Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετενιάχου.
Επισημαίνεται ότι η επίσκεψη διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγού κράτους και όχι πολιτικού αρχηγού, αφού ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Κνεσέτ (Βουλή), αρχηγούς κομμάτων, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό του σημαντικού υπουργείου κρατικού σχεδιασμού κ.α




Η επίσκεψη Σαμαρά προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη συγκυρία καθώς σηματοδοτεί μια προσέγγιση ανωτάτου επιπέδου με μια χώρα που πρωταγωνιστεί στην χάραξη των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών στην περιοχή.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό οι ελληνο-ισραηλινές συνομιλίες που διεξάγονται με αφορμή τις έρευνες για φυσικό αέριο αποσκοπούν στη μεταφορά αποθεμάτων του «Λεβιάθαν» στη Δυτική Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδος, μέσω αγωγού στις δύο χώρες, ή άλλου τρόπου.

Στις συζητήσεις αυτές θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί και το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας των δυο χωρών στην έρευνα των ελληνικών αποθεμάτων.

Άλλα θέματα εκτός της Ενέργειας που θα επικρατήσουν στις συνομιλίες που θα έχει ο κ. Σαμαράς στο Ισραήλ είναι η συνεργασία των δύο χωρών στον Τουρισμό, την Αμυνα και τις επενδύσεις.Είναι γνωστό ότι το παγκόσμιο εβραϊκό λόμπυ πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές και μπορεί να επηρεάσει την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.

Θα συζητηθεί επίσης η προώθηση της συνεργασίας των Ελλήνων και των Εβραίων της διασποράς. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν σκέψεις για τη διοργάνωση στην Ελλάδα το 2012 μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της διασποράς και των δύο πλευρών.


ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΣΑΜΑΡΑ!


Βρίσκεσαι σε...καλό δρόμο, αφού πας να προσκυνήσεις τα αφεντικά σου!

Και μόνο το γεγονός ότι σε κάλεσαν εκείνοι, δείχνει πως υπολογίζουν πολύ στη...συνεργασία σας, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ γίνεις πρωθυπουργός!

Φυσικά, τα κομματόσκυλα της Νδ μας λένε πως πάει "για να συζητήσει για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια": Η αλήθεια όμως, είναι πως επισκέπτεται τους Ιουδαίους ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: