Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Οκτώ ελικόπτερα AH-64D Apache της Αεροπορίας του Ισραήλ προσγειώθηκαν στην Κύπρο

ImageΟκτώ ελικόπτερα AH-64D Apache της Αεροπορίας του Ισραήλ πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο. Οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις των ισραηλινών ελικοπτέρων πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια άσκησης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας  Ο Φιλελεύθερος, τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Apache του Ισραήλ, δοκίμασαν τις τεχνικές πτυχές για τις πτήσεις και προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπως τα υψόμετρα, τις ταχύτητες, τις αποστάσεις σε κάθε πορεία, αλλά και τα πιθανά εμπόδια.
Η άσκηση αυτή σηματοδοτεί εμπράκτως την έναρξη της ισραηλο-κυπριακής στρατιωτικής συνεργασίας που είχε συμφωνηθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: