Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Θρόισμα Αγάπης - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.


Θρόισμα Αγάπης - CD Cover
Το πρώτο μου cd είναι μία συνέντευξη-συζήτηση που έλαβε χώρα στην Αθήνα με τον ηθοποιό και καλό φίλο Στράτο Τζώρτζογλου. Πρόκειται για μια σειρά από ηχητικά αποσπάσματα που ήθελα να παρουσιάσω στο κοινό, όχι μόνο σε όσους έχουν γνωρίσει το έργο μου και τους αναγνώστες του βιβλίου που έχει ήδη κυκλοφορήσει, αλλά κυρίως για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν τα άτομα εκείνα που δε μπορούν ή δεν ξέρουν να διαβάζουν.
Στο περιεχόμενό του, διάρκειας περίπου 60 λεπτών, αναλύονται διεξοδικά θέματα που αφορούν στις σχέσεις των ανθρώπων, στο τι είναι Αγάπη, πώς την εννοώ και τη βιώνω ο ίδιος, ποιός είναι ο μηχανισμός παραγωγής και λειτουργίας των συναισθημάτων και πώς αυτά συνδέονται με τον εγκέφαλο και τη σκέψη.
Ποιά είναι η διαφορά αισθήματος και συναισθήματος και γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τα συναισθήματα να μας επηρεάζουν, γιατί τελικά καθορίζουν πέρα από την συμπεριφορά, την υγεία μας και τη ζωή μας.
Παράλληλα δίνονται αναλυτικότερες συμβουλές για την διατροφή μας, όπως για παράδειγμα, το γιατί οι όξινες τροφές είναι τόσο βλαπτικές για την υγεία του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: