγος που ψεκάζουν, είναι απίστευτα απλός, αυξάνουν την ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ του πυκνωτή Γης Ατμόσφαιρας. (βλέπε Τέσλα).
Με αυτόν τον τρόπο περνάει ο Αιώνας μέσα στον Αιώνα.
Κρατάει λοιπόν χιλιοστά του δευτερολέπτου, δεν το καταλαβαίνει κανείς
και η κατάσταση παραμένει η ίδια.
Αυτό ονομάζεται «ΠΕΡΙΧΩΡΙΣΙΣ».
*Περιχώρισης. Είναι αρχαία Ελληνική λέξη και γράφεται με –ι όχι με –η.
Twilight_cloud_Lorraine_2006-07-11
Αν νομίζετε ότι άξιζαν τα δύο λεπτά που κάνατε να διαβάσετε αυτό το κείμενο,
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !

Duga-3 ο Ρωσικός Τρυποκάρυδος

1

Όταν κάποιος πάει στο Chernobyl συνήθως χάνει ένα πράγμα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακρυά από τον πυρηνικό αντιδραστήρα στον οποίο έγινε το ατύχημα. Είναι ένας από τους τρεις ίδιους σταθμούς που χτιστήκανε κατα την Σοβιετική εποχή.
Τώρα φαίνεται ότι είναι εγκαταλελειμμένος. Αποτελεί την πηγή του του σήματος του Τρυποκάρυδου, ενός διαβόητου Σοβιετικού σήματος που ακουγότανε σε όλο τον κόσμο στα ραδιόφωνα βραχέων κυμάτων μεταξύ του Ιουλίου 1976 και Δεκεμβρίου του 1989. Δημιούργησε πολλά προβλήματα και χιλιάδες διαμαρτυρίες.
Πιστευόταν ότι ήταν σήμα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα (OTH). Αυτή η θεωρία επιβεβαιώθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, και είναι γνωστό ως σταθμός Duga-3 του Σοβιετικού συστήματος εγκαίρου προειδοποιήσεως.
Ήταν όμως έτσι ???
Στο τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου η Γερμανία απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα ραντάρ !
  • Έτσι γρήγορα και με ανοιχτό μυαλό χωρίς περιορισμούς και χρησιμοποιώντας τις ιδέες του Τέσλα έφτιαξαν πομπούς Βαθμωτών Πεδίων (έχω γράψει πολλές φορές στα άρθρα μου στην miastala.com).
  • Δημιουργούσαν λοιπόν “Βαθμωτά Ηλεκρομαγνητικά Στάσιμα Κύματα” δηλαδή ένα γιγαντιαίο Ηλεκτροβαρυτικό Στάσιμο Κύμα, και έτσι ένα γιγαντιαίο ταλαντούμενο δυναμικό στον χρονοχώρο !!!
Σε αυτόν τον σταθμό οφείλεται το ατύχημα στο Chernobyl, όταν ενώ ετοίμαζαν χτύπημα στην Αμερική εκείνη την ώρα, κάτι δεν “πήγε καλά” και έγινε το σκηνικό. Αλλά αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου.
2
3
4
5
6
9
10
12
13
14
20