Tri-Anthropo-Type Paschalidis


Γιώργος Πασχαλίδης

Η εγκαθίδρυση του φόβου πλέον, ώθησε τους ανθρώπους αντί να απολαμβάνουν, να τρέχουν και να αποθηκεύουν ώστε να έχουν για το αβέβαιο πια μέλλον. Αυτός είναι ο φόβος. Να ταξιδεύει η σκέψη, να ψάχνει στο μέλλον, και να καταλήγει να βασανίζεται για πιθανούς κινδύνους που ΘΑ προκύψουν, τους οποίους γιγαντώνει, δημιουργώντας …φαντάσματα!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πώς αποφύγαμε το τέλος του κόσμου!!

22 Ιουλίου 2009 : οι άνθρωποι ανέμελοι αναζητούν μια ανάσα δροσιά στις παραλίες. Κανείς από αυτούς δεν έχει εχει προσέξει ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό, που κατευθύνεται προς τη Γη. Κανείς δεν γνωρίζει πως του απομένουν μόνο λίγα λεπτά ζωής ...
  Το φωτεινό σημάδι στον ουρανό μετατρέπεται σε πύρινη μπάλα, μετά σ'έναν φλεγόμενο βράχο και τέλος σ' ένα τεράστιο όγκο που πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην επιφάνεια της Γης. Κι εκεί κάπου, τελειώνουν όλα!
  Η 22α Ιουλίου 2009, θα ήταν η ημέρα του τέλους του ανθρώπινου είδους. Δεν θα προλαβαίναμε καν να φοβηθούμε. Τρία χρόνια νωρίτερα από το πολυσυζητημένο 2012, ο κόσμος θα είχε καταστραφεί!
  Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, ούτε για εσχατολογική θεωρία συνωμοσίας. Η παραπάνω περιγραφή είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που θα είχε συμβεί αν την 22α Ιουλίου 2009 , ο πλανήτης Δίας δεν  προστάτευε τη Γη από πτώση κομήτη που θα τον συνόδευε ολική καταστροφή !
  "Είμαστε τυχεροί!!" ήταν η πρώτη αντίδραση των επιστημόνων, σε Ευρώπη κι Αμερική. Θα είμαστε άραγε και την επόμενη φορά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: