Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ


Ο Γεώργιος Πασχαλίδης είναι Έλλην υπήκοος. Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο χωριό Αιγίνιο του Νομού Πιερίας. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Χατζημιχαήλ και έχουν δύο παιδιά. Έχει φοιτήσει μόνο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Εργάσθηκε προς βιοπορισμό σε διάφορες εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ως μαραγκός, ηλεκτροσυγκολλητής, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργός) και τελευταίως, επί 18 έτη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μέχρι την Άνοιξη του έτους 2002 η ζωή του κυλούσε κανονικά.
Εκείνη την εποχή, μετά από μια σειρά γεγονότων που του συνέβησαν σε φυσικό-σωματικό επίπεδο, απέκτησε με υπερβατικό τρόπο τις ιδιότητες της διόρασης και της ενεργειακής αποκατάστασης ασθενειών.
Το 2004 καλείται στη Γερμανία (Μπρούσχαλ) από τον Dr. Peter Mandel, ο οποίος είχε αναπτύξει τη μέθοδο ETD [Emergetische Terminalpunkt Diagnose = Διάγνωση Ενεργειακών Τερματικών Σημείων]. Με τη συνεργασία αυτή (σε Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία και Γερμανία), μέσω ειδικών μηχανημάτων, επιβεβαιώνεται η ενεργειακή δύναμη διάγνωσης και ίασης που έχει αποκτήσει.
Λίγο αργότερα, στο Διεθνές Ινστιτούτο Βιοφυσικής (Νόϊς-Γερμανία) μετράται από τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, με συσκευές που ό ίδιος επέλεξε, η εκπομπή βιοφωτονίων που εκπέμπονται από τα χέρια του. Τα αποτελέσματα αφήνουν έκπληκτους τόσο τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, όσο και τους άλλους συμμετέχοντες γιατρούς.
Στην Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ιταλία σε κατάλληλα ιατρικά κέντρα, δέχεται και θεραπεύει χιλιάδες ασθενών.
Από τον Νοέμβριο 2005 έως τον Σεπτέμβριο 2006 συμμετείχε στην μελέτη-έρευνα με θέμα «Αλληλεπίδραση μακράς αποστάσεως στο ανθρώπινο βιοενεργειακό πεδίο, του εξεταζόμενου από τον θεραπευτή». Επρόκειτο για τον ειδικό τρόπο μεταβολής των ακτινοβολιών και της φαινομενολογίας στις εικόνες, πριν και μετά την επίδραση του θεραπευτή (Γ. Πασχαλίδη), με Νοητική (δηλαδή Πνευματική) θεραπεία εξ’ αποστάσεως, με συμμετοχή δείγματος 17 ατόμων. Η έρευνα έγινε από τον ερευνητή Χρήστο Κωλέττα, με χρήση συσκευής Kirlian «ETD acron 2000» Esogetics GmbH, κατά την μέθοδο ελέγχου Kirlian-EEA (Energy Emission Analysis). Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς εξ αποστάσεως. Τα άριστα αποτελέσματα περιγράφονται στην από τον Αύγουστο 2007 δημοσιευθείσα εργασία του Χρήστου Κωλέττα.
Η δεύτερη μελέτη έγινε από τον ιατρό νευρολόγο Δημήτρη Ζάγκλη, ο οποίος χρησιμοποίησε το σύστημα IMEDIS EXPERT για τμηματομετρική καταγραφή της αγωγιμότητας και συσχέτισή της με την λειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος και κατά συνέπεια των εσωτερικών οργάνων. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 11 Μαΐου 2008. Συμμετείχαν 14 εθελοντές. Χρησιμοποιήθηκε υπέρυθρη κάμερα λήψεως Guide IRIM3. Τα αποτελέσματα ήταν άριστα επίσης.
Ο Γ. Πασχαλίδης αξιοποιεί αυτές τις μοναδικές του ιδιότητες προσφέροντας καθημερινά και μέχρι σήμερα ανιδιοτελώς ίαση από ασθένειες σε εκατομμύρια (εκτιμάται άνω των δέκα εκατομμυρίων) ανθρώπους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Την σημαντικότερη όμως ανακάλυψή του αποτελεί η συστηματική ταξινόμηση του ανθρωπίνου είδους σε τρείς μόνον οικογένειες («τύπους»), με απόλυτα αντικειμενικά και διακριτά κριτήρια, γεγονός που επετεύχθη για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Σαν χαρακτήρας είναι άμεσος, φιλικός, αφοπλιστικά απλός στη συμπεριφορά και στο λόγο του.
Έχοντας στόχο την διάδοση της Νέας Γνώσης, που έχει αποκτήσει (την οποία σημειωτέον ουδέποτε επεδίωξε), εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο «Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής», το οποίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» το 2009, με ISBN 978-960-14-2055-4. Μέσα σε τρείς μήνες το βιβλίο έγινε best seller και πουλήθηκαν άνω των 15.000 αντιτύπων.
Επίσης, εξέδωσε το δεύτερο (ηχητικό) βιβλίο «Θρόϊσμα Αγάπης» σε οπτικό δίσκο (CD), υπό τύπον συνεντεύξεως, προκειμένου να διευκολύνει τον χρήστη να ακούει τον ίδιο, εκτελώντας ταυτοχρόνως την εργασία του.
Ακολούθως, εξέδωσε από τον ίδιο εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» το τρίτο του βιβλίο με τίτλο «Όταν ο Άνθρωπος συναντήσει τον Εαυτό του. Εγκέφαλος: Ο Αυτόματος Πομποδέκτης της Κοσμικής Τροφής», με ISBN 978-960-14-2222-0, το οποίο επεξεργάζεται σοβαρότατα θέματα που αφορούν την ανθρώπινη τυπολογία, την δομή και τις εργασίες του ανθρωπίνου εγκεφάλου, και άλλα αναπάντητα παγκοσμίου βαρύτητας θέματα.
Τέλος, εξέδωσε το τέταρτο βιβλίο του εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» με τίτλο «Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου – Προγεννητική Φροντίδα», με ISBN 978-960-14-2367-8
Ευρίσκονται υπό έκδοση άλλα πέντε βιβλία με ποικίλο περιεχόμενο ανθρωπιστικών επιστημών και διατροφής.
Ίδρυσε για βιοπορισμό μια Προσωπική Εταιρεία με κατατεθειμένες δραστηριότητες «Ενεργειακή Θεραπεία» και «Προώθηση Βιβλίων» καθώς και μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ». Στην εταιρεία αυτή έχουν προσχωρήσει ως Αρωγά Μέλη πολλοί επιστήμονες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι έχουν άμεση επαφή με τον Γεώργιο Πασχαλίδη και το έργο του, συνεργαζόμενοι για την «μεταφορά της τεχνογνωσίας του» στην κλασσική επιστήμη.
Διευκολύνοντας όσους έχουν ανάγκη από την βοήθεια του, ταξιδεύει συχνά σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λευκωσία και σε πόλεις του εξωτερικού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τον συναντήσουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να μετακινηθούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη λειτουργούν το Παράρτημα και η έδρα της Εταιρίας Ενεργειακής Αρωγής αντίστοιχα, όπου παρευρίσκεται για πέντε και περισσότερες μέρες κάθε μήνα.

Τεκμηρίωση των ικανοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη

Η τεκμηρίωση με επιστημονικό τρόπο των ενεργειακών ιδιοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη, είχε γίνει στο παρελθόν, όπως ήδη αναφέρθηκε, σε ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού (Γερμανία – Ιταλία), τα οποία στη συνέχεια αρνήθηκαν να παραχωρήσουν στον Γ. Πασχαλίδη αντίγραφα των αποτελεσμάτων αυτών. Επίσης, επιστημονική τεκμηρίωση των ενεργειακών ιδιοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη έγινε και στην Ελλάδα.
Η πραγματική-ρεαλιστική τεκμηρίωση του έργου του επιτυγχάνεται καθημερινώς σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος και του Εξωτερικού, τις οποίες επισκέπτεται, όταν θεραπεύει αθρόα και από κάθε νόσο χιλιάδες ανθρώπων που προστρέχουν να τον γνωρίσουν, αλλά και να τον ακούσουν να τους μιλάει για την πραγματική και ανεπιτήδευτη αγάπη.
Οι επίκτητες ενεργειακές ιδιότητες του Γεωργίου Πασχαλίδη, έχουν απόλυτη ακρίβεια, επαναλιψημότητα και διάρκεια στο χρόνο.

Το έργο του Γιώργου Πασχαλίδη: Η Ανθρώπινη Τυπολογία

Ο Γεώργιος Πασχαλίδης χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά για τον άνθρωπο την διόραση του, διείδε, ότι το ανθρώπινο είδος αποτελείται από μόνο τρία διακριτά γένη, τα οποία διαφοροποιούνται σκελετικά και επομένως βιολογικά. Με αυτό τον τρόπο απαντάται οριστικά το ερώτημα της οντογένεσης του ανθρωπίνου είδους.
Ποτέ πριν στην ιστορία δεν έχει αναφερθεί αυτή η πληροφορία και το γεγονός αυτό την αναγάγει, όπως και τον ίδιο τον Γεώργιο Πασχαλίδη, σε μοναδικό φαινόμενο, το οποίο προόρισται με καταλυτικό, ριζοσπαστικό και αναγεννητικό τρόπο να προσφέρει στην Ιατρική Επιστήμη καθώς και στις Επιστήμες του Ανθρώπου.
Ίσης θεμελιώδους σημασίας είναι και η πληροφορία που δημοσίευσε στο πρώτο του βιβλίο ο Γιώργος Πασχαλίδης για το Κυρίαρχο Γονίδιο.
Περαιτέρω, η συνολική πληροφορία περί Κυρίαρχου Γονιδίου σε συνάρτηση με την Συνολική Ορμονική Διαταραχή, διευκρινίζει πλήρως την φυλογενετική ταξινόμηση του είδους μας και διαφωτίζει για πρώτη φορά με επιστημονικά τεκμηριωμένα κριτήρια την εξελικτική βιολογία του ανθρώπου.
Το αδιαμφισβήτητο γεγονός της καινοτομίας και της εξαιρετικά ιδιάζουσας βαρύτητας αυτών των πληροφοριών που παραδίδει στις επιστήμες ο Γεώργιος Πασχαλίδης, συγκρινόμενο με την επικρατούσα ως τώρα επιστημονική ασάφεια γύρω από την προέλευση και την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, καθιστά την Νέα Γνώση, που αφιλοκερδώς ο ίδιος προσφέρει στην ανθρωπότητα, de facto αποκαλυπτική και τον αναδεικνύει σε οικουμενικό ευεργέτη, ανεξάρτητα από την περαιτέρω επιστημονική αξιοποίηση ή μη της προσφερόμενης υπ’ αυτού γνώσης.

Ενδεικτικά πεδία εφαρμογών της Νέας Γνώσης του Γεωργίου Πασχαλιδη

    • Θετικές επιστήμες
    • Εφαρμοσμένες επιστήμες
    • Κοινωνικές επιστήμες
    • Ανθρωπιστικές επιστήμες
Συμπερασματικά δύναται να αναφερθεί, ότι ο Γιώργος Πασχαλίδης δεν είναι ένας ακόμη δάσκαλος της ταραγμένης εποχής μας που διδάσκει μια ακόμη θεωρία.
Είναι ένας απλός πολίτης που έχει ελεύθερα επιλέξει να μας μεταφέρει τα όσα διορατικά έχει γνωρίσει και συνεχίζει να γνωρίζει, όταν του θέτουν οποιαδήποτε ζητήματα προς διερεύνηση.
Η Ελληνική Πολιτεία ακόμη δεν αναγνώρισε εμπράγματα το υπό του κ. Γιώργου Πασχαλίδη προσφερθέν και προσφερόμενο έργο ενεργειακής αρωγής προς τους Έλληνες Πολίτες. Γίνονται προς τούτο οι κατάλληλες ενέργειες. Εκτιμάται ότι το Εθνικό Όφελος από την εφαρμογή στην πράξη των μοναδικών ιδιοτήτων του, θα είναι τεράστιο.


Η  ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: