Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ίσως ήρθε η ώρα η Ελλάδα να απαλλαγεί από το αποικιακό χρέος."


1821-2011: Τα αποικιοκρατικά δάνεια της Ελλάδας των εθελόδουλων κυβερνησεων

Ο φαύλος κύκλος χρεών που αναγεννάται στην Ελλάδα από το έτος σύστασης του Νέου Ελληνικού Κράτος έως σήμερα επισημαίνεται σε άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας Volkskrant το οποίο φέρει τον τίτλο : "Η Ελλάδα δεν έχει ερευνηθεί αρκετά;". Ο συντάκτης του δημοσιεύματος, Peter de Waard, υποστηρίζει πως, κατά τους τελευταίους δύο αιώνες, η χώρα προσπαθεί να ....
αποπληρώσει παλαιά χρέη δημιουργώντας νέα και, μάλιστα, με ιδιαίτερα αυξημένα επιτόκια.

Ειδικότερα, στα πλαίσια του άρθρου, αναφέρεται:

"Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν είχε τόσο μεγάλη αξία. Το 1838 η Ελλάδα έγινε επιτέλους ανεξάρτητη από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ο μακροχρόνιος αγώνας εναντίον των Τούρκων είχε χρηματοδοτηθεί με ομόλογα που τοποθετήθηκαν στην αγορά του Λονδίνου. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων
παρέμειναν στους κερδοσκόπους και τους εμπόρους. Η χώρα δεν μπορούσε να ξεπληρώσει αυτά τα δάνεια. Η νέα Ελλάδα περιελάμβανε μόνο μια περιοχή με αγρότες με λίγα ζώα και λίγα κτήματα.

Μια κοινοπραξία από γαλλικές, γερμανικές και ρωσικές τράπεζες χορήγησαν ένα τεράστιο δάνειο ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών. Με αυτό έπρεπε να αποπληρωθεί το χρέος και να υπάρξει βελτίωση των υποδομών. Αλλά ο βασιλιάς Όθων, τον οποίον έφεραν από την Βαυαρία, εισέπραξε άδικα τις επιδοκιμασίες. Και τα λοιπά, έπρεπε οι Έλληνες να πληρώσουν στους Βρετανούς οι οποίοι θα οικοδομούσαν το ναυτικό.
Το 1843 η Ελλάδα ήταν ξανά σε πτώχευση. Λόγω της μη πληρωμής των τόκων, το χρέος ανήλθε στα 10 εκατομμύρια λίρες.
Η ελληνική κυβέρνηση μπορούσε να πάρει νέα δάνεια έναντι διπλάσιου ποσοστού των επιτοκίων της αγοράς. Το χρέος αυξανόταν συνέχεια. Το 1893, ενώ η Ελλάδα έχει αποπληρώσει περισσότερο από το κεφάλαιο, λόγω της τοκογλυφίας, παρέμεινε ένα χρέος δέκα φορές το εθνικό ακαθάριστο προϊόν.
Στις 30 Οκτωβρίου 1893, μιλώντας ο πρωθυπουργός Τρικούπης στο κοινοβούλιο, είπε: «Δυστυχώς, κύριοι, επτωχεύσαμεν».
Οι Times του Λονδίνου έκαναν λόγο για εξαπάτηση. Μια τρόικα του 19ου αιώνα, με επικεφαλής τον Βρετανό διπλωμάτη Sir Edward Law, πήγε στην Αθήνα για να τακτοποιήσει την υπόθεση. Αφού εκλιπαρούσαν επί 4 χρόνια, αποφασίστηκε τα παλαιά δάνεια να τα μετατρέψουν σε ένα νέο 80ετές δάνειο (μέχρι το 1978), βάζοντας ενέχυρα μελλοντικούς φόρους κατανάλωσης σε λάδι, αλάτι και τσιγάρα.

Όταν οι Έλληνες το 1910 βρέθηκαν σε απόγνωση, η ελληνική κυβέρνηση υποχρέωσε όλους τους πολίτες να δανείσουν τις μισές από τις αποταμειεύσεις τους στο κράτος.
Το 1932 ήρθε η τέταρτη πτώχευση. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα ζήτησε παραγραφή των υπόλοιπων χρεών ως αναγνώριση για την συμβολή της στον αγώνα εναντίων των ναζί. Οι Γάλλοι και οι Άγγλοι αρνήθηκαν.
Το 1964, ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου υποσχέθηκε όλο το χρέος, συμπεριλαμβανομένων των τόκων, να αποπληρωθεί σε 45 χρόνια – έως το 2009.
Το παλαιό χρέος των 170 χρόνων υπήρχε ακόμα όταν η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωζώνη το 2002.

Τώρα τα πράγματα πάνε πάλι στραβά. Ίσως ήρθε η ώρα η Ελλάδα να απαλλαγεί από το αποικιακό χρέος."

Δεν το πιστεύω κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας.…(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

pressinaction.gr | Ιστοσελίδα με άποψη
Τυχαία έπεσα πάνω σε στοιχεία σχετικά με την «χορηγία» προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ομολογώ ότι δεν μπορώ να τα πιστέψω. 
 
 
Είναι αλήθεια κύριε πρόεδρε ότι για το 2010 η αμοιβή σας ή αν θέλετε η χορηγία προς τον θεσμό που τόσο λαμπρά εκπροσωπείτε, ανήλθε στο ποσό των 277.469€ συν 77.593€ για έξοδα παράστασης (σύνολο 355.062€); Είναι αλήθεια; 
Κι αν ναι, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ρήση σας «μαζί θα περάσουμε το ποτάμι, μαζί θα περάσουμε στην απέναντι όχθη»; 
Δηλαδή, εσείς με 30.000 το μήνα, εγώ με 1000, η μάνα μου με 800 και ο γιός μου με τα 450 της ανεργίας, όλοι μαζί θα πορευτούμε και θα περάσουμε απέναντι; 
Θα είναι στην παρέα και το πολιτικό προσωπικό της προεδρίας που κοστίζει 2.052.935€ το χρόνο, θα είναι και το στρατιωτικό που κοστίζει άλλα 664 χιλιάρικα; 
Θα έχετε μαζί και τις «πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες» (425.000) και τις «πρόσθετες παροχές» (438.000); Για να περάσουμε απέναντι θα χρησιμοποιήσουμε τα κονδύλια για μετακινήσεις (14.843) και για καλού κακού θα έχουμε και τα 24.360 για προμήθειες υγειονομικού υλικού και είδη καθαριότητας; 
Θα έχουμε και τα 104 χιλιάρικα για είδη συντήρησης εγκαταστάσεων, διατροφής, ιματισμού, υπόδησης, εστίασης και άθλησης;
 
Δεν το πιστεύω κύριε πρόεδρε ότι πληρώνουμε 4.107.000€ τον χρόνο για να έχουμε εσάς εκεί, να κάνετε τι;
 
Και κάποιος μου είπε ότι άκουσε ότι την προεδρική χορηγία την διαθέτετε σε φιλανθρωπίες! 
 
Με τα δικά μας λεφτά κάνετε τον φιλάνθρωπο; 
 
Κάντε τον με δικά σας όπως τότε που βοηθήσατε έναναναξιοπαθούντα να αποκτήσει επιτέλους ένα … «κωλόσπιτο»

"Εθελοντική" καταβολή μισθού! Δεν παίρνουν μέτρα .. μας παίρνουν τα μέτρα

Θέλει .. δεν θέλει η Τρόικα.
Θέλει .. δεν θέλει η κυβέρνηση.
Θέλουν .. δεν θέλουν οι εργοδότες.
Θέλουν δε θέλουν θα τα υποστούν οι εργαζόμενοι!.
Σε ένα θέατρο του παραλόγου, που έχει στηθεί, δυο βδομάδες τώρα, οι εργαζόμενοι παρακολουθούν το πετσόκομμα της Ζωής τους.  Το αρχηγείο προπαγάνδας έχει εξαπολύσει τη πιο βρώμικη, συντονισμένη, αηδιαστική επιχείρηση. Μια επιχείρηση που στόχο έχει την κινεζοποίηση των μισθών.
  Σε σχόλιο διαβάσαμε. "Εν τάξει και με 300 ευρώ εγώ θα ζήσω τρώγοντας ρύζι. εσείς που θα πουλάτε τα προϊόντα που θα παράγω;".
 Η θεαματική αύξησις των εξαγωγών - σε περίοδο κρίσης - είναι η απάντηση.
 Ούτε οι Κινέζοι καναλώνουν αυτά που παράγουν, γιατί να τα καταναλώνουμε εμείς; Η πορεία της οικονομίας οδηγεί σε μια οικονομία-παράρτημα της Γερμανίας. Στο απαξιωμένο χρηματιστήριο οι ξένοι επενδυτές κατέχουν πλέον τη πλειοψηφία.
 Στην Ελλάδα που στήνεται αυτή τη στιγμή, τα πάντα... ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα ελέγχονται από ξένους. Εμείς θα παράγουμε φτηνά... αυτοί θα διανέμουν και θα κερδίζουν.
Το λένε και ..ανάπτυξη.................

Να πληρώνονται με ομόλογα!


Δεν είναι καινούργια πρόταση. Τη διαβάσαμε στο περιοδικό ΠΟΛΙΤΕΣ που εκδίδει ο Μανώλης Γλέζος.
Κύριε Παπαδήμο, με το πρωθυπουργικό μισθό, την πανεπιστημιακή σύνταξη και δεν ξέρω τι άλλο εισόδημα έχετε... να πληρώνεστε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. έχετε αντίρρηση;
Κύριε Βενιζέλο, εσείς και οι συνεργάτες σας, μας κοστίζετε μηνιαίως κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ. Μπορείτε άνετα να ζητήσετε η πληρωμή να γίνεται σε ομόλογα. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα εκατομμύρια των καταθέσεων σας σε ομόλογα. Όπως και ο  έτερος αντιπρόεδρος  επίσης.
Να βάλουμε όλοι πλάτη δεν ζητήσατε κύριε  Πρόεδρε; Ευκαιρία να κάνετε
το ίδιο. Τεσσεράμισι εκατομμύρια μας κοστίζετε εκεί στη Προεδρία. Αν τα λαμβάνατε σε ομόλογα και όχι μετρητά, θα σας λαμβάναμε σοβαρά υπ όψη.

Κύριε κωλοτούμπα. μεγάλη περιουσία... και θα το κοιτάξουμε το πώς τα αποκτήσατε .. αλλά μια και θέλετε να βάλουμε πλάτη εμείς και σεις ξώπλατο.. δεν τα κάνετε ομόλογα να γίνετε πιο  πιστευτός;.
Διοικητές ΔΕΚΟ - της ΔΕΗ παράδειγμα ή της ΕΡΤ - σύμβουλοι υπουργών... διοικητές Τραπεζών .. Κύριε  Προβόπουλε.. οι πολύτιμες υπηρεσίες σας .. - για το ΔΝΤ εννοώ - μας κοστίζουν 4,5 εκ. .... Εσείς και οι πανέξυπνοι συνεργάτες σας .. μπορείτε να τα εισπράξετε σας παρακαλώ σε Ομόλογα.
Κάτι συμβόλαια εκεί στο MEGA στον SKAI, κάποιοι εργολάβοι που από τις εφημερίδες τους - ο κ. Μπόμπολας για παράδειγμα- υπερασπίζονται την ανάγκη να βάλουμε όλοι πλάτη.. μπορούν να τα πληρώνονται σε Ομόλογα παρακαλώ ;.
Πλάτη είπαμε ... όχι ξώπλατο που βάζετε μέχρι τώρα...

Τα διαγγέλματα της υποτέλειας

Τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των «κεφαλών του έθνους» από εκείνα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του Διευθυντού της Τράπεζας της Ελλάδος ως αυτά των «αρμοδίων υπουργών» και κάποιων σοφολογιοτάτων βουλευτών, αποδεικνύουν ότι η χώρα ποδηγετείται από άσχετους και ημιμαθείς, που ως μοναδικό στόχο τους έχουν θέσει να εξασφαλίσουν στους ξένους «σωτήρες» μας ελεύθερο πεδίο δράσης, εξουδετερώνοντας τις λαϊκές αντιδράσεις με την ανάπτυξη φοβικών συνδρόμων περί ολικής οικονομικής καταστροφής αν δεν ακολουθήσουμε πειθήνια τις μνημονιακες εντολές.

Πρόκειται για τη «λογική» του Δ.Ν.Τ. , της τρόικας και των τοποτηρητών [gauleiter, όπως ελέγοντο επί χιτλερισμού] της Κας Μέρκελ. Μια «λογική» κάθετης συρρίκνωσης των λαϊκών εισοδημάτων και...
εξώνησης αντί πινακίου φακής όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας σε ξένους «επενδυτές».

Για μία ακόμη φορά οι ανεγκέφαλες «κεφαλές του έθνους» απέδειξαν ότι δεν έχουν ίχνος πολιτικής εντιμότητας και προσωπικής αξιοπρέπειας, διότι αν είχαν θα έπρεπε να μας εξηγήσουν με τα «ελπιδοφόρα» μηνύματα τους γιατί η πολιτική που ακολουθήθηκε απέτυχε παταγωδώς σε όλα ανεξαιρέτως τα σημεία και γιατί παρ όλα αυτά συνεχίζουν ακάθεκτοι την ίδια τακτική.

Τουλάχιστον να μας έδιναν και ένα έστω παράδειγμα στον πλανήτη όπου το μίγμα αυτής της πολιτικής πέτυχε και να μας εξηγήσουν πώς και γιατί η αποτίναξη αυτής της πολιτικής όπου εφαρμόστηκε (κλασσικό παράδειγμα η γειτονική μας Τουρκία) οδήγησε σε ανάκαμψη.

Οι περίφημοι «τεχνοκράτες» ενώπιον των οποίων ευλαβώς υποκλίνονται οι πολιτικοί της πενταροδεκάρας απεδείχθη ότι δεν γνωρίζουν ό,τι και ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών γνωρίζει, δηλαδή ότι ο στραγγαλισμός των εισοδημάτων επιταχύνει και βαθαίνει αναπόδραστα την ύφεση.

Αγνοούν οι κύριοι αυτοί , διότι διδάχθηκαν τα οικονομικά ως economics και όχι ως Πολιτική Οικονομία και στη διάρκεια της θητείας τους στη Διεθνή της ληστρικής κερδοσκοπίας , ότι στην κρίση του ΄29-΄30 ο ντόκτορ Σαχτ, ο λόρδος Κέυνς, ο Ρούσβελτ με το New Deal- ακόμα και ο Ομπάμα σήμερα - ακολούθησαν τον δρόμο της αναθέρμανσης της οικονομίας με ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των μαζών.

Οι σημερινοί «τεχνοκράτες» στην πλειοψηφία τους αντίθετα , ταγμένοι στην υπηρεσία του διεθνούς τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού παρασιτικού κεφαλαίου, αφού στάθηκαν ανίκανοι να αντιληφθούν ότι η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση, που τόσο ύμνησαν , οδηγεί αναπόφευκτα όχι μόνο σε παγκόσμια κρίση, αλλά και σε κατάργηση της αυτονομίας της πολιτικής σε διεθνή κλίμακα, που την καθιστά όλο και περισσότερο υποχείρια των κέντρων αποφάσεων και χειρισμών του υπερεθνικού παρασιτικού κεφαλαίου.
* * *
Στη χώρα μας ιδιαίτερα κυριάρχησαν πολιτικά ανθρωπάρια του τύπου Γ. Παπανδρέου, που σε σύμπραξη με άλλα «ηγετικά» στελέχη είδαν την κρίση μόνο ως δημοσιονομικό πρόβλημα, που μπορεί να αντιμετωπισθεί με πτώχευση του λαού και μαζική ανεργία, μία αντιμετώπιση που συνιστά υποθήκη του μέλλοντος του έθνους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Μία υποθήκευση οικονομική στη βάση της, που όμως συνεπάγεται μια τεράστια αιμορραγία λόγω της μετανάστευσης του αξιολογότερου δυναμικού της χώρας (την τρίτη μέσα σε έναν αιώνα!) και συνεπακόλουθα την ακόμη μεγαλύτερη πτώση της γεννητικότητας.

Βρισκόμαστε κατά συνέπεια σε μια μειοδοτική και αντεθνική άσκηση πολιτικής και γι αυτό η οργανωμένη αντίδραση απέναντί της συνιστά υπέρτατο και άμεσο πατριωτικό καθήκον.

Ποίες όμως κατευθύνσεις πρέπει να πάρει η αντίδραση αυτή;

Τις ακόλουθες:

Πρώτο, την καταγγελία και την κατάργηση του μνημονίου, που καθιερώνει ένα είδος ληστρικού δανεισμού σε βάρος της χώρας, χωρίς να διευκολύνεται στο παραμικρό η οικονομία της χώρας,

Δεύτερο, την άμεση και επίσημη στάση πληρωμών των ξένων δανείων ως επαχθών, όπως έκανε ο Ισημερινός.

Τρίτο, την αναζήτηση άλλων πηγών δανειοδότησης με απείρως ευνοϊκότερους όρους, που είναι διαθέσιμες, αλλά οι αγοραίες «κεφαλές» του έθνους θέλουν να αγνοούν,

Τέταρτο, Την άμεση κήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με ταχύτατη εκπόνηση των όρων αξιοποίησής της όπως έκανε η Κύπρος,

Πέμπτο, Την επαναφορά της απαίτησης εξόφλησης των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων.

Έκτο, την ταχύτατη επενδυτική δραστηριοποίηση του κράτους σε έργα υποδομής,

Έβδομο, τη δικαστική διερεύνηση όλων ανεξαιρέτως των ελληνικής ιδιοκτησίας οφσόρ εταιριών και το άνοιγμα των λογαριασμών Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, την Κύπρο ή όπου αλλού,

Όγδοο, την ενίσχυση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων των οικονομικών εισαγγελέων.
* * *
Ορθώς τονίζεται ότι ο πολιτικός κόσμος της μεταπολίτευσης εξόφλησε οριστικά και οι όποιοι δουλόφρονες δηλώσεις υποτέλειας προς τους ευρωπαίους και διεθνείς επικυρίαρχους δεν τον σώζουν.

Η κρίση έχει και τα καλά της , διότι αποκαλύπτει το πόσο ανήμπορα και δειλά ανδρείκελα λυμαίνονται την εξουσία και αναγκάζει τους πρωτεργάτες της κλεπτοκρατίας να μιλάνε για πρώτη φορά για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων , που οι ίδιοι αυτοί επί δεκαετίες απέφυγαν επιμελώς να κάνουν.

Ο ελληνικός λαός απέδειξε ήδη ότι δεν τελεί «εν υπνώσει» όπως πίστευαν οι λυμεώνες της εξουσίας και του πλούτου της χώρας αυτά που θα ακολουθήσουν δεν πρόκειται να ανασχεθούν από τις τρομολαγνικές δηλώσεις των πολιτικών «αρχόντων» της χώρας. Αυτοί έχασαν την έξωθεν καλή μαρτυρία και η απώλεια αυτής είναι οριστική.

Γράφει ο Βασίλης Φίλιας

Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα.


Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα.
Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ελάχιστος καιρός από τη στιγμή που ο εντολοδόχος της Δικτατορίας των χρηματαγορών χρίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να πέσουν οι μάσκες.

Ο γενίτσαρος Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, στη διάλυση της ελληνικής οικογένειας, σπρώχνοντας τους Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Ως καλός εντολοδόχος μέσα σε λίγο καιρό, οι εντολές του έγιναν πράξη και η κρατική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον γεγονός.

Τρομοκρατεί τους εργαζομένους του δημοσίου τομέα με εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις. Τρομοκρατεί τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα με περικοπές μισθών και δώρων. Τρομοκρατεί τους συνταξιούχους με περικοπές συντάξεων και περίθαλψης.

Τρομοκρατεί όλους τους ασφαλισμένους Έλληνες αφήνοντάς τους χωρίς ιατρική περίθαλψη και...
φάρμακα.

Τρομοκρατεί τους πάντες με μισθούς πείνας και με «δώρο» την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.

Τρομοκρατεί τους διαμαρτυρόμενους πολίτες με τη βία της χωροφυλακής αλλά και με συλλήψεις σε όποιον «εκινήθει».

Τρομοκρατεί τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με οικονομική τρομοκρατία χρησιμοποιώντας τους κρατικούς φοροεισπρακτικούς-εκβιαστικούς μηχανισμούς κατά το δοκούν.

Μετά τους μισθούς και τις συντάξεις λεηλατεί και την ιδιωτική περιουσία ώστε να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι κανείς.

Ταυτόχρονα αυξάνει τα κέρδη των τραπεζιτών (υπάλληλός τους άλλωστε) εξασφαλίζοντάς τους πάμφθηνα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

Ο γενίτσαρος Λουκάς όντας γαλαντόμος εισπράττει από το ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από διάφορες θέσεις και συντάξεις που παίρνει. Αλήθεια γιατί όσοι βρίσκονται στη Βουλή και στην κυβέρνηση δεν πληρώνονται με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου; Για να μας δείξουν και πόσο αγαπούν την Ελλάδα που τόσο κόπτονται για αυτήν;

Ο ΕΧΘΡΟΣ πλέον βρίσκεται εδώ. Είναι στο ΜΑΞΊΜΟΥ, είναι στα κυβερνητικά έδρανα του κοινοβουλίου, είναι στο προεδρικό μέγαρο… Είναι εδώ και κάνει κουμάντο. Η πολιτική ηγεσία του τόπου παρέδωσε εδώ και καιρό τη διακυβέρνηση της χώρας στους γενίτσαρους. Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Θα αφήσετε το παιδί σας να πεινάσει; Θα αφήσετε τον παππού σας να πεθάνει από το κρύο γιατί δεν έχει να πληρώσει θέρμανση; Θα αφήσετε τους ανθρώπους σας να πονούν και να κινδυνεύουν από κάποια ασθένεια γιατί δεν έχουν περίθαλψη; Θα αφήσετε την Ελλάδα στους κατακτητές; Θα αφήσετε τους γενίτσαρους να σφαγιάζουν ελληνικές ψυχές;

Θα αφήσετε τους Έλληνες χωρίς πατρίδα;

Πλέον ο αγώνας είναι ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ και θα πολεμήσουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

«ή ταν ή επί τας»

Στάθης Διομήδης

«Επιχείρηση-Σκούπα» για αποτυχημένους πολιτικούς και στείρες πολιτικές

Του Βασίλειου Μαρκεζίνη*

Ο Αρμαγεδδών θα είναι φρικτός όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο κ. Τόμσεν… Τα γεγονότα που ζούμε σήμερα αποδεικνύουν πόσο δίκιο είχε ο κ. Βασίλης Μαρκεζίνης όταν πριν από τέσσερα χρόνια υποστήριζε την ανάγκη ms ανακήρυξης ms ΑΟΖ.
Τώρα ανακαλύφθηκε ότι π δεύτερη μεγαλύτερη πηγή φυσικού αερίου, μετά τα αποθέματα που έχει η Ρωσία στον Βόρειο Πόλο, βρίσκεται μεταξύ Ισραήλ, νοτίως της Κύπρου και νοτίως της Κρήτης. Και ορθώς ο κ. Μαρκεζίνης, με την παραμονή της παράδοσης της δικαιοδοσίας στην αγγλική Δικαιοσύνη των νέων ομολόγων που θα προέλθουν από το κούρεμα, λέει: Προσέξτε μη χάσετε από την πίσω πόρτα αυτά που θα κερδίσετε από τις γεωτρήσεις. Ο κ. Μαρκεζίνης στο άρθρο του, που δημοσιεύουμε στη συνέχεια, υποδεικνύει τι πρέπει να κάνουμε για να διασφαλίσει η χώρα μας τα συμφέροντα της.
Καθώς η βιοτική κατάσταση του μέσου Έλληνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ακόμη και…
η περίοδos των εορτών (για όσους έχουν ακόμη την οικονομική δυνατότητα να τις εορτάζουν) δεν μπορεί μας κάνει να παραβλέψουμε ότι οι εξελίξεις προχωρούν αλματωδώς – σε μια στιγμή μάλιστα που, ενώ η Ελλάδα καίγεται, οι έλληνες πολιτικοί συνεχίζουν να παίζουν το βιολί τους…
Εντούτοιε παρά τη διάχυτη μελαγχολική εσωστρέφεια, οι συμπατριώτες μου πρέπει να συνειδητοποιήσουν πλήρως τις πρόσφατες ειδήσεις για τον υποθαλάσσιο πλούτο μα;. Εκείνοι οι Έλληνες, λοιπόν, που μέχρι τώρα δεν πίστευαν ούτε εμένα ούτε τους άλλους σχολίαστες που, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, τονίζουμε τη σπουδαιότητα της ΑΟΖ και την ανάγκη αναπροσαρμογής της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, οφείλουν σήμερα να αναθεωρήσουν τις απόψείς τους.
Οι τότε προειδοποιήσεις μου είχαν λάβει ως απάντηση μόνο χωλές δικαιολογίες και επικρίσεις, προερχόμενες από πολιτικά νεκρούς και οριστικά ξεχασμένους unoupγoύς Εξωτερικών.

Ως πού όμως μπορεί να φτάσει η πνευματική και πολιτική ανεπάρκεια ενός επικριτή; θα αρκεστώ απλώς να θυμίσω ότι στα κοντόφθαλμα άρθρα τους ορισμένοι «πανεπιστημιακοί», αρωγοί του υπουργείου Εξωτερικών, αμφισβητούσαν ακόμη και τον ισχυρισμό μου ότι υπήρχε όντως φυσικό αέριο, στη συγκεκριμένη περιοχή! Όλοι όμως γνωρίζουν σήμερα όχι μόνο ότι υπάρχει αέριο αλλά και πόσο ακριβώς υπάρχει. Και είμαστε ακόμη στην αρχή!
Τι οφείλουμε όμως να κάνουμε τώρα;

Πρώτον, να συνειδητοποιήσουμε ότι τα κοιτάσματα αερίου στα ισραηλινοκυπριακά σύνορα είναι τεράστια.
Δεύτερον, να αντιληφθούμε πόσο αναγκαίο είναι να αξιολογήσουμε τάχιστα την πρόταση Ρώσων και Ισραηλινών για διεξαγωγή γεωτρήσεων νοτίως της Ιεράπετρας με δικά μας έξοδα – μια και, εξ όσων γνωρίζω, οι Τούρκοι δεν μας έχουν… ακόμη αμφισβητήσει την Κρήτη!

Τρίτον, και σπουδαιότατον, πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η επικείμενη μετατροπή σε αγγλικό δίκαιο των νέων δανειακών συμβάσεων. Μιας και η πτώχευση μας δεν πρέπει να αποκλείεται, όπως άλλωστε και η επάνοδός μας στην δραχμή, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι οι πιστωτές μας θα γίνονταν νόμιμοι ιδιοκτήτες των κοιτασμάτων μας! θα χάναμε έτσι τη μόνη σίγουρη προίκα που μας απομένει! θα δεχθεί κάτι τέτοιο η πρόσκαιρη κυβέρνηση μας, η οποία κυριαρχεί μεν στη Βουλή, αλλά ίσως όχι και στον λαό;

Τέταρτον, καιρός είναι να επανεξετάσουμε, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού την εξωτερική μας πολιτική , τις αυξανόμενες ενδείξεις ασταθές -οικονομία και πολιτικής- στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Θα πρέπει, έτσι, να υπενθυμίσουμε στον ελληνικό λαό όχι μόνο πόσο ΑΔΙΚΟ είχαν εξαρχής οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να διακηρύξουν τα σχετικά με την ΑΟΖ δικαιώματα μας, αλλά και ότι εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που εφάρμοσαν με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη «πολιτική απραξίας» δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ακόμη στα καλοπληρωμένα πόστα τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μόνο και μόνο γιατί έχουν από κάπου… πλάτες. Ενώ τα πολιτικά αφεντικά τους τα έχει ήδη καταπιεί η ανελέητη Ιστορία, γιατί πρέπει οι ίδιοι να συνεχίζουν να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική μας;
Όσο κι αν κάποια κατεστημένα συμφέροντα -μικροσκοπικά κόμματα, μη επανεκλεγόμενοι (λόγω της γενικής αγανάκτησης) υπουργοί, πολιτικά συνωμοτούσες εφημερίδες- απεχθάνονται την ιδέα των εκλογών, οι εκλογές θα γίνουν, αργά ή γρήγορα! Και τότε το εκλογικό σώμα θα σαρώσει όλα εκείνα τα πολιτικά ζιζάνια που έχουν ριζώσει στη χώρα μας εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια και παριστάνουν σήμερα τα μεταμορφωμένα και όμορφα λουλούδια…
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι οι’Ελληνες ξεχνούν γρήγορα ή ότι τους κοροϊδεύει εύκολα προσωπικά, αρνούμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Όλα τα προαναφερθέντα κατεστημένα πρέπει να ξεριζωθούν, να σαρωθούν και να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας! θα πρόσθετα όμως ότι εκεί πρέπει να καταλήξουν και όλα τα αραχνιασμένα μυαλά της Βασιλίσσης Σοφίας, τα οποία μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά (τα προβλήματα εξωτερικής πολιτικής).
Την πρόσφατη, κατά τα φαινόμενα ελκυστική, προσφορά των Ρώσων δεν πρέπει απλά να σπεύσουμε να τη μελετήσουμε με θετική διάθεση: πρέπει επίσης να την επεκτείνουμε και σε aάλλες γειτονεύουσες υποθαλάσσιες περιοχές, προσεγγίζοντας και άλλες εταιρείες -π.χ. αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές-, ώστε να βοηθήσουμε τη χώρα μας να βρει ασφάλεια στο πλαίσιο μιας πολυπλευρης ξένης συμμετοχής στην ενεργειακή μας πολιτική.

Λίγο προτού κάποιοι παραχωρήσουν, κατά τον πλέον ασυγχώρητο τρόπο, σημαντικά νομικά δικαιώματα orous ξένους δανειστές μας, δεν μπορούμε παρά να αντιμετωπίσουμε ως «μάννα εξ ουρανού» τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στις νότιες θάλασσές μας και να λάβουμε τα αναγκαία πολιτικά και νομικά μέτρα που θα τα κρατήσουν μακριά από τα χέρια των πιστωτών μας, οι οποίοι παριστάνουν τους «φίλους» μας.
Όταν σήμερα στο δικαστήριο οδηγούνται εκπρόσωποι της Εκκλησίας, κατηγορούμενοι για αδικήματα που διαπράχθηκαν, σύμφωνα με την κοινή πεποίθηση, με τη συνεργεία πολιτικών οι οποίοι, τεχνηέντως, έχουν αυτοαθωωθεί, δεν θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να αρχίσει να σκέφτεται ότι οφείλει να καταλογίσει πολιτικές ή -ίσως-και ποινικές ευθύνες τόσο σε πολιτικούς όσο και σε άλλους αξιωματούχους για ζημίες που προκάλεσαν στη χώρα με διάφορους τρόπους;
Μια τέτοια δραστική κίνηση θα κέρδιζε ευρεία επιδοκιμασία. Οι δε βουλιμικοί τραπεζίτες -που είναι συνεχώς είναι οι κύριοι ευεργετούμενοι από τις δόσεις που δήθεν πάνε σε συντάξεις και μισθούς- καθώς και η πανταχού παρούσα «τρόικα», πρέπει να το καταλάβουν: τα έγγραφα που υπογράφονται από φοβισμένους πολιτικούς υπό ασφυκτικέε πιέσει δεν θα μπορούν να προστατεύουν για πάντα τα αφεντικά τους.
Ο κ. Τόμσεν, λοιπόν, καλά θα κάνει να φρεσκάρει τις θρησκευτικές του γνώσεις και να καταλάβει ότι ο επαπειλούμενος από τους φίλους του Αρμαγεδδών θα είναι φρικτόςε: όχι όμως μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τα συμφέροντα που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Δεν είπε τυχαία ο Γιλμάζ ότι είπε. Έρχεται ελληνοτουρκικός πόλεμος; Το “μέλλον” της Ελλάδας στα χέρια της οικογένειας Mellon

Δεν είναι σενάρια ,θα'ναι το μέλλον 

Το 2011 τελειώνει με Παράδοξα... 

γεγονότα... Ο Ηγούμενος της Αγιορείτικης Μονής του Βατοπεδίου εκρίθη άξιος Προσωρινής Κρατήσεως... Ο κ. Παπαδημουλης, ο Αριστερός Πολιτικός, εμφανίζεται ως Υποστηρικτής της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και Επιχαίρει δια την... ''Εφαρμογή της Ισότητος'' έναντι του Νόμου που απεδείχθη δια της προσωρινής κρατήσεως του Πατρός Εφραιμ... και ο πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Μεσουτ Γιλμαζ δηλώνει την εμπλοκή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις Πυρκαγιές στην Ελλάδα την δεκαετία του 1990...
Ο π. Εφραιμ ο
Ηγούμενος, ο κ. Γιλμάζ ο Τούρκος Πολιτικός και ο κ. Παπαδημουλης ο Αριστερός ''ορίζουν'' το Τέλος του 2011... Τρεις ετερόκλητες Προσωπικότητες με ανεξάρτητη δράση αλλά κοινή συνεισφορά σε δυνητικό τελικό αποτέλεσμα... Και οι Τρεις συνυπάρχουν δρώντες στον κατά τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Κιτσικη ''Ενδιάμεσο Χώρο'' τον ορίζοντα την πρόσβαση της Ενεργοβορου Καπιταλιστικής Δύσεως  προς την Πλούσια σε Πρώτες Ύλες και Ενέργεια Ανατολή... Στην Ενδιάμεση Περιοχή, στον Χώρο που όρισε την Αυτοκρατορία του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους και μετέπειτα των Οθωμανών... Σ αυτήν την Περιοχή που οι μεν Ρωσοσλαβοι θα ήθελαν να αναδείξουν σε ''Νέο Ρωμαϊκό Κράτος'' της Μοσχοβίτικης Νέας Ρώμης, οι δε Δυτικοί, τόσο οι Ευρωπαίοι Καρλομαγνειοι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως όσο και_κυριως_ οι Αμερικανοαγγλοσαξονες του Θαλασσιου Παράγοντος, θεωρούν Επίφοβη για την Δημιουργία κάποιου Καινοφανούς Αντίπαλου Ευρασιατικου Δεουs... Του Ενδιάμεσου Χώρου όπου υπάρχουν Αναξιοποίητοι Πόροι Υδρογονανθράκων, Κοιτάσματα που Επηρεάζουν Άμεσα την Παγκόσμια Ενεργειακή Ισορροπία αφού Επικοινωνούν μ αυτά της Σαουδαραβικής Χερσονήσου... με το Σαουδαραβικό Πετρέλαιο το οποίο διακινείται αποκλειστικά δια του Αμερικανικού Δολαρίου, το οποίο ως Πετροδολάριο επενδύεται στο Νεουρκεζικο Χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ και εδραιώνουν το Αμερικανικό Νόμισμα ως Κυρίαρχο στις Παγκόσμιες Συναλλαγές...
  Σ' Αυτόν εδω τον Ενδιάμεσο Χώρο σ αυτήν την Ενδιάμεση Περιοχή η Ιερά Μονή Βατοπεδίου δια του Ηγούμενου  και του Συμβουλίου της εξεδήλωσε δραστηριότητες οι οποίες εάν πετυχαιναν θα δημιουργούσαν ένα Οικονομικά Ισχυρό Ορθόδοξο Μοναστηριακό Κέντρο το οποίο θα μπορούσε να δράση προς δυο κατευθύνσεις: Αφενός θα ισχυροποιούσε την Χριστιανική Ορθοδοξία στα Βαλκάνια και στην Ευρύτερη Περιοχή των πρώην Αυτοκρατοριών, αφετέρου θα αναιρούσε την προοπτική επιτυχίας τουλάχιστον τηs Βαλκανικής Εκδοχής του Πειράματος Αναβιώσεως τηs Οθωμανικής Αυτοκρατορίας... Την Αναβίωση τηs Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μπορεί να θεωρηθεί ότι την θέλουν ιδίως οι Κύκλοι εκείνοι που θέλουν να διασφαλίσουν την Ροη του Πετροδολάριου δια της Δημιουργία Πλέγματος Σταθερότητες στην ευρύτερη Ανατολή με έντονη την παρουσία κάποιου ''επεξεργασμένου'' πολιτικού Ισλάμ ως υποστηρικτικού 
βραχίονα της Σαουδαραβικής πετρελαϊκής Εταιριας ARAMCO και δια κάποιου συγκερασμού των διάφορων ισλαμικών τάσεων με προήγηση του Ουνιτισμού και ιστορική αναφορά στο Ριάντ αλλά και προβολή Ισχύος από το ΚΑΤΑΡ, ο Οίκος του οποίου είναι συγγενής μ αυτόν των Σάουντ και εχει διαδοχή Αίματος από τον Προφήτη Μοχάμεντ, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Τούρκους...
Είναι Φανερό πως η επιτυχία της δημιουργίας ΤουρκοΒαλκανιων που θα ενέτασσαν την Περιοχή στο Νέο Ισλαμοκρατουμενο Περιβάλλον, που προορίζεται να εκτείνεται από την Βοσνία μέχρι τον Αραβοπερσικο Κόλπο θα συναντούσε την Αντίπαλη Αναβίωση τηs Ορθόδοξης Αγιορείτικης Ευρωστίας με Κέντρο την Αγιορείτικη Ιερά Μονή Βατοπεδίου...
Ο Πατήρ Εφραιμ ο Βατοπεδινοs ωs Εμπόδιο σ αυτούς που βλέπουν την ARMAMCO εκτός των άλλων και ως Στοιχείο Πολιτικής Επιβιώσεως δια της εξασφαλίσεως της Δικής τους Κυριαρχίας έναντι των και εντος της Αμερικής Αντίπαλων Κέντρων που στηρίζουν και στηρίζονται από Εταιρίες Αντίθετες προs την Σαουδαραβική Εταιρία των Αμερικανοαραβικων Κεφαλαίων ARAMCO...
Η Δράση του Πατροs Εφραιμ άνοιξε προοπτικές τιs οποίες οι Ρώσοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν για την προβολή ''Θεολογικής Επιρροής'' στα Βαλκάνια και Έντονης Παρουσίας στο Άγιο Όρος ενώ ταυτόχρονα θα υπέσκαπταν δι ενός Καινοφανούς Οικονομικά Σφριγηλού Αγιορειτισμου την επιδιωκόμενη και χάρη τηs ARAMCO, Ισλαμική Σταθερότητα που θα εξασφάλιζε την Παγίωση τηs Απουσίας των αντίπαλων της Εταιρίας των Αμερικανοαραβικων Κεφαλαίων από την ευρύτερη Περιοχή και μάλιστα από το Αιγαίο απ όπου Εκρέει το Πετρέλαιο των Σαουδαράβων δηλαδή το Πετρέλαιο του Πετροδολαρίου...
        Οι μεγαλύτεροι Εχθροί τη ARAMCO δεν είναι οι Ρώσοι αλλά οι ΤΕΞΑΝΟΙ και μάλιστα όχι οι Μετριοπαθείς Τεξανοί οι οποίοι ως Πολιτικοί Παραγοντεs και ωs Εταιριεs έρχονται τακτικά σε Συμβιβασμούς με τους Εταιρικούς Φορείς του Πετροδολαρίου αλλά οι Ακραίες Τάσεις των Τεξανών και μάλιστα η ορκισμένη να πετυχει με κάθε μέσο τον Αφανισμό τηs ARAMCO, Τεξανικη Οικογένεια ΜΕΛΟΝ!
Μετά την Καταστροφή του Εγχειρήματος του Πατρός Εφραιμ δια του Λάθους του να Εμπιστευτεί ''Έλληνες'' Πολιτικούς, τα Επειγομενα Ακραία Τεξανικα Συμφέροντα, η Οικογένεια ΜΕΛΟΝ ιδιαίτερα, ενεργοποιούν το Δεύτερο Σχέδιο τους που δεν είναι άλλο από το Παλαιό Σχέδιο τηs ταυτόχρονης Καταστροφής της Ελλάδος και της Τουρκίας με την Πραγματοποίηση, (Επιτελουs!!!), του τόσο αναμενόμενου Ελληνοτουρκικού Πολέμου στο ΑΙΓΑΙΟ! Του Ελληνοτουρκικού Πολέμου ο οποίος θα αφήσει ανοικτή την Προοπτική για την Κατάληψη του Κυριότερου Σημείου απ όπου ρέει το Σαουδαραβικό Πετρέλαιο, του Σημείου που ορίζει η Θέση ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ η οποία βρίσκεται ανάμεσα στιs Νήσους ΘΑΣΟ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... ... ..
Εδω Αναλαμβάνει έργο ο πρώην Πρωθυπουργό τηs Τουρκιαs κ. Μεσουτ ΓΙΛΜΑΖ ο οποίος ''πέταξε'' την λεκτική ''στρακαστρουκα'' περί Εμπρησμών που οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες πραγματοποίησαν την δεκαετία του 1990 στην Ελλάδα... Αν και ο κ. Γιλμάζ ανασκεύασε τιs δηλωσειs του η εκκίνηση των Αποσταθεροποιητικών ΝΤΟΜΙΝΟ εχει γίνει...
       Κατ αρχάς ο κ. Γιλμάζ δια των δηλώσεων του υπονομευσε την δυνατότητα απόλυτου ελεγχου των ελληνοτουρκικών δράσεων στο ΑΙΓΑΙΟ από τιs δυο Φιλικές προ την ARAMCO Κυβερνήσεις, την Ελληνική και την Τουρκική... Ο κ. Γιλμάζ διέσπειρε το ΚΑΥΣΙΜΟ και τώρα μένει η ΣΠΙΘΑ που θα βάλει την ΦΩΤΙΑ που επιθυμεί η Οικογένεια ΜΕΛΟΝ... Στην
Συνέχεια η Ακυβερνησία που θα υπάρξει στην Ελλάδα ως Καρπός της Ασυνεννοησίας των Πολιτικών που θα ενταθεί μετά από τιs αναμενομενεs Ελληνικεs Εκλογές και στην Τουρκία από την ΑΣΘΕΝΕΙΑ του Πρωθυπουργού ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ως λέγεται και του Προέδρου ΓΚΙΟΥΛ θα δημιουργήσει τέτοια Ρευστότητα ώστε και ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος ακόμη και εάν είναι βραχυχρόνιος να καταστεί ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ έτσι που και δια των κατάλληλων Χορηγιών προς τους Προεδρικούς Υποψηφίους στις ΗΠΑ να επιτευχθη η Κατάληψη του ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ από την Οικογένεια ΜΕΛΟΝ... 
       Εάν γίνουν ολ αυτά θα σημάνει η Ώρα του τελουs του Δολαρίου ωs Νομισματοs τηs ARAMCO και θα αρχίσει η Πρώτη Ώρα τηs ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ και η Πρώτη στιγμή της Υπεροχής των ΤΕΞΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ και ιδιαίτερα της Οικογένειας ΜΕΛΟΝ...
      Η Προσωρινή Κράτηση του Πατρός Εφραιμ είναι ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΙΚΟΥ όσων θορυβούνται από την Επερχόμενη Αντι_ARAMCO Τεξανικη Λαίλαπα... Η Τεξανικη Λαίλαπα της οποίας η Επέλευση θα διευκολυνθεί από την διατήρηση της εντος της Ελλάδος Ασυνεννοησίας...
       Ο κ. Παπαδημουλης είναι Πολιτικός του Ανανεωτικού Χώρου της Αριστεράς δηλαδή του Χώρου εκείνου ο οποιοs είναι Προϊόν Εργαστηριακών Καλλιεργειών που έχουν τις Καταβολές τουs στον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και στην Ελλάδα στο ΚΚΕ εσωτερικού... Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ως ''Κομμουνιστής Παντοs Καιρού'' εξεφράσθη Υπερ τηs Κρατήσεως του Πατρός Εφραιμ... Στόχος του Ευρωβουλευτού κ. Παπαδημουλη δεν είναι ο Ηγουμενοs Πατήρ Εφραιμ αλλά η Σταθερότητα στην Ελλάδα και μάλιστα η Αναίρεση κάθε Προοπτικής ΕΘΝΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΥΣΕΩΣ του Ελληνικού Δράματος και Επιτεύξεως πολιτικής σταθερότητας...
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημουλης Υπονομεύει την Συνάντηση τηs ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τους Πολίτες που είναι Ευαίσθητοι στις Παραδοσιακές Παραστάσεις και στα Εθνικά και Εκκλησιαστικά Σύμβολα...
       Δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο το ότι ο κ. Παπαδημοληs αντικειμενικωs ενεργών ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ υπονομευσε την Επικοινωνία τη ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τους Πολίτες της ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ αυτήν την Στιγμή που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δίνουν το Άθροισμα τηs Αριστερής Επιρροής στο Εντυπωσιακό 43%...
     Ο ''Εξαναγκασμός'' της Αριστεράς από τον Ίδιο τον ΛΑΟ σε Σύμπραξη, έστω και Μετεκλογική, θα δημιουργούσε ΣΥΜΠΑΓΗ ΠΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε ένα Πρόγραμμα Ελαχιστων Συγκλίσεων που θα Απέτρεπαν την Επέλευση των Ανεξέλεγκτων Εξελίξεων που τόσο πολύ Εξυπηρετούν τα Σχέδια τηs Οικογένειας ΜΕΛΟΝ και των άλλων Τεξανών Εξτρεμιστών... Ενός Πόλου Εξουσίας που θα Ένωνε τον Κόσμο του Αριστερού Προοδευτισμού με τον Κόσμο της Παραδόσεως εφόσον αυτό το πρώτο 43% των δημοσκοπησεων περιλαμβάνει ασφαλώς και πολλούς Πολίτες Παραδοσιακών Αρχών οι οποίοι εδηλωσαν ότι προτίθενται να Ψηφίσουν Αριστερά...
      Ο Έγκλειστος Πατήρ Εφραιμ δια του Εγχειρήματος του ΕΘΝΟΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ δημιούργησε αρχικό ''ΚΛΙΜΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΩΣ'' η οποία αφενός εστράφη κατά των ΝΕΟΩΘΟΜΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ARAMCO αφετέρου κατέστησε Ταχυτερον τον Χρόνο της εξελίξεως των γεγονότων...
      Έτσι η Παρέμβαση ΓΙΛΜΑΖ έθεσε σε Κίνηση την Διαδικασία ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ των Σχέσεων Ελλάδος και Τουρκίας ενώ η Ασθένεια του κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ως λέγεται και του κ. ΓΚΙΟΥΛ καθώς και η επιδιωκόμενη αποτροπή τηs Συναντήσεως Αριστερών και Παραδοσιακών στην Ελλάδα και δια των περί τον πατέρα Εφραιμ δηλώσεων Παπαδημουλη θα αποδομησουν τις δυο παράκτιες του ΑΙΓΑΙΟΥ Χώρες κάνοντας τον ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ Στόχο προς ΤΕΞΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ και οδηγώντας τιs Παγκόσμιες Εξελίξεις στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...
Μέσα σε όλα αυτά η Ρωσία τηρεί στάση αναμονηs ''παίζοντας'' το ''χαρτί'' τηs Ορθοδοξίας και στηρίζοντας δια του Ρωσικού Πατριαρχείου τον Πατέρα Εφραιμ... Η Πιθανή Σφοδρή Σύγκρουση στο Αιγαίο ίσως δώσει στους Ρώσους πιθανότητες Καθόδου στην Μεσόγειο και δια κάποιας Συνεννοήσεως με τους Ακραίους Τεξανούς... Συνεννοήσεως που μετά από πιθανή Τεξανικη Νίκη μπορεί να μετατραπεί σε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ που θα καλύπτει και τα ζητήματα του Ρωσικού Ελλιμενισμού στην ΣΥΡΙΑ αλλά ίσως και στο ΑΙΓΙΑΟ και το Μέλλον κάποιας Μορφής ΝΕΟΥ ΙΡΑΝ...
      Τα ΝΤΟΜΙΝΟ έχουν Πέσει και η Σύγκρουση Φαίνεται Τρομερή...
       Μπορεί να αλλάξει την Πορεία των Πραγμάτων κάποια Παρέμβαση έτσι ξαφνικά όπως στις Αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες;
       Μπορεί να γίνει και αυτό... Να εμφανιστεί Κάποιος Αστάθμητος Παραγονταs και να αλλάξει την Ροη των Δρομολογουμένων Εξελίξεων προς την Σύγκρουση...
       Ίσως για μια ακόμη φορά κάποιο Μέλος της Αμερικανικής Βουληs των Αντιπροσώπων ζητήσει κατάθεση εγγράφων και η Οικογένεια ΜΕΛΟΝ οδηγηθεί στο να κάνει Κάτι Μεγαλύτερο και Θεαματικότερο από ένα Πόλεμο στο Αιγαίο... Κάτι που έκανε και πριν από κάποια χρόνια, ένα Νεουρκεζικο Πρωινό του Σεπτεμβρίου, τότε που το Ημερολόγιο έδειχνε τον Αριθμό 11... ... ...