Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Λίγες μέρες πριν το καταστροφικό τσουνάμι στην βορειοανατολική Ιαπωνία 2011)

Λίγες μέρες πριν το καταστροφικό τσουνάμι στην βορειοανατολική Ιαπωνία 2011) που προκλήθηκε μετά από υποθαλάσσιο σεισμό 8.9 ρίχτερ, ufo εμφανίζονταν συνεχώς στον ουρανό της χώρας.
Στις 3 Μαρτίου, τριγωνικά σκάφη που αιωρούνταν, καταγράφηκαν αργά το βράδυ πάνω από το αεροδρόμιο Χανέντα στο Τόκιο, ενώ την πρώτη του μηνός ο στόλος των έξι φωτεινών ιπτάμενων αντικείμενων που κινηματογραφήθηκε στο φως της μέρας να κάνει περίεργους σχηματισμούς στον ουρανό, εμφανίστηκε ξανά λίγες ώρες πριν το σεισμό.



Η Ιαπωνία που δεν φημίζεται για τις θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων είχε και άλλες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Στα τέλη Φεβρουαρίου, φωτογραφήθηκαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι και συνέχεια έρχονται νέα βίντεο που δείχνουν ιπτάμενα δισκοειδή αντικείμενα και σφαίρες να πετούν στην Ιαπωνία από τις αρχές της χρονιάς.
Τυχαίες εμφανίσεις ή προάγγελος καταστροφών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: