Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Εθελοντική" καταβολή μισθού! Δεν παίρνουν μέτρα .. μας παίρνουν τα μέτρα

Θέλει .. δεν θέλει η Τρόικα.
Θέλει .. δεν θέλει η κυβέρνηση.
Θέλουν .. δεν θέλουν οι εργοδότες.
Θέλουν δε θέλουν θα τα υποστούν οι εργαζόμενοι!.
Σε ένα θέατρο του παραλόγου, που έχει στηθεί, δυο βδομάδες τώρα, οι εργαζόμενοι παρακολουθούν το πετσόκομμα της Ζωής τους.  Το αρχηγείο προπαγάνδας έχει εξαπολύσει τη πιο βρώμικη, συντονισμένη, αηδιαστική επιχείρηση. Μια επιχείρηση που στόχο έχει την κινεζοποίηση των μισθών.
  Σε σχόλιο διαβάσαμε. "Εν τάξει και με 300 ευρώ εγώ θα ζήσω τρώγοντας ρύζι. εσείς που θα πουλάτε τα προϊόντα που θα παράγω;".
 Η θεαματική αύξησις των εξαγωγών - σε περίοδο κρίσης - είναι η απάντηση.
 Ούτε οι Κινέζοι καναλώνουν αυτά που παράγουν, γιατί να τα καταναλώνουμε εμείς; Η πορεία της οικονομίας οδηγεί σε μια οικονομία-παράρτημα της Γερμανίας. Στο απαξιωμένο χρηματιστήριο οι ξένοι επενδυτές κατέχουν πλέον τη πλειοψηφία.
 Στην Ελλάδα που στήνεται αυτή τη στιγμή, τα πάντα... ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα ελέγχονται από ξένους. Εμείς θα παράγουμε φτηνά... αυτοί θα διανέμουν και θα κερδίζουν.
Το λένε και ..ανάπτυξη.................

Δεν υπάρχουν σχόλια: