Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η λειτουργία της καρδιάς

28/12/2010
Η λειτουργία της καρδιάς στους τρεις τύπους
Α Τύπος
Η δεξιά αρτηρία της καρδιάς παρουσιάζει μεγαλύτερη ταχύτητα. Εμφανίζεται πρόβλημα στη μικρή πίεση (διαστολική). Όσο δημιουργούμε πίεση στον εγκέφαλο,τόσο πιο ελλιπές είναι το ηλεκτρομαγνητικό σήμα που δίνεται από τον εγκέφαλο στην καρδιά. Σε κάποιο κενό, δημιουργείται σύγχυση και προκαλείται το «φτερούγισμα», που έχει σχέση και με το εγκεφαλικό στην κροταφική περιοχή.
Β Τύπος
Η κεντρική αρτηρία της καρδιάς παρουσιάζει μεγαλύτερη ταχύτητα. Εμφανίζεται πρόβλημα στη μεγάλη πίεση (συστολική). Η συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού σήματος που στέλνει ο εγκέφαλος στην καρδιά είναι πότε μικρότερη και πότε μεγαλύτερη, προκαλώντας κολπική μαρμαρυγή (έκτακτα).
Γ Τύπος
Από την πιο έντονη εκπομπή του ηλεκτρομαγνητικού σήματος ενοχλούνται και οι δύο αρτηρίες, με αποτέλεσμα πόνους στο στήθος και πρόβλημα αιμάτωσης στην αριστερή κοιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: