Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ

-Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

Αγαπητοί μου γιατροί
-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.
-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:

1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του εμβολίου (θα εξηγήσω παρακάτω).

2. Κάποιοι άλλοι απλά δεν λέτε όλη την αλήθεια στους γονείς. Δηλαδή δεν τους ενημερώνεται σωστά για τον τρόπο εμβολιασμού.

3. Κανένας μα κανένας δεν λέει ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί κατά τον νόμο. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος που να καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς.

-ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
1. Τι περιέχουν τα περισσότερα εμβόλια ξέρετε; Αν πάρετε μερικά εμβόλια και τα πάτε για ανάλυση σε ένα εργαστήριο θα βρείτε τα εξής(αποδεικνύεται εύκολα με μία χημική ανάλυση):
Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.

β) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

γ) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β – “αντιμυκητιασικό απολυμαντικό”, προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες

δ) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) – τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων

ε) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ – “συντηρητικό & απολυμαντικό”, είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

ζ) MSG – γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο

στ) ΦΑΙΝΟΛΕΣ – ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό

η) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ “αντιψυκτικό”- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες

θ) THYMEROSAL (Υδράργυρος) – Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

ι)Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π
Μα καλά εδώ βλέπουμε δύο στοιχεία τα οποία προκαλούν καρκίνο (δεν μιλάω για τις υπόλοιπες παρενέργειες των άλλων ουσιών αφήστε τα καλύτερα).

- Επίσης στις αιτιολογίες του καρκίνου ανήκουν οι λοιμώξεις από ιούς ,βακτήρια και μικρόβια. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE KAI ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: