Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι “ανάδελφοι” ακροατές και η “ακάθαρτη” γραμμή αίματος


Ο μετρητής της επικαιρότητας απο τον Γιώργο Τράγκα.
Ομολογώ ότι δεν περίμενα μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ να επιβάλλει πρόστιμο για τα σχόλια μου, (25.000 ευρώ στον RealFm) και για τα υβριστικά επίθετα που εκτόξευσα εναντίον της Μέρκελ. Δεν περίμενα, ότι σε περίοδο τόσων δεινών που υφίσταται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, υπάρχουν Έλληνες που προωθούν πρόστιμα και διαφόρων μορφών ‘’τιμωρίες’’ και λάσπες εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη για την «αλληλεγγύη» και την «υποστήριξη» των ‘’γερμανικών δυνάμεων κατοχής’’!
Και μία και είπα «Κατοχή», έτσι ακριβώς λειτουργούσαν τα SS και η Γκεστάπο, όταν μάθαιναν από ‘’Έλληνες’’, κουκουλοφόρους και δοσίλογος, ότι «κάποιοι μίλησαν εναντίον του Αδόλφου Χίτλερ ή των Γερμανών». Όπως οι παλαιότεροι στην ηλικία γνωρίζουν, ή τους έχουν αφηγηθεί, έπιαναν τους διαμαρτυρόμενους υβριστές των γερμανών και τους οδηγούσαν στα κρατητήρια της Μέρλιν, για τα …περαιτέρω! ΚΑΙ ΤΟΤΕ, εκείνη την εποχή, όσοι συλλαμβάνονταν, «δεν καταλάβαιναν την ‘’αξία’’ της παραμονής των γερμανικών δυνάμεων στην Αθήνα», που όπως έλεγαν: «έθετε την Ελλάδα σε ασφαλές πεδίο εκτός της σύρραξης του Β’ Παγκοσμίου πολέμου»!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ, εκείνη την εποχή, οι συνεργαζόμενοι με τις δυνάμεις κατοχής, μιλούσαν ουσιαστικά περί ‘’σχεδίου σωτηρίας’! Αυτοί,  που άρπαξαν ανεπιστρεπτί ένα «δανειάκι» από την Τράπεζα της Ελλάδος και ουδέποτε έδωσαν τις πολεμικές αποζημιώσεις για όσα πυρπόλησαν στη πατρίδα μας…
 
Δεν σας κρύβω ότι σήμερα το πρωί συγκινήθηκα για τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε στον ραδιοφωνικό σταθμό. Κυριολεκτώ όταν λέω χιλιάδες! Δεν είμαι παρθένα σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Αλλά οφείλω να σας καταθέσω μέσα από την ψυχή μου, ότι με κουράζει και ανεβάζει πολύ το ζάχαρο μου, η Κατοχική ατμόσφαιρα και κυρίως η ρουφιανιά και η δολιότητα… Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο Σαρτζετάκης που έλεγε ότι «είμαστε Έθνος ανάδελφων»!
 
Δηλαδή, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι διεγέρθηκαν –δήθεν- ακροατές του RealFmκαι έσπευσαν να καταγγείλουν στο ΕΣΡ ότι «ο Τράγκας βρίζει αγρίως την Μέρκελ, με ανεπίτρεπτα κακή ποιότητα γλώσσας»? Ποιος μπορεί να πιστέψει επίσης, ότι ξεσηκώθηκαν Έλληνες υπέρ της ..Μέρκελ και του Σόϊμπλε, και στην συνέχεια τα μέλη μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, καταδίκασαν τον Τράγκα και τον σταθμό σε πρόστιμο μαμούθ -για ραδιόφωνο- ύψους 25.000 ευρώ;!
 
Εγώ πίστευα από μικρός, στους «μύθους» που με δίδασκαν στο σχολείο για τα κατορθώματα των Ελλήνων. Εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι ζούσαμε καλά με τους Τούρκους κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας! Προτιμώ να πιστεύω σε όσα μου έλεγαν στο 49ο Δημοτικό σχολείο της Πλατείας Κουμουνδούρου και στο 9ο Γυμνάσιο. Όπως ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, γιατί πριν έρθουν να με σώσουν, έμαθα από τον Θεόδωρο Τσουκάτο ότι λάδωναν τα πολιτικά κόμματα για να παίρνουν έργα από την Ελλάδα που…Δάνειζαν:!!!!  Γι αυτό είπα και στον φίλο μου τον κ. Χατζηνικολάου, που μου συμπεριφέρεται ως αδερφός, ότι είναι πολύ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ- κυρίως για την ψυχή- να δουλεύει κάποιος, σε μία περιοχή με πολλούς «ανάδελφους», «γιοκαρίνους» και «νενέκους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: