Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Δημιουργία στερεών σωμάτων

28/12/2010
Όπως έχω αναφέρει η παρουσία του νερού είναι καθοριστική για τη δημιουργία ζωής.Κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί κατά τη βροχή και πτώσεις στερεών σωμάτων που φτάνουν στη γη σαν παγάκια(μικροί μεταλλικοί σταυροί) αποτέλεσμα της μορφοποίησης των στοιχείων που προκαλούν οι αστραπές(υγροποίηση,στερεοποίηση και κρυσταλλοποίηση).
Μια σχετική αναφορά σε τέτοιους στερεοποιημένους σταυρούς που έπεσαν από τον ουρανό το 1503 υπάρχει σε βιβλίο ενός ερευνητή της εποχής του Theobald Wolffhart το οποίο έχει απεικονιστεί σε γκραβούρα.
Ο Αριστοτέλης υποστήριζε ότι η ζωή μπορεί να προέλθει και από ανόργανη ύλη με την επέμβαση μιας «ψυχής»,που εξαρτάται από τη δράση των τεσσάρων στοιχείων της φύσης(αέρας,νερό,φωτιά,γη).Ο αέρας είναι η ατμοσφαιρική πίεση,το νερό είναι οι υδρατμοί,η φωτιά είναι το φως και η γη είναι η χερσαία επιφάνεια πάνω στην οποία μπορούν να συνεπιδράσουν όλα τα παραπάνω.Ακόμα και το χώμα δεν μπορεί από μόνο του ούτε να δημιουργήσει,αλλά ούτε και να συντηρήσει τη ζωή.
Μόνο όταν διαποτιστεί με νερό και με την απόλυτα απαραίτητη συμβολή του φωτός και της πίεσης που δημιουργεί η άνοδος της θερμοκρασίας μπορούν να γεννηθούν όλοι οι φυτικοί και ζωικοί οργανισμοί.Την πλούσια μαγνητική επίδραση του νερού μπορούμε να τη διαπιστώσουμε άλλωστε και αν αναλογιστούμε ότι εάν μια ομάδα γυναικών κατασκηνώσει κοντά σε ένα ποτάμι ή λίμνη για διάστημα μεγαλύτερο των 24 ημερών,τότε ο εμμηνορροϊκός κύκλος όλων εναρμονίζεται με τον κύκλο της σελήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: