Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση ΝΔ στη κυβέρνηση για τη τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή την νέα τουρκική πρόκληση, της διέλευσης ανοικτά του Σουνίου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, της τουρκικής Φρεγάτας Κεμάλ Ρέις, δήλωσε:

   

«Νέα Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο.

  
Μετά τα τουρκικά μαχητικά, αεροσκάφη που αλωνίζουν οπλισμένα στο Αιγαίο, η τουρκική Φρεγάτα Κεμάλ Ρέις, με έναν εξόχως προκλητικό πλου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, έφτασε μέχρι το Σούνιο, κινούμενη και εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων

  

Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ούτε προέβλεψε σωστά, ούτε αντέδρασε άμεσα και αποφασιστικά, επιδεικνύοντας τα γνωστά φοβικά σύνδρομα. 

   

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να είναι πράγματι δύσκολη. Aυτό, όμως, ουδόλως συνεπάγεται υποχωρητικότητα και αδυναμία. Iδίως όταν πρόκειται για τη διασφάλιση των Εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. 

  

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη τους, άντρες και γυναίκες, παρά τον ανηλεή «διωγμό», που έχει εξαπολύσει εναντίον τους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έχουν την πίστη, την ικανότητα και το αξιόμαχο να υπερασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, με γνώμονα πάντοτε το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών. 

   

Ας το γνωρίζει καλά αυτό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία -δυστυχώς για τους Έλληνες πολίτες- έχει απολέσει, προ πολλού, τον έλεγχο και την ικανότητα διακυβέρνησης της χώρας.

  

Δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Το αποτέλεσμα μετράει στην πολιτική. Και, δυστυχώς, για την κυβέρνηση και την Πατρίδα μας η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται. Είναι καιρός η κυβέρνηση να καταστήσει σαφές στη Τουρκία πως έχει υποχρέωση να σέβεται τους διεθνείς κανόνες αλλά και κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: