Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Γιώργος Πασχαλίδης

Γεννήθηκα στο Αιγίνιο Πιερίας. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη. Μέχρι το 2002 η ζωή μου κυλούσε απλά, όπως όλων μας. Το 2002 όμως, όλα άλλαξαν.
Σκοπός μου έγινε η κατά το δυνατόν καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων και συνεργάζομαι πλέον με ιατρούς και ερευνητικά κέντρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αποκλειστικά με αυτόν τον σκοπό.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης δεν είναι ένας (ακόμα) δάσκαλος που διδάσκει μια (ακόμα) θεωρία.
Είναι απλά «αυτόπτης μάρτυρας» του επέκεινα, αγαπάει τον άνθρωπο και έχει επιλέξει να μας μεταφέρει τα όσα διορατικά έχει γνωρίσει και γνωρίζει συνέχεια.
Ο Γ. Πασχαλίδης χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά για τον άνθρωπο την διόραση του, διείδε, ότι το ανθρώπινο είδος αποτελείται από τρεις μόνο διακριτούς τύπους, οι οποίοι διαφοροποιούνται σκελετικά και βιολογικά. Η διαφορά στη σκελετική κατασκευή του κάθε τύπου εντοπίζεται στη λειτουργία του εγκεφάλου και στον αυχένα. Για το λόγο αυτό, η διαμόρφωση του χαρακτήρα και των συμπεριφορών του, όπως και οι ιδιαίτερες ευαισθησίες του σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, εξαρτώνται αποκλειστικά από τη σκελετική κατασκευή. Τους τύπους αυτούς τους ονομάζει: Α΄, Β΄ και Γ΄.
Θεμελιώδους σημασίας και η πληροφορία που μας παρέδωσε στο πρώτο του βιβλίο «Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής» για το «Κυρίαρχο Γονίδιο», το οποίο κληρονομείται μόνο από τον ένα από τους δύο γονείς και η αποκάλυψή του φωτίζει και εξηγεί με απλό και απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο, τα όσα οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες πασχίζουν να εξηγήσουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τον άνθρωπο, τις συμπεριφορές του, τις κοινωνίες του και τελικά για το ίδιο το φαινόμενο της ζωής.
Σημαντική παράμετρος της ανθρώπινης υγείας αποτελεί και η «Συνολική Ορμονική Διαταραχή», όρος που εισήγαγε ο Γ. Πασχαλίδης και αναφέρεται στην ύπαρξη ή όχι ισορροπίας στον οργανισμό, αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασία μεταξύ του ορμονικού και του νευρικού συστήματος.
Με την πληροφορία περί Κυρίαρχου Γονιδίου σε συνάρτηση με τη Συνολική Ορμονική Διαταραχή, διευκρινίζει πλήρως την φυλογενετική ταξινόμηση του είδους μας και διαφωτίζει για πρώτη φορά με επιστημονικά τεκμηριωμένα κριτήρια την εξελικτική βιολογία του ανθρώπου.
Αυτές οι πληροφορίες αποτελούν μοναδική καινοτομία για την ανθρώπινη ιστορία και προορίζονται με αναγεννητικό τρόπο να προσφέρουν τόσο στην Ιατρική επιστήμη, όσο και στις ανθρωπιστικές επιστήμες, πολύτιμη βοήθεια για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
· Θετικές επιστήμες
· Εφαρμοσμένες επιστήμες
· Κοινωνικές επιστήμες
· Ανθρωπιστικές επιστήμες

Δεν υπάρχουν σχόλια: